machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 Zise aplicatorul de tusee rectale cu limba.La cat de priceput esti, limba-ti este mentionata drept remediu in ICD.Ai de...limba ta.Băga-mi-aș pula! Abea ce-mi intram în mână... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 daca tu esti asa de sigur ca am turnat ulei diintr-o punga de parbrizol ,si eu sunt foarte sigura ca ti-am bagat un pumn in cur si urlai ca mai vreiam deschis un topic unde am preluat un link cu un articol despre schimul energetic dintre partnerii de sex,pe topicul ala m-ai ,, intalnit ,,tu pe mine , amesteci imaginar tot pana faci o varza pe care o puncteaza cu plus mos picoaie, catelusul lui esti tu, ai venit fulger cand te-a fluierat ,ca singur nu mai rezistaIan, să vezi matale ce intru io în caterincă și polemici cu matale.... Dai cam multe explicații și ești cam nervoasă la atâta înțelepciune copy-paste, pe care te scremi s-o demonstrezi. Repet: semeni cu mătușă-mea. Ceea ce nu-i tocma' măgulitor. 1 3 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat August 31, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat August 31, 2017 Ian, să vezi matale ce intru io în caterincă și polemici cu matale.... Dai cam multe explicații și ești cam nervoasă la atâta înțelepciune copy-paste, pe care te scremi s-o demonstrezi. Repet: semeni cu mătușă-mea. Ceea ce nu-i tocma' măgulitor. aport, culcat,mars in cotet la culcare , sau mai ine tine-i de cald la caput lui picoaie, nu ti-e sila de tine cand te folosesc altii ca pe-o carpa latratoare,, desteptule,, care te dai mascul 6 12 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 31, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 31, 2017 aport, culcat,mars in cotet la culcare , sau mai ine tine-i de cald la caput lui picoaie, nu ti-e sila de tine cand te folosesc altii ca pe-o carpa latratoare,, desteptule,, care te dai masculNu mă dau mascul, chiar sunt. Matale încerci să te dai femelă și nu-ți iese. 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Nu mă dau mascul, chiar sunt. Matale încerci să te dai femelă și nu-ți iese.Las-o! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Băga-mi-aș pula! Abea ce-mi intram în mână...Măcar tu ai apucat ceva,eu nici atât,sa-l intreb cât a mai dat,da bani la cwrve, zic. Link spre comentariu
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Miky, pune si tu o poza de la locul de munca. Uite ce zice baiatu' asta. PS: sa se vada si cheile de la masina pe birou. Probabil ai mai pus poza cu masina, dar, de ciuda, dusmanul Pipilica nu a mai repostat-o. 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Te asteptam pe tine sa te manifesti ...eu am doar bicicleta cu 3 pedale PS: cum l-ai dresat in timp pe Cordison sa fie catelusul tau ? Pe contul celalalt urla la tine cum urla acum la mine ,ca sifiliticul . Spune doar reteta succesului , ca vrea sa-l imblanzesc sa nu mai umble pe strada cu botnita la gura Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Sincer, aș prefera să mă alinte o fată tânără și frumoasă. Întrebarea e legitimă dacă nu știi cum arată.... Nu mă dau mascul, chiar sunt. Matale încerci să te dai femelă și nu-ți iese. Marlanie crasa marca Turbatul & Grobianul. Nu e nici macar misoginism, e doar proasta crestere si nesimtire.De-ar fi macar niste Feti Frumosi, dar ... 1 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Marlanie crasa marca Turbatul & Grobianul. Nu e nici macar misoginism, e doar proasta crestere si nesimtire.De-ar fi macar niste Feti Frumosi, dar ...Mulțumim Simona Pătruleasa, Sebastian Domozină, ai legătura. 2 3 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Mulțumim Simona Pătruleasa, Sebastian Domozină, ai legătura. De cand ti-ai cusut limba de anusul lui Picon, nici replicile tale nu mai sunt ce erau odata. 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 1, 2017 De cand ti-ai cusut limba de anusul lui Picon, nici replicile tale nu mai sunt ce erau odata.N-am motive. Nu stric o insultă bună pe un pizdoi isteric. Pizdoiule. 3 3 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 N-am motive. Nu stric o insultă bună pe un pizdoi isteric. Pizdoiule. Tii de "pizdoiul" asta cum tine un dulau osul intre dinti.Mi-e dor de insultele tale "bune": modificarea postarilor si injuraturile de mame. 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Tii de "pizdoiul" asta cum tine un dulau osul intre dinti.Mi-e dor de insultele tale "bune": modificarea postarilor si injuraturile de mame.Trebuie să repet, nu te duce capu'? Pizdoiule. 3 3 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Trebuie să repet, nu te duce capu'? Pizdoiule. Ma duce, da' repeta oricum! 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Ma duce, da' repeta oricum! Ai grijă, poate te-njur de tac-to. 2 3 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Ai grijă, poate te-njur de tac-to. Ma simt amenintat! Poate-ar fi bine sa vorbesc cu niste avocati. Cum mai facea un talamb de pe-aici de pe forum. 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Te asteptam pe tine sa te manifesti ...eu am doar bicicleta cu 3 pedale PS: cum l-ai dresat in timp pe Cordison sa fie catelusul tau ? Pe contul celalalt urla la tine cum urla acum la mine ,ca sifiliticul . Spune doar reteta succesului , ca vrea sa-l imblanzesc sa nu mai umble pe strada cu botnita la gura Ce ați făcut azi tu și Lixandru se numește DEMENȚĂ.Sunte-ți niște primate lipsite de orice rațiune,ura voastră a ajuns la cote inimaginabile pentru un om normal la cap. În ce stadiu este demența voastră încât vreți să vă distrugeți familiile?Cât de nemernici sunte-ți,să vă băgați soțiile,copiii,familia în mizeria asta?Cât de distruși psihic sunte-ți încât să trimiteți mesaje soțiilor și să vă dați în gât? Nu degeaba folosesc foarte des expresia "LIMBURIC ANAL MODIFICAT GENETIC" exact asta sunteți. 8 9 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Ma simt amenintat! Poate-ar fi bine sa vorbesc cu niste avocati. Cum mai facea un talamb de pe-aici de pe forum.E normal să te simți amenințat, la cât de prost ești. Pe de altă parte, parcă am observat pe "aici" niște cereri de prietenie, însoțite de niscaiva declarații notariale. Ceea ce denotă că pizdoiul respectiv a studiat problema, s-a cufurit corespunzător și acuma nici măcar nu mai amenință, ci așteaptă, ca o pizdă neprihănită, să fie invitat. 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Marlanie crasa marca Turbatul & Grobianul. Nu e nici macar misoginism, e doar proasta crestere si nesimtire.De-ar fi macar niste Feti Frumosi, dar ...Marș mă, pișa-ne-am în strachina ta! 6 15 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 E normal să te simți amenințat, la cât de prost ești. Pe de altă parte, parcă am observat pe "aici" niște cereri de prietenie, însoțite de niscaiva declarații notariale. Ceea ce denotă că pizdoiul respectiv a studiat problema, s-a cufurit corespunzător și acuma nici măcar nu mai amenință, ci așteaptă, ca o pizdă neprihănită, să fie invitat. Nu te pune intr-o lumina prea buna ce spui tu acum, doar si tu te simteai amenintat.E bine, insa, ca esti pe faza si monitorizezi tot ce se-ntampla pe forum. Ghinionul tau e ca nu pricepi prea multe, si tragi niste concluzii care te fac sa pari nitel paranoic. PS1 Cate conturi ai mai identificat ca apartinandu-mi? Ca acum o luna erau vreo 5-6. 2 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Marș mă, pișa-ne-am în strachina ta! Bonsoir, Vieux Haricot!De ce pluralul? Cati sunteti care suferiti de incontinenta urinara? 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Nu te pune intr-o lumina prea buna ce spui tu acum, doar si tu te simteai amenintat.E bine, insa, ca esti pe faza si monitorizezi tot ce se-ntampla pe forum. Ghinionul tau e ca nu pricepi prea multe, si tragi niste concluzii care te fac sa pari nitel paranoic. PS1 Cate conturi ai mai identificat ca apartinandu-mi? Ca acum o luna erau vreo 5-6. Bă, da' scremută ca dracu' postarea asta. Da', uite, să nu zici că nu te simți băgat în seamă: tocma', că nu m-am simțit amenințat. Doar am sperat că o să o facă. S-a oprit la timp. Continuă să vânezi, te vânezi singur, ca de obicei. Pizdoiule. 3 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Bonsoir, Vieux Haricot!De ce pluralul? Cati sunteti care suferiti de incontinenta urinara? Incontinență urinară, au ba, tot în strachina ta ne pișăm.Compris? Pizdoiule! 1 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Bă, da' scremută ca dracu' postarea asta. Da', uite, să nu zici că nu te simți băgat în seamă: tocma', că nu m-am simțit amenințat. Doar am sperat că o să o facă. S-a oprit la timp. Continuă să vânezi, te vânezi singur, ca de obicei. Pizdoiule. De postarea ta zici? Uite, ca sa nu spui ca-s sadic: seara asta v-am aruncat doua pastile, tie si lui Picon. Poate s-a mai intamplat si in trecut, oricum tu o sa ramai blocat pe obsesia ta. Dar, uneori e prea usor cu tine. Am mai spus-o, nu esti prost, dar esti turbat, paranoic si extrem de vanitos.Alege sa crezi ce vrei tu din postarea asta. Chiar si nimic e ok pentru mine. LE Nevermind, Picon nu a muscat. Ori e prost, ori e prea abil. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate