miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Totusi....io placut mult la voi . Sunteti fericiti in singuratatea voastra destul de apasatoare ? 10 17 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Totusi....io placut mult la voi . Sunteti fericiti in singuratatea voastra destul de apasatoare ? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 mare idiot esti bai jegosule ratat!http://uberhumor.com/wp-content/uploads/2014/04/YbG0JkI.gif 7 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 26, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Miky este bine?? 6 9 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Din ciclul:Cum sa umilesti un taran basit si afumat pe banii lui,prin metoda Pipilica. Umilinta No 3 Pasul 1. Se scot de la cutia milei 7 conturi SP.Pasul 2. Se trimit la Biroul Tehnic care il aduc pe tranaus de la 35 mii pc. la 2 mii pc.Pasul 3. Se opreste minusarea si se apeleaza la psihologia elementara,care spune ca un taranusi basit si afumat este extrem de orgolios si nu accepta infrangerea.Exact cu am anticipat,taranusul nostru afumat a crezut ca doar atat am putut,asa ca si-a facut 6 conturi SP si a inceput sa-si dea singur pc facand scurta la mana cate 10-12 ore pe zi taranusul sperand ca isi v-a recupera cele 35 mii pc. Pasul 4 Dupa ce a dat taranusul nostru in dambla dandu-si puncte de reputatie timp de sute de ore,azi i-am dat lovitura de gratie si l-am adus la -1000 Asteptam si ultima zvagnire de orgoliu a taranusului afumat.Il lasam sa-si mai dea 2-3 saptamani pc,pana da in parkinson. Multumim celor care fac parte din Consiliul Suprem al Pulimii,pentru colaborare.Multumim si enoriasilor care au donat la cutia milei SP-uri dar si paysafecard-uri. 6 9 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 http://www.nimfomane.com/poze/spp.png miky77Platinum Memberhttp://www.nimfomane.com/poze/spp.png Super Premium12180 Postari:Inscris la:18 January 2016Reputatie:-939-939 5 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Miky este bine??Nu e. 3 14 Link spre comentariu
lingaudecurve Reputație: -458 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:nu conteaza Oras:nu conteaza Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Nu e.Il resuscitam,il futem,apoi iar il resuscitam. 2 4 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Miky este bine??e o pula, asta este defect din nastere! 8 7 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 http://www.nimfomane.com/poze/spp.png miky77Platinum Memberhttp://www.nimfomane.com/poze/spp.png Super Premium12180 Postari:Inscris la:18 January 2016Reputatie:-939-939 de asta a disparut subit? :laugh2 8 7 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Il resuscitam,il futem,apoi iar il resuscitam. :laugh2 :laugh2 7 7 Link spre comentariu
puddin Reputație: -430 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Il resuscitam,il futem,apoi iar il resuscitam.Mikydutza , curva noastra Fututa, batuta si cu banii luati :laugh2 :bkke :bkke :sweeping :sweeping :sweeping 3 5 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Din ciclul:Cum sa umilesti un taran basit si afumat pe banii lui,prin metoda Pipilica. Umilinta No 3 Pasul 1. Se scot de la cutia milei 7 conturi SP.Pasul 2. Se trimit la Biroul Tehnic care il aduc pe tranaus de la 35 mii pc. la 2 mii pc.Pasul 3. Se opreste minusarea si se apeleaza la psihologia elementara,care spune ca un taranusi basit si afumat este extrem de orgolios si nu accepta infrangerea.Exact cu am anticipat,taranusul nostru afumat a crezut ca doar atat am putut,asa ca si-a facut 6 conturi SP si a inceput sa-si dea singur pc facand scurta la mana cate 10-12 ore pe zi :slap2 taranusul sperand ca isi v-a recupera cele 35 mii pc. :laugh2 :laugh2 :laugh2 Pasul 4 Dupa ce a dat taranusul nostru in dambla dandu-si puncte de reputatie timp de sute de ore,azi i-am dat lovitura de gratie si l-am adus la -1000 :laugh2 Asteptam si ultima zvagnire de orgoliu a taranusului afumat.Il lasam sa-si mai dea 2-3 saptamani pc,pana da in parkinson. Multumim celor care fac parte din Consiliul Suprem al Pulimii,pentru colaborare.Multumim si enoriasilor care au donat la cutia milei SP-uri dar si paysafecard-uri. :laugh2 ++++ 6 7 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 puddin, on 27 Oct 2017 - 3:06 PM, said: Mikydutza , curva noastra Fututa, batuta si cu banii luati :laugh2 :bkke :bkke :sweeping :sweeping :sweepingSa nu uitam stiuletele din.. partea dorsala! :laugh2 In mod cert o sa revina... deh in orgoliul lui nu o sa recunoasca faptul ca este idiot si bolnav. Se da victima lovita in aripa, incepe sa minta ca deh, este mitoman, restul il cunoasteti si voi... 7 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Sa nu uitam stiuletele din.. partea dorsala! :laugh2 In mod cert o sa revina... deh in orgoliul lui nu o sa recunoasca faptul ca este idiot si bolnav. Se da victima lovita in aripa, incepe sa minta ca deh, este mitoman, restul il cunoasteti si voi...Tot ce o sa guite este previzibil.Ca nu-l intereseaza punctele de reputatie.Ca el nu mananca de aici.Ca are hambarul plin de porum si sute de borcane cu ciuperci.Bla...bla....bla..... 7 9 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Tot ce o sa guite este previzibil.Ca nu-l intereseaza punctele de reputatie.Ca el nu mananca de aici.Ca are hambarul plin de porum si sute de borcane cu ciuperci.Bla...bla....bla.....Moral insa este la pamant, orgoliul lui bolnav nu o sa accepte asta si o sa faca ca toti dracii! Sa nu uit, hambar se numeste curul plin de stiuleti al poponarului? :laugh2 8 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Moral insa este la pamant, orgoliul lui bolnav nu o sa accepte asta si o sa faca ca toti dracii! Sa nu uit, hambar se numeste curul plin de stiuleti al poponarului? :laugh2La asta m-am referit si eu :laugh2 La gaoaza lui. 6 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Ar trebui facut un film - Miky77 - Singur impotriva tuturor. Ho, e doar o gluma proasta. Cine plm s-ar uita la un film despre Miky? Miky, ceva feedback? Accepti infrangerea, pleci in exil sau intr-o calatorie ca intr-un bildungsroman? Ce planuri de viitor ai? Iti iei venele pe lung? Te arunci de pe cel mai inalt punct de la tine din comuna? Nu cred ca mori asa. Iti platesc eu maxi taxi ca sa te urci pe Intercontinental si sa te arunci de acolo. Hai, puiuleeee! Am mare incredere in tine. Ai gaoaza sparta. Gura bate curul. 15 7 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 La asta m-am referit si eu :laugh2 La gaoaza lui.Ai 6668 puncte. Banul e ochiul dracului. Punctele sunt pedeapsa lui Miky. Sa ne pisam pe el in continuare pana isi cere scuze si dispare. 15 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Ai 6668 puncte. Banul e ochiul dracului. Punctele sunt pedeapsa lui Miky. Sa ne pisam pe el in continuare pana isi cere scuze si dispare.Isi blesteama ziua in care a indraznit sa ridice privirea in fata Sfantului Parinte. 7 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Vad ca nici n-a mai postat de ieri. A stat non stop sa-si dea puncte si tot a supt pla. Ntz, ntz, ntz. E lumea rea, #stiuletare.Desi si-a facut toate clonele alea, toti muschetarii lui Miky n-au facut nici cat o cafea rece. 14 7 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Isi blesteama ziua in care a indraznit sa ridice privirea in fata Sfantului Parinte. :laugh2 8 7 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Vad ca nici n-a mai postat de ieri. A stat non stop sa-si dea puncte si tot a supt pla. Ntz, ntz, ntz. E lumea rea, #stiuletare.Desi si-a facut toate clonele alea, toti muschetarii lui Miky n-au facut nici cat o cafea rece. :(o fi aflat nevasta-sa pe ce da bani si l-a legat in beciul... castelului 0eles! 8 7 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Stati ca a venit moarta, pardon mortaciunea, nah, iar nu mi-a iesit, tot putrezita este! 7 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Cum , pe Michiduta il lasa nevasta in club la agatat ?Mai sa fie , ce familie moderna !Sau sunt eu mai inapoiat ?Stai sa vezi ca iar ma ataca tinerelul de succes si cu bani !Nu mai pot de frica ! 4 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Cum , pe Michiduta il lasa nevasta in club la agatat ?Mai sa fie , ce familie moderna !Sau sunt eu mai inapoiat ?Stai sa vezi ca iar ma ataca tinerelul de succes si cu bani !Nu mai pot de frica !La Mikyduta Club inseamna Hora care se incinge pe ulita Duminica.PS.Voi chiar ati pus botul ca este insurat? 7 9 Link spre comentariu
Postări Recomandate