Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Iertare Parinte , oboseala este de vina !Uffff , iar am fost botanist.Nu ma pot abtine din ras , ce clanta tare de tot a luat iar Michiduta !Bravo , ingenios lucrat ! 4 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Iertare Parinte , oboseala este de vina !Uffff , iar am fost botanist.Nu ma pot abtine din ras , ce clanta tare de tot a luat iar Michiduta !Bravo , ingenios lucrat !Mai sunt surprize pentru Mikyduta.Rabdare si tutun! 7 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Sunteți nemiloși cu bietul om! Unde e dragostea creștinească pentru cei năpăstuiți de soartă? Rușinică! 1 16 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Sunteți nemiloși cu bietul om! Unde e dragostea creștinească pentru cei năpăstuiți de soartă? Rușinică!Evanghelia dupa PipilicaPsalmul 72Pentru ca să meargă cineva in Raiul cel dulce trebuie să mănânce aici multe amărăciuni, ca să primească în mână paşaportul încercărilor. :pope 7 9 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Evanghelia dupa PipilicaPsalmul 72Pentru ca să meargă cineva in Raiul cel dulce trebuie să mănânce aici multe amărăciuni, ca să primească în mână paşaportul încercărilor. :pope Da bre, dar prea multe și prea amare! E și el un suflet chinuit, e și el, un năpăstuit! Crezi că are vreo vină că e așa de cretin? 1 15 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Da bre, dar prea multe și prea amare! E și el un suflet chinuit, e și el, un năpăstuit! Crezi că are vreo vină că e așa de cretin?Umilinta,batjocura si suferinta il poate trezi la realitate.Prea o luase pe aratura.O sa vina vremea cand o sa ne multumeasca pentru asta. 8 9 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Sunteți nemiloși cu bietul om! Unde e dragostea creștinească pentru cei năpăstuiți de soartă? Rușinică!Are optiunea sa se indrepte, sa se pocaiasca si sa-si ceara iertare de la cei pe care i-a nedreptatit prin vorbele lui pline de venin.Insa cred ca mai degraba va alege sa-si bage un stiulete in cur si sa ne injure de mama focului sorbind dintr-un rachiu de pufoaica. Are gusturi fine si asta se stie. 15 6 Link spre comentariu
amoralul miskin Reputație: 6 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Asa, picoane, fii smerit pe langa pipilica, ca te baneaza. 1 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Asa, picoane, fii smerit pe langa pipilica, ca te baneaza.Sugi pula. 1 15 Link spre comentariu
amoralul miskin Reputație: 6 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Inca o data, genialitatea lui pipilica isi arata coltii. Un user are 35000 puncte de reputatie negativa.Se pot cumpara conturi SP, prin care ai posibilitatea de a acorda 1500 puncte de reputatie negativa pe zi. Cum il aduci pe acel user de la + 35000 la - 900? Doar geniile ar fi putut sa rezolve aceasta dilema. Afirmasem, de la bun inceput, ca trebuie sa fii prost de-a binelea sa cumperi cont SP, dar, spre surprinderea mea, sa fii prost inseamna sa fii geniu. 2 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Postat Astazi, 19:08raza de soare, on 27 Oct 2017 - 6:25 PM, said: Tu trebuie sa stii cel mai bine pe cine pestuiesti pe aici ... Dar spune-ne si noua ... a meritat sa stai la inchisoare zece ani ? sfantu parinte pipilica, on 27 Oct 2017 - 6:31 PM, said:Au fost doar 7 ani uite in jurul cui va adunati frustrarile si ura, mandri focoare pt ce se dau 7 ani de puscarie? asta e spovedaania lui pisulica pentru enoriasii sai :pope 4 7 Link spre comentariu
amoralul miskin Reputație: 6 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Profetic. Se pare ca nimfomane.com este intr-o perpetua schimbare.De la sarmale, rapandule si lachei, am adaugat pe lista transsexualii asexuati, acei useri, care se ascund sub protectia clonelor(genovese, diavoli de la zara etc), acum atasez izmanarii.Izmanarii reprezinta acel grup de useri, pe salariul minim, plus-minus 2-3 milioane, care latra, de dimineata pana seara, la curvele prea scumpe pentru puterea lor financiara, dau ca surzii-n clopot( :) ), se felationeaza reciproc, merg telelei-pustelei pe bulevarde.Un fel de fraeri, dar mandri si foarte vocali.Printre reprezentantii de seama, tridentul ofensiv, pipi-pule-dmx.Nescafé, 3 in 1. :)Ai de :) mea. :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Adica prostu' rade de ce-si aduce aminte! Ba,cum sulita mea sa cazi tu in asa capcana? )) 3 3 Link spre comentariu
pulesteu Reputație: 10787 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Lasa-l, bre, aia e singura lui fericire.Fara noi ce face? Iti dai seama ca asta e atat de retardat incat probabil si-a cumparat un bax de izmene si are diverse ritualuri pe care le face cu ele.Gen scrie "Picon" pe una, o da cu cacat si apoi o molfaie cat timp citeste forumul. To each his own. 15 7 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Asa, picoane, fii smerit pe langa pipilica, ca te baneaza.Niciodata nu i-am dat lui Picon minusuri si nici nu m-am gandit sa-i dau.Deci sugi pula. 9 9 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Profetic. :laugh2Un trident de-al meu o sa ti se infinga in gat.Cretin congenital ce esti.Apoi inainte sa imprastii informatii eronate si sa te faci de rahat cu propriile tale"profetii" care nici macar nu seamana cu ce s-a intamplat mai bine treci pe unul din conturile tale si vomita ceva purulent.A....stai .Nu poti.Doara ti le-am banat :laugh2 :laugh2 :laugh2 Si la mine chiar a fost PROFETICAhahahahahahahahahahahaahhahaahahahahhaha 20 18 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 27, 2017 io voi sa aud spovedania spoveditorului ,e obligatia lui morala fata de enoriasii care i-au pus banii,mintile si sufletele in poalasau a fugit popa 4 8 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 27, 2017 io voi sa aud spovedania spoveditorului ,e obligatia lui morala fata de enoriasii care i-au pus banii,mintile si sufletele in poalasau a fugit popaStai bre in pula mea ca e vineri seara și n-am timp de abureli.Mai bem și noi o zeamă,mai futem un puiet...PLM 8 9 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Stai bre in pula mea ca e vineri seara și n-am timp de abureli.Mai bem și noi o zeamă,mai futem un puiet...PLM bine, bre, daca-i ultima ta dorinta ,azi futi si duminica te spovedesti , si zici si de puiet, ca ti-ai parasit nevasta 4 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 bine, bre, daca-i ultima ta dorinta ,azi futi si duminica te spovedesti , si zici si de puiet, ca ti-ai parasit nevastaBeși fă, mumie! 1 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Beși fă, mumie! o sugi , singurel , macar ala se fute 3 8 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Un trident de-al meu o sa ti se infinga in gat.Cretin congenital ce esti.Apoi inainte sa imprastii informatii eronate si sa te faci de rahat cu propriile tale"profetii" care nici macar nu seamana cu ce s-a intamplat mai bine treci pe unul din conturile tale si vomita ceva purulent.A....stai .Nu poti.Doara ti le-am banat :laugh2 :laugh2 :laugh2 Si la mine chiar a fost PROFETICAhahahahahahahahahahahaahhahaahahahahhaha de la bere, ti-am dat- 3 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 o sugi , singurel , macar ala se fute Fix de la futut, am venit, îmbălsămato! :rax2 1 16 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Fix de la futut, am venit, îmbălsămato! :rax2 nedoarelabaschetiun om care vine de la futut , e relaxat , nu catranit ca tine , coaie proasta :laugh2 3 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 27, 2017 nedoarelabaschetiun om care vine de la futut , e relaxat , nu catranit ca tine , coaie proasta :laugh2Sunt relaxat, bășitură. Acum, mă amuz făcând mișto de tine. :laugh2 2 16 Link spre comentariu
Postări Recomandate