Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Pleaca fa otreapa,cand am avut nevoie de tine,nu m-ai sustinut

I-ai lasat pe vagabonzii astia sa-si bata joc de mine jigodie.

Vai...nu trebuia sa ma faci să râd inainte de o intalnire! Bietul băiat...e si nou, vai!

Eu nu te cred! De ce n-ai spus asa...ca-mi băgam ghearele in ei cu placere!? Totusi ia in calcul si lucrurile pe care nu le intelegi, caci asa ai facut cand m-ai ajutat...iar eu nu pot raspunde decat pe aceeasi "frecventa" pentru sa imi acopar faptele daca este necesar.

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

FOAIE  VERDE  DE  PIPER,

SĂ  TRĂIASCĂ  ȘTIULEȚEL

NE-AM  BĂTUT  PULA  DE EL,

PENTRU  CĂ  E CAM  TEMBEL.

I-au cedat nervii definitiv.  :laugh2 Postarea către Vis, spune totul.  'ai de poola mea! :slap2

Credeti voi ca imi pasa de site-ul asta? :slap2 Traiesc eu de pe urma site-ului? :no2

Baa,eu intru 2-3 minute pe saptamana,am afaceri de condus,saracilor.

Baaa...amaratilor baaa! :laugh2

Link spre comentariu

Vai...nu trebuia sa ma faci să râd inainte de o intalnire! Bietul băiat...e si nou, vai!

Eu nu te cred! De ce n-ai spus asa...ca-mi băgam ghearele in ei cu placere!? Totusi ia in calcul si lucrurile pe care nu le intelegi, caci asa ai facut cand m-ai ajutat...iar eu nu pot raspunde decat pe aceeasi "frecventa" pentru sa imi acopar faptele daca este necesar.

Cucoana,te cumpar cu maruntisul din buzunar.

Link spre comentariu

:eek

lasa-l , ca a uitat spatiu intre nick si nr.  . Dar cine te-a banat , de curiozitate intreb

cica vrea sa ma "sifoneze"  :laugh2

presimt ca in noaptea asta aici isi petrece Halloween-ul cu Mos Picoaie si Pisarciosul :laugh2

• Like 4
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Eu nu te cred! De ce n-ai spus asa...ca-mi băgam ghearele in ei cu placere!? Totusi ia in calcul si lucrurile pe care nu le intelegi, caci asa ai facut cand m-ai ajutat...iar eu nu pot raspunde decat pe aceeasi "frecventa" pentru ca sa imi acopar faptele daca este necesar.

...

• Like 3
  • Minus 16
Link spre comentariu

Credeti voi ca imi pasa de site-ul asta? :slap2 Traiesc eu de pe urma site-ului? :no2

Baa,eu intru 2-3 minute pe saptamana,am afaceri de condus,saracilor.

Baaa...amaratilor baaa! :laugh2

Deja, delirezi. :slap2

• Like 3
  • Minus 17
Link spre comentariu

E tot a lui . A clacat ieri si si-a facut alt cont cu acelasi nume, ca sa ne arate cat de tare este el , doar ca acum o da la intors .

Va dau si eu teapa cum a facut pipiloiul :laugh2 Sa vedem cum va luptati cu 2 conturi identice :slap2

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

E tot a lui . A clacat ieri si si-a facut alt cont cu acelasi nume, ca sa ne arate cat de tare este el , doar ca acum o da la intors .

Pisatule am sa-l fac si pe al 3-lea sa vedem cum ma lingi in cur  :laugh2

• Like 6
  • Minus 17
Link spre comentariu

Conform declaratiei lui dmx dar nu o putea face singur... mai are un cont sau un aliat(a)

Bre aici nu te aliezi cu nimeni...joci dupa cum iti dicteaza creierasul . Dupa aceea aliatii te dau pe goarna , nefiind de drum lung  :)

• Like 6
  • Minus 17
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...