raffaello Reputație: -6837 Postat Octombrie 28, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Octombrie 28, 2017 Eu am inteles diferit.I-a facut fara rusine jocul la un troll.Cunosc genul.Fata nu l-a injurat nu i-a facut nimic nici macar n-o cunostea.Si cand l-am luat sa-l scutur ii dadea apa la moara celui care o acuza pe fata din auzite fara dovezi.M-am enervat bineinteles.Asta e.L-am rugat sa termine a continuat in stilul acela ingamfat pe care orice increzut si plin de el il are.Nu este el buricul pamantuui degeaba se comporta asa.Am vazut pe site oameni MULT mai destepti decat el care sunt deosebit de modesti si daca gresesc recunosc.Si nu fac jocurile la trolli de acel gen.Numa daca sunt PROSTI de baune.Eu asa am si inceput.I-am zis esti prost de bauni.Nu am inceput cu banarea.Parerea mea este ca isi merita din partea mea ce a primit si ce primeste.Nici azi nu a venit sa-si ceara scuze pentru ce a facut.Si are si hepatita B si el acuza alte persoane.Asta e dublu standard.Cand te calmezi si ai rabdare poate iti explic. Pana atunci sa stii ca nici el nu pune pret pe puncte sau banare. 4 4
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 28, 2017 Postat Octombrie 28, 2017 Cand te calmezi si ai rabdare poate iti explic. Pana atunci sa stii ca nici el nu pune pret pe puncte sau banare.Multumesc 18 17
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 28, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 28, 2017 Se pot da cate un minus pe fiecare postare.Cele care nu au puncte nu apar la reputatie.Da, dar trebuie să le caute/găsească. 3 18
pidsadera Reputație: 41577 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:California Sacramento Oras:California Sacramento Postat Octombrie 29, 2017 Sunt curios daca cu punctele de reputatie se poate cumpara ceva.E val rosu de scumpiri in toata tara.Au venit molustele la butoanele tarii...ca vertebrate sigur nu. 22 7
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 Sunt curios daca cu punctele de reputatie se poate cumpara ceva.E val rosu de scumpiri in toata tara.Au venit molustele la butoanele tarii...ca vertebrate sigur nu.Intreaba-l pe Mikyduta. 4 10
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Octombrie 29, 2017 Așteptăm spovedania lui Mikyduță! 4 17
pulesteu Reputație: 10795 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 29, 2017 Nu cred ca se va intampla.Are prea multi draci in el. Trebuie exorcizat. 15 8
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 Nu cred ca se va intampla.Are prea multi draci in el. Trebuie exorcizat.Scoatem dracii din el cu forcepsul. 7 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2017 Postat Octombrie 29, 2017 Asta este Miky.Sau ce a mai ramas din el dupa atatea pacaleli pe care le-a luat pe mana lui.Ce se mai poate comenta ?Faza grava de tulburare maniacala...vede probleme acolo unde nu sunt.Cel mai destept cedeaza....este incomparabil , nesatios de scandal. 5 6
guardian angel Reputație: -184 Postat Octombrie 29, 2017 Postat Octombrie 29, 2017 Știe cineva aici e locul de întâlnire al tuturor Pulesteilor forumului? 1 5
el_futadores Reputație: 356 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Octombrie 29, 2017 Așteptăm spovedania lui Mikyduță! Scoatem dracii din el cu forcepsul. Lasa-ti pe Miky in pace :))Noi de la Betty asteptam spevedania...poate asa scapa de herpesul genital.Ar fi o avanpremiera.
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Octombrie 29, 2017 Nu cred ca se va intampla.Are prea multi draci in el. Trebuie exorcizat.eutanasiat, mult mai bine! 9 8
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 29, 2017 eutanasiat, mult mai bine! Iubiti si cainii vagabonzi. 7 10
el_futadores Reputație: 356 Postat Octombrie 29, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Octombrie 29, 2017 Iubiti si cainii vagabonzi.Bun hitul verii
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 30, 2017 Zece negri mititei Unul se dădea bengos, Cel mai tare în găoz. E zmardoiul renumit, Repede a fost muit. Ne-a pupat ușor pe ouă, Și-au rămas doar nouă nu mai spune Una-i târfa cea poetă, Dar la sex e repetență. A supt pula cu căcat, Până s-a intoxicat. A rămas cu curul rupt Și-au rămas doar opt Siana Papagalul flaușat, Vânătorul de căcat. A încercat să sugă pula, Dar și-a rupt toată dantura. A căzut prostul pe spate, Și-au rămas doar șapte. Vânătorul de proști Una-i curva răpănoasă, Murătură puturoasă. S-a uitat între picioare. Și-a murit de așa putoare. Hoitul tare îi miroase, Și-au rămas doar șase. Anonna Unul e mai kinuit, E micuț și pricăjit. A-nghitit prea multă spermă, Și-a intrat în comă. Șansele sunt foarte mici, Și-au rămas doar cinci. Misskin Drept in anus la Siana, Sade mandru panarama. E limbricul afumat, Ce se scalda in cacat. Dara unul i-a spart curu, Si-au ramas doar patru. Laur788 Un gândac mai pricăjit, la găoz cam opărit. Tare-n gură răpănosul, Că i-am spart gaozul. A-nghitit la misurgei. Până au rămas doar trei. Skopelos Un sclavete tupeist, Cica e mare IT-ist. Pusti cordit si imatur, Sa trezit cu pula-n cur. Si in gura cu un coi, Si-au ramas doar doi. Crisriano_29 6 10
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 30, 2017 Se gasi si Pisalaul,sa se dea prea sfant curvar,incercand in doru' leliisa arunce din obrazcuvinte mestesugitecica cu ales tivite,sa pricepem abitir,ca de fapt s-a saturat ,sa tot molfaie-n spelunciorez fiert si paine alba,feliata ca-ntre buci.Vrea Pisatul sa incerce,Kaviarul pe alese.Oare de unde sa-l suga?Si-uite asa, omu' se'apucasa intrebe stanga, dreaptacare buca-i mai curata?Dara pana sa-i raspunda,careva cu mana buna,Pisalau nerabdator se apuca sa inghitaKAviarul, cu lopataNu stiu de voi il simtira-tiDa' io sigur am bunghit,Doua buze prinse'n curSi cand sa-l intreb domneste-Tu, ce'n curu' meu graiestiCand te-ai asezatat asa lejer, asteptand cu gura largaMasa io sa ti-o servesc?Pisalaul, sluga buna,Incepu cu tanguialaSe ruga cu gura plina de rahat si de pisat:-Tu, domnita, imi dorescKaviar sa mai halesc!Voi pazi lumina ziMatzul sa mi-l fericitiCa ma saturai degraba de orez cu paine alba 1 6
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 30, 2017 Mamaie,tu esti baba basinoasa care ai fost aruncata la ghena de 2 ori de Consiliul Pulimii? :laugh2 5 10
christiano_2 9 Reputație: 51 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2017 Mamaie,tu esti baba basinoasa care ai fost aruncata la ghena de 2 ori de Consiliul Pulimii? :laugh2Consiliul pulii meleðŸ˜ðŸ˜ 5
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 30, 2017 Mamaie,tu esti baba basinoasa care ai fost aruncata la ghena de 2 ori de Consiliul Pulimii? :laugh2 regretam pisalaule ca mai mult de kaviar nu putem sa-ti oferim stai bland, rahatule, cuminte si in banca ta 1 6
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Octombrie 30, 2017 Consiliul pulii meleNu ti-a trecut supararea? 5 10
christiano_2 9 Reputație: 51 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 30, 2017 Nu ti-a trecut supararea?Du te n pula mea de prost 5
puddin Reputație: -430 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 30, 2017 Du te n pula mea de prostEi fratelo, acum simti si tu ce ai facut la altii ( banat ) 3 7
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Postat Octombrie 30, 2017 Du te n pula mea de prost :laugh2 Ce ofticat îi ăsta. Ce făcură mă, te banară băieții răi? Odododododo, nu mai plânge! :( https://media1.tenor.com/images/28838768a6a9053c58944facb2c5ee83/tenor.gif?itemid=5309474 5
el_futadores Reputație: 356 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Pretutindeni Oras:Pretutindeni Postat Octombrie 30, 2017 ))))
Postări Recomandate