sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 30, 2017 regretam pisalaule ca mai mult de kaviar nu putem sa-ti oferim stai bland, rahatule, cuminte si in banca taAlta baba proasta care s-a aliat cu gasca lui Miky si a fost lasata sa fie banata. 4 11 Link spre comentariu
christiano_2 9 Reputație: 51 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2017 :laugh2 Ce ofticat îi ăsta. Ce făcură mă, te banară băieții răi? Odododododo, nu mai plânge! :( https://media1.tenor.com/images/28838768a6a9053c58944facb2c5ee83/tenor.gif?itemid=5309474Sugi pula, enoriasule! 5 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Sugi pula, enoriasule!Baga si tu postari la colorare rapida ca nu avem ce minusa. 4 11 Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Sugi pula, enoriasule! Nu mersi, îți las tie onoarea oroarea asta. Cum o sugi tu, n-o sug nici curvele de pe-aici. Ai putea chiar să le dai lecții. :laugh2 http://x3.fap.to/images/thumb/57/119/1193899043.gif 1 4 Link spre comentariu
christiano_2 9 Reputație: 51 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Baga si tu postari la colorare rapida ca nu avem ce minusa.Minuseaz o pe ma-ta😠5 Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Minuseaz o pe ma-taðŸ˜Atat te duce mintea bulangiule, ai ramas fara argumente? vai de capul tau de handicapat? 8 8 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Du te n pula mea de prostAi pula de prost? :laugh2 4 20 Link spre comentariu
christiano_2 9 Reputație: 51 Postat Octombrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 30, 2017 Ai pula de prost? :laugh2Tu sigur ai gura de prost 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Tu sigur ai gura de prostVezi bă, ce face o virgulă nepusă? Du-te-n pula mea ... virgulă ...de prost! 3 20 Link spre comentariu
christiano_2 9 Reputație: 51 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Vezi bă, ce face o virgulă nepusă? Du-te-n pula mea ... virgulă ...de prost!Ce virgula, coaie?Du te n pula mea..fara virgula😠3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 31, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Ce virgula, coaie?Du te n pula mea..fara virgulaJet, mă! 4 19 Link spre comentariu
miky 77 Reputație: 32 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Azi mă voi spovedi Sfântului Părinte Pipilica,pentru că nu mai pot duce povară păcatelor mele. Pe această cale cer scuze curvarilor adevărați,pentru faptele mele penale,comise pe parcursul a zeci și sute de topice,pe care le-am poluat cu mii și mii de inepții,una mai catastrofală ca alta. Încep cu începutul,nu vă cer să mă iertați dar poate să mă înțelegeți măcar. M-am îndrăgostit iremediabil de o curvă din Focșani,Alessandra,o fată cum eu unul nu mai întâlnisem. Eram gelos și posesiv cu ea,o controlam ca un PROXENET adevărat și începusem să mă îmbat cu propriile iluzii de grandoare. Eu,până la Alessandra nu am mai experimentat plăcerile sublime ale sexului.am mai avut câteva relații dar au fost sortite eșecului din cauza faptului că sunt un MITOMAN ce trăiește în lumea sa,o lume cu averi nemăsurate,o lume în care contez cu adevărat,unde eu dețin controlul și adevărul absolut. Trăiam iubirea vieții mele și jur că i-aș fi oferit toată dragostea și tot respectul,chiar și acum sunt în stare să renunț la tot doar să o simț cum zâmbește și e fericită lângă mine. M-am făcut de râs din dragoste dar nu îmi pare rău,am experimentat cel mai dulce și amar sentiment posibil. am iubit,iubesc și am fost trădat în dragoste. am ÎNEBUNIT. când Alessandra s-a speriat și a fugit de mine,mi-am pierdut mințile. Am început să îi folosesc contul și să mă dau drept ea,eram gelos,nu doream că nici un alt bărbat să o aibă,eram posesiv.O DOREAM DOAR PENTRU MINE.DOAR PE EA. începusem să îmi fac planuri mari cu Alessandra,acum în schimb o pierdeam,și iată cum am devenit DISPERAT ȘI ISTERIC. Am greșit,am dorit să o impresionez cu MINCIUNILE mele,să o fac să creadă că sunt un om important și dur în societate,un ȘEF ADEVĂRAT,dar din minciună în minciună,a fost dezvelit și adevărul. un adevăr dureros pentru mine.SUNT UN NIMENI ȘI NU AM REALIZAT NIMIC. 5 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2017 Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Azi mă voi spovedi Sfântului Părinte Pipilica,pentru că nu mai pot duce povară păcatelor mele. Pe această cale cer scuze curvarilor adevărați,pentru faptele mele penale,comise pe parcursul a zeci și sute de topice,pe care le-am poluat cu mii și mii de inepții,una mai catastrofală ca alta. Încep cu începutul,nu vă cer să mă iertați dar poate să mă înțelegeți măcar. M-am îndrăgostit iremediabil de o curvă din Focșani,Alessandra,o fată cum eu unul nu mai întâlnisem. Eram gelos și posesiv cu ea,o controlam ca un PROXENET adevărat și începusem să mă îmbat cu propriile iluzii de grandoare. Eu,până la Alessandra nu am mai experimentat plăcerile sublime ale sexului.am mai avut câteva relații dar au fost sortite eșecului din cauza faptului că sunt un MITOMAN ce trăiește în lumea sa,o lume cu averi nemăsurate,o lume în care contez cu adevărat,unde eu dețin controlul și adevărul absolut. Trăiam iubirea vieții mele și jur că i-aș fi oferit toată dragostea și tot respectul,chiar și acum sunt în stare să renunț la tot doar să o simț cum zâmbește și e fericită lângă mine. M-am făcut de râs din dragoste dar nu îmi pare rău,am experimentat cel mai dulce și amar sentiment posibil. am iubit,iubesc și am fost trădat în dragoste. am ÎNEBUNIT. când Alessandra s-a speriat și a fugit de mine,mi-am pierdut mințile. Am început să îi folosesc contul și să mă dau drept ea,eram gelos,nu doream că nici un alt bărbat să o aibă,eram posesiv.O DOREAM DOAR PENTRU MINE.DOAR PE EA. începusem să îmi fac planuri mari cu Alessandra,acum în schimb o pierdeam,și iată cum am devenit DISPERAT ȘI ISTERIC. Am greșit,am dorit să o impresionez cu MINCIUNILE mele,să o fac să creadă că sunt un om important și dur în societate,un ȘEF ADEVĂRAT,dar din minciună în minciună,a fost dezvelit și adevărul. un adevăr dureros pentru mine.SUNT UN NIMENI ȘI NU AM REALIZAT NIMIC. Am plans nu alta :)))Bravo Miky pentru curajul de care ai dat dovada. 24 2 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Am plans nu alta :)))Bravo Miky pentru curajul de care ai dat dovada.Eu am spus ca nu e baiat rau. Link spre comentariu
capetown Reputație: -690 Postat Noiembrie 5, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Partajează Postat Noiembrie 5, 2017 Eu am spus ca nu e baiat rau.Doar prost! Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Balada herpesului A fost curvă ca-n poveștiDin clanuri mari, dar țigănești.Statea în scaun și plângeaCând herpesul îl atingea Hai vino Miky-n calea meaCă fără tine n-oi puteaSă duc pe mai departe dorulCând plânge tare puișorul.Dar herpesul nu mai trecea,Că Betty nu punea perdea.A tot schimbat saracul loculLa Miky-și căuta sorocul.Hai vino Miky și mă pupăCa herpesul să nu se rupă!Tu nu vezi cât de mult a plânsȘi parcă s-a mai și restrâns?Acuma vin, iubita mea!Tu stai acolo, la cișmeaOdorul nostru să nu sece.Il rog frumos ca să nu plece! Trecu un an, trecură zeceȘi herpesul încă nu trece.Trecură ani, cam spre o mieȘi rana lor încă e vie. Acum la final le spunSă-l spele bine cu săpun,La preot ei să meargă iuteParintele să îi asculte. Și slujbă să se facă-ndatăSă-i spovedim ca niciodată.Păcatele să și le spună Să facă nuntă într-o lună. Și-am încălecat pe șaȘi v-am spus povestea meaPipilică să îi ierteCa ei doi să nu se certe. 6 8 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2017 Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Nebuni mai sunteti !... Ar trebui facut un fel de "Cenaclul Literar Flacara Curvarilor Nimfo-Junimea" ! =)) Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 6, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 6, 2017 Azi mă voi spovedi Sfântului Părinte Pipilica,pentru că nu mai pot duce povară păcatelor mele. Pe această cale cer scuze curvarilor adevărați,pentru faptele mele penale,comise pe parcursul a zeci și sute de topice,pe care le-am poluat cu mii și mii de inepții,una mai catastrofală ca alta. Încep cu începutul,nu vă cer să mă iertați dar poate să mă înțelegeți măcar. M-am îndrăgostit iremediabil de o curvă din Focșani,Alessandra,o fată cum eu unul nu mai întâlnisem. Eram gelos și posesiv cu ea,o controlam ca un PROXENET adevărat și începusem să mă îmbat cu propriile iluzii de grandoare. Eu,până la Alessandra nu am mai experimentat plăcerile sublime ale sexului.am mai avut câteva relații dar au fost sortite eșecului din cauza faptului că sunt un MITOMAN ce trăiește în lumea sa,o lume cu averi nemăsurate,o lume în care contez cu adevărat,unde eu dețin controlul și adevărul absolut. Trăiam iubirea vieții mele și jur că i-aș fi oferit toată dragostea și tot respectul,chiar și acum sunt în stare să renunț la tot doar să o simț cum zâmbește și e fericită lângă mine. M-am făcut de râs din dragoste dar nu îmi pare rău,am experimentat cel mai dulce și amar sentiment posibil. am iubit,iubesc și am fost trădat în dragoste. am ÎNEBUNIT. când Alessandra s-a speriat și a fugit de mine,mi-am pierdut mințile. Am început să îi folosesc contul și să mă dau drept ea,eram gelos,nu doream că nici un alt bărbat să o aibă,eram posesiv.O DOREAM DOAR PENTRU MINE.DOAR PE EA. începusem să îmi fac planuri mari cu Alessandra,acum în schimb o pierdeam,și iată cum am devenit DISPERAT ȘI ISTERIC. Am greșit,am dorit să o impresionez cu MINCIUNILE mele,să o fac să creadă că sunt un om important și dur în societate,un ȘEF ADEVĂRAT,dar din minciună în minciună,a fost dezvelit și adevărul. un adevăr dureros pentru mine.SUNT UN NIMENI ȘI NU AM REALIZAT NIMIC. Iacătă ca a venit si spovedania unei prostituate masculine. :pope 1 9 Link spre comentariu
sclavulcurvelor Reputație: -262 Postat Noiembrie 9, 2017 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Azi mă voi spovedi Sfântului Părinte Pipilica,pentru că nu mai pot duce povară păcatelor mele. Pe această cale cer scuze curvarilor adevărați,pentru faptele mele penale,comise pe parcursul a zeci și sute de topice,pe care le-am poluat cu mii și mii de inepții,una mai catastrofală ca alta. Încep cu începutul,nu vă cer să mă iertați dar poate să mă înțelegeți măcar. M-am îndrăgostit iremediabil de o curvă din Focșani,Alessandra,o fată cum eu unul nu mai întâlnisem. Eram gelos și posesiv cu ea,o controlam ca un PROXENET adevărat și începusem să mă îmbat cu propriile iluzii de grandoare. Eu,până la Alessandra nu am mai experimentat plăcerile sublime ale sexului.am mai avut câteva relații dar au fost sortite eșecului din cauza faptului că sunt un MITOMAN ce trăiește în lumea sa,o lume cu averi nemăsurate,o lume în care contez cu adevărat,unde eu dețin controlul și adevărul absolut. Trăiam iubirea vieții mele și jur că i-aș fi oferit toată dragostea și tot respectul,chiar și acum sunt în stare să renunț la tot doar să o simț cum zâmbește și e fericită lângă mine. M-am făcut de râs din dragoste dar nu îmi pare rău,am experimentat cel mai dulce și amar sentiment posibil. am iubit,iubesc și am fost trădat în dragoste. am ÎNEBUNIT. când Alessandra s-a speriat și a fugit de mine,mi-am pierdut mințile. Am început să îi folosesc contul și să mă dau drept ea,eram gelos,nu doream că nici un alt bărbat să o aibă,eram posesiv.O DOREAM DOAR PENTRU MINE.DOAR PE EA. începusem să îmi fac planuri mari cu Alessandra,acum în schimb o pierdeam,și iată cum am devenit DISPERAT ȘI ISTERIC. Am greșit,am dorit să o impresionez cu MINCIUNILE mele,să o fac să creadă că sunt un om important și dur în societate,un ȘEF ADEVĂRAT,dar din minciună în minciună,a fost dezvelit și adevărul. un adevăr dureros pentru mine.SUNT UN NIMENI ȘI NU AM REALIZAT NIMIC. :clapp :clapp :clapp 1 3 Link spre comentariu
miky 77 Reputație: 32 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Balada tristei iubiri.Miky e foarte frumosAre chipul luminosStă numai pe nimfomaneLa curve la dă bomboane.Numai una nu îl vrea.Figurantă cum eaVrea să aibă MercedesCăci la munte merge des.Miky cum e-ndragostitChiar pe loc s-a spovedit.La al nostru PipilicăEl i-a spus c-o are mică.Ce să facă, cum s-o dreagăEl pe Betty vrea s-aleagă,Că el mult a suferitAlessandra l-a gonit.Pipilică însă-i spune,Că Betty nu are aluneVinde doar ceva pizdică,Doar pe bani, la o adică.Miky suferă și plângeEl puncte pare a strânge.Este tot ce i-a rămasPare ca un mic pripas. 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Românul s-a născut poet. 1 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Unde e Betty ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Azi mă voi spovedi Sfântului Părinte Pipilica,pentru că nu mai pot duce povară păcatelor mele. Pe această cale cer scuze curvarilor adevărați,pentru faptele mele penale,comise pe parcursul a zeci și sute de topice,pe care le-am poluat cu mii și mii de inepții,una mai catastrofală ca alta. ÃŽncep cu începutul,nu vă cer să mă iertați dar poate să mă înțelegeți măcar. M-am îndrăgostit iremediabil de o curvă din Focșani,Alessandra,o fată cum eu unul nu mai întâlnisem. Eram gelos și posesiv cu ea,o controlam ca un PROXENET adevărat și începusem să mă îmbat cu propriile iluzii de grandoare. Eu,până la Alessandra nu am mai experimentat plăcerile sublime ale sexului.am mai avut câteva relații dar au fost sortite eșecului din cauza faptului că sunt un MITOMAN ce trăiește în lumea sa,o lume cu averi nemăsurate,o lume în care contez cu adevărat,unde eu dețin controlul și adevărul absolut. Trăiam iubirea vieții mele și jur că i-aș fi oferit toată dragostea și tot respectul,chiar și acum sunt în stare să renunț la tot doar să o simț cum zâmbește și e fericită lângă mine. M-am făcut de râs din dragoste dar nu îmi pare rău,am experimentat cel mai dulce și amar sentiment posibil. am iubit,iubesc și am fost trădat în dragoste. am ÃŽNEBUNIT. când Alessandra s-a speriat și a fugit de mine,mi-am pierdut mințile. Am început să îi folosesc contul și să mă dau drept ea,eram gelos,nu doream că nici un alt bărbat să o aibă,eram posesiv.O DOREAM DOAR PENTRU MINE.DOAR PE EA. începusem să îmi fac planuri mari cu Alessandra,acum în schimb o pierdeam,și iată cum am devenit DISPERAT ȘI ISTERIC. Am greșit,am dorit să o impresionez cu MINCIUNILE mele,să o fac să creadă că sunt un om important și dur în societate,un ȘEF ADEVÄ‚RAT,dar din minciună în minciună,a fost dezvelit și adevărul. un adevăr dureros pentru mine.SUNT UN NIMENI ȘI NU AM REALIZAT NIMIC. Ai într-adevăr o imaginație bogată. Pe mine una m-a amuzat(chiar daca ai omis sa spui că eu și "tu" nu ne cunoaștem in realitate ), îl consider un #Pamflet . 😂😂😂 35 9 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Noiembrie 10, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Ai într-adevăr o imaginație bogată.Pe mine una m-a amuzat(chiar daca ai omis sa spui că eu și "tu" nu ne cunoaștem in realitate ), îl consider un #Pamflet . Nimeni nu poate sa minta atunci cand se spovedeste. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Nimeni nu poate sa minta atunci cand se spovedeste.Ei nu . Dar tu spui adevărul când te spovedești părinte ? 😂😂✌ 37 11 Link spre comentariu
Postări Recomandate