Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

Stai blând, că dai pe-afară! De prostie, zic. 

Bre,te întreb pe matale ca ești om bătrân cu par alb in cap,dar si Dottore in limbi.Ce părere ai de analfabetul asta care nu a legat doua cuvinte corect?

snapback.png

Scuză-mă, dar tu ești idiot? Păi proasta pulii, când au văzut că degeaba deschid topice cretine și lumea nu e interesează și numai pune botul, dându-și seama că nu sunt doar expresia furiei și neputinței, au renuțat și ei, mai ales că sunt destul de vizibil  clonele cui sunt! Și da, am mereu ceva de obiectat! Trebuie să-ți cer ție voie, păcăliciule?

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Se vede ca, de când injuri fara cratima, nu mai stii sa o utilizezi.

Dai "p-afara".

De prost ce esti.

Zic.

:)

Evident, că prost rămâi, oricât te-ai kinui să pari altfel! 

Zic. 

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu

Văd că spiritul sărbătorilor v-a violat în cur

Se numește DEPRESIE POST-SĂRBĂTORI si afectează in principal bătrânii singuri si triști,cei care isi vor petrece sărbătorile aici cu un pahar de poșircă într-o mana si un covrig in cealaltă.

Picon ne poate explica din proprie experiența.

• Like 2
Link spre comentariu

Se numește DEPRESIE POST-SĂRBĂTORI si afectează in principal bătrânii singuri si triști,cei care isi vor petrece sărbătorile aici cu un pahar de poșircă într-o mana si un covrig in cealaltă.

Să mori tu?  :laugh2 Dacă ești cuminte, te primesc cu sorcova, că și-așa mintea ta e ca o sorcovă.

Îți dau un covrig, o nucă și un șut în cur. 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Chiar in momentul de fata citeam o chestie in care se  discuta ceva de CARACTERUL OMULUI  si se spunea astfel  :

Caracterul antisocial al unui om  si tendintele acestuia psihopatice ar putea fi rezultatul  unei mosteniri de la parinti , iar restul influentelor date de  factorii de mediu (economici , anturaj  si eductionali) ar putea  accentua sau diminua aceasta trasatura  .

Sa fie oare adevarat !?  Eu spun ca ....DA :)

Link spre comentariu

Cum Părintelui Pipilica nu-i place sa vorbească fără dovezi,iaca si dovada:

photo-thumb-18947.jpg?_r=1425487579 Postat de picon on 01 January 2015 - 02:21 PM

Felicitari Andreea_good!  Plm...o sa ma ingras de la atata sarlota   :laugh2

In noaptea de revelion,la ora 02,21,un batranel singur si trist sarbatorea trecerea dintre ani cu partenera lui de viata Nimfomane.com.

Trist dar adevarat!

Link spre comentariu

Să mori tu?  :laugh2 Dacă ești cuminte, te primesc cu sorcova, că și-așa mintea ta e ca o sorcovă.

Îți dau un covrig, o nucă și un șut în cur. 

Tocmai ce spuneam intr-o postare : " Cat sa reziste un om , atata timp cat el este provocat in mod constant !?" :hmmm

Cedeaza ...nu ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Bre,te întreb pe matale ca ești om bătrân cu par alb in cap,dar si Dottore in limbi.Ce părere ai de analfabetul asta care nu a legat doua cuvinte corect?

snapback.png

Băi prostovane, tu încerci sofisme de 2 lei și speculații de copil tâmpit! Cauți printre postări și găsești una de acum 2 luni, unde e evident că graba și telefonul sunt cauzele. Uite, ca să înțelegi: citește postările Amadei și o să remarci cât de corect a scris până acum. De 2 zile scrie aproape ininteligibil, datorită unui telefon cu probleme. De asemeni, toți mai greșim fie din grabă, fie din neatenție, nu asta e problema și nu la asta fac eu referire, când mă iau de unul ca tine. Dar când tu faci, aceleași greșeli cam tot timpul, nu mai e vorba de telefon sau grabă/neatenție, ci de semianalfabetism!

Eu te înțeleg că ești nemulțumit de situația ta, că vrei să fii mai mult decât ești, e normal să vrem să evoluăm, dar la 45 de ani ai tăi, e târziu să mai faci ceva. Resemneză-te, că devii ridicol! Ai și devenit deja.

Stai în pătrățica ta și nu mai face valuri, că dai de un tsunami! Capisci? 

• Minus 1
Link spre comentariu

Băi prostovane, tu încerci sofisme de 2 lei și speculații de copil tâmpit! Cauți printre postări și găsești una de acum 2 luni, unde e evident că graba și telefonul sunt cauzele. Uite, ca să înțelegi: citește postările Amadei și o să remarci cât de corect a scris până acum. De 2 zile scrie aproape ininteligibil, datorită unui telefon cu probleme. De asemeni, toți mai greșim fie din grabă, fie din neatenție, nu asta e problema și nu la asta fac eu referire, când mă iau de unul ca tine. Dar când tu faci, aceleași greșeli cam tot timpul, nu mai e vorba de telefon sau grabă/neatenție, ci de semianalfabetism!

Eu te înțeleg că ești nemulțumit de situația ta, că vrei să fii mai mult decât ești, e normal să vrem să evoluăm, dar la 45 de ani ai tăi, e târziu să mai faci ceva. Resemneză-te, că devii ridicol! Ai și devenit deja.

Stai în pătrățica ta și nu mai face valuri, că dai de un tsunami! Capisci? 

Suginami ala il declanșezi tu?? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Cum Părintelui Pipilica nu-i place sa vorbească fără dovezi,iaca si dovada:

photo-thumb-18947.jpg?_r=1425487579 Postat de picon on 01 January 2015 - 02:21 PM

Felicitari Andreea_good!  Plm...o sa ma ingras de la atata sarlota   :laugh2

In noaptea de revelion,la ora 02,21,un batranel singur si trist sarbatorea trecerea dintre ani cu partenera lui de viata Nimfomane.com.

Trist dar adevarat!

Da prostule, intrasem pe forum de pe telefon, să văd ce mai e! Și au fost mulți care au făcut-o!

Hai, mai scociorăște prin postările mele! Dacă aș fi Mîșkin, aș zice că te-am dresat. Dar cum nu sunt, spun doar că te obsedez.  :laugh2

• Minus 1
Link spre comentariu

Picon nu cedează,s-a născut umilit,asa ca este imun. :laugh2

acum serios .... discutand ..... oamenii arata , ofera si spun ceea ce le atarna pe suflete  :)

si in general ...stii cum ma ghidez in viata  : bine faci , bine gasesti ....si nu am avut decat de castigat  :)

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

Da prostule, intrasem pe forum de pe telefon, să văd ce mai e! Și au fost mulți care au făcut-o!

Hai, mai scociorăște prin postările mele! Dacă aș fi Mîșkin, aș zice că te-am dresat. Dar cum nu sunt, spun doar că te obsedez.  :laugh2

Nu esti Miskin,ești doar un bătrânel singur si trist care isi îneacă amarul cu o carafa de poșirca din paie fermentate.

Link spre comentariu

Nu esti Miskin,ești doar un bătrânel singur si trist care isi îneacă amarul cu o carafa de poșirca din paie fermentate.

Mai schimbă bă, placa! Pardon, caseta, că tot ai făcut tu avere cu casete de contrabandă!

Lache!

• Minus 1
Link spre comentariu

acum serios .... discutand ..... oamenii arata , ofera si spun ceea ce le atarna pe suflete  :)

si in general ...stii cum ma ghidez in viata  : bine faci , bine gasesti ....si nu am avut decat de castigat  :)

Probabil ai vrut sa-i spui asta lui Mischin sau Marinarului si ai greșit topicul. :thinking

Link spre comentariu

Probabil ai vrut sa-i spui asta lui Mischin sau Marinarului si ai greșit topicul. :thinking

o spun la general...si cunosc exact momentul cand trebuie sa ma opresc 

zicea o vorba Cicero : "Orice om poate gresi , dar numai cei fara ..... staruie in greseala"   :)

• Like 6
  • Minus 14
Link spre comentariu

o spun la general...si cunosc exact momentul cand trebuie sa ma opresc 

zicea o vorba Cicero : "Orice om poate gresi , dar numai cei fara ..... staruie in greseala"   :)

Exista o vorba si mai celebra,a Sfântului Părinte Pipilica: Când te latră un pechinez trage o bășină si mergi mai departe. :pope

• Like 2
Link spre comentariu

Când te latră un pechinez trage o bășină si mergi mai departe. :pope

Pechinez sau nu ....nu pare sa o aplici :)

In fine .... de multe ori pierzi controlul situatiilor  :hmmm...dar continuati , daca vi se pare o forma Ok de protest   :clap2 

• Like 6
  • Minus 13
Link spre comentariu

Pechinez sau nu ....nu pare sa o aplici :)

In fine .... de multe ori pierzi controlul situatiilor  :hmmm...dar continuati , daca vi se pare o forma Ok de protest   :clap2

Fiecare are propria filozofie de viata.

De exemplu eu nu pot sa dau puncte de reputație Anonnei pentru o postare unde ma înjură,adică prin asta sa aprob ce spune rapanula.Nici sa fiu prostituata si sa dau puncte de reputate pentru o postare unde o curva îmi înjură prietenul.

Intelegi matale??

• Like 1
Link spre comentariu

A fost o întrebare de bun simt.Cum se face ca un milionar ca tine bea vin de 10 lei carafa,adică un vin din paie fermentate?

Nu am spus, prostule, că sunt milionar! Și dacă sunt cu mai mulți la o masă și se hotărăște să se bea vin la carafă, sau orice altceva, din bun-simț, nu fac opinie separată. Acuma, nu știu prin ce bombe umbli tu, dar sunt localuri, unele chiar scumpuțe (pentru tine, cel puțin), care chiar au vin la carafă bunișor. Nu de mare valoare, dar corecte și un pahar-două merg. 

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...