le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Stai blând, că dai pe-afară! De prostie, zic.Se vede ca, de când injuri fara cratima, nu mai stii sa o utilizezi. Dai "p-afara".De prost ce esti.Zic. Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Stai blând, că dai pe-afară! De prostie, zic. Bre,te întreb pe matale ca ești om bătrân cu par alb in cap,dar si Dottore in limbi.Ce părere ai de analfabetul asta care nu a legat doua cuvinte corect? Scuză-mă, dar tu ești idiot? Păi proasta pulii, când au văzut că degeaba deschid topice cretine și lumea nu e interesează și numai pune botul, dându-și seama că nu sunt doar expresia furiei și neputinței, au renuțat și ei, mai ales că sunt destul de vizibil clonele cui sunt! Și da, am mereu ceva de obiectat! Trebuie să-ți cer ție voie, păcăliciule? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Se vede ca, de când injuri fara cratima, nu mai stii sa o utilizezi. Dai "p-afara".De prost ce esti.Zic. Evident, că prost rămâi, oricât te-ai kinui să pari altfel! Zic. 4 3 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Evident, că prost rămâi, oricât te-ai kinui să pari altfel! Zic.Bine, bre chelie, ca tu nu te chinui absolut deloc.Tie iti iese din prima.Sa fii prost.Zic. Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Văd că spiritul sărbătorilor v-a violat în cur 2 2 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Văd că spiritul sărbătorilor v-a violat în curSe numește DEPRESIE POST-SĂRBĂTORI si afectează in principal bătrânii singuri si triști,cei care isi vor petrece sărbătorile aici cu un pahar de poșircă într-o mana si un covrig in cealaltă.Picon ne poate explica din proprie experiența. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Se numește DEPRESIE POST-SĂRBĂTORI si afectează in principal bătrânii singuri si triști,cei care isi vor petrece sărbătorile aici cu un pahar de poșircă într-o mana si un covrig in cealaltă.Picon ne poate explica din proprie experiența.Să mori tu? Dacă ești cuminte, te primesc cu sorcova, că și-așa mintea ta e ca o sorcovă.Îți dau un covrig, o nucă și un șut în cur. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Chiar in momentul de fata citeam o chestie in care se discuta ceva de CARACTERUL OMULUI si se spunea astfel : Caracterul antisocial al unui om si tendintele acestuia psihopatice ar putea fi rezultatul unei mosteniri de la parinti , iar restul influentelor date de factorii de mediu (economici , anturaj si eductionali) ar putea accentua sau diminua aceasta trasatura .Sa fie oare adevarat !? Eu spun ca ....DA Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Cum Părintelui Pipilica nu-i place sa vorbească fără dovezi,iaca si dovada: Postat de picon on 01 January 2015 - 02:21 PMFelicitari Andreea_good! Plm...o sa ma ingras de la atata sarlota In noaptea de revelion,la ora 02,21,un batranel singur si trist sarbatorea trecerea dintre ani cu partenera lui de viata Nimfomane.com.Trist dar adevarat! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Se numește DEPRESIE POST-SĂRBĂTORI si afectează in principal bătrânii singuri si triști,cei care isi vor petrece sărbătorile aici cu un pahar de poșircă într-o mana si un covrig in cealaltă.Picon ne poate explica din proprie experiența. Să mori tu? Dacă ești cuminte, te primesc cu sorcova, că și-așa mintea ta e ca o sorcovă.Îți dau un covrig, o nucă și un șut în cur. Tocmai ce spuneam intr-o postare : " Cat sa reziste un om , atata timp cat el este provocat in mod constant !?" Cedeaza ...nu ? :laugh2 6 14 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Tocmai ce spuneam intr-o postare : " Cat sa reziste un om , atata timp cat el este provocat in mod constant !?" Cedeaza ...nu ? :laugh2 Picon nu cedează,s-a născut umilit,asa ca este imun. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Bre,te întreb pe matale ca ești om bătrân cu par alb in cap,dar si Dottore in limbi.Ce părere ai de analfabetul asta care nu a legat doua cuvinte corect? Băi prostovane, tu încerci sofisme de 2 lei și speculații de copil tâmpit! Cauți printre postări și găsești una de acum 2 luni, unde e evident că graba și telefonul sunt cauzele. Uite, ca să înțelegi: citește postările Amadei și o să remarci cât de corect a scris până acum. De 2 zile scrie aproape ininteligibil, datorită unui telefon cu probleme. De asemeni, toți mai greșim fie din grabă, fie din neatenție, nu asta e problema și nu la asta fac eu referire, când mă iau de unul ca tine. Dar când tu faci, aceleași greșeli cam tot timpul, nu mai e vorba de telefon sau grabă/neatenție, ci de semianalfabetism!Eu te înțeleg că ești nemulțumit de situația ta, că vrei să fii mai mult decât ești, e normal să vrem să evoluăm, dar la 45 de ani ai tăi, e târziu să mai faci ceva. Resemneză-te, că devii ridicol! Ai și devenit deja.Stai în pătrățica ta și nu mai face valuri, că dai de un tsunami! Capisci? 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Băi prostovane, tu încerci sofisme de 2 lei și speculații de copil tâmpit! Cauți printre postări și găsești una de acum 2 luni, unde e evident că graba și telefonul sunt cauzele. Uite, ca să înțelegi: citește postările Amadei și o să remarci cât de corect a scris până acum. De 2 zile scrie aproape ininteligibil, datorită unui telefon cu probleme. De asemeni, toți mai greșim fie din grabă, fie din neatenție, nu asta e problema și nu la asta fac eu referire, când mă iau de unul ca tine. Dar când tu faci, aceleași greșeli cam tot timpul, nu mai e vorba de telefon sau grabă/neatenție, ci de semianalfabetism!Eu te înțeleg că ești nemulțumit de situația ta, că vrei să fii mai mult decât ești, e normal să vrem să evoluăm, dar la 45 de ani ai tăi, e târziu să mai faci ceva. Resemneză-te, că devii ridicol! Ai și devenit deja.Stai în pătrățica ta și nu mai face valuri, că dai de un tsunami! Capisci? Suginami ala il declanșezi tu?? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Cum Părintelui Pipilica nu-i place sa vorbească fără dovezi,iaca si dovada: Postat de picon on 01 January 2015 - 02:21 PMFelicitari Andreea_good! Plm...o sa ma ingras de la atata sarlota In noaptea de revelion,la ora 02,21,un batranel singur si trist sarbatorea trecerea dintre ani cu partenera lui de viata Nimfomane.com.Trist dar adevarat! Da prostule, intrasem pe forum de pe telefon, să văd ce mai e! Și au fost mulți care au făcut-o!Hai, mai scociorăște prin postările mele! Dacă aș fi Mîșkin, aș zice că te-am dresat. Dar cum nu sunt, spun doar că te obsedez. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Picon nu cedează,s-a născut umilit,asa ca este imun. acum serios .... discutand ..... oamenii arata , ofera si spun ceea ce le atarna pe suflete si in general ...stii cum ma ghidez in viata : bine faci , bine gasesti ....si nu am avut decat de castigat 6 14 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Da prostule, intrasem pe forum de pe telefon, să văd ce mai e! Și au fost mulți care au făcut-o!Hai, mai scociorăște prin postările mele! Dacă aș fi Mîșkin, aș zice că te-am dresat. Dar cum nu sunt, spun doar că te obsedez. Nu esti Miskin,ești doar un bătrânel singur si trist care isi îneacă amarul cu o carafa de poșirca din paie fermentate. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 4, 2016 sau .... asa Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Nu esti Miskin,ești doar un bătrânel singur si trist care isi îneacă amarul cu o carafa de poșirca din paie fermentate.Mai schimbă bă, placa! Pardon, caseta, că tot ai făcut tu avere cu casete de contrabandă!Lache! 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 acum serios .... discutand ..... oamenii arata , ofera si spun ceea ce le atarna pe suflete si in general ...stii cum ma ghidez in viata : bine faci , bine gasesti ....si nu am avut decat de castigat Probabil ai vrut sa-i spui asta lui Mischin sau Marinarului si ai greșit topicul. Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Mai schimbă bă, placa! Pardon, caseta, că tot ai făcut tu avere cu casete de contrabandă!Lache!A fost o întrebare de bun simt.Cum se face ca un milionar ca tine bea vin de 10 lei carafa,adică un vin din paie fermentate? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Probabil ai vrut sa-i spui asta lui Mischin sau Marinarului si ai greșit topicul. o spun la general...si cunosc exact momentul cand trebuie sa ma opresc zicea o vorba Cicero : "Orice om poate gresi , dar numai cei fara ..... staruie in greseala" 6 14 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 o spun la general...si cunosc exact momentul cand trebuie sa ma opresc zicea o vorba Cicero : "Orice om poate gresi , dar numai cei fara ..... staruie in greseala" Exista o vorba si mai celebra,a Sfântului Părinte Pipilica: Când te latră un pechinez trage o bășină si mergi mai departe. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Când te latră un pechinez trage o bășină si mergi mai departe. Pechinez sau nu ....nu pare sa o aplici In fine .... de multe ori pierzi controlul situatiilor ...dar continuati , daca vi se pare o forma Ok de protest 6 13 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Pechinez sau nu ....nu pare sa o aplici In fine .... de multe ori pierzi controlul situatiilor ...dar continuati , daca vi se pare o forma Ok de protest Fiecare are propria filozofie de viata.De exemplu eu nu pot sa dau puncte de reputație Anonnei pentru o postare unde ma înjură,adică prin asta sa aprob ce spune rapanula.Nici sa fiu prostituata si sa dau puncte de reputate pentru o postare unde o curva îmi înjură prietenul.Intelegi matale?? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 4, 2016 A fost o întrebare de bun simt.Cum se face ca un milionar ca tine bea vin de 10 lei carafa,adică un vin din paie fermentate?Nu am spus, prostule, că sunt milionar! Și dacă sunt cu mai mulți la o masă și se hotărăște să se bea vin la carafă, sau orice altceva, din bun-simț, nu fac opinie separată. Acuma, nu știu prin ce bombe umbli tu, dar sunt localuri, unele chiar scumpuțe (pentru tine, cel puțin), care chiar au vin la carafă bunișor. Nu de mare valoare, dar corecte și un pahar-două merg. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate