Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:DA

Bai fratilor asta sigur este la el acasa? Sa mor eu de nu imi vine sa cred ca este internat la un spital de boli nervoase si i-a lasat familia o tableta si nebunu intra si se cearta cu toata lumea.mie nu-mi vine sa cred ca un om sanatos la cap se poate certa ata de mult si cu toata lumea.Eu am incercat sa nu-l bag in seama,sa-l ocolesc.sa nu intru pe nimfo o saptamana,daca nu a gasit cu cine sa se certe a cautat postari vechi de ale mele si a scris acolo.De aia spun ca nu este sanatos la cap

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

iar te face infractor ciorditorul de cioate si vreascuri ? :laugh2

dovezi ceva pula , doar presupuneri imbecile :slap2

Acum sunt partener cu Bubutz :laugh2 Trafic de carne vie,droguri,camatarie,taxa de protectie........PLM ce stii tu.

• Like 23
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Eu am incercat sa nu-l bag in seama,sa-l ocolesc.sa nu intru pe nimfo o saptamana,daca nu a gasit cu cine sa se certe a cautat postari vechi de ale mele si a scris acolo.De aia spun ca nu este sanatos la cap

Mosule rapanos sa nu zici ca te-ai ferit  o saptamana de mine  , sa  caci o recenzie falsa pe aici !?  :no2

Pai cine te baga , ba , rapandula mincinoasa in seama , decat unul de seama si varsta ta ... eu doar atunci cand minti pe aici (si nu pe postari vechi)  :)

Taran basit si afumat,atunci cand vrei sa-mi pui intrebari si sa-ti raspund.

1,Mi te adresezi cu "Sfintia Ta"

2.O faci cu piosenie si nu pui intrebari imbecile.

Alcoolistule oligofren inca te mai crezi Popa sau Popo ? :hmmm

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Arunc si eu o privire prin topicul asta si realizez ca nu degeaba sunt prost la 30 de ani.

Viata e mare si eu cu capu-n calculator fiind, vad ca n-am inteles nici 5% din ea.

Fi enoriașul meu si iti voi arata calea.

Link spre comentariu

Mosule rapanos sa nu zici ca te-ai ferit  o saptamana de mine  , sa  caci o recenzie falsa pe aici !?  :no2

Pai cine te baga , ba , rapandula mincinoasa in seama , decat unul de seama si varsta ta ... eu doar atunci cand minti pe aici (si nu pe postari vechi)  :)

Aschilopatule,ti-ai revenit din crizele de furie?

• Like 21
  • Minus 1
Link spre comentariu

Fi enoriașul meu si iti voi arata calea.

Fii...enoriasul unui analfabet :)

Aschilopatule,ti-ai revenit din crizele de furie?

Nu sunt niciodata nervos , umflatule.. Mai ai probleme cu picioarele  ? Alcoolul si blestemele , bata-le vina , te-au ajuns din urma   :)

Cum stam la capitolul intrebari ?

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Tu te bagi in seama cu mine poponarule ,viata ta este sa sugi pula tuturor pe aici,fa si tu o recenzie cum iti baci cocenii in cur si pe urma in gura.Tu chiar nu nrealizezi prostanacule ca nu faci decat sa te certi cu toti ,chiar nu vezi ca nu scrii altceva 

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Fii...enoriasul unui analfabet :)

Nu sunt niciodata nervos , umflatule.. Mai ai probleme cu piciarele  ? Alcoolul si blestemele , bata-le vina , te-au ajuns din urma   :)

Cum stam la capitolul intrebari ?

poponarule citeste usor ca sa intelegi .Nici macar nu am gustat acool in viata mea.Tu nu vorbesti decat de bautura si betivi,intreaba pe orce bautor sa fi atent la cei care consuma alcool,ei nu vorbesc despre altceva deca cat au baut ,sau cat vor bea.Concluzia mea este ca esti betivul betivilor din moment ce numai de asta spui

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

poponarule citeste usor ca sa intelegi .Nici macar nu am gustat acool in viata mea.Tu nu vorbesti decat de bautura si betivi,intreaba pe orce bautor sa fi atent la cei care consuma alcool,ei nu vorbesc despre altceva deca cat au baut ,sau cat vor bea.Concluzia mea este ca esti betivul betivilor din moment ce numai de asta spui

Esti deosebit de prost , moscalanule .....ti-a sarit stropi de ceapa pe maimuta de nu mai vezi bine ce am scris si cui   ?

Tu te bagi in seama cu mine poponarule ,viata ta este sa sugi pula tuturor pe aici,fa si tu o recenzie cum iti baci cocenii in cur si pe urma in gura.Tu chiar nu nrealizezi prostanacule ca nu faci decat sa te certi cu toti ,chiar nu vezi ca nu scrii altceva 

Terminat mai esti...si fara pula  (doar nu degeaba oralul tau este "foarte putin" ca de altfel se chinuie fetele sa ti-o scoale 

Cum sa ma cert cu toti !? Ma cert doar cu 4-5 babalai distrusi ca si tine si mincinosi notorii :)

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Cum ii spui in fata adevarul da cu minus POPONARUL ,in loc sa zica fratilor m-am saturat de scandaluri hai sa facem pace.Dar cred ca este sarit de pe fix,nu cred sa mai fi fost cineva inscris aici sa se certe atat de mult timp cu toti.Raman la parerea ca este nebun,nu este intreg la minte

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Esti deosebit de prost , moscalanule .....ti-a sarit stropi de ceapa pe maimuta de nu mai vezi bine ce am scris si cui   ?

Terminat mai esti...si fara pula  (doar nu degeaba oralul tau este "foarte putin" ca de altfel se chinuie fetele sa ti-o scoale 

Cum sa ma cert cu toti !? Ma cert doar cu 4-5 babalai distrusi ca si tine si mincinosi notorii :)

Sunt atat de prost tarane incat cauti scandal cu mine ,daca sunt prost si tu unul dintre castigatorii premiului Nobel in filozofie de ce te bagi in seama cu japca cu mine? Bai frate cat de tampit poti sa fii sa nu faci altceva decat certuri,chiar nu intelegi? Ba boule am incercat sa nu te bag in seam ai stat cateva zile linisti si cum nu gaseai pe nimeni sa te certi m-ai cutat pe mine pe postari nvechi chiar nu realizezi cat esti de penibil? Chiar nu vezi ca strice topicele fetelor numai ca sa ai cu cine te certa?

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Daca ai vreo nelămurire,fa o cerere si las-o la secretariatul CSP.O sa primesti raspuns in max.30 lucratoare

Link spre comentariu

Daca sunt asa de prost precum spui tu ,nu te cobora frate la nivelul meu ocoleste-man ca altfel devi prost cum sunt eu.Ai vre-un pic de creier sa intelegi lucrul asta?

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Arunc si eu o privire prin topicul asta si realizez ca nu degeaba sunt prost la 30 de ani.

Viata e mare si eu cu capu-n calculator fiind, vad ca n-am inteles nici 5% din ea.

Ai dreptate.
  • Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Cum ii spui in fata adevarul da cu minus POPONARUL ,in loc sa zica fratilor m-am saturat de scandaluri hai sa facem pace.Dar cred ca este sarit de pe fix,nu cred sa mai fi fost cineva inscris aici sa se certe atat de mult timp cu toti.Raman la parerea ca este nebun,nu este intreg la minte

Lasa-l, nu are rost sa te enervezi aiurea. Pentru ce? pentru un fraier? stai calm!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu tot nu inteleg ce aveti de impartit? Si ce plm conteaza punctele alea atat. De parca ati ramane fara oxigen daca sunteti pe minus. Oameni mari si fara minte.

M-ai auzit pe mine sa cer cuiva puncte? Miky este un om grav bolnav cu capul,i-am spus de o suta de ori sa terminam cu cearta,nu vrea sub nicio forma.Nu ne certam pentru puncte ,ne certam pentru ca el nu are ce sa scrie aici,daca nu se cearta cu nimeni ce rost are sa intre aici ,pentru ca el nu merge la femei iar recenziile facute de mine sunt false dupa opinia lui .De fapt le considera false ca sa aibe motiv de cearta cand ar fi asa de simplu sa-i ocoleasca pe cei cu care se cearta inclusiv pe mine.

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu tot nu inteleg ce aveti de impartit? Si ce plm conteaza punctele alea atat. De parca ati ramane fara oxigen daca sunteti pe minus. Oameni mari si fara minte.

Fără puncte veața ie pustiu!

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Lasa-l, nu are rost sa te enervezi aiurea. Pentru ce? pentru un fraier? stai calm!

Ba , prostule , pe tine te-a scos cineva de sub fusta lui Picoaie ? Asta ca tot intreba bucatarul cine cu cine se baga in seama primul  :no2 Ramai acolo , ca si strabunicul tau , mentorul.

nu mai poti cumpara o paine...asta e tragedia...in rest nimic :laugh2

Cu replici d'astea te duci si la fete  ?  Sa fiu in locul lor te-as taxa dublu  , dar nu-mi fac griji  ca esti prea ....si razi ca prostul in targ  chiar si de propriile ineptii pe care le debitezi pe aici  .

Daca sunt asa de prost precum spui tu ,nu te cobora frate la nivelul meu ocoleste-man ca altfel devi prost cum sunt eu.Ai vre-un pic de creier sa intelegi lucrul asta?

*devii

*vreun  .... deosebit de prost

Fără puncte veața ie pustiu!

Ma miram cine il educa pe nepotul Dylanbuc .

De la matale a copiat  replicile acestea stafidite 

Cum ii spui in fata adevarul da cu minus POPONARUL ,in loc sa zica fratilor m-am saturat de scandaluri hai sa facem pace.

Pai tu spui un adevar vreodata ? Chiar daca ti-ai facut o clona cu acest nume  @ADEVAR  esti un adevarat mincinos notoriu

Eu nu fac pace si asocieri cu naparcile mincinoase ce sufera de retard mintal , sa fie clar .     :)

M-ai auzit pe mine sa cer cuiva puncte? Miky este un om grav bolnav cu capul,i-am spus de o suta de ori sa terminam cu cearta,nu vrea sub nicio forma.Nu ne certam pentru puncte ,ne certam pentru ca el nu are ce sa scrie aici,daca nu se cearta cu nimeni ce rost are sa intre aici ,pentru ca el nu merge la femei iar recenziile facute de mine sunt false dupa opinia lui .De fapt le considera false ca sa aibe motiv de cearta cand ar fi asa de simplu sa-i ocoleasca pe cei cu care se cearta inclusiv pe mine.

Deloc , cersetorule , avand in vedere ca acum o luna te si autopunctai in plus dupa 2 conturi (Bubu si Adevar ) , plus acesta ....si ...ai muncit degeaba  :) 

De cand esti pe minus nici maimutelele din cuiburile acelea jalnice pe care le vizitezi nu te mai lasa sa le promovezi 

Apropo de restul justificarii din postare , m-am bagat eu primul  in seama cu tine  (ca si atarnatorul si oligofrenul de Dylanbuc , care se plictiseste uneori , ce-i drept  si tine mortis sa-si bage si el botul ca sa-l plesnesc cu ...peste el) ?  Tu ai tinut s-o faci , aici , dupa care tot tu te jelesti ca o pizdica de fiecare data .  :no2

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...