miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 16, 2017 Da-i in PLM.Ce s-a mai intamplat pe aici cat am fost plecat in "vacanta" ?A noastra Mai nimic serios , cazuse site-ul intr-o grava amorteala cu vesnicii mocofani . 2 2
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 16, 2017 Postat Decembrie 16, 2017 A noastra Mai nimic serios , cazuse site-ul intr-o grava amorteala cu vesnicii mocofani . Am vazut ca i-a parasit Henzo .Ma bucur ca s-a trezit baiatul acesta. 9
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 16, 2017 A noastra Mai nimic serios , cazuse site-ul intr-o grava amorteala cu vesnicii mocofani . Am vazut ca i-a parasit Henzo .Ma bucur ca s-a trezit baiatul acesta.Iar vorbești bă, singur? Tu centrezi, tu dai capul. Cu capul ăla sec! 4 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 16, 2017 Tatae esti prea tantalau ptr. vremurile acestea . Fugi la cumparaturi ca se epuizeaza cadourile :) 2 2
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 16, 2017 Postat Decembrie 16, 2017 Picoaie inca mai crede in Mos Craciun :maninlove
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 16, 2017 Lasa-l , ca e nervos astazi ...de fapt zilnic emana aceaasi stare :) 2 2
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 16, 2017 Postat Decembrie 16, 2017 Lasa-l , ca e nervos astazi ...de fapt zilnic emana aceaasi stare :)Il las.Dar nu mi-a placut postarea lui. 1 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 16, 2017 Il las.Dar nu mi-a placut postarea lui. Nu poti civiliza orice maimuta si mai ales cand aceasta nu-si doreste sub niciun chip de altfel :) 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2017 Postat Decembrie 16, 2017 Miky esti bine ? Stim cu totii ca muschetarul e al tau.Schizofrenie se cheama una din bolile de care suferi.
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 16, 2017 Miky esti bine ? Stim cu totii ca muschetarul e al tau.Schizofrenie se cheama una din bolile de care suferi.Lasă-l în știuleții lui! :laugh2 3 2
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 16, 2017 Picoaie vin sarbatorile. Nu te duci si matale sa cumperi ceva cadouri la nepoti ? :hmmm Sau iar iti face cu ochiul pe aici o nepotica de 18 ani , abia impliniti .... vai de pulicica ta , obraznica si nesimtita :)Ba da prost esti!!! 2 2
capetown2 Reputație: -57 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Decembrie 16, 2017 Tragediile din decursul vietii tale , complexele tale de inferioritate , cat si frustrarile acumulate ar trebui sa le explici chiar tu , PISATULE , de unde provin , nu eu . Postarile de pe toate clonele trecute , facute de 2 ani incoace , in care pozezi in Popa Prostul (alea cu "Sfantul Parinte") si in care te crezi exorcistul pulii , stau drept marturie . :) Mai schimba in plm placa asta cu diversiunile si fumigenele , care ti s-au intiparit pe creierasul acela de gasca si pe care chiar tu le-ai tot practicat (nu altii) cu varf si indesat aici , deci ti se potrivesc manusa . Gaseste-ti o ocupatie adecvata , asta in cazul in care te ajuta memeaca (ceea ce ma indoiesc , din toate scrierile tale ) , astfel incat sa nu mai trebuiasca sa bantui pe aici si zi si noapte , in scop de scandal si de infractor/santajist Totusi ma indoiesc ca boalii tale mentale sa i se mai poata administra vreun tratament riguros . :no2 PS: Cine este Mitrill ? In intreaga zapaceala si brambureala din capsorul tau (si de aici) ai ajuns sa-ti gasesti sprijinul doar in niste clone facute in acelasi scop ca si al tau (tu fiind chiar una destul de "isteata" ). Ce viata !!! :slap2Rapandula jegoasa, invata limba romana idiotule mitoman, lasa postarile lungi si plicticoase, cu alte cuvinte, mars in pula calului de handicapat! 2 2
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 16, 2017 Taran basit,afumat,jerpelit si aschilopat,cum pula mea sa porti camasi cu doua numere mai mari? 21 1
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 16, 2017 Taran basit,afumat,jerpelit si aschilopat,data viitoare cand te imbraci la costum si cravata,invata in PLM ca lungimea cravatei trebuie sa fie pana la mijlocul cataramei curelei,nu pana la coaie cum o porti tu. :slap2 Ti-ai dracu' de țărani bășiți care nici sa va îmbrăcați nu știți. 22 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Daca a ajuns un ramolit de sociopat , care mananca orez cu paine si 2 oase de pui , sa predea lectii intr-ale stilului vestimentar ne-am dat naibii. In alta ordine de idei , numai unul cu un comportament asemanator cu al tau (de genul lui ...ma abtin sa mai dau nume in aceasta postare , dar se stiu ei care sunt si pe care i-am tot criticat destul de obiectiv in diversele mele postari ) , cu care te observ intr-o stransa legatura/alianta in ultima perioada , iti mai poate oferi oarece credibilitate pe aici :no2 Ia fii atent ce scrie in textul de mai jos , unde ti se regaseste boala de care suferi in proportie de aproape 100 % . De fapt nici nu ar fi prea greu ptr. orice persoana sa-ti citeasca cel putin 10 postari de pe oricare dintre clonele cu care te-ai desfasurat pe aici si sa realizeze aceste probleme comportamentale (ale tale) destul de grave , fapt ptr. care ar trebui sa ti se interzica pana si accesul pe aceasta platforma , dar aici vorbim de o normalitate in administrarea unor site-uri , nu despre anormalitatea si haosul lasat de multe ori la voia intamplarii , ba chiar tolerat in multe situatii de dragul traficului :) "Sociopatia este influenţată de mediu. Sociopatul se formează ca urmare a unei traume din copilărie, a unui abuz psihic sau a vieţii într-un mediu familial nociv. Sociopaţii sunt în general mai impulsivi şi haotici decât psihopaţii. Deşi au aceleaşi dificultăţi în a relaţiona cu alţii pe plan emoţional, se pot ataşa de o persoană sau un grup care aceleaşi interese. În mare parte au dificultăţi în a menţine un loc de muncă sau a întemeia o familie. Când sociopatul acţionează o face în interes propriu şi o face impulsiv. Spre deosebire de psihopat nu-şi planifică atent acţiunile şi nu are un plan de backup în cazul activităţilor cu iz ilegal. Sunt mai agitaţi, neliniştiţi, haotici, izbucnind în explozii de furie uneori. Riscă mult şi fără să se gândească la siguranţa proprie." Nu spuneam degeaba in trecut , tembeloidule , ca pe aceasta platforma si-au gasit adapostul/refugiul in spatelele anumitor useri (facand referire si la tine) , fel de fel de cazuri antisociale de psihopati /sociopati , excluzand diversele persoane cu inclinatii **spam editat**ice sau cu diverse fantezii/fetishuri ascunse nu tocmai ortodoxe , destul de nocive si periculoase ptr . intreaga societate . Am ajuns la concluzia ca un proxenet si un traficant de carne vie este mai putin periculos decat acei oameni care se regasesc in categoriile enuntate mai sus PS: De altfel nu sunt intamplatoare nici cazurile destul de infioratoare din ultima perioada (de omoruri si atacuri la persoana , tot mai dese si izvarata din nimic , in diverse locuri si zone din tara) , cand toti acesti dezaxati cu minti diabolice si destul de imprevizibile , care defileaza pe strada de multe ori sub vazul nostru si cu chip de om , ar trebui izolati de societate , nu lasati la voia intamplarii sa se desfasoare in diverse moduri . :refoz Tu fiind unul mai aparte , un hartuior mincinos si fara ocupatie , care isi etaleaza zilnic comportamentul sub diverse forme si asta de aproape 2 ani incoace. , ba chiar in imbecilitatea ta esti si mandru uneori , ca esti lasat in voie sa epatezi pe aici . :nod 1 1
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Daca a ajuns un ramolit de sociopat , care mananca orez cu paine si 2 oase de pui , sa predea lectii intr-ale stilului vestimentar ne-am dat naibii. Lasa-i...poate ei se imbraca doar de la Catalin Botezatu.
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 17, 2017 Daca a ajuns un ramolit de sociopat , care mananca orez cu paine si 2 oase de pui , sa predea lectii intr-ale stilului vestimentar ne-am dat naibii. In alta ordine de idei , numai unul cu un comportament asemanator cu al tau (de genul lui ...ma abtin sa mai dau nume in aceasta postare , dar se stiu ei care sunt si pe care i-am tot criticat destul de obiectiv in diversele mele postari ) , cu care te observ intr-o stransa legatura/alianta in ultima perioada , iti mai poate oferi oarece credibilitate pe aici :no2 Ia fii atent ce scrie in textul de mai jos , unde ti se regaseste boala de care suferi in proportie de aproape 100 % . De fapt nici nu ar fi prea greu ptr. orice persoana sa-ti citeasca cel putin 10 postari de pe oricare dintre clonele cu care te-ai desfasurat pe aici si sa realizeze aceste probleme comportamentale (ale tale) destul de grave , fapt ptr. care ar trebui sa ti se interzica pana si accesul pe aceasta platforma , dar aici vorbim de o normalitate in administrarea unor site-uri , nu despre anormalitatea si haosul lasat de multe ori la voia intamplarii , ba chiar tolerat in multe situatii de dragul traficului :) "Sociopatia este influenţată de mediu. Sociopatul se formează ca urmare a unei traume din copilărie, a unui abuz psihic sau a vieţii într-un mediu familial nociv. Sociopaţii sunt în general mai impulsivi şi haotici decât psihopaţii. Deşi au aceleaşi dificultăţi în a relaţiona cu alţii pe plan emoţional, se pot ataşa de o persoană sau un grup care aceleaşi interese. În mare parte au dificultăţi în a menţine un loc de muncă sau a întemeia o familie. Când sociopatul acţionează o face în interes propriu şi o face impulsiv. Spre deosebire de psihopat nu-şi planifică atent acţiunile şi nu are un plan de backup în cazul activităţilor cu iz ilegal. Sunt mai agitaţi, neliniştiţi, haotici, izbucnind în explozii de furie uneori. Riscă mult şi fără să se gândească la siguranţa proprie." Nu spuneam degeaba in trecut , tembeloidule , ca pe aceasta platforma si-au gasit adapostul/refugiul in spatelele anumitor useri (facand referire si la tine) , fel de fel de cazuri antisociale de psihopati /sociopati , excluzand diversele persoane cu inclinatii **spam editat**ice sau cu diverse fantezii/fetishuri ascunse nu tocmai ortodoxe , destul de nocive si periculoase ptr . intreaga societate . Am ajuns la concluzia ca un proxenet si un traficant de carne vie este mai putin periculos decat acei oameni care se regasesc in categoriile enuntate mai sus PS: De altfel nu sunt intamplatoare nici cazurile destul de infioratoare din ultima perioada (de omoruri si atacuri la persoana , tot mai dese si izvarata din nimic , in diverse locuri si zone din tara) , cand toti acesti dezaxati cu minti diabolice si destul de imprevizibile , care defileaza pe strada de multe ori sub vazul nostru si cu chip de om , ar trebui izolati de societate , nu lasati la voia intamplarii sa se desfasoare in diverse moduri . :refoz Tu fiind unul mai aparte , un hartuior mincinos si fara ocupatie , care isi etaleaza zilnic comportamentul sub diverse forme si asta de aproape 2 ani incoace. , ba chiar in imbecilitatea ta esti si mandru uneori , ca esti lasat in voie sa epatezi pe aici . :nodRepet inca odata.NU CITESC POSTARI KILOMETRICE.Daca nu esti in stare sa spui in 2-3 fraze ce ai de zis,las-o balta ca PLM nu se oboseste sa citeasca. 21
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Am sa restrang propozitiile si am sa spun simplu ...Sociopat atarnator ...de 2 ani incoace . E mai simpla concluzia aceasta ptr. creierasul tau minuscul :)
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Am sa restrang propozitiile si am sa spun simplu ...Sociopat atarnator ...de 2 ani incoace .Si pana atunci pe unde a umblat ?
avpop Reputație: 40328 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 17, 2017 Am sa restrang propozitiile si am sa spun simplu ...Sociopat atarnator ...de 2 ani incoace . E mai simpla concluzia aceasta ptr. creierasul tau minuscul :)Cum se face ca un milionar se îmbracă in costum second hand,jerpelit si sifonat,camasa cu 2 numere mai mare si cravata care ii atarna pana la coaie? 20
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Miky imi aduce aminte de http://www.peopleofwalmart.com/ :laugh2 http://www.peopleofwalmart.com/wp-content/uploads/2017/12/2966.jpg http://www.peopleofwalmart.com/wp-content/uploads/2017/12/2971.jpg
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Asa-i ca atunci cand nu faci fata discutiei - lipsa facultatilor mintale este explicatia - dai reputatie negativa interlocutorului, pui de curva ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 .Asa-i ca atunci cand nu faci fata discutiei - lipsa facultatilor mintale este explicatia - dai reputatie negativa interlocutorului, pui de curva ? Miky ai decenta sa raszpuni la intrebarea ?!?!"Cum se face ca un milionar se îmbracă in costum second hand,jerpelit si sifonat,camasa cu 2 numere mai mare si cravata care ii atarna pana la coaie?"
arramis Reputație: -1718 Postat Decembrie 17, 2017 Postat Decembrie 17, 2017 Miky ai decenta sa raszpuni la intrebarea ?!?!Nu sunt Miky, coaie. 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 17, 2017 Prostitution are idei putine si fixe , ca si Pisarciosul :) 1
Postări Recomandate