Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Ma pis pe minusurile tale.

Si pe tine.

Cand imi dadeai sute de minusuri erai pe cai mari.

Acum cand ti se da peste nas pentru ca te bagibca OB ul sari in sus.

Golanas cu tupeu ce esti !

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Interesant  ...de facto foarte interesant cu Zambilica si Azorel in prim plan . :pepsi

Ce inseamna sa depasesti o varsta   :no2

Ai ocazia sa te justifici,sa ne spui cum se face ca un milionar proprietar de hotel,vile si apartament in Bucuresti,poarta la o nunta costul second hand jerpelit si sifonat,camasa cu 2 numere mai larga si cravata care ii atarna pana la coaie,

• Like 24
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Cand ai sa ai tupeul sa verifici live , vei vedea cat kkt ai mancat in toate predicile tale repetitive  de papagal  copy-paste  :)

PS: Mai latra un transexual (culegator ca si tine) ca ma plimb cu Loganul  , dar eu fiind un ecologist convins am recunoscut intotdeauna bicicleta cu 3 pedale ca mijloc de transport  zilnic . Asa sunt astia milionari , baga banii la ciorap , ca sa le ramana de seminte sa-ti scuipe tie in cap  :ras

• Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu

Cand ai sa ai tupeul sa verifici live , vei vedea cat kkt ai mancat in toate predicile tale repetitive  de papagal  copy-paste  :)

PS: Mai latra un transexual (culegator ca si tine) ca ma plimb cu Loganul  , dar eu fiind un ecologist convins am recunoscut intotdeauna bicicleta cu 3 pedale ca mijloc de transport  zilnic . Asa sunt astia milionari , baga banii la ciorap , ca sa le ramana de seminte sa-ti scuipe tie in cap  :ras

Daca tu sustii ca nu esti tu in poze,eu chiar te cred.

Atunci nu este nicio problema daca le dau mai departe pe PM enoriasilor mei,care sa le posteze pe un topic numit AUROLACII

PLM un taran jerpelit la brat cu o taranca aschilopata 

• Like 24
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Interesant  ...de facto foarte interesant cu Zambilica si Azorel in prim plan . :pepsi

Ce inseamna sa depasesti o varsta   :no2

Ce inseamna sa pierzi contactul cu realitatea fizica !

Mai ai scapare sau .....

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca tu sustii ca nu esti tu in poze,eu chiar te cred.

Atunci nu este nicio problema daca le dau mai departe pe PM enoriasilor mei,care sa le posteze pe un topic numit AUROLACII

PLM un taran jerpelit la brat cu o taranca aschilopata 

Da pune tata pozele alea   fara cap , doar corpul ,  sa vedem despre ce  costum vorbesti .

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Lacrimi de crocodil.

Miky, Cum se face ca un milionar se îmbracă in costum second hand,jerpelit si sifonat,camasa cu 2 numere mai mare si cravata care ii atarna pana la coaie?

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...