picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Sa-mi bag pula....! Nu ti s-a intamplat?? nu ti-a tras nimeni la muie pe bani??N-a fost muie bre, ci sex oral! :laugh2 2 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 N-a fost muie bre, ci sex oral! :laugh2Adica Papacioacă? 20 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Adica Papacioacă?Un fel de... Cu gingiile. :laugh2 2 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Vaiii...si uite că până acum nu mi s-a intamplat! Ce mă fac...am pierdut ceva important, vreo experiență înălțătoare? Ia si spune mai multe nenea cunoscatorule... Mamaie ți-ai dat puncte singura ? =)) 24 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Sa-mi bag pula....! Nu ti s-a intamplat?? nu ti-a tras nimeni la muie pe bani??Pai eu tot am spus ca ea încă mai spera sa vina clienți =)) 25 1 Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 2, 2018 Sa nu credeți ca vis își da puncte, nu nu ea nu face așa ceva =)) 24 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 plus ca daca e tipa care se vede in video seamana cu un transsexual..maini groase masculine,,sani zero..daca si aia e o fata de 400 ,atunci eu sunt de 1 mie MAMI, nu mai sta pe centura, hai acasa !PS: HAI Sterge daca mai poti !!!!! 1 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Sa nu credeți ca vis își da puncte, nu nu ea nu face așa ceva =))Si care i problema daca isi da puncte?Si Harleyqueen se premiaza la fiecare postare proprieðŸ˜ðŸ˜ 7 9 Link spre comentariu
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Si care i problema daca isi da puncte?Si Harleyqueen se premiaza la fiecare postare proprie Baietas ai o frantura in logica. Vis isi da plusuri ca sa nu fie pe minus. Harley are deja 55.000 de puncte. Ce om sanatos la cap isi da plusuri in noaptea de revelion ? si 3 zile la rand ? Cristiano_29 ca tu ai 2 conturi de pe care iti plimbi punctele. Crezi ca ai avea un cuvant de spus in privinta pasatului punctelor ? 2 8 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Ce om sanatos la cap isi da plusuri in noaptea de revelion ? si 3 zile la rand ? Intreaba-l pe Prostitution cum a ajuns la 145.000 :laugh2 Link spre comentariu
arramis Reputație: -1718 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Observ ca a mai aparut o noua generatie de useri necolorati - dar si cativa useri SP - care dau o steluta cui trebuie - adica mine, lui Cristiano_29...iar lui Picon, Parintelui si celor din Consiliul Pulimii cate cinci stelute. Sa va stea in gat stelutele... Link spre comentariu
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Intreaba-l pe Prostitution cum a ajuns la 145.000 :laugh2Cine e prostitution si ce treaba are cu Vis ? 1 7 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Intreaba-l pe Prostitution cum a ajuns la 145.000 :laugh2Esti in urma...153.000 are ðŸ˜ðŸ˜ 7 9 Link spre comentariu
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Observ ca a mai aparut o noua generatie de useri necolorati - dar si cativa useri SP - care dau o steluta cui trebuie - adica mine, lui Cristiano_29...iar lui Picon, Parintelui si celor din Consiliul Pulimii cate cinci stelute. Sa va stea in gat stelutele... Suferi grav dupa stele si puncte. Eu ti-am dat o stea pentru ca nu imi place circul care il faci (Miky si Cristiano). Am inteles ca in spatele clonei astea se ascund 2 useri: Cristiano si Miky77. Nu era mai mai logic sa ma intrebi de pe userul Cristiano ? Vreti sa pareti mai multi ? 1 8 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Suferi grav dupa stele si puncte. Eu ti-am dat o stea pentru ca nu imi place circul care il faci (Miky si Cristiano). Am inteles ca in spatele clonei astea se ascund 2 useri: Cristiano si Miky77. Nu era mai mai logic sa ma intrebi de pe userul Cristiano ? Vreti sa pareti mai multi ?Logic ar fi sa nu vorbesti in necunostinta de cauza, baietas!Nu sunt clona nimanui, mai informeaza teðŸ˜ðŸ˜ 7 9 Link spre comentariu
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Logic ar fi sa nu vorbesti in necunostinta de cauza, baietas!Nu sunt clona nimanui, mai informeaza te O faci pe inteligentul IT-stule ? Nu esti in stare sa intelegi ce am scris mai sus ? 1 8 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 O faci pe inteligentul IT-stule ? Nu esti in stare sa intelegi ce am scris mai sus ?Se pare ca tu o faci pe prostul..Sau poate asta e chiar starea ta naturalaðŸ˜ðŸ˜ 7 9 Link spre comentariu
jon snow Reputație: 929 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Night's Watch Oras:Night's Watch Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Se pare ca tu o faci pe prostul..Sau poate asta e chiar starea ta naturala Lasati aici amprenta aici de arogant impotent ce esti. Sa intri acum si de pe contul clona Arramis si injura si de pe ala ca sa pareti o gasca. Eventual si de celalt cont Christiano de pe care te punctezi. Mi-am pierdut timpul cu un idiot ca tine. 2 8 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Se pare ca tu o faci pe prostul..Sau poate asta e chiar starea ta naturalaProstl esti tu, fara nici un dubiu! Ce isti face mah amicul de stiuleti? 14 3 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Prostl esti tu, fara nici un dubiu! Ce isti face mah amicul de stiuleti?Pentru limba romana apasati 1...cum ar spune PiconðŸ˜ðŸ˜ 7 9 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Pentru limba romana apasati 1...cum ar spune Piconce repede ai reactionat muiete stiuletar! 15 1 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Lasati aici amprenta aici de arogant impotent ce esti. Sa intri acum si de pe contul clona Arramis si injura si de pe ala ca sa pareti o gasca. Eventual si de celalt cont Christiano de pe care te punctezi. Mi-am pierdut timpul cu un idiot ca tine.Ce sa fac, coaie? Asta e, Pipilica m a obligat sa am mai multe conturi...mai exact douaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 9 9 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Ce sa fac, coaie? Asta e, Pipilica m a obligat sa am mai multe conturi...mai exact douaeu macar am coaie, tu ai stiuleti in cur! 15 3 Link spre comentariu
cristiano_29 Reputație: -1083 Postat Ianuarie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 eu macar am coaie, tu ai stiuleti in cur!Nu vorbeam cu tine, pula bleagaðŸ˜ðŸ˜ 9 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2018 Partajează Postat Ianuarie 4, 2018 Sa nu credeți ca vis își da puncte, nu nu ea nu face așa ceva =))Nici nu credeam asa ceva :)))))))))))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate