Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

plus ca daca e tipa care se vede in video seamana cu un transsexual..maini groase masculine,,sani zero..daca si aia e o fata de 400 ,atunci eu sunt de 1 mie 

MAMI, nu mai sta pe centura, hai acasa !

PS: HAI Sterge daca mai poti  !!!!!

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Night's Watch

Si care i problema daca isi da puncte?

Si Harleyqueen se premiaza la fiecare postare proprie

Baietas ai o frantura in logica. Vis isi da plusuri ca sa nu fie pe minus. Harley are deja 55.000 de puncte. Ce om sanatos la cap isi da plusuri in noaptea de revelion ? si 3 zile la rand ?   Cristiano_29 ca tu ai 2 conturi de pe care iti plimbi punctele. Crezi ca ai avea un cuvant de spus in privinta pasatului punctelor ?

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Observ ca a mai aparut o noua generatie de useri necolorati - dar si cativa useri SP -  care dau o steluta cui trebuie - adica mine, lui Cristiano_29...iar lui Picon, Parintelui si celor din Consiliul Pulimii cate cinci stelute. Sa va stea in gat stelutele...

Link spre comentariu

Observ ca a mai aparut o noua generatie de useri necolorati - dar si cativa useri SP -  care dau o steluta cui trebuie - adica mine, lui Cristiano_29...iar lui Picon, Parintelui si celor din Consiliul Pulimii cate cinci stelute. Sa va stea in gat stelutele...

Suferi grav dupa stele si puncte. Eu ti-am dat o stea pentru ca nu imi place circul care il faci (Miky si Cristiano). Am inteles ca in spatele clonei astea se ascund 2 useri: Cristiano si Miky77. Nu era mai mai logic sa ma intrebi de pe userul Cristiano ?  Vreti sa pareti mai multi ?

• Like 1
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Suferi grav dupa stele si puncte. Eu ti-am dat o stea pentru ca nu imi place circul care il faci (Miky si Cristiano). Am inteles ca in spatele clonei astea se ascund 2 useri: Cristiano si Miky77. Nu era mai mai logic sa ma intrebi de pe userul Cristiano ? Vreti sa pareti mai multi ?

Logic ar fi sa nu vorbesti in necunostinta de cauza, baietas!

Nu sunt clona nimanui, mai informeaza teðŸ˜ðŸ˜

• Like 7
  • Minus 9
Link spre comentariu

Se pare ca tu o faci pe prostul..

Sau poate asta e chiar starea ta naturala

Lasati aici amprenta aici de arogant impotent ce esti. Sa intri acum si de pe contul clona Arramis si injura si de pe ala ca sa pareti o gasca. Eventual si de celalt cont Christiano de pe care te punctezi. Mi-am pierdut timpul cu un idiot ca tine.

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

Lasati aici amprenta aici de arogant impotent ce esti. Sa intri acum si de pe contul clona Arramis si injura si de pe ala ca sa pareti o gasca. Eventual si de celalt cont Christiano de pe care te punctezi. Mi-am pierdut timpul cu un idiot ca tine.

Ce sa fac, coaie? Asta e, Pipilica m a obligat sa am mai multe conturi...mai exact douaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
  • Like 9
  • Minus 9
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...