Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0

Pentru unii,este un amuzament .. De aceea e bine sa stai departe de handicapați că ăștia.

Stau, stau, nu am vreun gand de apropiere!  

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv

Ei se cearta ,se amenință ,dar nici ei nu știu pentru ce anume se bălăcăresc ... Ce bine e doar sa privești

Ntz, se numeste empatie si o simtim deseori, , nici tu nu stai cuminte cand il vezi pe unul cum o incaseaza! 

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Ntz, se numeste empatie si o simtim deseori, , nici tu nu stai cuminte cand il vezi pe unul cum o incaseaza!

Eu stau cumintica, nu cred că am mai deranjat pe cineva cu ceva .. daca am deranjat înseamnă că m-a deranjat mai demult. Scurt pe doi.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Cat de retardat esti ba taranusi basit si afumat?Daca vreau sa te desfintez iti postez pozele penibile si de toata jena,cu aschilopatul imbracat in haine second hand si cămașă cu doua numere mai mare.Misto e si poza de la Eforie Sud :laugh2 unde arătați ca scăpați de la Auschwitz.

Aschilopata aia e fosta ta nevasta? :slap2  :laugh2

Eu nu cred! Eu sunt sigur că Miky e un bărbat falnic, îmbrăcat țiplă, care face concediile în Maldive. Parol!
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Eu nu cred! Eu sunt sigur că Miky e un bărbat falnic, îmbrăcat țiplă, care face concediile în Maldive. Parol!

la Eforie Sud a facut doar o aroganta,in rest sigur ca face concediile doar in insule exotice.

• Like 2
Link spre comentariu

Uite, inteleg ca aveti niste lucruri de lamurit, dar nu face greseala sa postezi fotografiile pe forum, femeia  care apare in poze nu are nicio vina! 

Nu se pune problema sa-i postez pozele,doar imi bat joc de el,stiu ca ii tremura himenul de frica. :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Una dintre acele insule fiind cea de pe lacul morii

Nici chiar asa,in poza de la Eforie se vede ca nu este chiar țăran,avea ditamai sacoșa de rafie lângă el,probabil plina cu de toate,ca deh...omului i se mai face foame pe plaja,mai scoate un borcan cu zacusca,o brânză,o ceapa..........

• Like 17
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nici chiar asa,in poza de la Eforie se vede ca nu este chiar țăran,avea ditamai sacoșa de rafie lângă el,probabil plina cu de toate,ca deh...omului i se mai face foame pe plaja,mai scoate un borcan cu zacusca,o brânză,o ceapa..........

Un lucru este clar : aia care striga si vand porumb pe plaja sigur il aveau client fidel ............... sunt curios ce poezii ii ziceau :thinking

• Like 1
Link spre comentariu

...un știulețe de porumb fiert..

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...