Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Pentru unii,este un amuzament .. De aceea e bine sa stai departe de handicapați că ăștia. Stau, stau, nu am vreun gand de apropiere! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Stau, stau, nu am vreun gand de apropiere!Ei se cearta ,se amenință ,dar nici ei nu știu pentru ce anume se bălăcăresc ... Ce bine e doar sa privești 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ei se cearta ,se amenință ,dar nici ei nu știu pentru ce anume se bălăcăresc ... Ce bine e doar sa privești Ntz, se numeste empatie si o simtim deseori, , nici tu nu stai cuminte cand il vezi pe unul cum o incaseaza! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ntz, se numeste empatie si o simtim deseori, , nici tu nu stai cuminte cand il vezi pe unul cum o incaseaza!Eu stau cumintica, nu cred că am mai deranjat pe cineva cu ceva .. daca am deranjat înseamnă că m-a deranjat mai demult. Scurt pe doi. 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Paraschivo, stai bland si nu te baga intre pipilica si miki. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cat de retardat esti ba taranusi basit si afumat?Daca vreau sa te desfintez iti postez pozele penibile si de toata jena,cu aschilopatul imbracat in haine second hand si cămașă cu doua numere mai mare.Misto e si poza de la Eforie Sud :laugh2 unde arătați ca scăpați de la Auschwitz.Aschilopata aia e fosta ta nevasta? :slap2 :laugh2Eu nu cred! Eu sunt sigur că Miky e un bărbat falnic, îmbrăcat țiplă, care face concediile în Maldive. Parol! 1 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Eu nu cred! Eu sunt sigur că Miky e un bărbat falnic, îmbrăcat țiplă, care face concediile în Maldive. Parol!Concediu la Baicoi. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 5, 2018 Eu nu cred! Eu sunt sigur că Miky e un bărbat falnic, îmbrăcat țiplă, care face concediile în Maldive. Parol!la Eforie Sud a facut doar o aroganta,in rest sigur ca face concediile doar in insule exotice. 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 la Eforie Sud a facut doar o aroganta,in rest sigur ca face concediile doar in insule exotice.Una dintre acele insule fiind cea de pe lacul morii 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 5, 2018 Uite, inteleg ca aveti niste lucruri de lamurit, dar nu face greseala sa postezi fotografiile pe forum, femeia care apare in poze nu are nicio vina! Nu se pune problema sa-i postez pozele,doar imi bat joc de el,stiu ca ii tremura himenul de frica. :laugh2 3 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Februarie 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Februarie 5, 2018 Una dintre acele insule fiind cea de pe lacul moriiNici chiar asa,in poza de la Eforie se vede ca nu este chiar țăran,avea ditamai sacoșa de rafie lângă el,probabil plina cu de toate,ca deh...omului i se mai face foame pe plaja,mai scoate un borcan cu zacusca,o brânză,o ceapa.......... 17 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nici chiar asa,in poza de la Eforie se vede ca nu este chiar țăran,avea ditamai sacoșa de rafie lângă el,probabil plina cu de toate,ca deh...omului i se mai face foame pe plaja,mai scoate un borcan cu zacusca,o brânză,o ceapa..........Un lucru este clar : aia care striga si vand porumb pe plaja sigur il aveau client fidel ............... sunt curios ce poezii ii ziceau :thinking 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nici chiar asa,in poza de la Eforie se vede ca nu este chiar țăran,avea ditamai sacoșa de rafie lângă el,probabil plina cu de toate,ca deh...omului i se mai face foame pe plaja,mai scoate un borcan cu zacusca,o brânză,o ceapa.............un știulețe de porumb fiert.. 1 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Pana cand vedem poza de la Eforie, avem poze : Metaxa + Cola, orez + paine, de care a ras luni intregi si "fratele" tau, un batranel trist + vin la carafa, de care ai ras luni intregi. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nu-l baga nimeni in seama pe muistu' asta? 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Pana una alta, ma pis pe voi. 1 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cine s-a pisat in paharu' ala, muistule? 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nu-l baga nimeni in seama pe muistu' asta? https://i.imgur.com/XTKpAGj.gif De ce? Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 5, 2018 Apropo, @m is for muiemiskin . 2 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Salariul tau pe 8 luni, chihuahua. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cu salariu' meu pe 8 luni, ma pis pa tine pana la Apocalipsa. 3 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Vai de :)))))))))))))))) meaaaaaa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cu salariu' meu pe 8 luni, ma pis pa tine pana la Apocalipsa. e birocratie,po' ste pishi linistit :))) Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Februarie 5, 2018 Vai de :)))))))))))))))) meaaaaaaEști cam nervos, muistule. Ai început să scrii ca pizdele maniaco-depresive. 3 Link spre comentariu
m is for miskin Reputație: -158 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Laura, tu esti cea mai fidela majoreta de-a mea, asadar nu ma pot enerva pe tine, pentru ca stiu, cat de mult suferi. Link spre comentariu
Postări Recomandate