miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Nu există ură, mai potoliti-vă...nu am evoluat intr-atat! Cel mult este...disperare, in zilele noastre! Picon trebuie sa fie notă discordanta pentru ca altfel s-ar lua toți la ceartă pentru nepotrivire de caracter...cand si pe topicurile de recenzii îi vezi cum exagerează cu acea chestiune de gusturi, in defavoarea profesionalismului, bunului simt si calității.Vis, un raspuns sincer si concis.Cine este mai greu/usor de psihanalizat si de ce? Pipilica Picon, slujbasul lui Pilipica Machucambo, slujbasul slujbasului lui Pilipica. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 13, 2018 Macar recunoaste ca Betty arata mult mai bine decat tine .....de 10 ori Ai scris asta stand in genunchi in fata lui Betty,cu straponul infipt in cur si botnita la gura?Repet,esti condamnat pe viata sa fii sclavul lui Betty. :sado La prima miscare gresita iti iau gatul garoii din satra lui Betty. :laugh2 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Cum mai merge, Părinte? :) Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Pazvanti mai stie, ce si cum, cui si de ce, cand si unde, :) mea, cat si care. Ce am inteles eu, este ca voi v-ati trimis mesaje in prostie, @miki, @pilipica si @picon ori va acuzati de faptul acesta. Singura deductie logica este ca @pilipica a trimis mesaje in prostie, atat lui @miki, cat si lui @picon, cu informatii, sfaturi, dosare(vai de :) mea), friends request, gen, hai sa nu ne lasam. Circus. Daca izmanaru'asta, in ciubote si sfetar, nu a trimis minim 10 mesaje, in toiul noptii, astora doi, sa-mi cada-n cap farfuriile de la cantina. 1 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Bai Miky, laso-n pula mea. Cum poti spune ca arata Betty bine ? Tu ai vazut-o pe boschetara aia din satra ? Si pe FB-ul ei arata la fel de nasol.Tu ai vazut la viata ta femei frumoase ? 2 Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Pazvanti mai stie, ce si cum, cui si de ce, cand si unde, :) mea, cat si care. Ce am inteles eu, este ca voi v-ati trimis mesaje in prostie, @miki, @pilipica si @picon ori va acuzati de faptul acesta.Singura deductie logica este ca @pilipica a trimis mesaje in prostie, atat lui @miki, cat si lui @picon, cu informatii, sfaturi, dosare(vai de :) mea), friends request, gen, hai sa nu ne lasam. Circus. Daca izmanaru'asta, in ciubote si sfetar, nu a trimis minim 10 mesaje, in toiul noptii, astora doi, sa-mi cada-n cap farfuriile de la cantina.Taci ca nu contezi ! 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 13, 2018 Mă doare fix in fund de Betty și de tine,dar exact acolo!Nu mai manca atâta căcat ,că iar te pune Betty să îți ceri scuze de la ea,obositule(tu îndeplinindu-i dorința bineînțeles) . Baga articolul idiotul pământului,că să te faci și mai tare se căcat ! Cat de prost poți să fii , încât să încerci să induci lumea în eroare cu toate că eu la momentul respectiv eram activa pe site și am dat și explicația de rigoare.?! Hai,treci in genunchi că acum vine sefa ta și te pune sa ii pupi picioarele ! Daca erai putin mai isteata realizai pana acum ca eu nu am sef , stapana si ca este exclus sa pup in cur pe cineva cand nu are dreptate . Cu ce sa ma fac eu de ras , tembelo ? Vrei sa spui ca articolul aparut in presa locala nu te infatiseaza pe tine in cea de-a doua poza , ca fiind si una dintre prostituatele din acel grup organizat ? De ce nu dai presa , DIICOT-ul si Politia (cei care au livrat si acele imagini) in judecata ptr. defaimare , ca ti-au stricat imaginea de parasuta . Sau vrei sa-ti aduc aminte si faptul ca tu ai fost si in trecut un pion important in racolarea unor fete **spam editat**e , acuze aduse tot de catre cei care te cunosc de poama buna pe sectiune Focsani ? Penalo. Ia mai priveste-te inca o data in acel articol de presa si neaga cu vehementa ca nu esti tu . https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/ultimele-stiri/o-**spam editat**-bolnava-de-leucemie-era-obligata-sa-se-prostitueze-iar-alta-a-fost-rapita-si-violata Hai treci la papat bastoane flescaite (daca mai ai de unde) , ca acum te fac de dauna totala si te cheama iar la declaratii .Nu a fost suficient ca ieri ai aruncat o duda pe aici , tot ca o proasta necalculata si inculta , legat de acea inlesnire a prostitutiei , de natura penala ? Ti-am prezis eu ca vei sfarsi rau , dar inca nu ma crezi . 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Daca erai putin mai isteata realizai pana acum ca eu nu am sef , stapana si ca este exclus sa pup in cur pe cineva cand nu are dreptate . Cu ce sa ma fac eu de ras , tembelo ? Vrei sa spui ca articolul aparut in presa locala nu te infatiseaza pe tine in cea de-a doua poza , ca fiind si una dintre prostituatele din acel grup organizat ? De ce nu dai presa , DIICOT-ul si Politia (cei care au livrat si acele imagini) in judecata ptr. defaimare , ca ti-au stricat imaginea de parasuta . Sau vrei sa-ti aduc aminte si faptul ca tu ai fost si in trecut un pion important in racolarea unor fete **spam editat**e , acuze aduse tot de catre cei care te cunosc de poama buna pe sectiune Focsani ? Penalo. Ia mai priveste-te inca o data in acel articol de presa si neaga cu vehementa ca nu esti tu . https://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/ultimele-stiri/o-**spam editat**-bolnava-de-leucemie-era-obligata-sa-se-prostitueze-iar-alta-a-fost-rapita-si-violata Hai treci la papat bastoane flescaite (daca mai ai de unde) , ca acum te fac de dauna totala si te cheama iar la declaratii .Nu a fost suficient ca ieri ai aruncat o duda pe aici , tot ca o proasta necalculata si inculta , legat de acea inlesnire a prostitutiei , de natura penala ? Ti-am prezis eu ca vei sfarsi rau , dar inca nu ma crezi .Lachiosule, scoate dracu dopurile din urechi și pune-ti ochelarii că să vezi mai bine ce scriu acum ... NU AM AVUT NICI O LEGATURA CU ACELE FETE ,SE POATE VETIFICA NUMELE TUTUROR PE PORTAL INSTANTA . POZA MEA SI A CELEILALTE FETE ESTE PUSA INFORMATIV ,NOI DOUA AVAND ATUNCI ANUNTUL PUS LA 17:01-17:05 . ESTE EXCLUS CA EU SA FI AVUT VRE-O TREABA ATATA TIMP CAT TI-AM DAT REPLICA IN ACEEASI ZI SI TE-AM MUIT PUTIN . MARS IN PULA CALULUI DE GUNOIER OBOSIT .. Èši au mai spus și alții că nu am nici o treabă,dar daca tu continui sa mă lungi in cur,ce sa îți fac? 😘 http://nimfomane.com/forum/topic/100093-victime-cunoscute-dupa-actiunea-de-ieri/page-2Linge-ma in continuare , nu mă supăr ! 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 13, 2018 Daca izmanaru'asta, in ciubote si sfetar, nu a trimis minim 10 mesaje, in toiul noptii, astora doi, sa-mi cada-n cap farfuriile de la cantina. Mie nu , ca l-am executat mai demult , cand ma bombarda cu disperare.Cu Picoiul , nu exclud ...astia au planuri si redute marete de castigat aici . 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Înțelege o data pentru totdeauna că tu,un gunoier si un alcolist ce ești ,nu ai cum sa mă atingi nici macar cu o vorba . Daca erai un om ok,nu mai stăteai și aiureai pe aici non-stop despre mine și despre alte fete care nu te-au mai halit la un moment dat ! Vei ramâne la fel de prost și la fel de obositor că până acum ,asta e clar . Fă-ți dracu' viața,o amanta ,o iubita ceva ,nu mai da la laba toată ziua ,că ai bătăturile de 3 cm in palma ... Daca vrei sa mai continuam discuția,caută ceva nou de vorbit ,nu căcaturile tale vechi cu care ne-ai obișnuit pe toți ,până atunci îți urez multa bafta la laba ! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 😂😂😂😂😂 MIKY, TU ESTI ? 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 13, 2018 Lachiosule, scoate dracu dopurile din urechi și pune-ti ochelarii că să vezi mai bine ce scriu acum ...NU AM AVUT NICI O LEGATURA CU ACELE FETE ,SE POATE VETIFICA NUMELE TUTUROR PE PORTAL INSTANTA .POZA MEA SI A CELEILALTE FETE ESTE PUSA INFORMATIV ,NOI DOUA AVAND ATUNCI ANUNTUL PUS LA 17:01-17:05 .ESTE EXCLUS CA EU SA FI AVUT VRE-O TREABA ATATA TIMP CAT TI-AM DAT REPLICA IN ACEEASI ZI SI TE-AM MUIT PUTIN . MARS IN PULA CALULUI DE GUNOIER OBOSIT .. Ți au mai spus și alții că nu am nici o treabă,dar daca tu continui sa mă lungi in cur,ce sa îți fac? Linge-ma in continuare , nu mă supăr !Taci dracu' ca esti afundata pana in gat in aceleasi retele de prostitutie cu ramificatii pe toata zona Moldovei. Propriile discutii si postari de aici , in care te laudai tot ca o prostovanca ca ii cunosti , te dau de gol. D'aia nici nu vrei sa functionezi niciodata pe aici (sectiunea Focsani) in mod corect . Si de ce nu-i dai in judecata ptr. defaimare ?Cand te-au acuzat tot cei din Focsani (care te cunosc) de racolarea unei **spam editat**e tot minciuna este ? Iar ai dormit doar 3 ore ? Ptiu..... Eu doar 3 ore ... Și așa dorm foarte puțin ... Dar e ok ,organismul rezista ♥♥ Ce face depresia si prostitutia din lighioana . Bine (macar) ca esti consecventa PS: Nu beau de fel , nu ma indragostesc de prostituate si nu stau non-stop aici , asta ca sa stii pe viitor depresivo , ca prea esti nervoasa ptr. varsta ta . Sechelele adolescentei traite in huzur si bataile aplicate de la proxeneti ...csf....nu mai ai csf , mortul de la groapa nu se mai intoarce . 2 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Aici ajungeti, daca v-a trebuit, sa va giugiuiti cu tarfulite **spam editat**e. Cititi si luati aminte. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Taci dracu' ca esti afundata pana in gat in aceleasi retele de prostitutie cu ramificatii pe toata zona Moldovei. Propriile discutii si postari de aici , in care te laudai tot ca o prostovanca ca ii cunosti , te dau de gol. D'aia nici nu vrei sa functionezi niciodata pe aici (sectiunea Focsani) in mod corect . Si de ce nu-i dai in judecata ptr. defaimare ?Cand te-au acuzat tot cei din Focsani (care te cunosc) de racolarea unei **spam editat**e tot minciuna este ? Iar ai dormit doar 3 ore ? Ce face depresia si prostitutia din lighioana . Bine (macar) ca esti consecventa :)Bai boule,tu știi ce e aia racolare? Te-am racolat pe tine și ți-am băgat un știulete in cur ,de aia tot faci spume pe aici . Relax,nu te mai iau încă o data ,că nu ești epilat cum trebuie la poponeț și le este scârbă clienților să ți-o bage adânc ,cum îți place ție . Dorm cat vreau eu ,te fute așa tare grija de mine? Aport câine bătrân ,am zis! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Aici ajungeti, daca v-a trebuit, sa va giugiuiti cu tarfulite **spam editat**e. Cititi si luati aminte.Ce târfă ba sandilaule? Du-te dracu și mănâncă resturile de la clienți rămase in farfurii și nu mai zbiera pe aici de foame că nu îți dă nimeni nici macar un os ... 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Ce târfă ba sandilaule? Du-te dracu și mănâncă resturile de la clienți rămase in farfurii și nu mai zbiera pe aici de foame că nu îți dă nimeni nici macar un os ...Tarfulita este alint, ce sari asa? Un harddisk la mana a doua din China valoreaza mai mult decat tine. Calmeaza-te si continua-ti drumul spre implinirea profesionala. Ia sfaturi de la Amada. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Tarfulita este alint, ce sari asa? Un harddisk la mana a doua din China valoreaza mai mult decat tine. Calmeaza-te si continua-ti drumul spre implinirea profesionala. Ia sfaturi de la Amada.Mă pis pe tine la orice ora ! 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 13, 2018 A turbat asta ...nu-i de gluma :laugh2 Evit sa am discutii/dialoguri cu asemenea aratare . Deci ....PASS PS: Baga Cacatico d'alea de la voi din sat , cand se umfla coaja pe voi , ragaliilor. Doar am sa le citesc , preferand sa nu mai intervin 2 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Martie 13, 2018 Bai Miky, laso-n pula mea. Cum poti spune ca arata Betty bine ? Tu ai vazut-o pe boschetara aia din satra ? Si pe FB-ul ei arata la fel de nasol.Tu ai vazut la viata ta femei frumoase ?E normal s-o vada pe Betty zana,in comparatie cu fosta lui nevasta care arata ca una scapata de la Auschwitz si imbracata ca ultima taranca basita la propia cununie. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2018 Roaga-te sa nu se califice Barcelona, altfel inca vei suferi.A refula este un proces intrapsihic, iar corespondentul este a defula. Afirmatia ta, pe langa faptul ca este o balarie, e si o dovada de sfertodoctism.Stropesti amintirea alor tai cu pisatul lui pipilica, insa ura iti blocheaza gandirea.Prostule, făceam referire la exprimarea ta. "A refula", e un termen mai coplex, de exemplu apa poate refula, sau ghearele pe gâtul tău, semidoctule. Vai de...intrapsihicul tău!P.S. Mă doare la perpulis de Barça, tu tot muie iei, prăpăditule! 3 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Mă pis pe tine la orice ora !Repeta, fara lacrimi si cu accent moldovenesc. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 A turbat asta ...nu-i de gluma :laugh2 Evit sa am discutii/dialoguri cu asemenea aratare . Deci ....PASS PS: Baga Cacatico d'alea de la voi din sat , cand se umfla coaja pe voi , ragaliilor. Doar am sa le citesc , preferand sa nu mai intervin Nebunule,când ți-am luat prima oara alune ai vrut să le bagi in cur crezând ca's bile ....stai cuminte ! 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Prostule, făceam referire la exprimarea ta. "A refula", e un termen mai coplex, de exemplu apa poate refula, sau ghearele pe gâtul tău, semidoctule. Vai de...intrapsihicul tău!P.S. Mă doare la perpulis de Barça, tu tot muie iei, prăpăditule!Cum poate refula apa, Gogule? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2018 Nu există ură, mai potoliti-vă...nu am evoluat intr-atat! Cel mult este...disperare, in zilele noastre! Picon trebuie sa fie notă discordanta pentru ca altfel s-ar lua toți la ceartă pentru nepotrivire de caracter...cand si pe topicurile de recenzii îi vezi cum exagerează cu acea chestiune de gusturi, in defavoarea profesionalismului, bunului simt si calității.Cum să fiu, fă, notă discordantă? Poate să fac notă discordantă! 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Repeta, fara lacrimi si cu accent moldovenesc.Vezi că am aruncat la tomberon niște mâncare,vino repede și ia-o ! Sunt olteanca,screlozatul forumului! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate