picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2018 Bai Miky, laso-n pula mea. Cum poti spune ca arata Betty bine ? Tu ai vazut-o pe boschetara aia din satra ? Si pe FB-ul ei arata la fel de nasol.Tu ai vazut la viata ta femei frumoase ?A văzut. O aschilopată. 2 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Baaa, nici macar Picon nu era asa de turbat, cand le injura pe @marta si @vistantric, dimineata la ora 6, dupa 4 ore de somn, precum e copila asta... Hai, ca ziua devine interesanta. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Sunt olteanca Se vede :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Se vede :))))Une' se vede ? 😂 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2018 Cum poate refula apa, Gogule?De conducte de refulare ai auzit, Gogule? Sunt termeni tehnici, semidoctule, nu știi tu de-astea! Conducte de aspirație și conducte de refulare.Taci în p.m., că ești varză! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Une' se vede ? https://i.imgur.com/abi63cX.gif Asa esti si in...pat? :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Baaa, nici macar Picon nu era asa de turbat, cand le injura pe @marta si @vistantric, dimineata la ora 6, dupa 4 ore de somn, precum e copila asta... Hai, ca ziua devine interesanta.Miskine,daca îți fut un pumn în cap ,te opresc din creștere !Manca-u-ai toată ziua rame cu mustar ,să mănânci ! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 https://i.imgur.com/abi63cX.gif Asa esti si in...pat? :))))Eeeee ,și tu acum ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 13, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 13, 2018 Miskine,daca îți fut un pumn în cap ,te opresc din creștere !Manca-u-ai toată ziua rame cu mustar ,să mănânci !Lasă-l, că e ...scurt în bandă! 1 2 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 De conducte de refulare ai auzit, Gogule? Sunt termeni tehnici, semidoctule, nu știi tu de-astea! Conducte de aspirație și conducte de refulare.Taci în p.m., că ești varză!Am sa-ti explic, de ce esti un sfertodoct, la fel ca cei care utilizeaza acest termen, fara a-i cunoaste sensul. A refula se refera la un proces intrapsihic.Adica trairi si angoase, care sunt "ascunse", in mod inconstient, de catre noi, undeva, in tartacuta noastra. A refula este mereu spre interior. In schimb, a defula inseamna sa dai frau liber acestor angoase.A defula este mereu spre exterior. De aceea, apa nu poate "refula", atunci cand se imprumuta acest termen. Ai dreptate, este un termen "coplex", dar tu esti prea sfertodoct, pentru a-l putea intelege. Rezuma-te la balarii si injuraturi de mame.Aici esti doctorand. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Lasă-l, că e ...scurt în bandă!Când banda nu e lunga ,nu ai ce face ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Eeeee ,și tu acum ! Ce.....vreau si io sa stiu,ca vine vara,si sa mai experimentez si io cate ceva :)))) Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Miskine,daca îți fut un pumn în cap ,te opresc din creștere !Manca-u-ai toată ziua rame cu mustar ,să mănânci !Rabla asta costa mai mult decat performantele tale cu un tirist de 1 ora. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Rabla asta costa mai mult decat performantele tale cu un tirist de 1 ora.Futu-ti coca-n cur să îți fut de ospătar obosit ! Șezi , Max! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Ce.....vreau si io sa stiu,ca vine vara,si sa mai experimentez si io cate ceva :))))Nu-ți spun .... ÃŽți spun in privat daca vrei ! 😂😂 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Hai cu egalarea....Vai de :) mea. Chelsea you have no history! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 13, 2018 In ce sat din Oltenia s-a nascut asta ? Cred ca a fost aruncata din elicopter , mai degraba , atunci cand se stropeau ogoarele 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Gata că m-ați plictisit ! Am mai ras și astăzi o țâră! Ne vedem mai târziu ,labarilor! V-am scuipat ! 1 Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Gata, a sunat primul tirist. Ce viata... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Gata, a sunat primul tirist. Ce viata...Nu ,o sunat nevasta ta că vrea să îmi lingă picioarele ,o primesc acum ce sa ii fac . O zis că te aduce și pe tine ... Intinde-mi-as chiloții pe ochii tai ! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Rabla asta costa mai mult decat performantele tale cu un tirist de 1 ora. .....de cand au aparut ssd-urile.... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Nu-ți spun .... Îți spun in privat daca vrei ! bine,imi soptesti la ureche :))) Link spre comentariu
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Nu ,o sunat nevasta ta că vrea să îmi lingă picioarele ,o primesc acum ce sa ii fac . O zis că te aduce și pe tine ... Intinde-mi-as chiloții pe ochii tai !Amada scrie pe fruntea ta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 bine,imi soptesti la ureche :)))Am văzut că i-o tras dunga motanul ,"iubitei".. de ce ?! Link spre comentariu
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 13, 2018 Care este, este...Se vede, ca esti de-a lui Vanghelie.Termenul corect este gagica, nu "gajica".Culmea, eu sa te invat romani. Intr-o Conversație poți folosi și apelativul “gajica” in forma de caterinca.Dar nu știi tu d-astea, tu doar postezi mâncarea altora și poze luate de pe net. 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate