excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Cred ca lu' ma-ta i-as potrivi-o putin in gura, daca tot esti curiosProstovane! Tampaxiano arata-mi tu o postare cand m-am luat de maicata. https://www.youtube.com/watch?v=KFZX6kkD734 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 21, 2018 cu cine s-ar potrivi oare Tampaxiano ? :)))Adina milf e perfecta pentru el Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Cred ca lu' ma-ta i-as potrivi-o putin in gura, daca tot esti curiosProstovane!Cedezi nervos din ce in ce mai des.Suferinta ti-a luat mintile Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Cedezi nervos din ce in ce mai des.Suferinta ti-a luat mintileAsa i parinte...suge mi o...poate mi revinðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Asa i parinte...suge mi o...poate mi revinSa ti-o suga pamantul,SIDA si buba neagra.AMIN! :pope Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Adina milf e perfecta pentru el:))))) il mananca de viu Adina. Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 1 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Ce faci bețivanule? Iarăsi îți imbibi ultimul neuron în alcool până crapă ficatul în tine flambat în alcool ieftin?Ți-am spus să nu te pui cu mine că te aflu cine ești.Pipilica cioroiul cu ceafă lată Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Ce faci bețivanule? Iarăsi îți imbibi ultimul neuron în alcool până crapă ficatul în tine flambat în alcool ieftin?Ți-am spus să nu te pui cu mine că te aflu cine ești.Pipilica cioroiul cu ceafă latăPisicuts vânează clona. Cum pana mea se pot face conturi mai nou cu nickname scris identic numa tu oi stii Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Sunte-ti doua Rozete? :thinking Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 21, 2018 Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Nu era deajuns una ? Asta mai lipsea Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 O făcut careva handicapat care nu are curaj sa vorbească in nume propriu iarăși clonă, un fake care imi copiază contul. Parcă nu știți ca mereu pățesc așa ceva Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 1 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Pisicuts vânează clona. Cum pana mea se pot face conturi mai nou cu nickname scris identic numa tu oi stiiStalker alert.Squirty ți-am dat report și cred că te tai pentru că te folosești de identitea mea. Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Ignorați clonele pana le baneaza si oricum contul meu e galben si cu reputatie Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 1 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Pisicutssss fă ceva ca înebunesc ! Clona rozz kendra mi-a furat identitatea. Bă maidaneze cum naiba ai reșit să mă clonezi ? Nu ai viața ? Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Macar are bun simt sa nu ma citeze sa imi fută notificările. Pana te dunghează asta afla ca daca ma imiți tre sa ai flow ma'ntelegi? Eu cand scriu parca imi auzi vocea cum îți penetrează mintea hahaGata ca nu am chef sa socializez cu clone prostuțe Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Macar are bun simt sa nu ma citeze sa imi fută notificările. Pana te dunghează asta afla ca daca ma imiți tre sa ai flow ma'ntelegi? Eu cand scriu parca imi auzi vocea cum îți penetrează mintea hahaGata ca nu am chef sa socializez cu clone prostuțeAha..deci tu esti clona. Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 1 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Pipilică o sa pun poze cu tine să te vadă lumea, m-am săturat de manverele tale. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Nu e Pipilica , ca asta nu mananca asa mancaruri alese :( Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Aha..deci tu esti clona.Cum sa fiu eu clona? De fapt asta-i debila care mi-a scris in pm sa zică ca ai fost la ea si nu ai plătit, folosește aceeași poza trimisa in pm Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Pipilică o sa pun poze cu tine să te vadă lumea, m-am săturat de manverele tale. 15-06-2009 - pipilica.png =))) asta e pisalaul ? =)) =)) =)) asta tine patrafirul sus ? =)) =)) =)) =)) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 21, 2018 se vede ca foloseste des stanga =)) =)) =)) Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Uite pm, o sa te rog sa dai raport si la această postare sa scoată asta poza cand o binevoi sa baneze clonele. Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Suge-ti pula ca nu sunt eu.Rozeto te mananca rozeta? Link spre comentariu
rozz kendra Reputație: 441 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Suge-ti pula ca nu sunt eu.Rozeto te mananca rozeta?Idiotule tu nu vezi ca nu sunt eu ci conturi de ucenici, toate noi care imi dublează si plagiază conturile? Tu chiar atât de idiot esti încât sa nu vezi care e o clonă? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Aprilie 21, 2018 Suge-ti pula ca nu sunt eu.Rozeto te mananca rozeta? sigur si normal ca o sugem, pentru asta nu avem nevoie de acordul unuia care foloseste mult mana stanga =))) =))) Link spre comentariu
Postări Recomandate