miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Pisatule , o sugi libidinosule ,ca habar nu ai , dar latrii ca o proasta din tastatura , obsedata de aceleasi chestii , Tocmai de aceea ai si evitat intalnirea face-to-face , sa vada si hipopotamul WC-ul din fundul curtii Ce cununie , ba schizoidule , am mai explicat ca nu ai de unde sa detii in colectia ta asa ceva . Dar daca nu ma crezi , pune o poza cu nevasta-ta ....laba de urs , ca doar nu-ti petreci degeaba timpul si marile sarbatori , exclusiv aici . Un om normal nu ar face asa ceva . Nu crezi ? :ras PS: Hai ba pripasule/PULEASCA sa nu exageram , ca tu ai fost acela care ti-ai pierdut acele nopti la rand ....crezi ca e usor sa iei 14.000 de postari la rand ? La mine a fost doar una singura .Ai uitat cum mi-ai luat toate postarile la rand si numai noaptea (ti-am facut si print screen la vremea respectiva) ? Tu , prostul de Pisat , Promotia la prostie (ca se enervase ptr. ca l-am banat ca debita ca si voi doar tampenii absurde si am vrut sa-l scap pe fusta de un chin ) si Squirty care l-a intepat curva pana la urma (na ghinion si necaz) . Baieti de baieti , niste nefututi ....sa moara Ciprian daca te-oi minti cu ceva PS: Da , ba , sunt contabil ...sau ala care face stocul la bani . Ce prostanac :ras Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 O sugi libidinosule ,ca habar nu ai , dar latrii ca o proasta din tastatura , obsedata de aceleasi chestii , Tocmai de aceea ai si evitat intalnirea face-to-face , sa vada si hipopotamul WC-ul din fundul curtii Ce cununie , ba schizoidule , am mai explicat ca nu ai de unde sa detii in colectia ta asa ceva . Dar daca nu ma crezi , pune o poza cu nevasta-ta ....laba de urs , ca doar nu-ti petreci degeaba timpul si marile sarbatori , exclusiv aici . Un om normal nu ar face asa ceva . Nu crezi ? :rasDaca poza nu e de la cununie atunci da-ti acordul sa postez poza intreaga si atunci se lamureste toata lumea.PS.Nu te rusina,raspunde la intrebari. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Da-te-n PLM de sarac ca eu am hotel de 5 stele.Boschetare 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Boschetare,iti arat certificatul si inramat si pus pe perete.Te-n PLM de rapanos! 1 Link spre comentariu
fazancioglu Reputație: 65 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Da-te-n PLM de sarac ca eu am hotel de 5 stele.BoschetareSe acceptă si tichete de vacanță? 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Se acceptă si tichete de vacanță?Doar daca esti enoriasul sfantului Parinte. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Ba Pisilica daca nu crezi , de ce esti oligofren si te agiti cu falsuri ordinare , cand poti sa verifici live si sa nu te mai dai ciumeg ca o pizda pisarcioasa din tastatura si de pe clone ? Nu ti se pare normal asa , hipopotamule ? Vede si pasarica ta cum este sa stea la lux , nu la vile de 60-70 lei/noapte din Poiana Tapului si sa-si bea cocktail molotov pe terasa , o amestecatura ordinara de Pepsi cu Metaxa , cumparate de la market . Brrrr... :kotzen Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Ba Pisilica daca nu crezi , de ce esti oligofren si te agiti cu falsuri ordinare , cand poti sa verifici live si sa nu te mai dai ciumeg ca o pizda pisarcioasa din tastatura si de pe clone ? Nu ti se pare normal asa , hipopotamule ? Vede si pasarica ta cum este sa stea la lux , nu la vile de 60-70 lei/noapte din Poiana Tapului si sa-si bea cocktail molotov pe terasa , o amestecatura ordinara de Pepsi cu Metaxa , cumparate de la market . Brrrr... :kotzenBoschetare,pot sa verific online.propietari,actionari,consiliul de administratie,dar nu sunt tampit sa pun botul la un bolnav psihic dovedit.Ce PLM vila sa vad dementule?Asta nu e poza postata de tine,nu e curtea "vilei"tale? 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Taranusule basit si afumat,te-am intrebat daca iti dai acceptul sa postez poza de la cununie intreaga,sa-ti dovedesc inca odata ca esti un boschetar mitoman. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Da-te-n PLM de sarac ca eu am hotel de 5 stele.BoschetareMoooaa,ți l-a semnat Nuți! I-ai dat și o muie? Plm...vine știuletaru' bășit cu "cerferticate" din astea! Cât de retardat poate să fie? 1 4 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Despre ce clone vorbesti taran basit si mitoman.Ia vezi PM-ul asta trimis Motanului.Ti-ai dracu. de tarani distrusi! Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Moooaa,ți l-a semnat Nuți! I-ai dat și o muie? Plm...vine știuletaru' bășit cu "cerferticate" din astea! Cât de retardat poate să fie?Ai uitat bre,ca Nuti era in perioada aia la Teologie,indrumata de mine? Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Hipopotamus ...chiar in dreptul vilei sunt facute . Verifici pe dracu' ...stai ca un atarnache si aici si pe FB -u , poate mai posteaza useri de aici ceva , ca sa-i dai pe goarna de pe clone , ca un obsedat si oligofren veritabil. Asta e singurul lucru pe care il faci toata ziua ...nu era o evidenta pe care o cunosc deja multi? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Hipopotamus ...chiar in dreptul vilei sunt facute . Verifici pe dracu' ...stai ca un atarnache si aici si pe FB -u , poate mai posteaza useri de aici ceva , ca sa-i dai pe goarna de pe clone , ca un obsedat si oligofren veritabil. Asta e singurul lucru pe care il faci toata ziua ...nu era o evidenta pe care o cunosc deja multi?Taranusule basit si afumat,te-am intrebat daca iti dai acceptul sa postez poza de la cununie intreaga,sa-ti dovedesc inca odata ca esti un boschetar mitoman. Link spre comentariu
primus Reputație: 59 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Da-te-n PLM de sarac ca eu am hotel de 5 stele.Boschetare😀😀😀😀😀😀 hotel pt pisaciosi fara prostata Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Ai uitat bre,ca Nuti era in perioada aia la Teologie,indrumata de mine?N-am știut bre! Pă știuletar cine l-o fi spovedit? 2 4 Link spre comentariu
primus Reputație: 59 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Taranusule basit si afumat,te-am intrebat daca iti dai acceptul sa postez poza de la cununie intreaga,sa-ti dovedesc inca odata ca esti un boschetar mitoman.[/size] ba pipilica.ia pune o poza cu nevasta ta pe care ziceai c-o iubesti regulamentar seara de seara .de 25 de ani.intre 23,30 si miezul noptii.sa vedem si noi ce diva futi tu 😀😀😀 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 ba pipilica.ia pune o poza cu nevasta ta pe care ziceai c-o iubesti regulamentar seara de seara .de 25 de ani.intre 23,30 si miezul noptii.sa vedem si noi ce diva futi tu Cand vorbesti cu mine stai in genunchi cu capul plecat sub sutana. 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 N-am știut bre! Pă știuletar cine l-o fi spovedit?Am auzit ca Pomohaci. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Ia vezi PM-ul asta trimis Motanului. Cum ba , il dai de gol pe Motanul ca @inesines era clona lui ?Sau la cat esti de retardat , nu stii ce scrii ? De fapt Ines si-a recunoscut greseala intr-un final , ca ii umbla altcineva pe cont , tolomacule , ceea ce am intuit si eu in acel PM-u care l-am aruncat la misto cu cele 10 SP-uri . Acele SP-uri nu au existat niciodata , au fost doar 4 sponsorizate de mine si folosite de catre alti useri/prieteni despre care apare amintit si in acel mesaj Numai motanul le vede IP-urile /corespunzatoare cu ID-urile , dar nu o sa-i spuna niciodata unui oligofren ca tine , care nu stie ce minciuni sa mai inventeze de la o zi la alta Momentan esti doar un prost oligofren folosit ptr. trafic , de aceea nici nu te mai baneaza , ca a vazut inca din 2016 ca esti insistent (prin clonare) in obsesiile tale de hipopotam complexat/frustrat. , batut de soarta . Este ? 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Moooaa,ți l-a semnat Nuți! I-ai dat și o muie? Plm...vine știuletaru' bășit cu "cerferticate" din astea! Cât de retardat poate să fie? Ai luat pensia Picoaie ? Sau deja ai consumat-o la futut ? Nu ti-am spus sa strangi de 2 si sa pui ramasag ? 2 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Cum ba , il dai de gol pe Motanul ca @inesines era clona lui ?Sau la cat esti de retardat , nu stii ce scrii ? De fapt Ines si-a recunoscut greseala intr-un final , ca ii umbla altcineva pe cont , tolomacule , ceea ce am intuit si eu in acel PM-u care l-am aruncat la misto cu cele 10 SP-uri . Acele SP-uri nu au existat niciodata , au fost doar 4 sponsorizate de mine si folosite de catre alti useri/prieteni despre care apare amintit si in acel mesaj Numai motanul le vede IP-urile /corespunzatoare cu ID-urile , dar nu o sa-i spuna niciodata unui oligofren ca tine , care nu stie ce minciuni sa mai inventeze de la o zi la alta Momentan esti doar un prost oligofren folosit ptr. trafic , de aceea nici nu te mai baneaza , ca a vazut inca din 2016 ca esti insistent (prin clonare) in obsesiile tale de hipopotam complexat/frustrat. , batut de soarta . Este ?Ai inceput sa te enervezi :laugh2Taranusule basit si afumat,te-am intrebat daca iti dai acceptul sa postez poza de la cununie intreaga,sa-ti dovedesc inca odata ca esti un boschetar mitoman. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Ai luat pensia Picoaie ? Sau deja ai consumat-o la futut ? Nu ti-am spus sa strangi de 2 si sa pui ramasag ?Marș mă, boschetare! P.S. Îmi place că recunoști și răspunzi la apelativul de "știuletar"! 4 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 25, 2018 ba pipilica.ia pune o poza cu nevasta ta pe care ziceai c-o iubesti regulamentar seara de seara .de 25 de ani.intre 23,30 si miezul noptii.sa vedem si noi ce diva futi tu asta fute ...nu este o evidenta clara ? :ras http://tb.ziareromania.ro/Dilema-secolului-la-SRI--e-laba-de-urs-sau-de-om---b--Opinii---b-/2641010aed9d0503d5/400/225/2/70/Dilema-secolului-la-SRI--e-laba-de-urs-sau-de-om---b--Opinii---b-.jpg 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Aprilie 25, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Marș mă, boschetare! Mars tu , libidinosule pensionar . Crezi ca ai ajuns intamplator in asemenea aliante ? Cei mai mari atarnatori , farisei si mincinosi . Picoaie & Pipilica - o alianta de nadejde , aici va petreceti/traiti amarul , noptile si sarbatorile :kotzen 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate