Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

Cerceteaza si vei afla de unde le am...poate cu ocazia asta ne spui si de prostitution de unde are 450000 puncte...ce zici?

Ca in baza CSP-ului....gvbolovan asteapta din decembrie un raspuns...tot in vacanta?

Sunteti penibili...vai pula voastra

Promit sa primesti raspuns la intrebarile tale daca ne spui sincer,ce gust are o pizda cand este la ciclu.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Cum naiba sa bagi botul cand pizdele sunt la ciclu, ce scarba poate fi Cristi asta.

Io zic ca se crede vampir.

Ai-de PLM iti dai seama ce este intr-o pizda de prostituata aflata la ciclu? Cheaguri de sange,malachie,slobozul curvarilor,gonococi,streptococi,ciupercute............PLM,supa crema de dodoasca.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

S-a invechit diploma, nu mai e de actualitate, a expirat.  Schimb-o, daca mai ai si altele tinute la naftalina, idiotule !!!

Daca vrei sa te spovedesti,spune totul Sfantului Parinte. :pope

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

S-a invechit diploma, nu mai e de actualitate, a expirat.  Schimb-o, daca mai ai si altele tinute la naftalina, idiotule !!!

Mai bine ai pune recenzia lui trans Antonella !!! Are pula mare ???? PANARAMO !!!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

ioane, taci dreaq din gura!

este un site fara granite, fara mentalitati de melteni

care e problema voastra?

cu ce va deranjeaza pe voi ca unuia ii place sa o ia in gura, la gaoaza sau la nas?

Uite din cauza unora ca voi merg treburile ca dreaq

Crezi ca esti mai breaz ca unul si altul? tu sau pisalau? toti avem devieri psihice , mai mult sau mai putin, de cand am devenit intoleranti? pe ciorditori, borfasi si talhari ii acceptam din teama dar ceilalti?

du-te mah si da-ti una in freza tu si pisalaul satului ca sunteti varza de cele mai multe ori

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu

sofia are acest virus de doi ani,de pe vremea cand presta la strada,a aflat de el abea pe 28-10-2014 cand a facut analizele pentru casatorie, poate ca nici acum nu se afla daca nu ai gaseam analizele, :(

Bai voi sunteți nebuni?!

Dacă tăceam...de ce am tăcut?!?

Dacă am spus..de ce am spus?!?

Cum naiba sa procedezi ca sa fie bine?!?

Irina a aflat marți când a avut o problema de rezolvat cu Sofia. Au un grad de rudenie fetele. Ea mi a zis mie și eu v am zis vouă. De ce căutați nod în papura și de ce căutați sa faceți oameni care va vor binele sa se simtă penibil. Era mai bine dacă tăceam?!? Atunci îmi cer scuze ca v am spus! Sa mi fie rușine! Pana la urma aveți dreptate, ce ma fute pe mine grija ca știu de una care are sifilis...sa i fie de bine! Și vouă la fel! Eu una închei aici,mi se pare penibil sa vreau sa fac un bine și sa primesc pa final o mare muie din partea voastră.

Mai bine tăceam în plm!!!

Sa revenim la spovedanii :pope

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

ioane, taci dreaq din gura!

este un site fara granite, fara mentalitati de melteni

care e problema voastra?

cu ce va deranjeaza pe voi ca unuia ii place sa o ia in gura, la gaoaza sau la nas?

Uite din cauza unora ca voi merg treburile ca dreaq

Crezi ca esti mai breaz ca unul si altul? tu sau pisalau? toti avem devieri psihice , mai mult sau mai putin, de cand am devenit intoleranti? pe ciorditori, borfasi si talhari ii acceptam din teama dar ceilalti?

du-te mah si da-ti una in freza tu si pisalaul satului ca sunteti varza de cele mai multe ori

De unde atata suparare din partea ta ??? daca nu are nimic de ascuns. Inca mai suferi dupa ce ti-a tras-o Pipilica in stil glorios ????

PLM, se mai intampla

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

De unde atata suparare din partea ta ??? daca nu are nimic de ascuns. Inca mai suferi dupa ce ti-a tras-o Pipilica in stil glorios ????

PLM, se mai intampla

ioane, nu sufar ca nu mi-a afectat bugetul cu nimic "teapa" pisalaului

• Like 2
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA
  • Oras:UNDE VREA PULA MEA

Da, stim cu totii, sa se spovedeasca sa iasa necuratul din el.

Nu stii absolut nimic despre mine gaozare.  Observ ca iar ai inceput sa inventezi povesti de adormit copiii, tipic idiotilor !!!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...