sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Uite sluga si contextul.N-o mai suge cu tupeu de prostituata ca nu poti păcăli pe nimeni. Maistru Curvar67 Postari:Inscris la:04 August 2016Reputatie: 22Locatie:EUPostat Ieri, 16:07miky77, on 05 Dec 2016 - 3:10 PM, said:...cand au delirat in acelasi fel ca si tine (acum) invinovatindu-ma ca ne-am carat puncte de reputatie reciproc (ceea ce este adevarat) ...Ba, multi prostovani isi mai fac veacul pe forumul asta, dar tu esti, fara nici un dubiu, cel dintai. Prostovan, adica. Dupa ce ti-ai tras cont verde doar din razbunare si pentru puncte de reputatie si dupa ce ca iti etalezi imbecilitatea pe forumul asta 24h din 24, acum vii si iti pui piedica de unul singur, declarand ca "este adevarat" ceea ce "au delirat" amicii tai.Stai, ma, in banca ta si vezi-ti lungul nasului, ca nimic nu este mai trist si mai caraghios decat sa vezi un prost incercand din rasputeri sa para inteligent. Da, despre tine e vorba, ca nu-s sigur ca te-ai prins de unul singur. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Disperarea te face sa cauți tot felul de abureli,dar asta este tipic unei slugi.iar te-am prins in ofsaid ? :laugh2 6 15 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 si promiti sa te retragi "in glorie" cerandu-ti bannarea ? Din gura tu promiți multe,problema este ca ai gura plina. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Din gura tu promiți multe,problema este ca ai gura plina.stim , ma ...ca e viata ta aici , ca si a lui Miskin , inca nu v-a intrecut nimeni in clone 6 15 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Azi te las sa te bucuri de sluga ta credincioasa.Poate zilele următoare comentam împreună poza cu Picon singur si trist care bea poșircă.Ti-am dat un punct, de Moș Nicolae. Maine îți dau muie. 4 3 Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Ti-am dat un punct, de Moș Nicolae. Maine îți dau muie.Să nu uiți că se dau şi nuiele de Moş Nicolae 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 6, 2016 iar te-am prins in ofsaid ? :laugh2 Pe el l-a prins viața în off-side . 4 3 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 stim , ma ...ca e viata ta aici , ca si a lui Miskin , inca nu v-a intrecut nimeni in clone Unde sunt sclavule PM-urile alea,că ameninţi de 3 zile cu ele? Să te pis în cur de sclav opărit care încerci diversiuni de 2 bani cu mine.În mintea ta de slugă gaozara ai crezut că mă intimidezi? Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Pe el l-a prins viața în off-side .Tataie n-o mai molfăi aici,vezi ca este una care spune ca protejata ta Sarlota este pestoaica,nu se mai mulțumește cu 50% comision,a început sa-si exploateze slugile la maxim. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Uite sluga si contextul.N-o mai suge cu tupeu de prostituata ca nu poti păcăli pe nimeni. Maistru Curvar67 Postari:Inscris la:04 August 2016Reputatie: 22Locatie:EUPostat Ieri, 16:07miky77, on 05 Dec 2016 - 3:10 PM, said:Ba, multi prostovani isi mai fac veacul pe forumul asta, dar tu esti, fara nici un dubiu, cel dintai. Prostovan, adica. Dupa ce ti-ai tras cont verde doar din razbunare si pentru puncte de reputatie si dupa ce ca iti etalezi imbecilitatea pe forumul asta 24h din 24, acum vii si iti pui piedica de unul singur, declarand ca "este adevarat" ceea ce "au delirat" amicii tai. Stai, ma, in banca ta si vezi-ti lungul nasului, ca nimic nu este mai trist si mai caraghios decat sa vezi un prost incercand din rasputeri sa para inteligent. Da, despre tine e vorba, ca nu-s sigur ca te-ai prins de unul singur. vezi cum te injura tovarasul tau si pe mine si pe tine ? Macar eu il recunosteam de prostovan , tu-i ridici osanale"nu mai spune" - clona MiskinAi gasit pe cine sa te bazezi Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Unde sunt sclavule PM-urile alea,că ameninţi de 3 zile cu ele? Să te pis în cur de sclav opărit care încerci diversiuni de 2 bani cu mine.În mintea ta de slugă gaozara ai crezut că mă intimidezi?inca nu am vazut acceptul tau si raspunsul cu Bannarea ai gaozul antrenat , dupa cate vad ...din Gara de Nord ti se trage? 6 15 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Acum înțelegi sluga opărită de il pomenesc si pe Picon,cum guiti ceva apare si stăpânul Picon sa-si apere sluga. sluga esti date-n kilu meu de scav basinos 8 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Tataie n-o mai molfăi aici,vezi ca este una care spune ca protejata ta Sarlota este pestoaica,nu se mai mulțumește cu 50% comision,a început sa-si exploateze slugile la maxim.so pe ea cu tupeu ...nu ierta nimic Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2016 sluga esti date-n kilu meu de scav basinos iar te mananca gura de pula mea?muistule 7 4 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Daca te legi de acele PM-uri de ce nu le postezi,iti interzice cineva??de cacat sa lingi in pizda nu le posteaza 7 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Nu s-au terminat "spovedaniile" ? :slap2 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Nu s-au terminat "spovedaniile" ? :slap2 nu s-au terminat ,asta nu termina niciodata 7 4 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 vezi cum te injura tovarasul tau si pe mine si pe tine ? Macar eu il recunosteam de prostovan , tu-i ridici osanale"nu mai spune" - clana MiskinAi gasit pe cine sa te bazezi Tocmai aici este diferența intre noi doi.Tu ești o sluga care ai nevoie de un stăpân care sa te sprijine,Eu ma descurc singur.Poate imi arați unde am tăbărât eu alături de Miskin pe cineva?Nu cred ca l-am citat de mai mult de 3-4 ori.Asa ca ai supt-o si cu abureala asta. PS. Cauta ceva mai inteligent. 5 Link spre comentariu
del rey Reputație: 3954 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Partajează Postat Decembrie 6, 2016 iar te mananca gura de pula mea?muistuleVezi că ți-ai dat quote singur si se vede aiurea 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Tocmai aici este diferența intre noi doi.Tu ești o sluga care ai nevoie de un stăpân care sa te sprijine,Eu ma descurc singur.Poate imi arați unde am tăbărât eu alături de Miskin pe cineva?Nu cred ca l-am citat de mai mult de 3-4 ori.Asa ca ai supt-o si cu abureala asta. PS. Cauta ceva mai inteligent.ba da TU NU STII DECA SA FACI SCANDAL? 7 4 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Vezi că ți-ai dat quote singur si se vede aiurea Am vazut pe urma ma enerveaza prostul puli de pipilica,il mananca in gura in fiecare zi 7 4 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2016 ba da TU NU STII DECA SA FACI SCANDAL?Guta tu cu cine te cerți,papagalule?? 3 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Guta tu cu cine te cerți,papagalule??ba ai citit tu astazi ca am spus eu ceva de tine? 7 5 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Tataie n-o mai molfăi aici,vezi ca este una care spune ca protejata ta Sarlota este pestoaica,nu se mai mulțumește cu 50% comision,a început sa-si exploateze slugile la maxim.Cine prostovane? Aia care face normal și anal neprotejat? Oricum, nu e Sarlota mai puștoaică decât tine! 4 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Partajează Postat Decembrie 6, 2016 Cine prostovane? Aia care face normal și anal neprotejat? Oricum, nu e Sarlota mai puștoaică decât tine! :shocked Celebra Sarlota face... de astea ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate