Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Cristi de ce fugi nene de raspundere ? 3 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Zdreanta e doamna ma-ta...ce imbecil a putut sa faca...vorba cuiva de p aici: mai bine inghitea!Fazanul merge ok ? 3 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 fre'ere, io bag deshtu' pentru igienizare ... ...pentru tine am un dildo =))Mamaie când dai limbi in cur ești ultima taratura, ultima scârboșenie, ultimul jeg de pe planeta.PUNCT!Să mănânci căcat pentru câțiva lei asta înseamnă dezumanizare 15 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 Zdreanta e doamna ma-ta...ce imbecil a putut sa faca...vorba cuiva de p aici: mai bine inghitea!Iar te-ai certat cu Antonella de ești așa agitată? 15 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Mai 25, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Mai 25, 2018 Sa vina Antonella lui Cristi pe topic =)))) 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2018 Iar te-ai certat cu Antonella de ești așa agitată?Iar o sugi p-aici?Daca te plictisesti pune mana pe o carte...de gramatica, nu de joc😂 4 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 Iar o sugi p-aici?Daca te plictisesti pune mana pe o carte...de gramatica, nu de jocPentru tine gramatica e o problemă,nu faptul că ești un sclav dezumanizat,care ai trecut de la lins pizde aflate la ciclu,la supt castraveti murați.Ai-de PLM! 13 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 Mamaie când dai limbi in cur ești ultima taratura, ultima scârboșenie, ultimul jeg de pe planeta.PUNCT!Să mănânci căcat pentru câțiva lei asta înseamnă dezumanizare; labagiudenimfomane, cacat mananci tu cu amandoua mainile, eu sunt platita sa creez senzatii... si nu cu maruntis =)) 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 ; labagiudenimfomane, cacat mananci tu cu amandoua mainile, eu sunt platita sa creez senzatii... si nu cu maruntis =))Te lauzi că primești bani ca să te transformi in hârtie igienică? Ai-de mama voastră de jeguri dezumanizate 14 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 ?????? 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 Te lauzi că primești bani ca să te transformi in haine igienică? Ai-de mama voastră de jeguri dezumanizate auci, asta ce a fost ? =)) 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 hai pisulica, te mai tin mult ai tai in carca? am vreo 2-3 baieti dispusi sa-ti umple gura si gaoaza :D 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 auci, asta ce a fost ? =))N-ai tu treabă,e vorba de jeguri dezumanizate 13 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 hai pisulica, te mai tin mult ai tai in carca? am vreo 2-3 baieti dispusi sa-ti umple gura si gaoaza :DIar ai cedat psihic?Nu mai ai argumente pro dat limbi in cur? 14 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 Iar ai cedat psihic?Nu mai ai argumente pro dat limbi in cur? am destule, dar nu vreau sa-ti inspir vreun gest de labagiu sa te satisfaci citind nu mai plange, stiu ca esti invidios si gelos .. .dar nu trebuie, vine si vremea ta :D... hai, uite, imi fac pomana cu tine de o masa la o carciuma cu specific asiatic, sa-ti delectezi si tu papilele gustative cu ceva interesant 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Cine s-a mai spovedit ? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 am destule, dar nu vreau sa-ti inspir vreun gest de labagiu sa te satisfaci citind nu mai plange, stiu ca esti invidios si gelos .. .dar nu trebuie, vine si vremea ta :D... hai, uite, imi fac pomana cu tine de o masa la o carciuma cu specific asiatic, sa-ti delectezi si tu papilele gustative cu ceva interesantMamaie tu n-ai bani să-ți plătești chiria 14 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 Mamaie tu n-ai bani să-ți plătești chiria apreciez grija pentru mine ... dar nu te preocupa :D 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA& "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ Ia vino fa la spovedanie !!! Pe cine ai mai bagat la bulau in afara de Bebe si Janetica ?? 2 2 Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Mai 25, 2018 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Mai 25, 2018 Ia vino fa la spovedanie !!! Pe cine ai mai bagat la bulau in afara de Bebe si Janetica ?? sa ma pis pe tine de tentativa de sclav infect. Bai proba d fraier mars in mm de labagiu virtual 12 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 sa ma pis pe tine de tentativa de sclav infect. Bai proba d fraier mars in mm de labagiu virtual Betty, de unde supararea asta ? Alex garaoiul ce face ? Te mai bate ? Sclaveta Catalina tot in lanturi legata ? Faceti iar manevra Janetica si Banca ? 2 2 Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Mai 25, 2018 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ 12 24 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Bre,m-ai vazut lovind in prostituatele care isi vad discret de treaba lor,cele care isi vad lungul nasului?Cum PLM sa suporti niste taraturi dezumanizate si pline de basini de mari Dive?Nici matale nu le suporti pe mortaciunile astea (Vistantric,Adina,Siana........) si le mai dai cate un capac peste ceafa. Aaaa, pai PisTantric a terminat cu bunavoita mea, i-am cerut banarea clonelor de pe topic, zic sa-i dam o sansa proastei... Si ea dupa ma face iar in tot felul! :laugh2 :slap2 Pa, pa!Adina nu mi-a placut de cateva ori ca mintea.In schimb cu Siana nu am avut vreodata discutii neplacute, nu stiu ce ai cu ea. Daca o lasi, crezi ca te cauta cum face PisTantric? Nu cred. 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 25, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ Aolooo, FUGIȚIIII, VEȚIIII MURIIIIIIII !!!! 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 sa ma pis pe tine de tentativa de sclav infect. Bai proba d fraier mars in mm de labagiu virtualRăpciuga, dorești să te spovedești să ne spui de ce nu mai vrea să te fută garoiul? 14 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate