bettyblwe Reputație: 8416 Postat Mai 25, 2018 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ 12 24 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 Aaaa, pai PisTantric a terminat cu bunavoita mea, i-am cerut banarea clonelor de pe topic, zic sa-i dam o sansa proastei... Si ea dupa ma face iar in tot felul! :laugh2 :slap2 Pa, pa!Adina nu mi-a placut de cateva ori ca mintea.In schimb cu Siana nu am avut vreodata discutii neplacute, nu stiu ce ai cu ea. Daca o lasi, crezi ca te cauta cum face PisTantric? Nu cred.Siana e mai dementă ca Vis,aia mă vede peste tot, oricine îi dă la muie zice că e clona mea 14 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Siana e mai dementă ca Vis,aia mă vede peste tot, oricine îi dă la muie zice că e clona mea :laugh2 La cat ai terorizat-o, nu ma mira. :laugh2 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ Nu mai visa mui că nici dracu nu mai vine la tine bombă biologică 14 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 :laugh2 La cat ai terorizat-o, nu ma mira. :laugh2Io s-o terorizez???Am protejat-o că pe o bunicuța neajutorată 14 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ ce-ai ma ? au trecut 4 luni de cand nu te-a mai futut nimeni ? 2 2 Link spre comentariu
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Mai 25, 2018 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ 14 19 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Mai 25, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Mai 25, 2018 MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ CE-AI FA RAPANDULO ? HAHAHA 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 25, 2018 Ce o suge cu patima Cristi la ora asta :)))))Cu patimă și cu talent, dă clasă multor curve. Nu că nu ar fi! 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 25, 2018 Iar te-ai certat cu Antonella de ești așa agitată?Să nu-ți dea vreo posetuță-n cap! E cam isterică. 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Io s-o terorizez???Am protejat-o că pe o bunicuța neajutorată Cum, Parinte, tocmai dumneata?! :laugh2 O fi personalitatea aia de face judecata inainte de moarte... :laugh2La multe lucruri iti dau dreptate, la unele mai putin. ;)Pot sa te intreb ceva indiscret? Cati ani ai? (Zici ca ar fi bunica, n-as zice ca e mai mare ca tine la varsta, ma insel?) :) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 Cum, Parinte, tocmai dumneata?! :laugh2 O fi personalitatea aia de face judecata inainte de moarte... :laugh2La multe lucruri iti dau dreptate, la unele mai putin. ;)Pot sa te intreb ceva indiscret? Cati ani ai? (Zici ca ar fi bunica, n-as zice ca e mai mare ca tine la varsta, ma insel?) :)Am 46 de anisori fata mea.Pentru noi barbatii nu e o intrebare indiscreta,doar femeile sufera din cauza varstei. 14 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 Am 46 de anisori fata mea.Pentru noi barbatii nu e o intrebare indiscreta,doar femeile sufera din cauza varstei. ase ceva?!!!! e posibil???? La varsta ta sa pui dantura in pahar deja ...ntz ntz ntz ... ce viata trista ai :( ... mi-a dat o lacrima in coltul ochiului maro =)) 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 25, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 25, 2018 Să se spovedească și împărtășească Ultrevox, lingăul lui Vis, care a recunoscut că martaloaga pune prezervativul doar pe "caputz"!Și care e un isteric, bolnav de nervi-poate îl și exorcizează, să scoată dracii din el! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Am 46 de anisori fata mea.Pentru noi barbatii nu e o intrebare indiscreta,doar femeile sufera din cauza varstei. Depinde de femeie. unori este un avantaj sa nu spui ca ai 25, depinde cu cine vorbesti, unii evita verdeata naiva...Si zici ca ar avea mai mult ca tine? :girly Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Să se spovedească și împărtășească Ultrevox, lingăul lui Vis, care a recunoscut că martaloaga pune prezervativul doar pe "caputz"!Și care e un isteric, bolnav de nervi-poate îl și exorcizează, să scoată dracii din el! :laugh2 Nu scoti dracii din probleme psihice. ;)Dar uite ca ma ignora, nu-i mai raspunde, dar nu poti! :rax2 :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Depinde de femeie. unori este un avantaj sa nu spui ca ai 25, depinde cu cine vorbesti, unii evita verdeata naiva...Si zici ca ar avea mai mult ca tine? :girlyLa 25 verdeață? La 18 e bulb? :))) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 ase ceva?!!!! e posibil???? :( ... mi-a dat o lacrima in coltul ochiului maro =))daca iti curge ochiul maro inseamna ca ai sculament. 14 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 La 25 verdeață? La 18 e bulb? :))) Rasad. :) 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 Să se spovedească și împărtășească Ultrevox, lingăul lui Vis, care a recunoscut că martaloaga pune prezervativul doar pe "caputz"!Și care e un isteric, bolnav de nervi-poate îl și exorcizează, să scoată dracii din el!Nu mai primesc la spovedanie fara aviz de la psihiatrie. 13 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 Rasad. :)Puiet 13 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 Depinde de femeie. unori este un avantaj sa nu spui ca ai 25, depinde cu cine vorbesti, unii evita verdeata naiva...Si zici ca ar avea mai mult ca tine? :girlyPuietul intotdeauna pofteste la pula tabacita si calita-n multe razboaie.Stii ce zic ca ai fost si matale pustoaica 13 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 25, 2018 Partajează Postat Mai 25, 2018 Puietul intotdeauna pofteste la pula tabacita si calita-n multe razboaie.Stii ce zic ca ai fost si matale pustoaica Nu. S-a nimerit cand eram pustoaica sa cunosc unul muuuult mai in varsta ca mine...Nu am stat pentru cadouri, desi imi facea periodic, dadea niste limbi... :maninloveCand a inceput sa-mi spuna ca mi-a luat si mi-a facut... mi-am facut bagajul, era socat! M-a vazut ca o... din aia care se vinde.... Bleah! 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 25, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat Mai 25, 2018 daca iti curge ochiul maro inseamna ca ai sculament. nu mah, e doar o mica diaree =)) 3 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 25, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 25, 2018 nu mah, e doar o mica diaree =))Nu mai manca din ghena ca de asta ai diaree. 14 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate