Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Telefon: Whats'app
  • Oras:Zona centrala, sector 3

MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_ 

• Like 12
  • Minus 24
Link spre comentariu
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA

Aaaa, pai PisTantric a terminat cu bunavoita mea, i-am cerut banarea clonelor de pe topic, zic sa-i dam o sansa proastei... Si ea dupa ma face iar in tot felul!  :laugh2  :slap2  Pa, pa!

Adina nu mi-a placut de cateva ori ca mintea.

In schimb cu Siana nu am avut vreodata discutii neplacute, nu stiu ce ai cu ea. Daca o lasi, crezi ca te cauta cum face PisTantric? Nu cred.

Siana e mai dementă ca Vis,aia mă vede peste tot, oricine îi dă la muie zice că e clona mea

• Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Siana e mai dementă ca Vis,aia mă vede peste tot, oricine îi dă la muie zice că e clona mea

:laugh2  La cat ai terorizat-o, nu ma mira.  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu

MULTA MUIE LUI PIPILICA & "ASOCIATII" ATI FOST, SUNTETI SI VETI MURII NISTE SCLAVI NEAUZITI _I_

Nu mai visa mui că nici dracu nu mai vine la tine bombă biologică

• Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

ce-ai ma ? au trecut 4 luni de cand nu te-a mai futut nimeni ?

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu

• Like 14
  • Minus 19
Link spre comentariu
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa
  • Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa

CE-AI FA RAPANDULO ? HAHAHA

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Io s-o terorizez???Am protejat-o că pe o bunicuța neajutorată

Cum, Parinte, tocmai dumneata?!  :laugh2  O fi personalitatea aia de face judecata inainte de moarte...  :laugh2

La multe lucruri iti dau dreptate, la unele mai putin. ;)

Pot sa te intreb ceva indiscret? Cati ani ai? (Zici ca ar fi bunica, n-as zice ca e mai mare ca tine la varsta, ma insel?) :)

Link spre comentariu

Cum, Parinte, tocmai dumneata?!  :laugh2  O fi personalitatea aia de face judecata inainte de moarte...  :laugh2

La multe lucruri iti dau dreptate, la unele mai putin. ;)

Pot sa te intreb ceva indiscret? Cati ani ai? (Zici ca ar fi bunica, n-as zice ca e mai mare ca tine la varsta, ma insel?) :)

Am 46 de anisori fata mea.Pentru noi barbatii nu e o intrebare indiscreta,doar femeile sufera din cauza varstei.

• Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 1930

Am 46 de anisori fata mea.Pentru noi barbatii nu e o intrebare indiscreta,doar femeile sufera din cauza varstei.

ase ceva?!!!! e posibil????

La varsta ta sa pui dantura in pahar deja ...ntz ntz ntz ... ce viata trista ai :( ... mi-a dat o lacrima in coltul ochiului maro =))

• Like 3
Link spre comentariu
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Să se spovedească și împărtășească Ultrevox, lingăul lui Vis, care a recunoscut că martaloaga pune prezervativul doar pe "caputz"!

Și care e un isteric, bolnav de nervi-poate îl și exorcizează, să scoată dracii din el!

• Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator

Depinde de femeie. unori este un avantaj sa nu spui ca ai 25, depinde cu cine vorbesti, unii evita verdeata naiva...

Si zici ca ar avea mai mult ca tine?  :girly

Link spre comentariu
Vizitator

Să se spovedească și împărtășească Ultrevox, lingăul lui Vis, care a recunoscut că martaloaga pune prezervativul doar pe "caputz"!

Și care e un isteric, bolnav de nervi-poate îl și exorcizează, să scoată dracii din el!

:laugh2  Nu scoti dracii din probleme psihice. ;)

Dar uite ca ma ignora, nu-i mai raspunde, dar nu poti!  :rax2  :laugh2

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

Depinde de femeie. unori este un avantaj sa nu spui ca ai 25, depinde cu cine vorbesti, unii evita verdeata naiva...

La 25 verdeață? La 18 e bulb? :)))
Link spre comentariu

Nu mai primesc la spovedanie fara aviz  de la psihiatrie.

• Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu

Puietul intotdeauna pofteste la pula tabacita si calita-n multe razboaie.

Stii ce zic ca ai fost si matale pustoaica

• Like 13
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Puietul intotdeauna pofteste la pula tabacita si calita-n multe razboaie.

Stii ce zic ca ai fost si matale pustoaica

Nu. S-a nimerit cand eram pustoaica sa cunosc unul muuuult mai in varsta ca mine...

Nu am stat pentru cadouri, desi imi facea periodic, dadea niste limbi...  :maninlove

Cand a inceput sa-mi spuna ca mi-a luat si mi-a facut... mi-am facut bagajul, era socat! M-a vazut ca o... din aia care se vinde.... Bleah!

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...