Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA

Nu. S-a nimerit cand eram pustoaica sa cunosc unul muuuult mai in varsta ca mine...

Nu am stat pentru cadouri, desi imi facea periodic, dadea niste limbi...  :maninlove

Cand a inceput sa-mi spuna ca mi-a luat si mi-a facut... mi-am facut bagajul, era socat! M-a vazut ca o... din aia care se vinde.... Bleah!

Bre,io m-am referit la faptul ca pustoaicelor le plac pula batrana,acum fiecare cu experientele lor.

• Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu

neeeee , nu te flata singur ... eram doar sentimentala pe fata ta .... hai, gata, treci cu gura deschisa ca acum vreau sa ma pis

Repet,anilingusul si uro fac parte din meniul tau

• Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu

rahatel, confunzi lucrurile... tu doar stai cu gura deschisa sa primesti atentie din partea mea .. nici macar nu ma atingi rahatel =))

lasa mamaie visele,mai bine povesteste cum faci anilingusul.Siana ne-a povestit cum scuipa seminte de pepene dupa fiecare limba in cur,ca deh mancase si omul pepene :laugh2

• Like 14
Link spre comentariu
Reputație: 1930

lasa mamaie visele,mai bine povesteste cum faci anilingusul.Siana ne-a povestit cum scuipa seminte de pepene dupa fiecare limba in cur,ca deh mancase si omul pepene :laugh2

pisulica, nu insista, .. mai mult nu primesti ... iar pt povestile mele, cam trebuie sa platesti, ai uitat? si pentru ca stiu ca traiesti dupa urma batranilor tai, e pacat sa ma apuc sa-ti povestesc eu ceva pentru care trebuie sa platesti

• Like 3
Link spre comentariu

pisulica, nu insista, .. mai mult nu primesti ... iar pt povestile mele, cam trebuie sa platesti, ai uitat? si pentru ca stiu ca traiesti dupa urma batranilor tai, e pacat sa ma apuc sa-ti povestesc eu ceva pentru care trebuie sa platesti

Iti dau fa 5 lei,da-te-n pula calului de lesinata de foame,dar povesteste cum dai limbi in cur.

Link spre comentariu

salvareaaaaaaaaaaaaaaaaa

s-a inflamat pisulica =))

cred ca s-a inecat =))

sariti oameni buni ca moare =))

Ho fa ca te-am prostit,cum dracu sa dau 5 lei unei basituri afumate.

Cum ai auzit de 5 lei ai si sarit in sus de bucurie :laugh2

• Like 14
Link spre comentariu

pisulica, o poveste de juma de pagina A4 te costa 250lei =))

Povesti de viata ca a ta vedem moca la Antena.PLM emisiunea aia unde vin toti distrusii.

• Like 14
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bre,io m-am referit la faptul ca pustoaicelor le plac pula batrana,acum fiecare cu experientele lor.

Nu te vad bine, asta te leaga cu flocii de maini si picioare...  :laugh2

Oh, da, inca un caz de disperata terminata care se agata de orice ii ofera atentie, in mintea ie obisnuita la futai pe bani...

Merge pe relanti, la modul cel mai serios, vede atentie... viseaza bani si sex.

Raspunde mai rar, stau sa tin ce am mancat azi...  :no2

• Like 4
Link spre comentariu

prostule care esti prost demonstrand cat de prost esti, ai cerut sa-ti povestesc cum dau limbi in gaoaza =)) nu sa-mi povestesc viata =)) =)) eu pentru aia iti cer bani , imbecilule =))

Fa da proasta rau esti rapandula,pai toata viata ta e un anilingus continuu

• Like 14
Link spre comentariu

Oh, da, inca un caz de disperata terminata care se agata de orice ii ofera atentie, in mintea ie obisnuita la futai pe bani...

Lasa bre babeta sa viseze,ca doar satisfactia asta o mai are.

daca n-o bag io in seama cine dracu' s-o bage.Sa mai zici ca sunt bruta cand eu ii tin companie mortaciunii.

• Like 14
Link spre comentariu

Bre,vad ca te stie babeta de frica :laugh2 nimic nu a mai guitat dupa postarea asta.

• Like 16
Link spre comentariu
Vizitator

Bre,vad ca te stie babeta de frica :laugh2 nimic nu a mai guitat dupa postarea asta.

Se fereste, firesc.

Tu inventezi, exagerezi, eu dau la fix.... 

Link spre comentariu

Se fereste, firesc.

Tu inventezi, exagerezi, eu dau la fix.... 

amado, eu zic sa nu te impaunezi asa, te ignor din alte cauze motiv pentru care ia-te de mana cu pipilica, tu vrei o relatie, el are nevoie de pizda care sa produca pt el

Pipilica, sa o tii departe de alcool (face urat) si ai grija ca e instabil psihic.,cred ca ti se potriveste :D

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

amado, eu zic sa nu te impaunezi asa, te ignor din alte cauze motiv pentru care ia-te de mana cu pipilica, tu vrei o relatie, el are nevoie de pizda care sa produca pt el

Pipilica, sa o tii departe de alcool (face urat) si ai grija ca e instabil psihic.,cred ca ti se potriveste :D

Tu vorbesti cu mine?

Ce curaj ti-a dat dementa ta!  :laugh2

Acompaniata cu ce bagi bagi lichid si fumezi in afara tutunului...

Nu ai mai fumat de and ai probleme cu una din copile? Vorbeste-mi frumos si s-ar putea sa-mi pese, slabe sanse la cat m-ai scarbit, dar cine stie...

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

hai amado, nu te jena, mai trage o dusca =))

apropos, basarabeanco, vezi ca informatiile despre viata mea privata , daca nu vin de la mine, nu sunt adevarate... iar de la mine, nu rasufla decat de vreau eu sa rasufle, restul e tabu pentru oameni josnici ca tine, pipilica si inca unii dornici pe aici sa afle amanunte despre unii si altii :D :D

hai, toarna-ti inca un rand.. nu te cearta nimeni :D

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...