Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Nene, practic a confirmat ce am spus eu! Adică, m-a tras de pulă, să mă mai fută o dată, în timp ce mergeam să mă îmbrac. Practic, trebuia ea să mă plătească pentru numărul ăla și eram chit. Asta e, nu m-am orientat! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Să mai zici că n-ai fost tepuit de curve.

• Like 14
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Trebuie să iau lectii de la ăștia bătrâni musai

Pula mea.. prea multi bani am dat :(

• Like 3
Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Să mai zici că n-ai fost tepuit de curve.

Adevăăăăraaaat!  :laugh2

• Minus 4
Postat

Ești un boier, mână largă, creștere aleasă, ce pulicica ta! :laugh2

• Minus 6
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Mărine, pune recenzie, nu ține-n tine.

• Like 1
Vizitator
Postat

Ești un boier, mână largă, creștere aleasă, ce pulicica ta! :laugh2

Bre să mor aicișa

Alea care se știu cu musca pe căciulă, să mă contacteze musai =))

Ma spovedesc mai rau ca annona =))

• Like 3
Vizitator
Postat

Mărine, pune recenzie, nu ține-n tine.

Bossulică

Esti constient ca notele sunt sub 6 :)

Stii cum e dupa aia ???

Pemeuri ... bă mareane, esti chiar bulangiu? ... nu puteai ma sa dai si tu macar 8 ? =)) =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Dacă mai beau 3 shot uri dă mărgelată ați belit pula =)) ..... spun tot =)) =))

• Like 3
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Asa te vreau baiatu’ meu,taie-n carne vie!!😂😂
  • Like 1
Reputație: 1930
Postat

Buey labarilor, constientizati ca atat timp cat veti scrie o recenzie indiferent daca v-ati recomandat cu id-ul de pe forum sau nu tipa va poate identifica? Fara sa fiu rautacioasa, atat timp cat ati fost identificati, daca ati avut deja un comportament execrabil, si aici ma refer si la modul la care v-ati achitat financiar fata de serviciile fetei, lasand de'o parte faptul ca deja ati fost trecut in agenda fetei sub diverse apelative, vorba se duce si nu veti fi usor acceptati de fetele care intradevar nu au nevoie de retardati la usa.

Asa ca, revizuiti-va comportamentul... nu aveti nimic de castigat din contra, veti ajunge sa platiti si sa va plangeti in continuare

Vizitator
Postat

Doamna annona

M-ai facut cumva lăbar? :)

• Like 2
Vizitator
Postat

Bvvmmââmmm bvvmmâââmmm bvvvâââmmmmmm =)) =)) =))

• Like 2
Reputație: 40328
Postat

Bre să mor aicișa

Alea care se știu cu musca pe căciulă, să mă contacteze musai =))

Ma spovedesc mai rau ca annona =))

Prea târziu,pe 1 iunie întru în concediu prelungit, programări pentru Spovedanie fac începând cu 1 Octombrie

• Like 13
Vizitator
Postat

m-am adresat la modul general :D

Nu a pomenit nimeni de recenzii in afara de mine

Stii ce zic? :)

• Like 3
Postat

Buey labarilor, constientizati ca atat timp cat veti scrie o recenzie indiferent daca v-ati recomandat cu id-ul de pe forum sau nu tipa va poate identifica? Fara sa fiu rautacioasa, atat timp cat ati fost identificati, daca ati avut deja un comportament execrabil, si aici ma refer si la modul la care v-ati achitat financiar fata de serviciile fetei, lasand de'o parte faptul ca deja ati fost trecut in agenda fetei sub diverse apelative, vorba se duce si nu veti fi usor acceptati de fetele care intradevar nu au nevoie de retardati la usa.

Asa ca, revizuiti-va comportamentul... nu aveti nimic de castigat din contra, veti ajunge sa platiti si sa va plangeti in continuare

Du-te tare mamaie! E transparent rău apropoul tău, având în vedere discuția anterioară, numai că vezi tu, de când te-am, futut/muit pe tine, am mai fost la zeci de fete în acești 6 ani, fete care nu au avut de ce să se plângă de mine și la care sunt primit cu brațele deschise. Asta pentru că am plătit corect (uneori, chiar un pic mai mult), m-am comportat civilizat și nu am dat motive. 

Așa că încetează și vezi-ți de treaba ta! Dacă mai ai vreuna...

• Like 1
  • Minus 6
Vizitator
Postat

Prea târziu,pe 1 iunie întru în concediu prelungit, programări pentru Spovedanie fac începând cu 1 Octombrie

Facem spovedanii off line

Postat

Dă care, dă 60 dă grade? 

Bvvmmââmmm bvvmmâââmmm bvvvâââmmmmmm =)) =)) =))

Au, mamă!  :laugh2

• Minus 6
Vizitator transparent
Postat

Du-te tare mamaie! E transparent rău apropoul tău, având în vedere discuția anterioară, numai că vezi tu, de când te-am, futut/muit pe tine, am mai fost la zeci de fete în acești 6 ani, fete care nu au avut de ce să se plângă de mine și la care sunt primit cu brațele deschise. Asta pentru că am plătit corect (uneori, chiar un pic mai mult), m-am comportat civilizat și nu am dat motive. 

ce-ai,ma?

Postat

ce-ai,ma?

Nimic, culcă-te! 

• Minus 3
Reputație: 1930
Postat

bosorog libidinos, scuteste-ma ... du-te unde vrei tu sa te duci, crezi ca asta ma intereseaza pe mine? ai platit o pula ... mai mult nu vei plati in viata ta ... sau daca consideri ca sticla cu care te prezinti la usa fetei este un bonus, poate ca da... in resti .. mai baga niste socoteli ... ma doare pe langa mine unde te duci tu , nici nu ma intereseaza.. pentru mine esti catalogat un mos libidinos, dornic de atentie

• Like 2
Vizitator transparent
Postat

bosorog libidinos, scuteste-ma ... du-te unde vrei tu sa te duci, crezi ca asta ma intereseaza pe mine? ai platit o pula ... mai mult nu vei plati in viata ta ... sau daca consideri ca sticla cu care te prezinti la usa fetei este un bonus, poate ca da... in resti .. mai baga niste socoteli ... ma doare pe langa mine unde te duci tu , nici nu ma intereseaza.. pentru mine esti catalogat un mos libidinos, dornic de atentie

ce vin era?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...