avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Nene, practic a confirmat ce am spus eu! Adică, m-a tras de pulă, să mă mai fută o dată, în timp ce mergeam să mă îmbrac. Practic, trebuia ea să mă plătească pentru numărul ăla și eram chit. Asta e, nu m-am orientat! :laugh2 :laugh2 :laugh2Să mai zici că n-ai fost tepuit de curve. 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Trebuie să iau lectii de la ăștia bătrâni musai Pula mea.. prea multi bani am dat :( 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Să mai zici că n-ai fost tepuit de curve.Adevăăăăraaaat! :laugh2 4
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Trebuie să iau lectii de la ăștia bătrâni musaiPula mea.. prea multi bani am dat :(Ești un boier, mână largă, creștere aleasă, ce pulicica ta! :laugh2 6
machucambo Reputație: -974 Postat Mai 26, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Mai 26, 2018 Trebuie să iau lectii de la ăștia bătrâni musai Pula mea.. prea multi bani am dat :(Mărine, pune recenzie, nu ține-n tine. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Ești un boier, mână largă, creștere aleasă, ce pulicica ta! :laugh2Bre să mor aicișa Alea care se știu cu musca pe căciulă, să mă contacteze musai =))Ma spovedesc mai rau ca annona =)) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Mărine, pune recenzie, nu ține-n tine.Bossulică Esti constient ca notele sunt sub 6 :) Stii cum e dupa aia ??? Pemeuri ... bă mareane, esti chiar bulangiu? ... nu puteai ma sa dai si tu macar 8 ? =)) =)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Dacă mai beau 3 shot uri dă mărgelată ați belit pula =)) ..... spun tot =)) =)) 3
money_talks Reputație: -236 Postat Mai 26, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Mai 26, 2018 Dacă mai beau 3 shot uri dă mărgelată ați belit pula =)) ..... spun tot =)) =))Asa te vreau baiatu’ meu,taie-n carne vie!!😂😂 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Buey labarilor, constientizati ca atat timp cat veti scrie o recenzie indiferent daca v-ati recomandat cu id-ul de pe forum sau nu tipa va poate identifica? Fara sa fiu rautacioasa, atat timp cat ati fost identificati, daca ati avut deja un comportament execrabil, si aici ma refer si la modul la care v-ati achitat financiar fata de serviciile fetei, lasand de'o parte faptul ca deja ati fost trecut in agenda fetei sub diverse apelative, vorba se duce si nu veti fi usor acceptati de fetele care intradevar nu au nevoie de retardati la usa. Asa ca, revizuiti-va comportamentul... nu aveti nimic de castigat din contra, veti ajunge sa platiti si sa va plangeti in continuare
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Doamna annona M-ai facut cumva lăbar? :) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Bvvmmââmmm bvvmmâââmmm bvvvâââmmmmmm =)) =)) =)) 2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Doamna annonaM-ai facut cumva lăbar? :) m-am adresat la modul general :D
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Bre să mor aicișa Alea care se știu cu musca pe căciulă, să mă contacteze musai =))Ma spovedesc mai rau ca annona =))Prea târziu,pe 1 iunie întru în concediu prelungit, programări pentru Spovedanie fac începând cu 1 Octombrie 13
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 de ce nu recunosti ca te-au aruncat in strada ca pe o masea cariata =))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 m-am adresat la modul general :DNu a pomenit nimeni de recenzii in afara de mine Stii ce zic? :) 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Buey labarilor, constientizati ca atat timp cat veti scrie o recenzie indiferent daca v-ati recomandat cu id-ul de pe forum sau nu tipa va poate identifica? Fara sa fiu rautacioasa, atat timp cat ati fost identificati, daca ati avut deja un comportament execrabil, si aici ma refer si la modul la care v-ati achitat financiar fata de serviciile fetei, lasand de'o parte faptul ca deja ati fost trecut in agenda fetei sub diverse apelative, vorba se duce si nu veti fi usor acceptati de fetele care intradevar nu au nevoie de retardati la usa. Asa ca, revizuiti-va comportamentul... nu aveti nimic de castigat din contra, veti ajunge sa platiti si sa va plangeti in continuareDu-te tare mamaie! E transparent rău apropoul tău, având în vedere discuția anterioară, numai că vezi tu, de când te-am, futut/muit pe tine, am mai fost la zeci de fete în acești 6 ani, fete care nu au avut de ce să se plângă de mine și la care sunt primit cu brațele deschise. Asta pentru că am plătit corect (uneori, chiar un pic mai mult), m-am comportat civilizat și nu am dat motive. Așa că încetează și vezi-ți de treaba ta! Dacă mai ai vreuna... 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Prea târziu,pe 1 iunie întru în concediu prelungit, programări pentru Spovedanie fac începând cu 1 OctombrieFacem spovedanii off line
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Dacă mai beau 3 shot uri dă mărgelată ați belit pula =)) ..... spun tot =)) =))Dă care, dă 60 dă grade? Bvvmmââmmm bvvmmâââmmm bvvvâââmmmmmm =)) =)) =))Au, mamă! :laugh2 6
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Nu a pomenit nimeni de recenzii in afara de mine Stii ce zic? :) s-a nimerit :D
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Du-te tare mamaie! E transparent rău apropoul tău, având în vedere discuția anterioară, numai că vezi tu, de când te-am, futut/muit pe tine, am mai fost la zeci de fete în acești 6 ani, fete care nu au avut de ce să se plângă de mine și la care sunt primit cu brațele deschise. Asta pentru că am plătit corect (uneori, chiar un pic mai mult), m-am comportat civilizat și nu am dat motive. Așa că încetează și vezi-ți de treaba ta! Dacă mai ai vreuna...ce-ai,ma?
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 ce-ai,ma?Nimic, culcă-te! 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Du-te tare mamaie! E transparent rău apropoul tău, având în vedere discuția anterioară, numai că vezi tu, de când te-am, futut/muit pe tine, am mai fost la zeci de fete în acești 6 ani, fete care nu au avut de ce să se plângă de mine și la care sunt primit cu brațele deschise. Asta pentru că am plătit corect (uneori, chiar un pic mai mult), m-am comportat civilizat și nu am dat motive. Așa că încetează și vezi-ți de treaba ta! Dacă mai ai vreuna... bosorog libidinos, scuteste-ma ... du-te unde vrei tu sa te duci, crezi ca asta ma intereseaza pe mine? ai platit o pula ... mai mult nu vei plati in viata ta ... sau daca consideri ca sticla cu care te prezinti la usa fetei este un bonus, poate ca da... in resti .. mai baga niste socoteli ... ma doare pe langa mine unde te duci tu , nici nu ma intereseaza.. pentru mine esti catalogat un mos libidinos, dornic de atentie 2
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 bosorog libidinos, scuteste-ma ... du-te unde vrei tu sa te duci, crezi ca asta ma intereseaza pe mine? ai platit o pula ... mai mult nu vei plati in viata ta ... sau daca consideri ca sticla cu care te prezinti la usa fetei este un bonus, poate ca da... in resti .. mai baga niste socoteli ... ma doare pe langa mine unde te duci tu , nici nu ma intereseaza.. pentru mine esti catalogat un mos libidinos, dornic de atentiece vin era?
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 nu stiu.. unul de 12lei
Postări Recomandate