clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Băga-ți pula in ma-ta că tot stai in poala ei.In ma-ta e mai bine ca se pricepe la leganat
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 ar fi prea simplu ... nu pot sa consum apa de la toaleta fara sa murdaresc vasulpoi,ramane murdar....dupa picon...de vas ,zic 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Repet doresc informatii despre picon.Nimeni nu face pula mare pe topingurile la fetele mele Sunt convinsa ca vei gasi doritori sa te informeze despre Picon, dar trebuie sa dispui de mesagerie privata :D Eu nu-i doresc asa rau ci vreau doar sa nu-l mai citesc cum le face curve pe fete ... el omul de cea mai joasa speta pe care am putut sa-l fut 3
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Indiferent cu ce scop ai ajuns in Bucuresti, personal nu l-as recomanda pe picon ca un om cu care sa te afisezi ... Tin minte ca mi-a zis ceva de tine :D Justlove, cand vrei sa te pui bine cu dracu, trebuie sa stii sa o faci .. Martor imi e picon ca eu stiu cel mai bine sa aflu ce-mi doresc :D...Cum te contactez ca poate ma ajuti
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Repet doresc informatii despre picon.Nimeni nu face pula mare pe topingurile la fetele meleCând îți faci clona de frică să nu aflăm cine ești,nu te da zmardoi că ești penibil în PLM. 13 1
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 26, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 26, 2018 si la Oradea?ioi mi dor de intalnirile din oradea, :( ce faine vremuri :iagree :kiss3 2
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Când îți faci clona de frică să nu aflăm cine ești,nu te da zmardoi că ești penibil în PLM.Care voi ma ca io cu tine fraierica geamantan nu am treaba doar ca prea faci pula mare pe aici.Eu cu mortu ala de picon am treaba.Stai pe pula ta ca-ti scot familia la produs
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Cum te contactez ca poate ma ajuti circula o poza cu el pe aici acum vreo 3 ani, motanul a sters-o... iar eu i-am sters numarul de telefon din agenda :( ... dar nu ti l-as fi dat... din principiu ... nu te supara, nici daca ma plateai nu primeai de la mine nimic :D Gasesti sigur un colectionar de poze dispus sa iti arate fata lui :D 3
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 26, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 26, 2018 Indiferent cu ce scop ai ajuns in Bucuresti, personal nu l-as recomanda pe picon ca un om cu care sa te afisezi ... Tin minte ca mi-a zis ceva de tine :D Justlove, cand vrei sa te pui bine cu dracu, trebuie sa stii sa o faci .. Martor imi e picon ca eu stiu cel mai bine sa aflu ce-mi doresc :D...nu ma pun bine cu nimeni, am scris si io sa nu ”tac”... 2
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 circula o poza cu el pe aici acum vreo 3 ani, motanul a sters-o... iar eu i-am sters numarul de telefon din agenda :( ... dar nu ti l-as fi dat... din principiu ... nu te supara, nici daca ma plateai nu primeai de la mine nimic :D Gasesti sigur un colectionar de poze dispus sa iti arate fata lui :DCine anume..Nu e la vrajeala.Vreau sal vad cat de tare e in fata mea
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Cum te contactez ca poate ma ajuti iti mai dau un pont, daca stii sa te folosesti de el, iti atingi scopul dar sa ai rabdare :D ii plac prospaturile mai coapte ... adica cu +35, cu tarife mici asa-i, picoaie? alea sunt mai intelegatoare cu cei de varsta ta :D 3
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 ioi mi dor de intalnirile din oradea, :( ce faine vremuri :iagree :kiss3s-o dus in pula vremurile alea 2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Care voi ma ca io cu tine fraierica geamantan nu am treaba doar ca prea faci pula mare pe aici.Eu cu mortu ala de picon am treaba.Stai pe pula ta ca-ti scot familia la produsSpune care e Topicul lui ma-ta,să vedem cine a batjocorit-o 13 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Cine anume..Nu e la vrajeala.Vreau sal vad cat de tare e in fata mea ti-am zis, nimeni nu va arata ca vrea sa iti ofere pe tava ceea ce ceri .. trebuie doar sa detii Mesagerie Privata... adica sa ai culoare "D
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 iti mai dau un pont, daca stii sa te folosesti de el, iti atingi scopul dar sa ai rabdare :D ii plac prospaturile mai coapte ... adica cu +35, cu tarife mici asa-i, picoaie? alea sunt mai intelegatoare cu cei de varsta ta :DNu am timp acum sa vad pe unde fute muistu dar il gasesc eu stai flexat.Toate la timpul lor
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Spune care e Topicul lui ma-ta,să vedem cine a batjocorit-o pisalaule, pana acum a fost o gluma dar tu se pare ca iti iei in serios rolul de "leader" a cohoartei de martafoi profitori de pizda moca
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Spune care e Topicul lui ma-ta,să vedem cine a batjocorit-oPoate topingul lui fieta pined de la curve de evitat.Iti zic stai cuminte ca nus clona si nici nu trolez aiurea
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 ce vin era?Clos de Colombes. Cam 40 lei. Oricum, nu contează. nu stiu.. unul de 12leiCitește mai sus, sclerozat-o! Sursa e lângă tine, la mare, am descoperit-o întâmplător cu un an înainte. Uită-te cât costă cea mai ieftină sticlă și taci dreaq! bosorog libidinos, scuteste-ma ... du-te unde vrei tu sa te duci, crezi ca asta ma intereseaza pe mine? ai platit o pula ... mai mult nu vei plati in viata ta ... sau daca consideri ca sticla cu care te prezinti la usa fetei este un bonus, poate ca da... in resti .. mai baga niste socoteli ... ma doare pe langa mine unde te duci tu , nici nu ma intereseaza.. pentru mine esti catalogat un mos libidinos, dornic de atentieStai cuminte, răpciugă, că te râd fetele! Am venit cu vinul ăla, pentru că era și Afriq și știam că stam la taclale. A băut jumătate de pahar, pentru că era cu mașina. 5
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Repet doresc informatii despre picon.Nimeni nu face pula mare pe topingurile la fetele meleam numarul lui,suna-ma 1
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Hai mancatias sa vad ce smardoi esti.Pe unde umblii
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Se are ca in loc de relaxare, s-a ajuns la amenintari si injurii din cauza unuia ca pisalau si picon 3
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Picoane uita-te in spatele tau de acum incolo.Pentru ce ai facut pe topingul unei fete dea mele am sa te gasesc.Ti-o promitCare e fata aia, a ta, blambecule?Și mai ușor cu amenințările, că nu ai spor! 3
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Care e fata aia, a ta, blambecule?Și mai ușor cu amenințările, că nu ai spor!Ooo..ne tinem tari si viteji...am sati zic la clipa oportuna iti promit asta...si am sa dau eu de tine apoi rezolvam si treaba cu blambecul 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Clos de Colombes. Cam 40 lei. Oricum, nu contează. Era un jidvei... minti, nu arunci tu cu atatia bani pe un vin Citește mai sus, sclerozat-o! Sursa e lângă tine, la mare, am descoperit-o întâmplător cu un an înainte. Uită-te cât costă cea mai ieftină sticlă și taci dreaq! ai stat cam mult sa cauti un vin de soi (strain) Stai cuminte, răpciugă, că te râd fetele! Am venit cu vinul ăla, pentru că era și Afriq și știam că stam la taclale. A băut jumătate de pahar, pentru că era cu mașina. Hai, insista!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 s-a nimerit :DDacă se nimereste sa zic si eu acu ceva ? :) 2
Postări Recomandate