anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Dacă se nimereste sa zic si eu acu ceva ? :) treaba ta ... imi asum ceea ce scriu :D
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Ooo..ne tinem tari si viteji...am sati zic la clipa oportuna iti promit asta...si am sa dau eu de tine apoi rezolvam si treaba cu blambecul inca 150postari si vei avea parte de Mesagerie Privata :D
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Clos de Colombes. Cam 40 lei. Oricum, nu contează. idea e ca am "cam" baut dupa tine,nasolule,cu o ocaziesincer,m-i se face rau si acum,desi au trecut vreo 2 ani,doar gandindu-ma la chestia asta....bleaaahpe de alta arte,mi s-a spus ca seman cu tine....poi,cand te " vad" ,chiar borascnoroc cu vodca....iti taie greata 2
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 idea e ca am "cam" baut dupa tine,nasolule,cu o ocaziesincer,m-i se face rau si acum,desi au trecut vreo 2 ani,doar gandindu-ma la chestia asta....bleaaahpe de alta arte,mi s-a spus ca seman cu tine....poi,cand te " vad" ,chiar borascnoroc cu vodca....iti taie greataVrei sa faci un ban usor?...Aratami-l.De restul ma ocup eu.
Vizitator transparent Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Vrei sa faci un ban usor?...Aratami-l.De restul ma ocup eu.suna-ma,vb.
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 iti mai dau un pont, daca stii sa te folosesti de el, iti atingi scopul dar sa ai rabdare :D ii plac prospaturile mai coapte ... adica cu +35, cu tarife mici asa-i, picoaie? alea sunt mai intelegatoare cu cei de varsta ta :DFă, bășitură, printre ultimele mele recenzii, sunt fete de 19 și 23 de ani! Mai du-te de-a dura, panaramo! Nu am timp acum sa vad pe unde fute muistu dar il gasesc eu stai flexat.Toate la timpul lorSlab trollingul tău, mai încearcă!P.S. Faci swallow? Anonna făcea. :laugh2 3
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Fă, bășitură, printre ultimele mele recenzii, sunt fete de 19 și 23 de ani! Mai du-te de-a dura, panaramo! Slab trollingul tău, mai încearcă!P.S. Faci swallow? Anonna făcea. :laugh2E bine sa crezi ca eu vorbesc aiurea-n tranvai dar sa nu spui ca nu team avertizat 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Hai mancatias sa vad ce smardoi esti.Pe unde umbliiPuștiulică când vrei să te dai interlop,nu baga cuvinte gen "mancatas" și apoi scrii corect gramatical.Fii în PLM semianalfabet până la capăt,că te dai de gol că ești un Limbric afumat care vrei sa impresionezi vreo taratura
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Fă, bășitură, printre ultimele mele recenzii, sunt fete de 19 și 23 de ani! Mai du-te de-a dura, panaramo! sunt mai usor de vrajit cu formula: EU SUNT PICON, de pe forumul nimfomane, iti pot aduce clienti multi dar trebuie sa mai lasi din pret! Cu recenziile mele, te umpli de bani =)) Nu-i asa, picoaie? 2
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Puștiulică când vrei să te dai interlop,nu baga cuvinte gen "mancatas" și apoi scrii corect gramatical.Fii în PLM semianalfabet până la capăt,că te dai de gol că ești un Limbric afumat care vrei sa impresionezi vreo taraturaTot aicea esti ma, bagami-as pulan ma-ta? 1
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 sunt mai usor de vrajit cu formula: EU SUNT PICON, de pe forumul nimfomane, iti pot aduce clienti multi dar trebuie sa mai lasi din pret! Cu recenziile mele, te umpli de bani =)) Nu-i asa, picoaie?Daia a facut caterinca la fata mea pe toping sa ia el la ale lui
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Tot aicea esti ma, bagami-as pulan ma-ta?Marș in pula mea ca te-am băgat prea mult în seamă și începi să te crezi important 13 1
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 ce e pisulica, nu reusesti sa-l faci enorias? Hai pisulica, stiu ca poti... propavaduieste cuvantul ... 2
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Marș in pula mea ca te-am băgat prea mult în seamă și începi să te crezi importantPentru fieta sunt numaru 1 sami sugi pula, am zis ca cu tine n-am nimic bai laba trista
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Doamna annona Zi aicișa ce mi-ai zis mie face to face de picon si afriq
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Ooo..ne tinem tari si viteji...am sati zic la clipa oportuna iti promit asta...si am sa dau eu de tine apoi rezolvam si treaba cu blambeculBine! Sună-mă pe fix! :laugh2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Doamna annonaZi aicișa ce mi-ai zis mie face to face de picon si afriq aminteste-mi :D
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Bine! Sună-mă pe fix! :laugh2Razi tu razi harap alb..O sa se pise fata mea pe tine apoi te rezolv eu.Sa nu uiti in mortii ma-tii
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Clos de Colombes. Cam 40 lei. Oricum, nu contează. Era un jidvei... minti, nu arunci tu cu atatia bani pe un vin Citește mai sus, sclerozat-o! Sursa e lângă tine, la mare, am descoperit-o întâmplător cu un an înainte. Uită-te cât costă cea mai ieftină sticlă și taci dreaq! ai stat cam mult sa cauti un vin de soi (strain) Stai cuminte, răpciugă, că te râd fetele! Am venit cu vinul ăla, pentru că era și Afriq și știam că stam la taclale. A băut jumătate de pahar, pentru că era cu mașina. Hai, insista! Știu bine ce vin era, îl aveam în casă. Și nu e vin străin, amețit-o, e românesc, din Dobrogea. Ți-am spus că dădusem întâmplător de sursă, fiind la mare.Culcă-te și ia-l și pe clujeanul pulii cu tine! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 aminteste-mi :DLasă că ieși pă minus ;)
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Lasă că ieși pă minus ;) am spus ca imi asum ceea ce zic.. nu bat campii imi poti trimite in privat 2 cuvinte... de picoaie am zis ... de afriq, nu am mare lucru de zi dar aminteste-mi sa nu gresesc :D
Postări Recomandate