Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Reputație: 1046
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Razi tu razi harap alb..O sa se pise fata mea pe tine apoi te rezolv eu.Sa nu uiti in mortii ma-tii

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Minus 3
Postat

Știu bine ce vin era, îl aveam în casă. Și nu e vin străin, amețit-o, e românesc, din Dobrogea. Ți-am spus că dădusem întâmplător de sursă, fiind la mare.

Culcă-te și ia-l și pe clujeanul pulii cu tine!

Sami bag pula in ma-ta.Razi, dar nu e rasu tau

Vizitator transparent
Reputație: 0
Postat

Știu bine ce vin era, îl aveam în casă. Și nu e vin străin, amețit-o, e românesc, din Dobrogea. Ți-am spus că dădusem întâmplător de sursă, fiind la mare.

Culcă-te și ia-l și pe  transparent  cu tine! 

ceai- ma?

Postat

idea e ca am "cam" baut dupa tine,nasolule,cu o ocazie

sincer,m-i se face rau si acum,desi au trecut vreo 2 ani,doar gandindu-ma la chestia asta....bleaaah

pe de alta arte,mi s-a spus ca seman cu tine....poi,cand te " vad" ,chiar borasc

noroc cu vodca....iti taie greata

Tu ce pula mea vrei bă? Să faci diversiuni ieftine? Spune cine p.m. ești și lasă vrăjeala asta de căcat!

• Minus 3
Vizitator transparent
Postat

am spus ca imi asum ceea ce zic.. nu bat campii

imi poti trimite in privat 2 cuvinte... de picoaie am zis ... de afriq, nu am mare lucru de zi dar aminteste-mi sa nu gresesc :D

Afriq e un domn in PLM

• Like 1
Vizitator transparent
Postat

Tu ce pula mea vrei bă? Să faci diversiuni ieftine? Spune cine p.m. ești și lasă vrăjeala asta de căcat!

vorbeste frumos,muie,e fara vrajeala

• Like 1
Vizitator transparent
Postat

Cum ii permiti ma sa vorbeasca asa cu tine bagami-as pula in mortzii lui

de cand esti MA cu mine?

Postat

sunt mai usor de vrajit cu formula: EU SUNT PICON, de pe forumul nimfomane, iti pot aduce clienti multi dar trebuie sa mai lasi din pret! Cu recenziile mele, te umpli de bani =))

Nu-i asa, picoaie?

Ei, ca tine mai rar, mamaie!! Cum le știi tu pe toate? Păi, hotărăște-te fă, ori îmi plac alea de + 35 ieftine, ori puștoaicele naive? Ai dat în benga, te-ai făcut și mai de căcat decât erai și aberezi la foc automat.

Cere-te afară! 

• Minus 3
Reputație: 1930
Postat

Culcă-te și ia-l și pe clujeanul pulii  cu tine! 

hai lasa-ma , nu te da mai rotund ca nu-ti iese... dupa mine , esti catalogat.. ce pula mea de mare erai.. ne-am futut in Bucuresti, prin martie-aprilie , 2013... nu mai freca duda sa te scoti basma curata .. libidinosule

cred ca era aprilie, era destul de frumos afara si se marise ziua

Vizitator transparent
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator transparent
Postat

hai lasa-ma , nu te da mai rotund ca nu-ti iese... dupa mine , esti catalogat.. ce pula mea de mare erai.. ne-am futut in Bucuresti, prin martie-aprilie , 2013... nu mai freca duda sa te scoti basma curata .. libidinosule

cred ca era aprilie, era destul de frumos afara

libidinos,bosorog libidinos

Vizitator transparent
Postat

Usurel frate ca eu am treburi importante aici

da? de cand PLM suntem frati?

Postat

Ei, ca tine mai rar, mamaie!! Cum le știi tu pe toate? Păi, hotărăște-te fă, ori îmi plac alea de + 35 ieftine, ori puștoaicele naive? Ai dat în benga, te-ai făcut și mai de căcat decât erai și aberezi la foc automat.

Cere-te afară! 

picoaie, nu te pune cu mine crezand ca am mintea in pioneze... nu stii cu cine te-ai pus ... cand vreau sa scuip, eu scuip

Postat

cred ca era aprilie, era destul de frumos afara si se marise ziua

Făăăăă, nu am spus că erai la mare, ci că de acolo l-am luat, cu an înainte. Am și specificat, sclerozato! 

Când am fost la tine, era prin mai-iunie. 

• Minus 3
Vizitator transparent
Postat

suna-ma,ti-am spus

Vizitator transparent
Postat

Date dreaq de nebun tu crezi ca io trolez aici?

Ori ai ceva de zis util ori mars in pula mea

vorbeste frumos

Postat

Făăăăă, nu am spus că erai la mare, ci că de acolo l-am luat, cu an înainte. Am și specificat, sclerozato! 

Când am fost la tine, era prin mai-iunie. 

faaaaaaaaaa, esti prost =)) cum dreaq sa tina la tine o sticla de vin , un an in casa ?!

tu cu cine crezi ca vorbesti ? cu o putzoaica??? un consumator de alcool nu tine alcool in casa....

besh mah bosorocule libidinos... nu ma face ca fac rost de numarul tau de tf si i-l dau clujeanului .. ma dezbar de caracter si te fut si in gura , tu esti nesimtit... nu stii sa scrii? sau ai uitat de virgule =))

Postat

faaaaaaaaaa, esti prost =)) cum dreaq sa tina la tine o sticla de vin , un an in casa ?!

tu cu cine crezi ca vorbesti ? cu o putzoaica??? un consumator de alcool nu tine alcool in casa....

besh mah bosorocule libidinos... nu ma face ca fac rost de numarul tau de tf si i-l dau clujeanului .. ma dezbar de caracter si te fut si in gura , tu esti nesimtit... nu stii sa scrii? sau ai uitat de virgule =))

Astept.

Si detali despre cum arata.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.