justlove Reputație: 8972 Postat Mai 26, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 26, 2018 Presimt ca revine Just... cu teancul de euroi, bani de la caritas si provident. :laugh2ii mai am pana joi , apoi ii dau :rax2nu am jucat/bagat la caritas, la provident nu am pt ce sa apelez... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 :laugh2ii mai am pana joi , apoi ii dau :rax2:))))) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 De la Sinesti nu s-a spovedit nimeni ? Nici Raducu pumn de fier ?? 1 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Presimt ca revine Just... cu teancul de euroi, bani de la caritas si provident.Justlove e prietena mea,mai are si ea nervi la stomac,dar in rest e fata buna 14 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 De la Sinesti nu s-a spovedit nimeni ? Nici Raducu pumn de fier ??Pentru azi ajung 20 de pagini de spovedanii. :pope 14 1
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 26, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 26, 2018 Justlove e prietena mea,mai are si ea nervi la stomac,dar in rest e fata bunadraci pe mine si scame.n ”sanje” am :laugh2
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 draci pe mine si scame.n ”sanje” am :laugh2Te pup,sa nu uiti de taxa pentru biserica 14 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Pentru azi ajung 20 de pagini de spovedanii. :popeCel mai de succes toping de pa forum 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Maine sa vina Cristiana si sa ne spuie cum merge relatia cu Antonella ! 3 1
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 26, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Mai 26, 2018 Maine sa vina Cristiana si sa ne spuie cum merge relatia cu Antonella !O sa vina si ziua cand Cristinuca o sa se spovedeasca,simt asta in urina. 13 1
justlove Reputație: 8972 Postat Mai 26, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Mai 26, 2018 Te pup,sa nu uiti de taxa pentru bisericaam dat deja ”taxa” :laugh2hai sa fim mai buni toti, vreti? :bow :pope 3
clujeanulbalan2 Reputație: 18 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Astept orice informatie despre Picon
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 rahatule, iar interpretezi vorbele mele ... esti cel mai josnic individ... deci .. problema esti tu .. nu sueta in 3 ... ... si vorba clujeanului, de acum esti in raboi cu mine pe fata ... :DAșa ... și? Ești conștientă că dacă aș vrea să-ți fac rău, aș avea mai multe șanse , decât tu mie, da? Dar, nu vreau, nu mă cobor în noroiul în care te bălăcești ca o scroafă. Mai mult rău decât ți-ai făcut singură azi, timp de 14 ore, nu ar putea să-ți facă nimeni. Dacă cineva mai avea îndoieli și mai credea că ești o femeie la locul tău și că ceilalți sunt personajele negative (repet, ani de zile nu m-am amestecat în sfada ta cu lumea), a trebuit un simplu wow, ca să te dai în stambă. Asta nu spune multe, ci totul. 1 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 va daram toata clica de lepre ca vreti sau nu vreti.... niste nemernici fara pic de rusine .. profitati de femei la greu ... Inca o data spun, ma doare sufletul de cele naive ...dar sper sa se trezeasca intr-un finalTu fiind femeie? Msi degrabă zombie!Mai du-te-n pula mea, de ratată! Te-ai certst cu toată lumea, azi bătând recordul de prostie, ipocrizie și jigodism! Cum e fă cu "băieții fin București, Picon și Afriq ", care te-au ajutat? Adică, promovare? Păi, atunci, cum p.m. le promovez pe puștoaicele naive, când tu aveai 37 de ani și curvă cu vechime? Aud?Te-ai încurcat in propriile minciuni, târâtură și acum ameninți? Te asociezi cu sociopatul ăla de a apărut pe forum? Ai grijă, că nu e nici frumos nici bine ce faci! 2 5
picon Reputație: 1046 Postat Mai 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Mai 26, 2018 Astept orice informatie despre PiconÎți dau eu o informație: sugi pula lui Anonna! 1 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Așa ... și? Ești conștientă că dacă aș vrea să-ți fac rău, aș avea mai multe șanse , decât tu mie, da? Dar, nu vreau, nu mă cobor în noroiul în care te bălăcești ca o scroafă. Mai mult rău decât ți-ai făcut singură azi, timp de 14 ore, nu ar putea să-ți facă nimeni. Dacă cineva mai avea îndoieli și mai credea că ești o femeie la locul tău și că ceilalți sunt personajele negative (repet, ani de zile nu m-am amestecat în sfada ta cu lumea), a trebuit un simplu wow, ca să te dai în stambă. Asta nu spune multe, ci totul. Bre, nu-i mai da satisfactia.Eu strangeam toata mizeria asta a ei si o puneam pe topicul ei, sa vada lumea cand se gandeste sa o futa... Calm si eficient. ;) 2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Tu fiind femeie? Msi degrabă zombie!Mai du-te-n pula mea, de ratată! Te-ai certst cu toată lumea, azi bătând recordul de prostie, ipocrizie și jigodism! Cum e fă cu "băieții fin București, Picon și Afriq ", care te-au ajutat? Adică, promovare? Păi, atunci, cum p.m. le promovez pe puștoaicele naive, când tu aveai 37 de ani și curvă cu vechime? Aud?Te-ai încurcat in propriile minciuni, târâtură și acum ameninți? Te asociezi cu sociopatul ăla de a apărut pe forum? Ai grijă, că nu e nici frumos nici bine ce faci!i prostule de pula... m-am promovat singura .. afriq mi-a facut pozele... ce pula mea promovare sa-mi faci tu??? mai ales ca mi-ai facut ce mi-ai facut ... da-te in mortii tai de bosorog amnezic .. eu nu mint sclavete ordinar .. 45minute m-am chinuit sa-ti scol pula... la 12juma am crezut ca te speli si te duci acasa dar tu nici gand sa treci pe la baie, te-am luat de pula sa te indrum catre dus .. te crezi smardoi??? hai sa veiz mosnege ... il ajut pe clujan :D ai baut suficient ? hai , mai fati o fasole sa te calmezi 5
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Bre, nu-i mai da satisfactia.Eu strangeam toata mizeria asta a ei si o puneam pe topicul ei, sa vada lumea cand se gandeste sa o futa... Calm si eficient. ;) Tu,mai trage o dusca :D...sa simti ca esti femeie :D 4
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Așa ... și? Ești conștientă că dacă aș vrea să-ți fac rău, aș avea mai multe șanse , decât tu mie, da? Dar, nu vreau, nu mă cobor în noroiul în care te bălăcești ca o scroafă. Mai mult rău decât ți-ai făcut singură azi, timp de 14 ore, nu ar putea să-ți facă nimeni. Dacă cineva mai avea îndoieli și mai credea că ești o femeie la locul tău și că ceilalți sunt personajele negative (repet, ani de zile nu m-am amestecat în sfada ta cu lumea), a trebuit un simplu wow, ca să te dai în stambă. Asta nu spune multe, ci totul. ai imbatranit degeaba... ceri atentie ca si amada ... hai, ridica-i pizda amadei in slavi ... cum zicea? "din pizda mea se bea apa" =)) ....da de banuit ... hai amada, inca o dusca :D 2
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 26, 2018 Mai este nevoie sa mai repet inca o data, ceea ce spun de vreo 4 ani, cand va ziceam ca aici s-au/v-ati strans toate jegurile penale ale societatii reale, cancerul lumii virtuale, majoritari bosketari si fara pic de viata reala activa ? Ce spovedanie bai panaramelor semicentenare prapadite, bai hemoroizilor vorbitori, bai relicvelor cripto-comuniste impotente, a cui spovedanie ?... faptul ca hartuiti nonstop de cativa ani 4-5 balamute dilii, isterice si cu nervii in piuneze, vai mama si conditia lor psihica, fortandu-le sa se mascareasca cot la cot cu voi, care sunteti jegul societatii, niste panarame prapadite, niste impostori si parodii de barbati care va petreceti viata exclusiv pe haznaua asta de site, asta inseamna spovedanie ma parazitilor parlitzi ? Multe dintre fiintele astea amarate, sunt asa cum sunt ajungand atat de debile sa trateze toti barbatii ca pe niste buhai, tocmai din cauza unor jeguri penale ca voi fara caracter si onoare, care mereu veti profitata si veti incerca sa profitati de pe urma femeilor, tratandu-le ca pe ultimile gunoaie. Cat de idioata si cretina poata fi pulimea prezenta aici, ca din panarame si jeguri penale, gen picon, pipilica, clonele lor, cat si restul tiganilor si bosketarilor borfasi care le canta in struna, sa creada ca jegurile astea penale chiar apara conditia umana, demnitatea femeilor, indiferenta ca panarame sau serioase, indiferent ca prostituate sau civile, ori ca dau 2 bani pe pulimea interesata de aventuri sexuale prezenta aici incercand s-o informeze corect, cand scopul lor este doar de promovare mincinoasa contra beneficii, proprii, si nu interesul comunitatii de buhai in calduri, handicapati si oligofreni care aday de cretino sunt de ajung sa puna botul la ce cacat mananca panaramele astea scapatate nonstop de atatia ani p-aicilea ? Bai astea, care va considerati muieri/fomei, pupeze, mitze bicicliste si alte impatimidete de radio santz si semitze, indiferent ca bagaboante sau femei serioase, in cautare de pula sau de portofel, cum pula lu hector vreti sa fiti respectate si sa fiti tratate ca niste fiinte umane, daca voi de dimineata pana seara stati cu boturile, raturile si alte ciocuri in aceiasi toaca de fecale, mancand cu aceiasi pofta acelasi rahat cu boskeraii de va®za ai forumului, atat de lesinati sunteti toti si toate ? Valabil pentru toate muierile prezente aici, daca voi nu va respectati, stand de vorba cu porci misogini gen picon, pipilica si alti oligofreni, majoriatea semicenterani libidinosi scarbosi, atunci sa nu va asteptati ca alte persoane, majoritatea straini si necunoscuti sa va respecte, toate sunteti exact ceea ce scoateti pe gura/taste aici cat si de acelasi nivel si caracter al partenerilor/amicilor de discutii pe care ii aveti. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 26, 2018 Postat Mai 26, 2018 Tu,mai trage o dusca :D...sa simti ca esti femeie :D Nu ai gasit pe cine sa provoci, mai cauta.O femeie nu vorbeste ca tine. 2
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Nici gand sa zic ca m-ai promovat .. tuuuuu ?! pula calului ca eram nevoasa cand ti-am citit recenzia =)) ... tu futi manechiuri si pedichiuri ... hai picoane... varsa tot Tu sa ma promovezi pe mine? =)) =)) =)) 6
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 fii barbat picoaie, varsa tot .. mai devreme ma amenintai .. hai sa vad ce poti sa-mi faci? recenzie ??? la ce? la floaca... marean cred ca scufunda treburile recenzia facuta de tine nu e o promovare... arata cat de meschin esti in micimea gandurilor tale 7
anonna Reputație: 1930 Postat Mai 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Mai 26, 2018 Bai astea, care va considerati muieri/fomei, pupeze, mitze bicicliste si alte impatimidete de radio santz si semitze, indiferent ca bagaboante sau femei serioase, in cautare de pula sau de portofel, cum pula lu hector vreti sa fiti respectate si sa fiti tratate ca niste fiinte umane, daca voi de dimineata pana seara stati cu boturile, raturile si alte ciocuri in aceiasi toaca de fecale, mancand cu aceiasi pofta acelasi rahat cu boskeraii de va®za ai forumului, atat de lesinati sunteti toti si toate ? Valabil pentru toate muierile prezente aici, daca voi nu va respectati, stand de vorba cu porci misogini gen picon, pipilica si alti oligofreni, majoriatea semicenterani libidinosi scarbosi, atunci sa nu va asteptati ca alte persoane, majoritatea straini si necunoscuti sa va respecte, toate sunteti exact ceea ce scoateti pe gura/taste aici cat si de acelasi nivel si caracter al partenerilor/amicilor de discutii pe care ii aveti. Shipsule, nu e treaba ta .... te-am rugat nici in gand sa nu ma pomenesti ... sunt fata mareeee ma descurc 6
Postări Recomandate