avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Nici macar tu,Muioane ? Nici pisulica?Prosti mai sunteti,ma! Balada limburicului anal modificat genetic. Când s-au năsut au fost un fâs. De care curevele au râs. Căci miroseau îngrozitor A mortăciune de dihor De la găoz,ei s-au prelins Și pe la pizdă au ajuns Hrănindu-se cu malachie Sloboz cu gust de iasomie Și-au luat-o în sus pe găurică Să crească mari la căldurică Căci pizda au de apărat De pula care-i bate-n cap. Pentru prietenii noștrii Dr. Pampers și Cristioano_29 si Miky77 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2018 Balada limburicului anal modificat genetic. Când s-au năsut au fost un fâs. De care curevele au râs. Căci miroseau îngrozitor A mortăciune de dihor De la găoz,ei s-au prelins Și pe la pizdă au ajuns Hrănindu-se cu malachie Sloboz cu gust de iasomie Și-au luat-o în sus pe găurică Să crească mari la căldurică Căci pizda au de apărat De pula care-i bate-n cap. Pentru prietenii noștrii Dr. Pampers și Cristioano_29 si Miky77Cristioano?Bah..prost esti ma!Ti am mai spus? Nu i nimic...oricum prinzi greu si uiti repede😂😂 5 1
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Cristioano?Bah..prost esti ma!Ti am mai spus? Nu i nimic...oricum prinzi greu si uiti repedeHai sa ti-a placut balada,sigur te-ai recunoscut acolo 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 2, 2018 Hai sa ti-a placut balada,sigur te-ai recunoscut acoloImi e din ce in ce mai greu sa descifrez ce scrii...incearca sa desenezi poate ai mai mult succes😂 5 1
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 2, 2018 Imi e din ce in ce mai greu sa descifrez ce scrii...incearca sa desenezi poate ai mai mult succesE de la sifilis,Delia piata Progresu stie.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Nici macar tu,Muioane ? Nici pisulica?Prosti mai sunteti,ma!Te-ai simtit pe dinafara ?salut-o pe Antonella, iubita ta cu pula mare, din partea mea :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 E de la sifilis,Delia piata Progresu stie.;))))))
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 3, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 3, 2018 patron.jpgDe pe FB-ul lui Miky? 1
wicked star Reputație: 119 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 https://fi1.ypncdn.com/m=eaAaaEPbaaaa/201703/24/13638709/original/14/guy-deepthroats-his-teen-shemale-girlfriend-14.jpg
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 3, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 3, 2018 https://fi1.ypncdn.com/m=eaAaaEPbaaaa/201703/24/13638709/original/14/guy-deepthroats-his-teen-shemale-girlfriend-14.jpgMiky77? 1
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 3, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 3, 2018 Miky cand era dependent de pacanele.Atentie nu este o gluma.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 De pe FB-ul lui Miky? cacatoarea din curtea lui :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Miky cand era dependent de pacanele.Atentie nu este o gluma. Ce urat face Miky la bautura ... da-te-n plm :))))) 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 patron.jpgImaginatia voastra este saraca si limitata in acelasi timp...ca si voi de altfel!😂
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 3, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 3, 2018 Imaginatia voastra este saraca si limitata in acelasi timp...ca si voi de altfel!Ba prostule, nu am nimic cu tine idiotule, dar chiar esti tampit!
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 3, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 3, 2018 Imaginatia voastra este saraca si limitata in acelasi timp...ca si voi de altfel!Corect,sa dai limbi in pizda curvelor cand sunt pe ciclu si sa le numesti piersicute zemoase,depaseste orice imaginatie.Aici iti dau perfecta dreptate. :hihat 2
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 Ba prostule, nu am nimic cu tine idiotule, dar chiar esti tampit!Sandilaule...te simti marginalizat de te bagi aiurea in seama?Prost esti, ma😂
condition Reputație: 7276 Postat Iunie 3, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Iunie 3, 2018 Sandilaule...te simti marginalizat de te bagi aiurea in seama?Prost esti, maMa frapeaza doar asemanarea ta izbitoare cu agramatul mitoman kiki! Besi ma zdreanta si suge tampaxuri!
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 Corect,sa dai limbi in pizda curvelor cand sunt pe ciclu si sa le numesti piersicute zemoase,depaseste orice imaginatie.Aici iti dau perfecta dreptate. :hihatFaptul ca repeti aceleasi chestii nascocite de imaginatia ta limitata confirma ce am spus mai sus😂😂Macar nu mai semnaliza, stim ca esti agramat si prostanac🤣
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 3, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 3, 2018 Ma frapeaza doar asemanarea ta izbitoare cu agramatul mitoman kiki! Besi ma zdreanta si suge tampaxuri! Lasa-l ca este in suferinta,sifilica luat de la Delia Piata Progresu i-a afectat grav si cei 2 neuroni.
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 Ma frapeaza doar asemanarea ta izbitoare cu agramatul mitoman kiki! Besi ma zdreanta si suge tampaxuri!Taratura..daca ai citi ce incearca sa scrie pisulica..ai vedea cine e agramatul de serviciu...dar asa e cand nu gandesti...poate nici nu te duce bibilica mai mult! Nasol😂 5 1
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 Lasa-l ca este in suferinta,sifilica luat de la Delia Piata Progresu i-a afectat grav si cei 2 neuroni.Ti e ciuda ca tu ai doar unul? Si acela in moarte clinicaðŸ˜
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 3, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 3, 2018 Faptul ca repeti aceleasi chestii nascocite de imaginatia ta limitata confirma ce am spus mai susMacar nu mai semnaliza, stim ca esti agramat si prostanacDespre ce nascociri vorbesti sifilica? Recunosti singur in propiile tale recenzii ca esti mare amator de dat limbi in pizda si mai ales de zeama din piersicuta.Daca nu erai imbecil,retardat si cretin,stiai ca aproape toate curvele presteaza si cand sunt pe ciclu.Deci unde sunt nascocirile??
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2018 Despre ce nascociri vorbesti sifilica? Recunosti singur in propiile tale recenzii ca esti mare amator de dat limbi in pizda si mai ales de zeama din piersicuta.Daca nu erai imbecil,retardat si cretin,stiai ca aproape toate curvele presteaza si cand sunt pe ciclu.Deci unde sunt nascocirile??Recunosc singur?😂😂😂* propriile* 😂😂ðŸ˜ðŸ˜Bah...ti am spus ca esti prost...macar nu mai te lauda😂Unde am scris eu vreodata ca am dat limbi cuiva pe ciclu? Doar in imaginatia ta, saracule😠5 1
Postări Recomandate