avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 Adică eu sunt vinovată că inainte de a imi face cont pe nimfomane mi-am permis sa am o viata, iar voi că ati postat aici in draci informatii cu mine...sunteți îndreptățiți pentru gestul vostru!Hm, prostesc...Inainte sa intri pe nimfomane tot prostituata ai fost,cam de pe la 15 ani 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 Cu pacat sa mi fie ca iau in desert pe Domnul dar o sa tin RamadanulSimt ca o sa te convertesti 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 1, 2018 Simt ca o sa te convertesti Nu ma va mai judeca Sf Petru ma vor judeca cei 2 frati Nakir si Munkar 7 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 1, 2018 Inainte sa intri pe nimfomane tot prostituata ai fost,cam de pe la 15 aniCam tot pe atunci ti-ai dat seama ca esti un mare mincinos si te-ai simtit mândru de asta in prostia ta!Nici nu ne cunoastem nene, ia vezi-ti de oftica ta...inghite-o, fa-o mototol si scoate-o pe cur sa scapi de problema!Nu sunt obligata sa fiu in acord cu proiecțiile unor oameni de nimic, nu va mai faceti iluzii... 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 Nu ma va mai judeca Sf Petru ma vor judeca cei 2 frati Nakir si Munkar Pana la Nakir treci prin judecata Consiliului Suprem al Pulimii 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 Cam tot pe atunci ti-ai dat seama ca esti un mare mincinos si te-ai simtit mândru de asta in prostia ta!Nici nu ne cunoastem nene, ia vezi-ti de oftica ta...inghite-o, fa-o mototol si scoate-o pe cur sa scapi de problema!Nu sunt obligata sa fiu in acord cu proiecțiile unor oameni de nimic, nu va mai faceti iluzii...Jura ca nu esti prostituata de la 15 ani 2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 1, 2018 Pana la Nakir treci prin judecata Consiliului Suprem al Pulimii Din pacate sa inchis :)) 7 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 Din pacate sa inchis :))E doar in vacanta 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iulie 1, 2018 Partajează Postat Iulie 1, 2018 Cam tot pe atunci ti-ai dat seama ca esti un mare mincinos si te-ai simtit mândru de asta in prostia ta!Nici nu ne cunoastem nene, ia vezi-ti de oftica ta...inghite-o, fa-o mototol si scoate-o pe cur sa scapi de problema!Nu sunt obligata sa fiu in acord cu proiecțiile unor oameni de nimic, nu va mai faceti iluzii...Daca ascultai de unul de altul, care ti-au spus sa iti inchizi sau sa reatrictionezi contul de FB, nu mai ajungeai aici. Dar deh, unde nu-i cap, vai de picioare Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 1, 2018 E doar in vacanta Aaa ma dai in tribunal parinte :slap2 Daca ti aduc ceva frumos de bagat sub fusta imi va da Dzeu iertare? 6 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 1, 2018 Daca ascultai de unul de altul, care ti-au spus sa iti inchizi sau sa reatrictionezi contul de FB, nu mai ajungeai aici. Dar deh, unde nu-i cap, vai de picioareRepet, greseala le apartine!Eu nu mă sinchisesc de niste infractori, ci din contră as spune...să fie ei atenti cu cine isi caută probleme, nu cred că o sa le fie bine căutând să ma cunoasca!Sunt anumiti oameni în anturajul meu care abia isi asteapta "prada"... 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 Aaa ma dai in tribunal parinte :slap2 Daca ti aduc ceva frumos de bagat sub fusta imi va da Dzeu iertare?Sub fusta cui? 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 Repet, greseala le apartine!Eu nu mă sinchisesc de niste infractori, ci din contră as spune...să fie ei atenti cu cine isi caută probleme, nu cred că o sa le fie bine căutând să ma cunoasca!Sunt anumiti oameni în anturajul meu care abia isi asteapta "prada"...Oamenii aia din anturajul tau fac oral cu CIM?? 2 1 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 1, 2018 Sub fusta cui? A ta parinte si daca vrei tu intra ei e in ordine decizia iti apartine ;) Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 1, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Iulie 1, 2018 Azi e post negru...Mai ales pentru cei posedați de propria posesie precum este prostia de care dati dovada in mod continuu pe acest site! 15 18 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 1, 2018 A ta parinte si daca vrei tu intra ei e in ordine decizia iti apartine ;)Se numeste sutana. 2 Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 1, 2018 Se numeste sutana. Ba ia stai asa ca mi bag ceva n ea de religie si conu 29 unde se mai baga daca noi intram pe sub fuste =)) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 1, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 1, 2018 Fratii Petreus de la ce v-ati luat la cearta ?iei tu muie saracie handicapata si analfabeta! Link spre comentariu
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Iulie 1, 2018 Ioane zi ma si tu ceva ca eu sunt pe minim cu bateriile :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 :)))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Ba dar prosti mai sunt astia ...mai ales unii care pun botul la harneala ieftina, a unor lachei care isi fac rondul pe aici zilnic :slap2 Ia sa vedem ma ce zice initia rom-glezul aici ? Pachistanezul asta insistent de Romania :no2 http://nimfomane.com/forum/topic/112299-denisa-0731472291/?p=4293284 Pai nu e clar ma ce s-a intamplat si care a fost miza acestui joc murdar cat si scopul in mai bine de 2 luni de cand fata are cont aici ?Santajul si eliminarea de pe piata ......Prostilor.!!! TO REMEMBER : - Apare mai intai fata , noua , draguta as zice , cu un pret usor ridicat , ca de...nu o poti compara cu toate ciutele pestite de altii pe aici (iubi , promotori sau pesti) - Apar si lacheii cu state si vechea lor schema de joc spunand : " Scump dom'le, scump" , "Ce stii sa faci?" , "Ohhh , pai daca nu te futi anal mai scadem o suta"....si tot asa .... presiune pe ei in instalatie ....pompa , pompa ....dar unde sa ne descarcam ?.... sicanele de prost gust si de tot felul tot curg zilnic , ca de , ar fute si ei ceva bun pe 100 de lei , maxim . :) - In acelasi timp apar si clientii de bun augur care o viziteaza , fac Recenzii laudative ca fata e Ok ,tanara , draguta , amabila...etc...bravo ma , dar voi sunteti cantitate nesemnificativa in ochii gusterilor care stau cu ochii atintiti pe acest Topic . - Pasul urmator , adica ceilalti , aia mai greuceni (vorba vine) , care sunt deranjati zonal si posesori de apartamente/garsoniere de inchiriat la fete de genul acesta sau comisionarii cum li se mai zice , spunand asa - "Ba nu se poate asa ceva !!! Pai cum ma , vine asta si ne diminuaza profitul , ne fute zona , nu vrea sa inchirieze de la noi , trebuie sa intreprindem ceva " ....si deci....pe cai si hai la joc de glezne ca e groasa , ori la bar , ori la spital - Si stand ei asa pe bara in asteptare , se incalzesc , isi freaca mainile , urzesc si mai lasa putin timp sa se infierbante situatia ....si hop , hai sa bagam o poveste d'aia de-a noastra , ca urata nu o putem face , baba nu .....mai degraba hoata ....si uite-asa apare povestea "TEAPA" - Si da-i si lupta , spune aceeasi poveste de 10 de ori (daca este cazul) , fii insistent ce naiba , "teapa" e "teapa" si trebuie povestita si la altii ....daca nu merge asa , baga-i si familia , .pune si niste poze cu rudele , prietenul , sotul , spune unde locuieste ...plm ...foloseste tot arsenalul ce dracu' , ca de , oamenii sunt intotdeauna bine informati de ce se intampla pe acolo , doar au trimis sagetile inainte , ca de obicei , sa cerceteze cazul , ba chiar au tras-o si de limba in naivitatea ei . - Dupa care , hai sa purcedem la joc si in haita (de pe diverse clone , bineinteles) . Cate ati folosit , ma , sa-i tabaciti fundul fetei si sa faceti presiune pe aceasta ? 10 , mai multe ? N-am stat sa numar si sa citesc in intregime postarile voastre . dar cateva sunt perfect vizibile , chiar anumite personaje/useri care isi dau si ei cu presupusul spunand " Asa este...trebuie eliminata ...bagata la DE EVITAT" , pana mea , ce mai indruga in nemernicia lor de lachiosi cu state vechi pe aici. - Si in final ....URAAAA !!!...."am facut-o si p-asta sa se retraga" ...." hai ba la terasa sa ne cinstim , ca n-a fost sa fie de-a noastra , dar bine macar ca ramanem cu pupezele noastre si le promovam ...tot e ceva ...si nu ne mai deranjeaza tarancuta asta pusa pe capatuiala peste noapte " - Fraierii , in schimb , se uita de pe margine si raman cu gura cascata , mai ceva ca la dentist , spunand "o fi asa, n-o fi asa ?!" ...astia oricum sunt vesnic nehotarati si pe alta planeta . BRAVO ba , inca o victorie de zile mari , ce sa zic ....harneala a functionat perfect ..... dar retineti , nu la toti ;) Ba prosti , dar prosti rau mai sunt unii . Apropo de asta "Teoria nu-i ca practica" . :ras Hai , v-am salutat pe toti ... si pe naivi (ca sa nu spun prosti) si pe destepti . :hihat CASE CLOSE (CAZUL TIPIC) - adica "Tipic romanesc , perfect barbatesc" ...NEXT ....adica fata noua ,la orizont Hmmm. Sa speram ca e mai putin naiva decat aceasta . :no2 https://media.giphy.com/media/3oFzmhX86V3J4U8rBu/giphy.gif Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iulie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iulie 2, 2018 https://media.giphy.com/media/3oFzmhX86V3J4U8rBu/giphy.gifFa un rezumat,stii ca nu citesc postarile kilometrice ale bolnavului psihic. 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 :)))))))))) Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Iulie 2, 2018 Nea Ioane, ce zice știuletaru'? 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Nea Ioane, ce zice știuletaru'?Nici acum nu am terminat de citit :))))) 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate