miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 4, 2018 Na ca s-o trezit si fatalaul asta , un cocalar nefutut ,cu glumele lui invatate de la vecina Rodica care vinde la piata Ce faci saracie ai inceput sa te plangi si sa te tiganesti si la 100 de lei ? Ora ar fi fost 200 lei.100 lei finalizarea nu e un chilipir.Nici nu ma asteptam sa fie Mia Khalifa, dar un review e binevenit. Ce fatalau nesatisfacut :hooray Gata ai rezolvat-o si p'aia cu un fast fuck . Sau ea pe tine ? Mai bine te duceai la fast food , jura-te ca nu-ti pare rau =)) Viata grea pe tine , Geolgau , cand esti un prostanac neindemanatic , bagi rateu dupa rateu , la poarta Apropo , vezi ca se introduc Recenziile pe bani , din ce am citit , roaga-te de motan sa te faca verde/premium , sa-ti continui treaba si extazierile pe care le-ai inceput 2
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat Septembrie 4, 2018 unde plm e xoxo ? am de dat o muie rapida !
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Napii ie dă post. E incurabil, debilul ăsta!Nu, nu. E da dulce , stiu io... 1
pulesteu Reputație: 10787 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 5, 2018 Na ca s-o trezit si fatalaul asta , un cocalar nefutut ,cu glumele lui invatate de la vecina Rodica care vinde la piata Ce faci saracie ai inceput sa te plangi si sa te tiganesti si la 100 de lei ? Ce fatalau nesatisfacut :hooray Gata ai rezolvat-o si p'aia cu un fast fuck . Sau ea pe tine ? Mai bine te duceai la fast food , jura-te ca nu-ti pare rau =))Viata grea pe tine , Geolgau , cand esti un prostanac neindemanatic , bagi rateu dupa rateu , la poarta Apropo , vezi ca se introduc Recenziile pe bani , din ce am citit , roaga-te de motan sa te faca verde/premium , sa-ti continui treaba si extazierile pe care le-ai inceput"Saracie" iti ziceam eu tie. Si nu asa intamplator ci pentru ca ti se potriveste manusa.In rest, muie, muie, muie, muie-n maxi taxi. Cu tiganeala si plansul esti tu. Vad ca ieri ai facut spume si ai vorbit foarte urat cu saarlotica. Ce inseamna iubirea...mai ales aia neimpartasita. Te-ai suparat ca fata n-a vrut sa-ti dea pizda si acum o urasti cu toata fiinta ta de cacat asuprit si oparit. 4
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat Septembrie 5, 2018 sunt in pauza de pranz, xoxo vino tati sa te fut :x :X
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Sa-ti imprumut un stingator , ca ti-au luat coaiele foc , plapumare Pulesteu ?Iar te simti nedreptatit pe banii tai si in vesnica prostie caracteristica , care se regaseste la superlativ ? Sau esti nervos ca te-au dat afara de la service ? Stai in plm de limbist deoparte , ca esti de-o prostie monumentala , ca nu am ajuns sa cersesc pizda si sa profit de toate amaratele astea abia depasite de varsta majoratului , pe care nu le duce creierasul nici sa se spele corect la fofoloanca , ca unchiasul tau Picoaie , **spam editat**u'Uite sa te calmezi:" @PULESTEI cu mult lipici , mare priza la gagici Toate fetele ii vor , sa se joace la cotor. Dar cand vine vremea platii , alerga ca mafiotii Si se-ntorc cam rusinati , c-au luat branza intre craci. Neavand ca sa sa spele , au bagat RECENZII grele Ca se misca prea rapid , zici ca-i lider de partid Dar mai grasa ca portretul , zici ca-si gaurea parchetu' La vorbire , non-talent , iar mancase untdelemn " Oricum , bravo ma ...te-ai axat pe BBW. Ce sa-i faci , ba , daca te iei dupa 7up si e anturaju' prost . Ai sa ramai fata batrana , ca si acestia , si vei alerga din floare in floare , bolborosind pe aici Gata , de bani nu mai spun nimic , se stie de cand lumea ....pe bani putini - mofturi numeroase . Dar am in schimb o remarca/observatie la cele relatate de tine :(n-am vrut sa intervin acolo si sa-i stric Topicul fetei ptr. un natarau ) I-am zis sa punem prezervativul, asa ca l-a montat instant si s-a si pus capra cu o perna sub ea. Am dat putin in ea pana mi-am dat drumul. Fiind asa plictisita, n-am incercat nici o finalizare mai de show - pe corp sau pe sani ar fi fost permis. Dupa ce am terminat aproape ca m-a luat rasul pentru ca imediat dupa ce am terminat a scos prezervativul fara sa astepte sa-mi dau drumul total si mi-a spus ca pot sa fac dus daca vreau. Super fast fuck cu alte cuvinte. Spune , ma , natafleta odata ....ti-a sarit mustaru , ori ba? Ce dracu' tot indrugi acolo : "m-am terminat , n-a asteptat ....mi-a fugit pe crac " :laugh2 ...exprima-te naibii intr-o ordine precisa sau ezita sa mai scrii asa ceva .... a naibii ibovnica , iar te-a pus pe butuci , de au iesit relatarile asa anapoda Ba , cand mai scrii Recenzii sa i le dai lu' tataie Picoaie sa le corecteze sau treci pe la Patriarhia lu' Popo (si asta se pricepe , cred, mai bine ) =)) PS: Exact cu aceeasi "saracie" te privesc , din Maxi-Taxi .Chiar te admir . Multumit ? Hai sa ai spor , popandaule . :bye
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Miky, fii amabil, cum ramane cu Alexandra Napu? Poate explici situatia de la cap la coada, sa inteleaga toata lumea cat esti de dobitoc. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Besi zdreanto de aici ca nu am ce sa discut cu tine din momentul in care ai spus ca te retragi de aici si te reintorci la liceu . Sau fa-ti Topic corect mai intai , daca tot continui sa zaci si sa atarni pe aici . Nu mai pierde vremea ca o atarnatoare . De mica esti o infractoare mincinoasa , inca de pe vremea cand , in colaborare cu alti proxeneti , incercai sa corupi alte **spam editat**e ca si tine si sa le integrezi in aceasta bransa a prostitutiei pe zona Focsani N-am ajuns sa dau explicatii unei mucoase ...este exact cum am spus . :kotzen
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 No, nu merge asa. Spune adevarul scumpule, nu te rusina ..Hai, curaj baby, nu te musca nimeni. Deci, cum e treaba cu Alexandra Napu? Este adevarat ca mi-ai adus acuzatii false? Este!Te mai las 6 luni sa te agiti pe aici in legatura cu varsta mea, si-ti voi dovedi din nou cat esti de prost. 2
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 5, 2018 Besi zdreanto de aici ca nu am ce sa discut cu tine din momentul in care ai spus ca te retragi de aici si te reintorci la liceu . Sau fa-ti Topic corect mai intai , daca tot continui sa zaci si sa atarni pe aici . Nu mai pierde vremea ca o atarnatoare . De mica esti o infractoare mincinoasa , inca de pe vremea cand , in colaborare cu alti proxeneti , incercai sa corupi alte **spam editat**e ca si tine si sa le integrezi in aceasta bransa a prostitutiei pe zona Focsani N-am ajuns sa dau explicatii unei mucoase ...este exact cum am spus . :kotzenIar esti in crize dementule? :laugh2 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Jett...la supt , ca acum coboara padurarii Nu te mai da cu mine la ceoace si du-te la scoala sau la munca , atarnatoareo :no2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Of,of,of, imi este mila de tine. In ce hal ai putut sa ajungi .. Totusi, ne spui si noua cum e treaba cu dosarele sau ai incercat sa faci o diversiune marca "stiuletarul obosit rupt in cur de foame"? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Iar esti in crize dementule? :laugh2Nu si-a luat pastilele... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Ia-l si pe Nebunu' limbist cu tine , ca tot atarna pe atatea clone si se cearta cu toata lumea ca un descreierat , epila-mi-ar coaiele cu tintii :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 De ce eviti intrebarea ? Daca stii ca ai gresit ( ai gresit , ti-am aratat negru pe alb :))) ), de ce nu recunosti?Nu-ti place cand cineva iti arata cat esti de dobitoc? 3
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 5, 2018 Ia-l si pe Nebunu' limbist cu tine , ca tot atarna pe atatea clone si se cearta cu toata lumea ca un descreierat , epila-mi-ar coaiele cu tintii :)Care clone bai idiotule? Vad ca tu te certi cu toata lumea dementule! 1 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 5, 2018 Jett...la supt , ca acum coboara padurarii Nu te mai da cu mine la ceoace si du-te la scoala sau la munca , atarnatoareo :no2 Picon style =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 5, 2018 Care clone bai idiotule? Vad ca tu te certi cu toata lumea dementule! Ai mila de un caz social care traieste ultimele momente ale disperarii ;) 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Eu tot nu am inteles de ce se cearta asta aici sau pe ce ? https://nimfomane.com/forum/topic/119788-0749877154-mare-tepar/page-2?do=findComment&comment=4988293 sau aici : https://nimfomane.com/forum/topic/119323-prohramari-pantera/page-2?do=findComment&comment=4998008https://nimfomane.com/forum/topic/119788-0749877154-mare-tepar/page-2?do=findComment&comment=4988293 iar la Vis pe Topic ar baga limba pana la cot , in dodoasca =)) Si aici a ajuns cu scandalul ? Stiam ca avea conturi pe sectiunile Constanta , Galati , Moldova , Bucuresti ....dar si la Cluj? Si tocmai acolo , ca sa i-o traga si Coaie Flocoase ? :no2 Si de unde pana unde imi tot viziteaza profilul atat de des? Cred ca s-a indragostit de plm .Ceva e in neregula cu el , claro .
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 5, 2018 Eu tot nu am inteles de ce se cearta asta aici sau pe ce ? https://nimfomane.com/forum/topic/119788-0749877154-mare-tepar/page-2?do=findComment&comment=4988293 sau aici : https://nimfomane.com/forum/topic/119323-prohramari-pantera/page-2?do=findComment&comment=4998008https://nimfomane.com/forum/topic/119788-0749877154-mare-tepar/page-2?do=findComment&comment=4988293 iar la Vis pe Topic ar baga limba pana la cot , in dodoasca =)) Si aici a ajuns cu scandalul ? Stiam ca avea conturi pe sectiunile Constanta , Galati , Moldova , Bucuresti ....dar si la Cluj? Si tocmai acolo , ca sa i-o traga si Coaie Flocoase ? :no2 Si de unde pana unde imi tot viziteaza profilul atat de des? Cred ca s-a indragostit de plm .Ceva e in neregula cu el , claro .Esti dus cu pluta rau de tot! :laugh2 1 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Ce e , ma , nebunule ? De ce razi ca un cur in tanga ?Cred , zic si eu , ca din cauza faptului ca am omis sa-i folosesc limba la dodoasca . https://nimfomane.com/forum/topic/120386-vistantric-0731670030/?p=5076237 Gata , s-a rezolvat. ;) I-am lipit-o zdravan de poponet . Acolo sta parcat , si baleste , pana maine Sper sa nu-l anunte cineva ca ma amuz pe seama lui .
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 5, 2018 Ce e , ma , nebunule ? De ce razi ca un cur in tanga ?Cred , zic si eu , ca din cauza faptului ca am omis sa-i folosesc limba la dodoasca . https://nimfomane.com/forum/topic/120386-vistantric-0731670030/?p=5076237 Gata , s-a rezolvat. ;) I-am lipit-o zdravan de poponet . Acolo sta parcat , si baleste , pana maine Sper sa nu-l anunte cineva ca ma amuz pe seama lui .Esti in eroare muita, dar nu ma mir, tu insuti esti o eroare a naturii!!! :laugh2 2 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Septembrie 5, 2018 Ce-ai ma Nebunule , te-ai simtit cu musca pe caciula de te-ai sesizat atat de repede ? =)) =)) =)) Unde am scris de tine in acea postare ? Eu spuneam de altu' , cred ca e mai sarit de pe macaz ca tine :X
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 5, 2018 Ce-ai ma Nebunule , te-ai simtit cu musca pe caciula de te-ai sesizat atat de repede ? =)) =)) =)) Unde am scris de tine in acea postare ? Eu spuneam de altu' , cred ca e mai sarit de pe macaz ca tine :XMarș, mă debilule! FMM... 2
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat Septembrie 5, 2018 Ce-ai ma Nebunule , te-ai simtit cu musca pe caciula de te-ai sesizat atat de repede ? =)) =)) =)) Unde am scris de tine in acea postare ? Eu spuneam de altu' , cred ca e mai sarit de pe macaz ca tine :XDa-te dracu de dement! :laugh2 1 4
Postări Recomandate