Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Na ca s-o trezit si fatalaul asta , un cocalar nefutut ,cu glumele lui invatate de la  vecina Rodica care vinde la piata

Ce faci saracie ai inceput sa te plangi si sa te tiganesti  si la 100 de lei ?

Ora ar fi fost 200 lei.
100 lei finalizarea nu e un chilipir.
Nici nu ma asteptam sa fie Mia Khalifa, dar un review e binevenit.

Ce fatalau nesatisfacut :hooray Gata ai rezolvat-o si p'aia cu un fast fuck . Sau ea pe tine ? Mai bine te duceai la fast food , jura-te ca nu-ti pare rau  =)) 

Viata grea pe tine , Geolgau , cand esti un prostanac neindemanatic , bagi rateu dupa rateu , la poarta

Apropo , vezi ca se introduc  Recenziile pe bani , din ce am citit , roaga-te de motan sa te faca verde/premium , sa-ti continui treaba si extazierile pe care le-ai inceput

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Napii ie dă post.

E incurabil, debilul ăsta!

Nu, nu. E da dulce , stiu io...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Na ca s-o trezit si fatalaul asta , un cocalar nefutut ,cu glumele lui invatate de la  vecina Rodica care vinde la piata

Ce faci saracie ai inceput sa te plangi si sa te tiganesti  si la 100 de lei ?

Ce fatalau nesatisfacut :hooray Gata ai rezolvat-o si p'aia cu un fast fuck . Sau ea pe tine ? Mai bine te duceai la fast food , jura-te ca nu-ti pare rau  =))

Viata grea pe tine , Geolgau , cand esti un prostanac neindemanatic , bagi rateu dupa rateu , la poarta

Apropo , vezi ca se introduc  Recenziile pe bani , din ce am citit , roaga-te de motan sa te faca verde/premium , sa-ti continui treaba si extazierile pe care le-ai inceput

"Saracie" iti ziceam eu tie. Si nu asa intamplator ci pentru ca ti se potriveste manusa.

In rest, muie, muie, muie, muie-n maxi taxi.

Cu tiganeala si plansul esti tu. Vad ca ieri ai facut spume si ai vorbit foarte urat cu saarlotica. Ce inseamna iubirea...mai ales aia neimpartasita. Te-ai suparat ca fata n-a vrut sa-ti dea pizda si acum o urasti cu toata fiinta ta de cacat asuprit si oparit.

• Like 4
Postat

Sa-ti imprumut un  stingator , ca ti-au luat coaiele foc , plapumare Pulesteu ?

Iar te simti nedreptatit pe banii tai si in vesnica prostie  caracteristica , care se regaseste la superlativ ? Sau esti nervos ca te-au dat afara de la service ?

Stai in plm  de limbist deoparte , ca esti de-o prostie monumentala , ca nu am ajuns sa cersesc pizda si sa profit de toate amaratele astea abia depasite de varsta majoratului , pe care nu le duce creierasul nici sa se spele corect la fofoloanca , ca unchiasul tau Picoaie , **spam editat**u'

Uite sa te calmezi:

" @PULESTEI  cu mult lipici , mare priza la gagici

Toate fetele ii vor , sa se joace la cotor.
  Dar cand vine vremea platii , alerga ca mafiotii
  Si se-ntorc cam rusinati , c-au luat branza intre craci.
  Neavand ca sa sa spele , au bagat RECENZII grele
  Ca se misca prea rapid , zici ca-i lider de partid  
  Dar mai grasa ca portretul , zici ca-si gaurea parchetu'
  La vorbire , non-talent , iar mancase untdelemn " 

Oricum , bravo ma ...te-ai axat pe BBW. Ce sa-i faci , ba , daca te iei dupa 7up si e anturaju' prost . Ai sa  ramai fata batrana ,  ca si acestia , si vei alerga din floare in floare , bolborosind pe aici 

Gata , de bani nu mai spun nimic , se stie de cand lumea  ....pe bani putini - mofturi numeroase .

Dar am in schimb o remarca/observatie la cele relatate  de tine :

(n-am vrut sa intervin acolo si sa-i stric Topicul fetei ptr. un  natarau )

I-am zis sa punem prezervativul, asa ca l-a montat instant si s-a si pus capra cu o perna sub ea. Am dat putin in ea pana mi-am dat drumul. Fiind asa plictisita, n-am incercat nici o finalizare mai de show - pe corp sau pe sani ar fi fost permis.

Dupa ce am terminat aproape ca m-a luat rasul pentru ca imediat dupa ce am terminat a scos prezervativul fara sa astepte sa-mi dau drumul total si mi-a spus ca pot sa fac dus daca vreau. Super fast fuck cu alte cuvinte.

Spune , ma , natafleta  odata ....ti-a sarit mustaru , ori ba? Ce dracu'  tot indrugi acolo : "m-am terminat , n-a asteptat ....mi-a fugit pe crac "  :laugh2  ...exprima-te naibii  intr-o ordine precisa sau ezita  sa mai scrii asa ceva  .... a naibii  ibovnica , iar te-a pus pe butuci , de au iesit relatarile asa anapoda

Ba , cand mai scrii  Recenzii sa i le dai lu'  tataie Picoaie sa le corecteze  sau treci pe la Patriarhia lu' Popo (si asta se pricepe , cred,  mai bine ) =))

PS: Exact cu aceeasi "saracie"  te privesc , din Maxi-Taxi .Chiar te admir .  Multumit ?

Hai sa ai spor , popandaule . :bye

Vizitator
Postat

Miky, fii amabil, cum ramane cu Alexandra Napu? Poate explici situatia de la cap la coada, sa inteleaga toata lumea cat esti de dobitoc.

• Like 2
Postat

Besi zdreanto de aici ca nu am ce sa discut cu tine din momentul in care ai spus ca te retragi de aici  si te reintorci la liceu . Sau  fa-ti Topic corect mai intai , daca tot continui sa zaci si sa atarni pe aici  .

Nu mai pierde vremea ca o atarnatoare . De mica esti o infractoare mincinoasa , inca de pe vremea cand , in colaborare cu alti proxeneti , incercai  sa corupi alte **spam editat**e ca si tine  si sa le integrezi in aceasta bransa a prostitutiei  pe zona Focsani

N-am ajuns sa dau explicatii unei mucoase  ...este exact cum am spus . :kotzen

Vizitator
Postat

No, nu merge asa. Spune adevarul scumpule, nu te rusina ..

Hai, curaj baby, nu te musca nimeni.

Deci, cum e treaba cu Alexandra Napu? Este adevarat ca mi-ai adus acuzatii false? Este!

Te mai las 6 luni sa te agiti pe aici in legatura cu varsta mea, si-ti voi dovedi din nou cat esti de prost.

• Like 2
  • Oras:undeva
Postat

Besi zdreanto de aici ca nu am ce sa discut cu tine din momentul in care ai spus ca te retragi de aici  si te reintorci la liceu . Sau  fa-ti Topic corect mai intai , daca tot continui sa zaci si sa atarni pe aici  .

Nu mai pierde vremea ca o atarnatoare . De mica esti o infractoare mincinoasa , inca de pe vremea cand , in colaborare cu alti proxeneti , incercai  sa corupi alte **spam editat**e ca si tine  si sa le integrezi in aceasta bransa a prostitutiei  pe zona Focsani

N-am ajuns sa dau explicatii unei mucoase  ...este exact cum am spus . :kotzen

Iar esti in crize dementule? :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Jett...la supt , ca acum coboara padurarii 

Nu te mai da cu mine la ceoace si du-te la scoala  sau la munca  , atarnatoareo  :no2

Vizitator
Postat

Of,of,of, imi este mila de tine. In ce hal ai putut sa ajungi ..

Totusi, ne spui si noua cum e treaba cu dosarele sau ai incercat sa faci o diversiune marca "stiuletarul obosit rupt in cur de foame"?

• Like 2
Vizitator
Postat

Iar esti in crize dementule? :laugh2

Nu si-a luat pastilele...

• Like 1
Postat

Ia-l si pe Nebunu' limbist cu tine , ca tot  atarna pe atatea clone si se  cearta cu toata lumea ca un descreierat , epila-mi-ar coaiele cu tintii  :)

Vizitator
Postat

De ce eviti intrebarea ?

Daca stii ca ai gresit ( ai gresit , ti-am aratat negru pe alb :))) ), de ce nu recunosti?

Nu-ti place cand cineva iti arata cat esti de dobitoc?

• Like 3
Postat

Ia-l si pe Nebunu' limbist cu tine , ca tot  atarna pe atatea clone si se  cearta cu toata lumea ca un descreierat , epila-mi-ar coaiele cu tintii  :)

Care clone bai idiotule? Vad ca tu te certi cu toata lumea dementule!

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Jett...la supt , ca acum coboara padurarii 

Nu te mai da cu mine la ceoace si du-te la scoala  sau la munca  , atarnatoareo  :no2

Picon style =))

Postat

Care clone bai idiotule? Vad ca tu te certi cu toata lumea dementule!

Ai mila de un caz social care traieste ultimele momente ale disperarii  ;)

• Like 6
Postat

Eu tot nu am inteles de ce se cearta asta aici  sau pe ce ?

https://nimfomane.com/forum/topic/119788-0749877154-mare-tepar/page-2?do=findComment&comment=4988293

sau aici :

https://nimfomane.com/forum/topic/119323-prohramari-pantera/page-2?do=findComment&comment=4998008

https://nimfomane.com/forum/topic/119788-0749877154-mare-tepar/page-2?do=findComment&comment=4988293

iar la Vis pe Topic  ar baga limba pana la cot , in dodoasca  =))

Si aici a ajuns cu scandalul ?  Stiam ca avea conturi pe sectiunile  Constanta , Galati , Moldova , Bucuresti    ....dar si la Cluj?  Si tocmai acolo , ca sa  i-o traga si Coaie Flocoase ? :no2

Si de unde pana unde imi tot viziteaza profilul atat de des? Cred ca s-a indragostit de plm .

Ceva e  in neregula cu el  , claro .

Postat

Eu tot nu am inteles de ce se cearta asta aici  sau pe ce ?

sau aici :

https://nimfomane.com/forum/topic/119323-prohramari-pantera/page-2?do=findComment&comment=4998008

iar la Vis pe Topic  ar baga limba pana la cot , in dodoasca  =))

Si aici a ajuns cu scandalul ?  Stiam ca avea conturi pe sectiunile  Constanta , Galati , Moldova , Bucuresti    ....dar si la Cluj?  Si tocmai acolo , ca sa  i-o traga si Coaie Flocoase ? :no2

Si de unde pana unde imi tot viziteaza profilul atat de des? Cred ca s-a indragostit de plm .

Ceva e  in neregula cu el  , claro .

Esti dus cu pluta rau de tot! :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Ce e , ma , nebunule ? De ce razi ca un  cur in tanga  ?

Cred , zic si eu , ca din cauza faptului ca  am omis  sa-i folosesc  limba la dodoasca .

https://nimfomane.com/forum/topic/120386-vistantric-0731670030/?p=5076237

Gata , s-a rezolvat.  ;)  I-am lipit-o zdravan de poponet . Acolo sta parcat , si baleste ,  pana maine   

Sper sa nu-l anunte cineva ca ma amuz pe seama lui  .

Postat

Ce e , ma , nebunule ? De ce razi ca un  cur in tanga  ?

Cred , zic si eu , ca din cauza faptului ca  am omis  sa-i folosesc  limba la dodoasca .

https://nimfomane.com/forum/topic/120386-vistantric-0731670030/?p=5076237

Gata , s-a rezolvat.  ;)  I-am lipit-o zdravan de poponet . Acolo sta parcat , si baleste ,  pana maine   

Sper sa nu-l anunte cineva ca ma amuz pe seama lui  .

Esti in eroare muita, dar nu ma mir, tu insuti esti o eroare a naturii!!! :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Ce-ai ma Nebunule , te-ai simtit cu musca pe caciula de te-ai sesizat atat de repede ? =)) =)) =))

Unde am scris de tine in acea postare ?  Eu spuneam de altu'  , cred ca e mai sarit de pe macaz ca tine :X

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Ce-ai ma Nebunule , te-ai simtit cu musca pe caciula de te-ai sesizat atat de repede ? =)) =)) =))

Unde am scris de tine in acea postare ?  Eu spuneam de altu'  , cred ca e mai sarit de pe macaz ca tine :X

Marș, mă debilule! FMM...
  • Minus 2

Postat

Da-te dracu de dement! :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...