Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Cu asta l-ai. ...terminat, stai sa vezi cum urmeaza! Pai. cum sa ii spui tu ca sexul cu domnisoara este fantastic cand asta nu a mai vazut o pasarica de multa vreme! ?  :laugh2

Asta e

Link spre comentariu
  • Oras:Hidrant
  • Oras:Hidrant

M-am saturat sa fiu eu aia politicoasa, sa vorbesc frumos si sa isi bata joc de mine lumea..plm gata cu bunatatea..experientele celor care vin la mine vor fi la fel ca si in recenziile de pana acum,in rest..pentru forum si toti cei care doar judeca,critica,jignesc,si comenteaza aiurea...fix 0 barat

Incepe sa se auda un sunet groaznic si foarte deranjant de la cum mi se rupe mie de toata balacareala asta

Vb cu cine vreau,ma hlizesc cu cine vreau,si tin partea cui vreau ca asa vrea pizda mea,nu ca asa imi spune cineva..nu am sa iau eu in seama,nu vb cu ala,vb cu celalalt..ordine eu dau,eu execut

Nici macar nu stiti ca forumul asta e un miraj..si multi dintre cei de aici de fapt in viata reala sunt totali opusi..gen bipolari in plm=))) ca aici esti rau dar in realitate esti un gentleman

Si va dati toti cu parerea si habar nu aveti pe ce planeta traiti voi,dapoi de ce fac unii si altii pe care doar ii injurati

Toti sunteti perfecti aici toti judecati, toti va intreceti in jigneli de 2 lei

Inafara de xoxo ca el e febletea mea =)) :X

de pus in rama pentru spovedanie

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Pai si el nu are voie sa se uite la transexuali ???

Daca aia ii plac...Sexualitatea  umana e diversa si diferita. Genul acesta de atractie fata de un barbat transformat in femeie e o provocare pentru unii.

Adica sunt o provocare castravetii zemosi?

• Like 4
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...