Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Cu asta l-ai. ...terminat, stai sa vezi cum urmeaza! Pai. cum sa ii spui tu ca sexul cu domnisoara este fantastic cand asta nu a mai vazut o pasarica de multa vreme! ? :laugh2Asta e Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Miky inca o iubesti pe ascuns pe sarlotica ? E foarte usor sa treci de la dragoste la ura !Fii serios dle... :))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Fii serios dle... :)))Domnisoara de ce faci victime printre forumisti? :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ce am facut eu? No,n-am facut nimic. Pe cuvant de cercetas. :))Domnisoara de ce faci victime printre forumisti? :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ce am facut eu? No,n-am facut nimic. Pe cuvant de cercetas. :))De acum vine frigul,trebuie sa ma inviti la masa :)) imi place semnatura ta. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Cand o da gerul ..parca asa am spus :)) Multumesc . :*De acum vine frigul,trebuie sa ma inviti la masa :)) imi place semnatura ta. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ce am facut eu? No,n-am facut nimic. Pe cuvant de cercetas. :))funduletu' din avatar e din dotarea personala? 3 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Cand o da gerul ..parca asa am spus :))Multumesc . :*Da,asa ai spus.atunci mai astept vreo 2 luni :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 funduletu' din avatar e din dotarea personala?Nu nu :* 1 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Fii serios dle... :)))cum e defapt ? :x :x Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 a turbat miky ? Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat Septembrie 6, 2018 M-am saturat sa fiu eu aia politicoasa, sa vorbesc frumos si sa isi bata joc de mine lumea..plm gata cu bunatatea..experientele celor care vin la mine vor fi la fel ca si in recenziile de pana acum,in rest..pentru forum si toti cei care doar judeca,critica,jignesc,si comenteaza aiurea...fix 0 baratIncepe sa se auda un sunet groaznic si foarte deranjant de la cum mi se rupe mie de toata balacareala astaVb cu cine vreau,ma hlizesc cu cine vreau,si tin partea cui vreau ca asa vrea pizda mea,nu ca asa imi spune cineva..nu am sa iau eu in seama,nu vb cu ala,vb cu celalalt..ordine eu dau,eu executNici macar nu stiti ca forumul asta e un miraj..si multi dintre cei de aici de fapt in viata reala sunt totali opusi..gen bipolari in plm=))) ca aici esti rau dar in realitate esti un gentlemanSi va dati toti cu parerea si habar nu aveti pe ce planeta traiti voi,dapoi de ce fac unii si altii pe care doar ii injuratiToti sunteti perfecti aici toti judecati, toti va intreceti in jigneli de 2 leiInafara de xoxo ca el e febletea mea =)) :X de pus in rama pentru spovedanie Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ba ce PLM ati facut cu Miky?lasati-l mai usor ca il pierdem. 2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 6, 2018 de pus in rama pentru spovedanieA facut scoala cu Ines?Exact stilul ei. Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ba ce PLM ati facut cu Miky?lasati-l mai usor ca il pierdem.Își linge rănile. 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Își linge rănile. Are rani pe pula?? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Are rani pe pula??Nu, pula lui e o rană, mai bine spus, o cicatrice. :laugh2 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 cum e defapt ? :x :xGen ;fata șnur :))))) 1 Link spre comentariu
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Gen ;fata șnur :)))))=))) Link spre comentariu
demonictrust Reputație: 186 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Militari Oras:Militari Partajează Postat Septembrie 6, 2018 brett s-a dat dupa chicks with dicks 5 2 Link spre comentariu
gigi de la 6 Reputație: 362 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Sunt multi tipi care intra pe topicele ts & tv si fac o laba privind pula altora. Dereglati !!! 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Are rani pe pula??Are rani in cur de la atatia stiuleti! 1 4 Link spre comentariu
nobel_a Reputație: 731 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 brett s-a dat dupa chicks with dicks brett_gay.jpgPai si el nu are voie sa se uite la transexuali ??? Daca aia ii plac...Sexualitatea umana e diversa si diferita. Genul acesta de atractie fata de un barbat transformat in femeie e o provocare pentru unii. 3 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Pai si el nu are voie sa se uite la transexuali ??? Daca aia ii plac...Sexualitatea umana e diversa si diferita. Genul acesta de atractie fata de un barbat transformat in femeie e o provocare pentru unii.Adica sunt o provocare castravetii zemosi? 4 Link spre comentariu
xoxo sclavul curvelor Reputație: 104 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Ce sclavi ba, numai la pula se gandesc =)) Link spre comentariu
Postări Recomandate