xtreme89 Reputație: 14316 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Ba cand ma uit cat e viata asta de frumoasa si voi stati sa va certati ma apuca oftica serios :laugh2 Iesiti frate distrait-va mergeti la femei ca s atatea de facut ….Pana mea o viata e si o gaura de c.r si si de aia ne batem joc :laugh2 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Care toti , plavan/**spam editat** Picoaie ?! Nu tin minte sa-mi fi cautat vesnica apreciere in spatele unor incontinenti urinari atarnatori si clonati , cu o prezenta aproape non-stop pe aici , atat diurna cat si nocturna. In fapt , si pe drept cuvant , cand am realizat cine sunteti , inca de acum 2 ani , v-am executat unul cate unul , fara sa va bag prea mult in seama , dar ca niste popandai draconici si infractori notorii , va cautati permanent bagare in seama .Deci despre ce vorbim aici tataie ? Vezi sa nu te stropesti de pisat pe chelia aia de trist din coltul mesei de la Yellow sau sa te (auto) scalpezi din greseala . PS: Eu n-am sa-ti spun "Cere-te afara " , e (mai) de preferat sa iei o pauza de-o saptamana , macar , sa te plimbi prin parc , sa-ti aduni gandurile , sa joci un sah si sa te potolesti din libidoseniile consacrate . Altfel , continui sa improsti de scuipat de sub placa bacteriana , inutil , si sa imputesti permanent "terenul" pe care postezi , cu aceeasi duhoare de fasolar imbacsit si nesanatos la cap , punand in miscare vinturile care au inceput , de o perioada buna de timp , sa ti se rostogoleasca in gandire. Ma mir (intotdeauna) ca nu iti este rusine , la etatea ta . :no2Ai-de PLM,asta e turbat de furie. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Nici nu apuc sa postez si fuga apare boschetarul (pititi) din tufis =)) Curat incognito mode ...culmea , de fiecare data :no2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Care toti , plavan/**spam editat** Picoaie ?! Nu tin minte sa-mi fi cautat vesnica apreciere in spatele unor incontinenti urinari atarnatori si clonati , cu o prezenta aproape non-stop pe aici , atat diurna cat si nocturna. In fapt , si pe drept cuvant , cand am realizat cine sunteti , inca de acum 2 ani , v-am executat unul cate unul , fara sa va bag prea mult in seama , dar ca niste popandai draconici si infractori notorii , va cautati permanent bagare in seama .Deci despre ce vorbim aici tataie ? Vezi sa nu te stropesti de pisat pe chelia aia de trist din coltul mesei de la Yellow sau sa te (auto) scalpezi din greseala . PS: Eu n-am sa-ti spun "Cere-te afara " , e (mai) de preferat sa iei o pauza de-o saptamana , macar , sa te plimbi prin parc , sa-ti aduni gandurile , sa joci un sah si sa te potolesti din libidoseniile consacrate . Altfel , continui sa improsti de scuipat de sub placa bacteriana , inutil , si sa imputesti permanent "terenul" pe care postezi , cu aceeasi duhoare de fasolar imbacsit si nesanatos la cap , punand in miscare vinturile care au inceput , de o perioada buna de timp , sa ti se rostogoleasca in gandire. Ma mir (intotdeauna) ca nu iti este rusine , la etatea ta . :no2Chiloțare, ești nervos? Pe cine ai executat, păcăliciule, că tu și muistul ăla de Miss kin sunteți cei mai terfeliți membri, nici măcar un singur user nu ia poziție în favoarea voastră, în afară de drogata aia, ceea-ce spune multe. Măcar, kinuitu', mai are o leacă de școală și nu scrie " impuțesti" , în loc de "împuți" ! Ai înțeles, împuțitule? In viata reala este tocmai invers. Tu ai amenintat, injuri de dimineata pana seara, dar stim, ca nu esti decat un contopist de 60 de ani. Poza ta spune totul. Eu iti garantez, daca imi pun mintea cu tine, marinaru' sau chiar @dece, nu mai ramane nimic din mocofanul umflat si slinos din tine. Doar ca cine :) mea te baga in seama?Tu ce p.m. te tot bagi ca musca-n lapte, flaușatule? Ieși în puța lui Miky, alt bulangiu! 1 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Eu ti-am spus ca doar aici se regasesc trairile tale , de mai bine de 7 ani incoace , inclusiv amicitiile /prieteniile ...inca nu ma crezi sa bagi un sah de (macar) o saptamana :) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Eu ti-am spus ca doar aici se regasesc trairile tale , de mai bine de 7 ani incoace , inclusiv amicitiile /prieteniile ...inca nu ma crezi sa bagi un sah de (macar) o saptamana :)Georgica,pune niste folie de plastic pe casa ca vin ploile. 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Georgica,pune niste folie de plastic pe casa ca vin ploile.Pe cașcarabetă, vrei să spui! 1 3 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Pe cașcarabetă, vrei să spui!Bre.pe cuvantul meu ca am ras cu lacrimi cand am vazut darapanatura in care locuieste Miky :laugh2 Retine,in darapanatura aia locuiesc mai multe familiii de sinistrati.Am terminat concediu,dar la anul daca nu-l vinde ANAF-ul la targul de sclavi,o sa ma duc la el la taraba sa-mi bat joc de el si il filmez cu camera ascunsa. :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Nu te mai da bagabont p-acilea, ca ma pis pe tine si pe neamul tau. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Nici nu stiu ce sa ma fac , m-au cotropit sinistratii , mi-a zburat acoperisul , m-a vandut ANAF-ul la recuperatori...pfaiii ....ce urmeaza ?! Stiu. Ori imi petrec urmatorele sarbatori din nou pe aici si le spun la baieti ca am nevasta de 5 stele , ori il intreb pe unul Andrei , ala care mi-a cedat contul acesta ghinionist de papa lapte . @AVPOP , si vedem ce zice in privinta hidroizolarii garsonierei confort 3 situate la ultimul etaj , in care se infiltreaza apa , Parerea mea este ca nu exista decat versiunea Izoterm low budget , dar totusi , e scumpa ptr. orice culegator de PET-uri goale ....in fine ...tot mai frumos este pe Nimfomane , privind de pe bancuta din sala de asteptare din Gara de Nord : tortul tort , pomana este pomana , mai arunca cate unu' o sarma inceputa ...ce mai ...fericire la superlativ ...mai dau cu batul prin gard , o limba pe la popouri ....binesss , dar parca v-am mai spus povestea mea , e ciclica si de durata , no ? :) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Nici nu stiu ce sa ma fac , m-au cotropit sinistratii , mi-a zburat acoperisul , m-a vandut ANAF-ul la recuperatori...pfaiii ....ce urmeaza ?! Stiu. Ori imi petrec urmatorele sarbatori din nou pe aici si le spun la baieti ca am nevasta de 5 stele , ori il intreb pe unul Andrei , ala care mi-a cedat contul acesta ghinionist de papa lapte . @AVPOP , si vedem ce zice in privinta hidroizolarii garsonierei confort 3 situate la ultimul etaj , in care se infiltreaza apa , Parerea mea este ca nu exista decat versiunea Izoterm low budget , dar totusi , e scumpa ptr. orice culegator de PET-uri goale ....in fine ...tot mai frumos este pe Nimfomane , privind de pe bancuta din sala de asteptare din Gara de Nord : tortul tort , pomana este pomana , mai arunca cate unu' o sarma inceputa ...ce mai ...fericire la superlativ ...mai dau cu batul prin gard , o limba pe la popouri ....binesss , dar parca v-am mai spus povestea mea , e ciclica si de durata , no ? :)Daniela ce zice? 1 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Eu ti-am spus ca doar aici se regasesc trairile tale , de mai bine de 7 ani incoace , inclusiv amicitiile /prieteniile ...inca nu ma crezi sa bagi un sah de (macar) o saptamana :)Nea Goe analfabetule, sugi pula terminatule, esti un boschetar mitoman! 2 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Nici nu stiu ce sa ma fac , m-au cotropit sinistratii , mi-a zburat acoperisul , m-a vandut ANAF-ul la recuperatori...pfaiii ....ce urmeaza ?! Stiu. Ori imi petrec urmatorele sarbatori din nou pe aici si le spun la baieti ca am nevasta de 5 stele , ori il intreb pe unul Andrei , ala care mi-a cedat contul acesta ghinionist de papa lapte . @AVPOP , si vedem ce zice in privinta hidroizolarii garsonierei confort 3 situate la ultimul etaj , in care se infiltreaza apa , Parerea mea este ca nu exista decat versiunea Izoterm low budget , dar totusi , e scumpa ptr. orice culegator de PET-uri goale ....in fine ...tot mai frumos este pe Nimfomane , privind de pe bancuta din sala de asteptare din Gara de Nord : tortul tort , pomana este pomana , mai arunca cate unu' o sarma inceputa ...ce mai ...fericire la superlativ ...mai dau cu batul prin gard , o limba pe la popouri ....binesss , dar parca v-am mai spus povestea mea , e ciclica si de durata , no ? :)Coaie, de garsoniera confort 3 nu am auzit, poate confunzi tu cu cocina in care traiesti. Bai zdreanta, doar tu ai trei clase de scoala, in rest... besi in cotet ca te-ai umplut de cacat! 2 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Iar te-ai dat Tudore cu fundul de asfalt ...sau ai tras iar de nervi din sticla aceea de pufoaica ramasa de aseara ? Sa nu-mi spui ca ti-ai facut alcool etilic din porumb , ca ....te cred pe cuvant . Prizeaza si un rahat de caine uscat si pana maine esti ca si nou . PS: Exact intr-o cocina ca a voastra locuiesc , pot sa te contrazic ? :) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Iar te-ai dat Tudore cu fundul de asfalt ...sau ai tras iar de nervi din sticla aceea de pufoaica ramasa de aseara ? Sa nu-mi spui ca ti-ai facut alcool etilic din porumb , ca ....te cred pe cuvant . Prizeaza si un rahat de caine uscat si pana maine esti ca si nou . PS: Exact intr-o cocina ca a voastra locuiesc , pot sa te contrazic ? :)Cornelius, esti un gunoi, o stie un forum intreg! Hai, facem legatura si cu numele si celalalt prenume? Besi ma handicapatule, esti sarac din toate punctele de vedere cacaciosule! 1 4 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Iar te-ai dat Tudore cu fundul de asfalt ...sau ai tras iar de nervi din sticla aceea de pufoaica ramasa de aseara ? Sa nu-mi spui ca ti-ai facut alcool etilic din porumb , ca ....te cred pe cuvant . Prizeaza si un rahat de caine uscat si pana maine esti ca si nou . PS: Exact intr-o cocina ca a voastra locuiesc , pot sa te contrazic ? :)Taranusule,chiar locuiesti intr-o cocioaba,iar asta nu este o gluma,avem dovezi clare. 2 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Dupa cum reactioneaza, este evident! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Evident , Valentine ... o stea la profil spune multe despre reputatia ta reala si profesionala , stii bine ca am dreptate =)) Linsul in cur dintre niste hodorogiti 50+ de aici , pe bomboane si puncte de reputatie , nu se ia in considerare , sociopatule ;) Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Evident , Valentine ... o stea la profil spune multe despre reputatia ta reala si profesionala , stii bine ca am dreptate =)) Linsul in cur dintre niste hodorogiti 50+ de aici , pe bomboane si puncte de reputatie , nu se ia in considerare , sociopatule ;)Gainarule, esti ca un animal incoltit! Esti un mitoman, ai mintit de ai rupt pe aici, te-ai facut de cacat singur! Chilotare, cine a pus numele firmei falite pe care o. ...conduci Georgica? :laugh2Invata gainare unde sa cauti pentru a afla adevarata reputatie a unui profesionist. Cat despre reputatia ta, actele oficiale spun totul. 2 4 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Gainarule, esti ca un animal incoltit! Esti un mitoman, ai mintit de ai rupt pe aici, te-ai facut de cacat singur! Chilotare, cine a pus numele firmei falite pe care o. ...conduci Georgica? :laugh2Invata gainare unde sa cauti pentru a afla adevarata reputatie a unui profesionist. Cat despre reputatia ta, actele oficiale spun totul. Patron de hotel de 4 stele,dezvoltator imobiliar,propietar de vile si apartamente in nordul capitalei.........Ai-de PLM :laugh2Nene,mitomania lui Miky s-a transformat in schizofrenie,omul sufera cumplit,inca nu s-a consolat cu gandul ca este un ratat.Si-a deschis firma visand ca ajunge milionar,dar soarta i-a dat cu pula in cap pana a dat in schizofrenie.Nu este usor pentru el sa duca datoria de 80 mii euro cand taranul nu are nici ce manca. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Este ca te deranjeaza avocatule santajist , TUDOR ca nu cunosti prea multe si te-ai dus pe o pista falsa ? Pista pe care i-ai vandut-o si Pisatului ala de AVPOP , crezand ca ma dovedesti si nu va trag la bot in continuare . De fapt ce poate invarti mai bun un avocat gainar si infractor in asociere cu grupuri infractionale de proxeneti , promovatori si santajisti , decat minciuni si sa-si insele chiar si proprii clienti de-ai sai , ca doar nu degeaba te-ai ales cu o stea reala la reputatie de pe site-ul Baroului . Sigur esti cautat de foarte multa lume , ca doar nu degeaba iti pierzi timpul pe aici zilnic Hai , ba , ce dracu' chiloti sa-i dai lu' izmana sa vanda , abia isi face de ocupatie serioasa zilnica. PS: Gata , ma duc sa-mi acopar acoperisul cu o folie , ca la noapte nu se stie ce ploi vin si se inunda sinistratii cu care locuiesc la comun =)) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Taranusule,nu este nicio pista falsa,dovada este certificatul de casatorie unde apare tarancuta de pe FB-ul tau.Io te inteleg ca esti disperat.Inca ceva taranusi basit si afumat,data nasterii tale corespunde. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Io nu stiu, ce iubiri ati avut voi, dar daca desceleratul de advanced este avocat si s-a folosit de aceasta pozitie, pentru a afla informatii confidentiale, apoi le publica pe un site populat de alti descelerati, gen Avpop si sutele de clone, atunci asta spune multe, nu atat despre profesionalismul lui, cat si despre etica profesionala. Lipsa ei. Fereasca Dumnezeu de oameni de acest gen. 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Ai vrea si tu pisatule retardat o "tarancuta" astfel incat sa nu o mai labareasca pe aici zilnic , inclusiv de marile sarbatori Dar ce sa-i faci , momentan totul a ramas doar la stadiul de inchipuire , nevasta aceea cu care te laudai in acea postare . Nevesta-ta e doar mana dreapta , la schimb cu cea stanga ....dar si aici e dificil , ca dupa tot matrafoxul ingurgitat mai trebuie sa ai si erectie , ceea ce la tine nu se numeste decat jale mare , adica .....doar pisatoare :) Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Io nu stiu, ce iubiri ati avut voi, dar daca desceleratul de advanced este avocat si s-a folosit de aceasta pozitie, pentru a afla informatii confidentiale, apoi le publica pe un site populat de alti descelerati, gen Avpop si sutele de clone, atunci asta spune multe, nu atat despre profesionalismul lui, cat si despre etica profesionala. Lipsa ei. Fereasca Dumnezeu de oameni de acest gen.Io te inteleg ca suferi si esti disperat ca ti-a fost sodomizat fratele siamez,dar informatiile despre firme nu sunt confidentiale,sunt publice.Chiar si certificatul de casatorie este pe Site-ul primariei.In concluzie,ramai la statutul tau de ospatar. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate