Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Picoaie , credeam ca vrei sa-i schimbi pe ai tai , ca sunt mai vechi decat  noul  monument din Piata Presei Libere , basca ca au ramas cu 3 numere mai mici  in ultimii 2 ani  

X-LANA  asta vede ca nu-l baga nimeni in seama nici macar pe zona Moldovei si  s-a gasit sa-si expuna popicele aici , poate arunca cineva cu mingea in ele  =))

Prostule de unde ai tras concluzia ca vreau sa fiu bagat in seama? Pe zona Moldovei mai exact Focsani am scris recenzii si am mai deschis topice la intrebari si raspunsuri.poate ma lamuresti ce inseamna x-lana si cum un om asa de succes ca tine si ocupat are timp sa stea pe forum?

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Stati , ma izmenarilor , ase ca n-am inteles prea bine si s-a  ametit auditoriu  de la atata rahat pe bat mancat in mod constant  :no2

Acum o luna eram somer , dupa , s-a tot continuat ... salahor , IT-ist , agricultor ,  sofer pe Maxi-Taxi , vanzator de chiloti si izmene ....etc....hotarati-va ca nu este timp chiar ase  ptr. practicarea concomitenta a tuturor meseriilor si v-ati innodat creierii in propriile diversiuni. No bine , n-ar fi vreo  rusine sau tragedie practicarea niciuneia dintre aceste meserii, decat acelea ale voastre ,  de a o arde zilnic in chec intre voi pe aceleasi retete/vorbe/cuvinte  penibile si imprumutate de la unul la celalalt , a fi **spam editat** de nepoate aflate la o treime din propria-ti varsta , a recomanda/promova  nepoate si altor babalaci obsedati sexuali si a-mi lua mie pula in gura ca sa mi-o sugeti in mod repetat  , ptr. simplul fapt ca v-am dat in spasme si nu va puteti odihni nici noaptea din cauza mea  . ca am depistat niste lichele cu fapte infractionale si le-am expus/denuntat vechile  practici care le ocupa mai tot timpul pe aici.  

Povestea aia  cu nevestele o trecem cu vederea : parasit de 3 , dupa 2 , una ...mai apare si babacul celalalt de pe zona Moldovei (fost moderator si un alt penibil consacrat care oranduieste fetele pe caprarii in zona aceea) si ingaima ceva de vaduv  :hmmm  ....da , imi place sa privesc prostia  in toata splendoarea ei  , ba chiar ma amuza , am mai spus asta  :)

Ba , sunteti incredibil de penibili si retardati , fapt ptr. care ati concura cu succes  la  emisiunea aceea de divertisment "Copii spun lucruri traznite" (daca s-ar mai realiza - atentie la cocalarul cu "â ,Ț , tz si q" , ca va face din  fundul cotetului)  , chiar daca aveti o varsta venerabila , care s-ar preta a fi si una onorabila .

Sigur tot aici se regasesc si radacinile  indeletniciriler voastre zilnice de panarame  , haimanale si infractori/gainari marunti .

Gata , azi m-am hotarat , imi repar acoperisul  , imi execut sinistratii  cu care locuiesc la comun ...trebuie sa fac intr-un fel si sa iau decizii importante , ca sa pot sa-mi platesc datoria aceea de 80k ....cu toate ca , daca stau mai bine sa ma gandesc , ma pot ajuta (candva) unii dintre voi  cu oarece Donatii ...hai ca intelegeti voi ce inseamna , nu sunteti chiar asa de tembeli . :)

Sa-i vedem  acum pe aceeasi stalkeri/infractori ,  cum apar ei pe conturile principale ... sunt sigur ca de la  ora 6-7 stau pituliti in Offline sau pe clone ...si cum incep ei sa boceasca , oferindu-si acelasi  anillingus reciproc , in incercarea lor tardiva de a dezminti si arunca cu aceleasi mizerii ,  si asta dupa ce s-au terfelit si dat in primire (reciproc)  chiar si intre ei pe aici , ba chiar au servit (in real) si o carafa de vin de 10 lei la aceeasi masa . =))

Te-n gura de labagiu notoriu! Esti doar un mitoman, un om bolnav si un infractor! Bulangiule, scoala vietii cu care te lauzi tu, nu te ajuta sa interpretezi o lege si sa faci distinctia intre bine si rau, invata mai intai limba romana analfabetule, dupa aceea vei invata si restul. :laugh2

In rest, bulache, stai in pizda ma-tii ca ti-o furi de nu stii ce a dat peste tine muistule. Ti-am spus ca te-am vazut, m-am pisat pe tine asa cum a facut-o tot forumul.  :bow Vezi de lungul nasului tau ca o belesti urat de tot muistule.

Spuneai ceva de HDD muistule? :laugh2  :laugh2  :laugh2  ......Cat de prost si nesemnificativ esti! 

Pe cine mortii ma-tii ai executat tu mah analfabetule? In afara de faptul ca te-ai sinucis virtual, nu ai executat decat o laba sau niste stiuleti in cur ..... ca o moara stricata! :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Linisteste-te betivule  cu injuraturile si amenintarile de genul acesta , ca imi iei pula in gura la orice ora , stai calm si nu-ti forta mai mult norocul , atarnatorule santajist .

Care toti ? Care este tot forumul ? Ca ma cert (asumat) cu mai putin de 10 vaci (boi nu le pot spune) , aceleasi purtatoare de tanga si atinse de febra infractiunilor , de luni de zile , motivul fiind si acela ca nu ma cobor ,  ca ultimul lingusitor penal , la nivelul lor de infractionalitate , ba chiar combat acest fenomn periculos ,  in care unii dintre voi v-ati gasit culcusul si incercati sa profitati . S-a schimbat ceva ? Nu. 

Daca le adun toate aceste vaci intr-o cireada , incep sa se impunga reciproc una pe cealalta si sa-si care copite necontrolat . Stii ce-am spus ?

Daca iti predai HDD (cum ai promis) la  Politie/Procuratura vei afla  traducerea adecvata ...plm  de oligofren matrafoxat  , te-a dat coana ma-ta (aia de care tot jignesti  in permanenta pe altii ca ultima japita  de om  aflat intr-o stare de nervozeala permanenta sau....naiba stie )  sa urmezi scoala degeaba , Macar unii (de teapa ta)  au invatat/deprins ceva prin acesta . Tu , in schimb , ii dai blana cu neroziile  si din inertie sau antrenat de alti  puscariabili (la cat esti de scurtcircuitat la capatana ) , o tii langa cu acestea  in detrimentul tau , nu al meu . . :no2

Link spre comentariu
  • Oras:Blocul Samsung
  • Oras:Blocul Samsung

Are filmulete cu curvari cand dau la buci ? Bai esti nebun, cum naiba sa faci asa ceva. Chiar ca merita sutata la poarta stoarfa asta

Vezi ca te bag si pe tine in clubul agresorilor de femei imediat

• Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...