Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

nu cred c-o sa fie de ajuns :)

Corect,e nevoie si de binecuvantarea Sfantului parinte

• Like 1
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Daca tot ai citit aici, nu vad de ce mi-ai scris pe topicul de recenzii. Dar totusi iti voi raspunde.

Pai imi aduci un extras de cont a lu' tati si pinul, apoi mai vorbim despre iubire  :laugh2  :laugh2

Aha aha ai grija sa nu afle taticu si sa stranga robinetu ...eu zic mai bine iti aranjezi o vacanta cu al batran la el e painea si cutitu nu la copchil =))

• Like 1
Postat

Daca tot ai citit aici, nu vad de ce mi-ai scris pe topicul de recenzii. Dar totusi iti voi raspunde.

Pai imi aduci un extras de cont a lu' tati si pinul, apoi mai vorbim despre iubire  :laugh2  :laugh2

Aha aha ai grija sa nu afle taticu si sa stranga robinetu ...eu zic mai bine iti aranjezi o vacanta cu al batran la el e painea si cutitu nu la copchil =))

Vizitator izabellasex&bdsm
Reputație: 0
Postat

Sper ca v-ati prins ca glumeam. Sunt curva "batrana" ,  nu mai pun eu botul la vrajeli din astea de cartier. :)

• Like 3
Postat

Dublu post

Postat

Dublu post

Stiu scz are forumu o eroare de ceva timp cand dai sa faci ceva ba iti da logout ba nu ti apare daca ai scris 

• Like 1
Postat

Sper ca v-ati prins ca glumeam. Sunt curva "batrana" ,  nu mai pun eu botul la vrajeli din astea de cartier. :)

Cu mine daca vrei facem altfel 

Cardu la tine pinu la mine :D 

Postat

Cu mine daca vrei facem altfel 

Cardu la tine pinu la mine :D

Pe topicul Patriciei, de la testate, scria femeia ca e suficient sa ii lasi cardul, fara pin, ca se descurca ea sa faca cumparaturi de pe el.  :laugh2

Postat

Pe topicul Patriciei, de la testate, scria femeia ca e suficient sa ii lasi cardul, fara pin, ca se descurca ea sa faca cumparaturi de pe el.  :laugh2

Ce nu a luat ea in calcul e faptul ca ii pot lasa un card fara pin cu sold 0 =))

Postat

Pentru cumparaturi pana in 100 ron inclusiv nu este nevoie de cod pin problema incepe daca vrea donsoara o lenjerie care costa 101 lei 

Postat

Ce nu a luat ea in calcul e faptul ca ii pot lasa un card fara pin cu sold 0 =))

Maxim  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Postat

Maxim  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vezi ce crud te loveste realitatea daca ai curaj sa o privesti in ochi pentru o secunda ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Vezi ce crud te loveste realitatea daca ai curaj sa o privesti in ochi pentru o secunda ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eu nu sunt pusa pe furaciuni si alte manarii de genul.

Muncesc "cinstit" pt banii obtinuti, nu bag mana in buzunarul nimanui si nici nu am mers pe "fraiereala" niciodata. De aceea nici nu mi-am dorit sa ma lipesc vreodata de vreun "barosan", nu e de mine. 

• Like 4
Postat

Eu nu sunt pusa pe furaciuni si alte manarii de genul.

Muncesc "cinstit" pt banii obtinuti, nu bag mana in buzunarul nimanui si nici nu am mers pe "fraiereala" niciodata. De aceea nici nu mi-am dorit sa ma lipesc vreodata de vreun "barosan", nu e de mine. 

Esti un caz particular 

In domeniul asta legea jungle e la putere 

• Like 1
Postat

Esti un caz particular 

In domeniul asta legea jungle e la putere 

Pe cine tine coaiele nu are decat.

Pana vine vreun tepuit si le face "buzunare si gulere" si apoi se intreaba de ce. Eu vreau sa dorm linistita noaptea, nu sa stau sa ma uit in urma mea pe strada! 

• Like 5
Postat

Pe cine tine coaiele nu are decat.

Pana vine vreun tepuit si le face "buzunare si gulere" si apoi se intreaba de ce. Eu vreau sa dorm linistita noaptea, nu sa stau sa ma uit in urma mea pe strada! 

Iarasi caz particular ...e de inteles probabil ai prins alte generatii alte principi in ale meseriei ...Mai nou iti e frica sa te duci la baie fara sa ti iei toate cele dupa tine ca te intorci si nu le mai gasesti...

• Like 1
  • Oras:Pipera
  • Oras:Pipera
Postat

Aaaaaaacum am vazut, daca esti "curva batrana" te dau lu tata sa te futa  :laugh2  :laugh2

Postat

Aaaaaaacum am vazut, daca esti "curva batrana" te dau lu tata sa te futa  :laugh2  :laugh2

O mai iubesti pe domnisoara?

Vizitator
Postat

Iarasi caz particular ...e de inteles probabil ai prins alte generatii alte principi in ale meseriei ...Mai nou iti e frica sa te duci la baie fara sa ti iei toate cele dupa tine ca te intorci si nu le mai gasesti...

Mai bine te duci direct dezbrăcat doar cu banii în mână ÅŸi gata 😂😂😂

• Like 1
Postat

Aspect fizic : nu-i chiar ca in poze.Pozele par sa aiba o anumita vechime fata de realitate. un 8-9 la fata si 7,5 la corp

ON : 7

Sex normal : 6-7. Mi se parea cam grabita.

FK nu prea 3-4

Igiena ei : foarte buna

Apartament : foarte ok

CIM nu

Sex anal : nu am intrebat

Cadou 150euro. Foarte grabita la banii astia. Nu recomand.

Sa suga pula Sfantului Parinte toti cocalarii si limburicii anali care promoveaza ideea ca otrepele de lux inseamna automat si servicii de calitate sugispermisoara.

Atentie,la 150 euroi otreapa asta ofera servicii minime,pentru anal vrea inca 100 euro :slap2 :laugh2 

Ai-de PLM,unii isi merita soarta.

• Like 2
Vizitator
Postat

Sa suga pula Sfantului Parinte toti cocalarii si limburicii anali care promoveaza ideea ca otrepele de lux inseamna automat si servicii de calitate sugispermisoara.

Atentie,la 150 euroi otreapa asta ofera servicii minime,pentru anal vrea inca 100 euro :slap2 :laugh2 

Nu e singurul caz , mai sunt :

• Like 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Despre cine e vorba bre?  Mă gândesc la faptul că în recenziile sale, Codered e corect, chiar un picuț generos, iar asta înseamnă că fata aia e varză.

• Like 2
  • Minus 5

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...