Sari la conținut

Cunoaste cineva aceasta duduie??

7852mare

Postări Recomandate

Postat

O astepti duminca la biserica cu acoperisul albastru

😂😂 poate vine sa se roage să mai prindă ceva🤣🤣. Acum serios e buna, se trage bine dar duce mult.
  • Oras:Romania
Postat

O modalitate de contact al dansei?

Sincer, nu pot sa inteleg o treaba. Sunt atatea fatuci cu anunturi pe internet, slabe, grase, potrivite, tatoase sau pizdoase.....si voi vreti neaparat pe una care nu are anunturi, este retrasa, familista.

Pur si simplu si-o trage strict cu cine vrea ea. 

Chiar si cand avea anunturi pe diverse site-uri de socializare/intalniri, nu scria acolo: ma fut pe bani ;)

Ia uite aici, pagini intregi, bani si pix sa avem  :)

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/prahova/

Postat

Sincer, nu pot sa inteleg o treaba. Sunt atatea fatuci cu anunturi pe internet, slabe, grase, potrivite, tatoase sau pizdoase.....si voi vreti neaparat pe una care nu are anunturi, este retrasa, familista.

Pur si simplu si-o trage strict cu cine vrea ea.

Chiar si cand avea anunturi pe diverse site-uri de socializare/intalniri, nu scria acolo: ma fut pe bani ;)

Ia uite aici, pagini intregi, bani si pix sa avem :)

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/prahova/

Fata e familista. Crede ma ca o cunosc destul de bine. Dar lucrează pe circuit închis. Dar la recomandare merge. Vrea si ea pt sufletelul ei ceva. Si viata e grea. Eu am acord sa o recomand.
  • Like 1
Postat

Fata e familista. Crede ma ca o cunosc destul de bine. Dar lucrează pe circuit închis. Dar la recomandare merge. Vrea si ea pt sufletelul ei ceva. Si viata e grea. Eu am acord sa o recomand.

:hihat

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am incercat sa iau azi legatura cu ea pe fb si m-a blocat. Interesant

Postat

Am incercat sa iau azi legatura cu ea pe fb si m-a blocat. Interesant

Si pe mine. Sa fie sanatoasa! Chiar nu stiu ce asteapta - sa-i faci serenade, vreun portbagaj de flori, mii de euro cadou, vreo masina... :slap2

• Like 6
Postat

Si pe mine. Sa fie sanatoasa! Chiar nu stiu ce asteapta - sa-i faci serenade, vreun portbagaj de flori, mii de euro cadou, vreo masina... :slap2

Dai cerere si pe insta daca te a blocat pe fb

🤣🤣

Postat

Dai cerere si pe insta daca te a blocat pe fb

Buna idee, sa vedem ce basini mai are in cap. Schimb si eu tactica acum.  :laugh2  :laugh2

• Like 6
Postat

Ma gandesc ca poate e intrebata despre noii prieteni de pe fb si nu vrea astfel de intrebari sau poate nu vrea sa creeze suspiciuni. Ramane de vazut. O sa schimb abordarea.

• Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Lasati mah femeia in pace. Inteleg ca s-o intors la barbatu-su si la copil.

S-o fi cumintit femeia si voi, ochiu diavolului, vreti s-o atrageti iar pe cai gresite 😂😂😂😂😂😂😂.

Plm...io daca ma bag pe ea, vreau gratis, fara pretentii ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜.

Pai ori e femeie de casa, da-i place si pula straina ca nu-i ajunge barbatu-su, ori e curva... da lux???😂😂😂

• Like 3
Postat

Eu am avut cu ea o relatie de vreo 3ani pe post de a doua..prinsese drag de mine))...so gratis))nu pe banii..are 35ani..si acum sa intors la sotul ei..nu mai lucreaza de ceva timp..cand era cu mine lucra la pensiunea toma mai mult..dar prefera pers peste 40ani..acum...rar o mai prind si eu...prefera sa stea de cei doi copii...in rest...ce pot spune de bine e ca a slabit din nou..luase proportii..si nu mai e ca acum 2.3ani...a imbatranit.in schimb se fute bine in orice pozitie..chiar si anal..

Postat

Eu am avut cu ea o relatie de vreo 3ani pe post de a doua..prinsese drag de mine))...so gratis))nu pe banii..are 35ani..si acum sa intors la sotul ei..nu mai lucreaza de ceva timp..cand era cu mine lucra la pensiunea toma mai mult..dar prefera pers peste 40ani..acum...rar o mai prind si eu...prefera sa stea de cei doi copii...in rest...ce pot spune de bine e ca a slabit din nou..luase proportii..si nu mai e ca acum 2.3ani...a imbatranit.in schimb se fute bine in orice pozitie..chiar si anal..

Tot la toma mergea si cu mine ... chiar se pricepea.

Postat

Ce tarife avea? :hmmm

De la 100 lei o ora pana la 400 i am dat pentru 8 ore. Dar cu masa....consumatie...cam mult. Dacă vrei scrie mi in pv
  • Like 2
  • Oras:ploiesti
Postat

De la 100 lei o ora pana la 400 i am dat pentru 8 ore. Dar cu masa....consumatie...cam mult. Dacă vrei scrie mi in pv

si eu as vrea sa dau de ea...

Postat

Momentan..nu mai face ..eu oastrwz mai mereu legatura cu ea...sa angajat sotul ei..su sa lasat tine legatura doar cu cine o facea de placere...si nu pe banii...

Postat

pe bani sau nu....poate o conving si eu...sau altii...cam asta era ideea...un camarad de arme scrie ca merge la recomandare,alt confrate c-ar scrie in privat(probabil date de  contact).....s-a inteles tot....

Postat

Momentan..nu mai face ..eu oastrwz mai mereu legatura cu ea...sa angajat sotul ei..su sa lasat tine legatura doar cu cine o facea de placere...si nu pe banii...

pe bani sau nu....poate reusim...reusesc si eu s o....un camarad de arme mai sus zice ca merge pe recomandare,alt confrate ca r da ceva date de contact in privat...s-a inteles tot....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...