george_us30 Reputație: 1626 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Postat Octombrie 24, 2019 Si cum luam si noi legatura cu ea ? 😊O astepti duminca la biserica cu acoperisul albastru 2
maryo85 Reputație: 592 Postat Octombrie 25, 2019 Postat Octombrie 25, 2019 O astepti duminca la biserica cu acoperisul albastru😂😂 poate vine sa se roage să mai prindă ceva🤣🤣. Acum serios e buna, se trage bine dar duce mult.
daniel 85 Reputație: 32 Postat Octombrie 25, 2019 Postat Octombrie 25, 2019 O modalitate de contact al dansei?
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 25, 2019 O modalitate de contact al dansei?Sincer, nu pot sa inteleg o treaba. Sunt atatea fatuci cu anunturi pe internet, slabe, grase, potrivite, tatoase sau pizdoase.....si voi vreti neaparat pe una care nu are anunturi, este retrasa, familista.Pur si simplu si-o trage strict cu cine vrea ea. Chiar si cand avea anunturi pe diverse site-uri de socializare/intalniri, nu scria acolo: ma fut pe bani ;) Ia uite aici, pagini intregi, bani si pix sa avem :) https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/prahova/
maryo85 Reputație: 592 Postat Octombrie 25, 2019 Postat Octombrie 25, 2019 Sincer, nu pot sa inteleg o treaba. Sunt atatea fatuci cu anunturi pe internet, slabe, grase, potrivite, tatoase sau pizdoase.....si voi vreti neaparat pe una care nu are anunturi, este retrasa, familista.Pur si simplu si-o trage strict cu cine vrea ea. Chiar si cand avea anunturi pe diverse site-uri de socializare/intalniri, nu scria acolo: ma fut pe bani ;) Ia uite aici, pagini intregi, bani si pix sa avem :) https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/prahova/Fata e familista. Crede ma ca o cunosc destul de bine. Dar lucrează pe circuit închis. Dar la recomandare merge. Vrea si ea pt sufletelul ei ceva. Si viata e grea. Eu am acord sa o recomand. 1
asterica Reputație: 7304 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 25, 2019 Fata e familista. Crede ma ca o cunosc destul de bine. Dar lucrează pe circuit închis. Dar la recomandare merge. Vrea si ea pt sufletelul ei ceva. Si viata e grea. Eu am acord sa o recomand. :hihat 1
petter Reputație: 30 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2019 Fata e familista. Crede ma ca o cunosc destul de bine. Dar lucrează pe circuit închis. Dar la recomandare merge. Vrea si ea pt sufletelul ei ceva. Si viata e grea. Eu am acord sa o recomand. Am incercat sa iau azi legatura cu ea pe fb si m-a blocat. Interesant
matei cosmin Reputație: 280 Postat Octombrie 25, 2019 Postat Octombrie 25, 2019 Am incercat sa iau azi legatura cu ea pe fb si m-a blocat. InteresantCum e pe fb ? 🤔
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2019 Am incercat sa iau azi legatura cu ea pe fb si m-a blocat. Interesant Si pe mine. Sa fie sanatoasa! Chiar nu stiu ce asteapta - sa-i faci serenade, vreun portbagaj de flori, mii de euro cadou, vreo masina... :slap2 6
matei cosmin Reputație: 280 Postat Octombrie 25, 2019 Postat Octombrie 25, 2019 Si pe mine. Sa fie sanatoasa! Chiar nu stiu ce asteapta - sa-i faci serenade, vreun portbagaj de flori, mii de euro cadou, vreo masina... :slap2Dai cerere si pe insta daca te a blocat pe fb 🤣🤣
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 25, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 25, 2019 Dai cerere si pe insta daca te a blocat pe fb Buna idee, sa vedem ce basini mai are in cap. Schimb si eu tactica acum. :laugh2 :laugh2 6
matei cosmin Reputație: 280 Postat Octombrie 25, 2019 Postat Octombrie 25, 2019 Buna idee, sa vedem ce basini mai are in cap. Schimb si eu tactica acum. :laugh2 :laugh2Daca tot e buna ideea spune ne si noua cum are ? ðŸ¤
petter Reputație: 30 Postat Octombrie 26, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 26, 2019 Si pe mine. Sa fie sanatoasa! Chiar nu stiu ce asteapta - sa-i faci serenade, vreun portbagaj de flori, mii de euro cadou, vreo masina... :slap2 Ma gandesc ca poate e intrebata despre noii prieteni de pe fb si nu vrea astfel de intrebari sau poate nu vrea sa creeze suspiciuni. Ramane de vazut. O sa schimb abordarea.
radu77 Reputație: 2040 Postat Octombrie 27, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Octombrie 27, 2019 Lasati mah femeia in pace. Inteleg ca s-o intors la barbatu-su si la copil. S-o fi cumintit femeia si voi, ochiu diavolului, vreti s-o atrageti iar pe cai gresite 😂😂😂😂😂😂😂. Plm...io daca ma bag pe ea, vreau gratis, fara pretentii ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜.Pai ori e femeie de casa, da-i place si pula straina ca nu-i ajunge barbatu-su, ori e curva... da lux???😂😂😂 3
justmeandyou Reputație: 17 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Eu am avut cu ea o relatie de vreo 3ani pe post de a doua..prinsese drag de mine))...so gratis))nu pe banii..are 35ani..si acum sa intors la sotul ei..nu mai lucreaza de ceva timp..cand era cu mine lucra la pensiunea toma mai mult..dar prefera pers peste 40ani..acum...rar o mai prind si eu...prefera sa stea de cei doi copii...in rest...ce pot spune de bine e ca a slabit din nou..luase proportii..si nu mai e ca acum 2.3ani...a imbatranit.in schimb se fute bine in orice pozitie..chiar si anal..
petter Reputație: 30 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 28, 2019 Eu am avut cu ea o relatie de vreo 3ani pe post de a doua..prinsese drag de mine))...so gratis))nu pe banii..are 35ani..si acum sa intors la sotul ei..nu mai lucreaza de ceva timp..cand era cu mine lucra la pensiunea toma mai mult..dar prefera pers peste 40ani..acum...rar o mai prind si eu...prefera sa stea de cei doi copii...in rest...ce pot spune de bine e ca a slabit din nou..luase proportii..si nu mai e ca acum 2.3ani...a imbatranit.in schimb se fute bine in orice pozitie..chiar si anal.. Tot la toma mergea si cu mine ... chiar se pricepea.
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 28, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 28, 2019 Ce tarife avea? :hmmm 5
maryo85 Reputație: 592 Postat Octombrie 28, 2019 Postat Octombrie 28, 2019 Ce tarife avea? :hmmmDe la 100 lei o ora pana la 400 i am dat pentru 8 ore. Dar cu masa....consumatie...cam mult. Dacă vrei scrie mi in pv 2
seeker2 Reputație: 99 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 29, 2019 De la 100 lei o ora pana la 400 i am dat pentru 8 ore. Dar cu masa....consumatie...cam mult. Dacă vrei scrie mi in pvsi eu as vrea sa dau de ea...
seeker2 Reputație: 99 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 29, 2019 si eu as vrea sa dau de ea..se poate sa obtin si eu informatia?
daniel 85 Reputație: 32 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 Sincer si eu vreau sa dau de d na...cum sa procedez
justmeandyou Reputație: 17 Postat Octombrie 29, 2019 Postat Octombrie 29, 2019 Momentan..nu mai face ..eu oastrwz mai mereu legatura cu ea...sa angajat sotul ei..su sa lasat tine legatura doar cu cine o facea de placere...si nu pe banii...
seeker2 Reputație: 99 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 29, 2019 pe bani sau nu....poate o conving si eu...sau altii...cam asta era ideea...un camarad de arme scrie ca merge la recomandare,alt confrate c-ar scrie in privat(probabil date de contact).....s-a inteles tot....
seeker2 Reputație: 99 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 29, 2019 Momentan..nu mai face ..eu oastrwz mai mereu legatura cu ea...sa angajat sotul ei..su sa lasat tine legatura doar cu cine o facea de placere...si nu pe banii...pe bani sau nu....poate reusim...reusesc si eu s o....un camarad de arme mai sus zice ca merge pe recomandare,alt confrate ca r da ceva date de contact in privat...s-a inteles tot....
seeker2 Reputație: 99 Postat Octombrie 29, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 29, 2019 ....poate mergem in doi cu buicul sa vedem mozambicul...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum