el diablo Reputație: -408 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Decembrie 5, 2016 Domnul fie cu ea Care din ei ca am inteles ca e coada la ea la usa.
el diablo Reputație: -408 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Decembrie 5, 2016 de astea faci cu mine iar?as avea rugamintea sa imi inchizi toate topicele deschise.daca nu vrei fuck off all.nu mai intru si gata nici macar nelogatae atat de simplu. nu este oricum nimic agreabil ori curios de contemplat. doar maidan Te rog sa ma scurgi ca ma bag in discutie dar parca plecasei, nu?
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 5, 2016 unde e rozkendra ? 2
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Decembrie 5, 2016 Postat Decembrie 5, 2016 unde e rozkendra ?Se spala 8 9
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Decembrie 5, 2016 unde e rozkendra ? Cre' căcu australianu' 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 6, 2016 Ce-ati facut cu Kendra de ce a disparut de pe aici.
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2016 Ce-ati facut cu Kendra de ce a disparut de pe aici.te rog eu mult sa stai departe de mine ca numa tu lipseai pe capu mmeufiecare cu ograda lui totusi..... sa fii iubit 1
9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 Si noi te rugam sa stai departe de noi...Pana si tu spui ca o sa stai departe de noi... Dar ... pula.... Poate data viitoare (pff, yeah right!)
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2016 Si noi te rugam sa stai departe de noi...Pana si tu spui ca o sa stai departe de noi... Dar ... pula.... Poate data viitoare (pff, yeah right!)prietene te-ai lovit la cap? ai cam tupeu de troll fara viata si scanteie sa vii pe topicul facut de mine si sa imi spui tu mie ce sa fac? te-am chemat eu aici? ti-am cerut vreodata parerea? te-am nominalizat pe nickname sa comentezi orice la ceva scris de mine? ma cunosti? ce plm ai de impartit cu mine atunci? ia-ti vitezaq unde dracu esti poftit. tonti mai is uniiintamplator ma logaseem sa vad ceva si l-am prins pe baiat ca a postat. si acel baiat este o persoana pe care eeu chiar o cunosc (ceea ce tu nu iti permiti vreodaqta cu mine) si cu care NU vreau sa am niciodata de a faceai obs bine si tu si altii ca am cerut eu insami sa mi se inchida toate topicele. asta pt ca NU vreau ca nicknamul/e mele sa faca trafic pe acest forum. zero vreau.nu doesc sa contriibui nici pozitiv nici negativ la aceasta comunitate.si nu imi convine ca ce am facut odata popular sa se intinda si prelungeasca in lipsea mea din inertie. pricepi ori esti busit in capsor?pai daca tu si alt aurolac tot latrati nepotiti in 'casa mea' sa nu va urez o muie de inchis gura din mershai la gara poate faci de un covrig fraierici
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2016 Mai Roz ... esti inconsecventa. Pleci, revii cu alt nick, ne balacaresti pe totzi !!! nu am balacaarit my dear, am exprimat necesitatea de a fi lasata pt ca toti au atitudinea cu mine ca li se cuvine ceva. atentie, sa fiu draguta, un raspuns, etc. logic si deductibil este ca au o atitudine proasta. musai sa si primeasca. datorez aceste lucruri si am decis ca atentia mea sa fie indreptata momentan si pe termen lung numai asupra mea. si nu pot posta cu saffron pt ca pisicuts se simtea musulman si a decis sa imi dezactiveze optiunea de a posta, in rest contul fiind activ doar cu pct de reputie primite/ oferite. de unde acest contAcum revin la rugamintea ca fiecare la casa sa ca mi s-a acrit de potai latrace(nu tu), de a mi se pretinde explicatii, raspunsuri sau timp cand de fapt eu nu ma cunosc cu mai nimeni si cei care isi permit si cu care vorbesc constant inafara forumului (f putini 3-4) nu simt nevoia sa ma intrebe nimic niciodata ce si cum,ci daca am ceva de spus glumesc, ma sfatuiesc sunt real si bine intentionatisper ca am lamurit si avand in vedere ca nu se vor inchide vreodata topicele mele ca nah mai e loc de o manea ori sarma peste tot indreptati-va atentia catre alte domnite din zona dg, forumiste sau pe unde pana mea aveti placereazbyyyye 1
9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 prietene te-ai lovit la cap? ai cam tupeu de troll fara viata si scanteie sa vii pe topicul facut de mine si sa imi spui tu mie ce sa fac? te-am chemat eu aici? ti-am cerut vreodata parerea? te-am nominalizat pe nickname sa comentezi orice la ceva scris de mine? ma cunosti? ce plm ai de impartit cu mine atunci? ia-ti vitezaq unde dracu esti poftit. tonti mai is uniiintamplator ma logaseem sa vad ceva si l-am prins pe baiat ca a postat. si acel baiat este o persoana pe care eeu chiar o cunosc (ceea ce tu nu iti permiti vreodaqta cu mine) si cu care NU vreau sa am niciodata de a faceai obs bine si tu si altii ca am cerut eu insami sa mi se inchida toate topicele. asta pt ca NU vreau ca nicknamul/e mele sa faca trafic pe acest forum. zero vreau.nu doesc sa contriibui nici pozitiv nici negativ la aceasta comunitate.si nu imi convine ca ce am facut odata popular sa se intinda si prelungeasca in lipsea mea din inertie. pricepi ori esti busit in capsor?pai daca tu si alt aurolac tot latrati nepotiti in 'casa mea' sa nu va urez o muie de inchis gura din mershai la gara poate faci de un covrig fraierici Lovita in cap esti tu, asta se vede clar din postarile tale si chiar daca imi permiti tu sau nu , eu tot voi comenta cand doresc. Nu prea imi pasa cine esti si nu as vrea sa te cunosc mai mult, m-am lamurit din postarile tale ce e de capul tau. Reciteste ce am scris, nu te-am obligat sa faci nimic, am avut o rugaminte si o observatie pertinenta. Daca nu iti convine, continua sa faci ca trenul in gara, poate ajung pe acolo sa "fac de un covrig fraierici: 1
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2016 Lovita in cap esti tu, asta se vede clar din postarile tale si chiar daca imi permiti tu sau nu , eu tot voi comenta cand doresc. Nu prea imi pasa cine esti si nu as vrea sa te cunosc mai mult, m-am lamurit din postarile tale ce e de capul tau. Reciteste ce am scris, nu te-am obligat sa faci nimic, am avut o rugaminte si o observatie pertinenta. Daca nu iti convine, continua sa faci ca trenul in gara, poate ajung pe acolo sa "fac de un covrig fraierici: mah busitule tu nu vezi ca eu nu m-am bagat vreodata in seama cu tine si tu o faci desi se vede ca nu am placerera?faptul ca judeci o persoana dupa postari pe net si ai impresia ca ii cuprinzi si esenta imi induce paatetism, efectiv mi-e mila de tine.ce plm de barbat se cearta cu femei necunoscute pe net? ce plm de barbat se baga constant in seama cu japca daca vede ca nu exista vointa de partea cealalta? nu ai si tu o prietena, amice, hai nah o mama? iesi de discuta cu ele daca te simti singur cumpara-ti o viata tristule
9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 Din nou te rog sa recitesti ce s-a scris, tu esti cea care judeca, eu doar am raspuns cu aceeasi moneda dupa ce am fost numit busit, tont, etc Asa ca nu imi plange mie de mila, ai destul de plans la tine. PS : cauta pe net definitia cuvantului constant 1
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2016 Din nou te rog sa recitesti ce s-a scris, tu esti cea care judeca, eu doar am raspuns cu aceeasi moneda dupa ce am fost numit busit, tont, etc Asa ca nu imi plange mie de mila, ai destul de plans la tine. PS : cauta pe net definitia cuvantului constantnu intelegi si pace. mai lache NU ma doare la 500 de metrii de pruna ce crezi. despre mine si despre nimic. nu te cunosc. nu te stiu la moaca, nu vreau.nu doresc sa iti analizez coerenta cognitiva ori in maniere, daca esti pedant au ba. esti doar un soarece de tastatura(terminologie proprie). nu ma intereseaza ce scrii. taci in plm cand vorbesti cu mine in concluzie pt restul lacheiilor ce imi place de vreun griveias cand spune ceva in numele comunitatii. el fiind vocea poporului.cand nici clonele lui nu il stiu cine e. ori le pasa.Fyi pot sa ma retrag de zeci de ori pe zi in aceeasi zi schizofrenic si blamand a fit emperamentala ca asa vrea pruna mea. pot sa nu intru o zi, pot sa revin peste 10, pot sa imi fac alte zece conturi,avand in vedere ca au identitatea mea asumata pe prima postare. pot sa anunt tuturor hai pa. pot sa dispar cu lunile fara sa anunt. am facut-o odata. la fel pot sa dispar cativa ani sau de tot. asa fara preaviz/. sau cu. CA ASA AM CHEF si am libertatea sa zic /fac ce vreau. Atat timp cat adminu intreaba de mine mai sus vine lache asta de nu-l cunoste nimeni sa imi zica sa il las EU pe EL in numele intregii comunitatii virtuale cand eu nu i-am adresat prima vreo vorba. ce logica pulii e asta? masculii ar tb sa fie logici, muierile emotive. vad ca aici au fost multi castrati pe acasa si vin sa se certe cu anonime sa isi reconstruiasca artifical coaiele demult anexate deasupra semineului ori sobei pe lemne dupa caz.pai bah azorica daca adminu intreaba de mine inseamna ca-s binevenita. daca vreau si am chef, cred ca pana si el a incetat sa spere ca voi face ceva cand eu nu am. si avand in vedere evolutia raportului meu cu el eu nu-l vad ca admin de peste 1 an si mi-e imposibil, vazandu-l ca barbat. asa ca daca stau ori plec, daca dau din gura despre este SSTRCIT si NUMAI problema mea. fara sa imi ceri tu mie socoteala ca si cum ti se cuvine macar vreo explicatiehai roiu ca i-ar dau atentie la persoane tampe care imi irosesc timpul si nu-s capabile de minima logica elementara si im partialitate doar ca cineva e-a dat like ori jet. tampi mai sunteti ca luati un cont de curve in serios si contre pe aici ca ceva personal. eu cu idioti nu socializez nici platita asa ca repede cumpara-ti o viata sau prieteni. dar lasa-ma pe mine cu tampenii ale tale, tu, anonimu x y z sau care o fi
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2016 Lovita in cap esti tu, asta se vede clar din postarile tale si chiar daca imi permiti tu sau nu , eu tot voi comenta cand doresc. Nu prea imi pasa cine esti si nu as vrea sa te cunosc mai mult, m-am lamurit din postarile tale ce e de capul tau. Reciteste ce am scris, nu te-am obligat sa faci nimic, am avut o rugaminte si o observatie pertinenta. Daca nu iti convine, continua sa faci ca trenul in gara, poate ajung pe acolo sa "fac de un covrig fraierici: ca sa iti explic in cuvinte simple si de taiat lemne cum te-ai sucit tu m-ai sus dupa ce m-ai abordat primul atacandu-ma. orice sucire a mea, jonglare intre afirmatii, actiune diferite, contrare chiar au o logica a mea care odata explicata ar o noima si bun simt cum rar intalnesti. ezitarilele mele pot parea ciudate, ele in schimb sunt perfect justificate pe un ton neutru si non-subiectiv. doar ca explicand unele chestii dau din casa ce nu vreau. si in plus tu nu iti permiti din astea cu mine. cum 99.9999% din useri nu isi permit sa imi ceara explicatii . si cine isi permite are parte de ele constant in varianta privata. mi se poate reprosa lipsa de tact, ca dau mult din gura etc lucruri de altfel asumate si perfect muieresti. dar hop tu vii sa te intreci cu mine la dat din gura fara rost si mai ai pretentia ca apoi saa nu te tratez ca pe o pizda muibila.... un sfat vreti sa fiti respecti ca barbati? comportati-va ca unu!ai inteles acum ori trebuie sa insist sa ma obosesc cu tine,desi nu am chef si nu imi pasa cin e drq esti ori ce doresti in fapt de te-ai bagat in seama la adresa mea? bun ma bucur ca te-am lamurit o iarna frumoasa si dn fucking d
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2016 Postat Decembrie 6, 2016 cine a zis mah ca a murit rozkendra ?? )
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 6, 2016 Nici de Moș Nicolae, nu vă potoliți! O să vă aducă fix pula. 5 2
9300 Reputație: 1526 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 .... Fyi pot sa ma retrag de zeci de ori pe zi in aceeasi zi schizofrenic si blamand a fit emperamentala ca asa vrea pruna mea. pot sa nu intru o zi, pot sa revin peste 10, pot sa imi fac alte zece conturi,avand in vedere ca au identitatea mea asumata pe prima postare. pot sa anunt tuturor hai pa. pot sa dispar cu lunile fara sa anunt. am facut-o odata. la fel pot sa dispar cativa ani sau de tot. asa fara preaviz/. sau cu. CA ASA AM CHEF si am libertatea sa zic /fac ce vreau. Te certi singura, nu ti-a interzis nimeni sa dispari si sa apari ..... fara sa imi ceri tu mie socoteala ca si cum ti se cuvine macar vreo explicatiehai roiu ca i-ar dau atentie la persoane tampe care imi irosesc timpul si nu-s capabile de minima logica elementara si im partialitate ....... tampi mai sunteti ca luati un cont de curve in serios si contre pe aici ca ceva personal. eu cu idioti nu socializez nici platita asa ca repede cumpara-ti o viata sau prieteni. dar lasa-ma pe mine cu tampenii ale tale, tu, anonimu x y z sau care o fi Iar te bati singura avand in vedere ca ai scris aici n`spe pagini de explicatii aiurea. Aici sunt de acord cu tine. Dupa logica ta de a nu socializa cu idioti, eu nu sunt idiot ) ... Femeie, stai naibii linistita ca iti explodeaza vena...Apreciez ca iti asumi lipsa de tact sau datul mult din gura in stilul pe care il ai, dar vezi tu, astea nu sunt chestii muieresti. Reprezinta o problema de proasta crestere, chit ca ma crezi sau nu . Eu am scris 3 randuri amarate si alea fara injuraturi si tu o tooot iei pe aratura cu vorbitul urat si explicatiile. Asa ca stai linistita, ai dreptate in totalitate, hai sa ne vedem fiecare de viata lui de acum inainte! ) 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 6, 2016 te rog eu mult sa stai departe de mine ca numa tu lipseai pe capu mmeufiecare cu ograda lui totusi..... sa fii iubitOk...merci, la fel si tu. 1
the godfather Reputație: -1028 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Decembrie 6, 2016 Nici de Moș Nicolae, nu vă potoliți! O să vă aducă fix pula.😂 3 8
leonidass Reputație: -570 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Oras:Unde vrea p _ _ a mea! Postat Decembrie 6, 2016 E "iritata rozeta"? 😂 PS: ce-o fi scris acolo....😂😂
arrosa mace Reputație: 38 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:xxx Oras:xxx Autor Postat Decembrie 6, 2016 E "iritata rozeta"? PS: ce-o fi scris acolo....nu-s iritata,eu nu ma agit decat deca imi pasa de persoana . cand pare ca turui eu muiesc in sila de aia par afectata.sunt convinsa ca un barbat intelege perfect fenomenu'.ea a zis,asa pe scurt, ca are alergie la prosti, tarani urbani, curve zdrentuite si tampe de ambele sexe in general, ca nu-l ia pe Pisicuts,ci l-ar inchiria cu ziua la taranci si tiganci sa isi cumpere ea pantofi(sa imi trimita pe paypal cu mailu de il stie suma zilnica si un mesaj blajin si afectuos) si cauta baiat tanar,frumos, cu haz si bani sa aibe rezerve sau backupuri care sa vrea sa ii faca bebelusi. sa ma contacteze pe rozkokendra.com la sectiunea contactglumesc am zis nu mai imi trolati topicele, ca eu am stins lumina si toti hai gata la nani. sau la futut
el diablo Reputație: -408 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Decembrie 6, 2016 nu-s iritata,eu nu ma agit decat deca imi pasa de persoana . cand pare ca turui eu muiesc in sila de aia par afectata.sunt convinsa ca un barbat intelege perfect fenomenu'.ea a zis,asa pe scurt, ca are alergie la prosti, tarani urbani, curve zdrentuite si tampe de ambele sexe in general, ca nu-l ia pe Pisicuts,ci l-ar inchiria cu ziua la taranci si tiganci sa isi cumpere ea pantofi(sa imi trimita pe paypal cu mailu de il stie suma zilnica si un mesaj blajin si afectuos) si cauta baiat tanar,frumos, cu haz si bani sa aibe rezerve sau backupuri care sa vrea sa ii faca bebelusi. sa ma contacteze pe rozkokendra.com la sectiunea contactglumesc am zis nu mai imi trolati topicele, ca eu am stins lumina si toti hai gata la nani. sau la futut Nu plecasei?
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 6, 2016 Nu plecasei?Mișcări de du-te-vino... 1 6
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 6, 2016 Rămas bun tuturor! :bye Mă retrag... acasă. Revin mâine. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum