miruna24 Reputație: 15 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 14, 2016 Mulțumesc dragă pentru complime .Te provoc sa mă vizitezi dragule ca să vezi cât de pufoasă sunt.te pup
sxs Reputație: 195 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 14, 2016 Am fost...apartamentul e naspa,cam ca la taraba-n piata:sta la primire cu colega. "E,ce zici,ramai?" ma scaote din sarite! Ersam mai destept daca plecam,dar n-am. Am decartat 200 lei.Intrat in camera,prosop intins pe lenjerie - mi se pare marlania maxima sa-mi delimitezi zona,astfel - jeg!.Mers la dus,apoi reintors in camera,descopar foca:cur imens,burta inestetica cu vergeturi,atarnand...nu mai povestesc,ca n-am ce.oral - 6-7Eu nu mai trec p'acolo nici cu forta. 2
miruna24 Reputație: 15 Postat Decembrie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 15, 2016 Buna dragul meu.De ce esti asa badaran sa insulti o femeie ,nu cred ca te-am luat cu forta si atunci cand mai ales ai vazut ca sunt plinuta si ca am fundul mare.Eu merg pe premiza ca cine ma place,ma place si asa .O zi buna iti doresc .
miruna24 Reputație: 15 Postat Decembrie 18, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 18, 2016 Buna din nou dragi mei, ce face-ti în seara asta ? va astept ....pupici💋💋💋
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Decembrie 18, 2016 Fac-em bine,tu ce faci?Dã unde ti-ai luat budigaile alea dã pã tine?Altii mai lati nu ai gasit?
miruna24 Reputație: 15 Postat Decembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 19, 2016 Deci asa răutate nu am văzut......inprimul rand esti un mare badaran si in aldoilea dand nu te mai uita daca nu îți plac pozele mele.
miruna24 Reputație: 15 Postat Decembrie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 19, 2016 Deci asa răutate nu am văzut......inprimul rand esti un mare badaran si in aldoilea rand, nu te mai uita daca nu îți plac pozele mele.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2016 Buna din nou dragi mei, ce face-ti în seara asta ? va astept ....pupiciaoleu parca esti sora lui Ponta... sau poate El! 1
uncu Reputație: 9 Postat Iunie 17, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 17, 2017 Mai prestezi?
sexonthebeachcj Reputație: 5 Postat Noiembrie 12, 2021 Postat Noiembrie 12, 2021 Mai stie cineva daca mai activeaza?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum