mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Mare abureala cu aceste noi servicii :)))) Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Mare abureala cu aceste noi servicii :))))Te ține în suspans. :) 5 Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Adina maine esti la birou?si pana la ce ora?ms Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Adina maine esti la birou?si pana la ce ora?msDe cand spui ca mergi la ea.... 1 Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 De cate ori am spus am mers boss....stai tu lin😂😂😂😂😂 1 Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Septembrie 19, 2019 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Septembrie 19, 2019 De cate ori am spus am mers boss....stai tu lin😂😂😂😂😂Am observat :))) 1 Link spre comentariu
dedudodel Reputație: 12 Postat Septembrie 23, 2019 Partajează Postat Septembrie 23, 2019 Masaj in urmatoarea ora? Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 24, 2019 1 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Masaj in urmatoarea ora?De ce nu? Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 24, 2019 Partajează Postat Septembrie 24, 2019 Cv despre noile servicii putem afla? Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 Sau dus pe pula noile servicii . Tot alea vechi si obosite raman !! Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 25, 2019 Partajează Postat Septembrie 25, 2019 P.s. Mai pune si tu poze cu tatele !! Tiau mai crescut/scazut ??? Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2019 P.s. Mai pune si tu poze cu tatele !! Tiau mai crescut/scazut ???Esti ok? 8 Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Eu nu sunt de parere k serviciile Adinei sunt vechi si obositeHai sa nu fim rautaciosiAi parte de cel mai bun oral knd ajungi la ea...la pret rezonabil zic eu.Stie sa se faca placuta in fata clientului...ofera respect dak e respectata.Pupicei Adina si te vizitez kt de curand Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Sau dus pe pula noile servicii . Tot alea vechi si obosite raman !!Tu pe mine ma cam calci pe suflet!Pana mea ce vrei sa spun despre noile servici ...daca inca lucrez la ele! Dar daca tot mori de curiozitate voi introduce in serviciile mele si masajul! Masaj de relaxareMasaj kinetoterapeuticMasaj Reflexoterapie Cand voi credea de cuvinta ca sunt ok si pot sa dau start la aceste servici voi anunta!ai inteles acum? Apropo si am luat si examenul atat proba scrisa cat si partea de teorie cu nota 10! Dar ca sa te apuci corect de masaj ai nevoie de putin timp sa ai toate cele necesare ! Daca ma grabesc nu fac nimic Cand voi considera ca am tot ce imi trebuie voi anunta aici serviciile Oricum sexul ramane sex,masajul ramane masaj!nu se vor combina una cu alta(sau poate da ..habar nu am) Dar tie Marius nup nici sex nici masaj....tu decat privesti aici ca stiu cine esti si vei vedea atunci cum te vei pomeni frumos de refuzul meu ! Dupa o luna de sala si masaj intens ..crede-ma ca deja sunt mai fit!Ambitie mi-am regasit-o si sincer o sa iti curga bale dupa mine....dar timpul le rezolva pe toate! Nu am scris vreodata asa ceva aici,dar tu scoti omul din pepeni. Apropo o sa joc rol dublu ..voi avea si o noua pula. ...un vibrator nou ...il folosesc pe tine ca voluntar ??Hai o zi faine !! Scuza-ti-mi scrisul sau eventuale greselii de scriere ,dar sunt pe banda la sala si merg ! Merg tot inainte ... 4 Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Adina nu te mai enerva.....stai calm...cine te cun stie calitatile tale in interactiunea cu clientii Link spre comentariu
radu77 Reputație: 2039 Postat Septembrie 26, 2019 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Tu pe mine ma cam calci pe sufletGresit!!! Pe noi (inclusiv cu tine) ne calca direct pe nervi. Pe retina okiului cand "citim" cum abereaza, probabil balind... Masaj kinetoterapeuticAl tau sunt !!! Ma bag si cobai 🙂, te las sa-ti formezi stilul pe oasele mele 😠Oricum sexul ramane sex,masajul ramane masaj!nu se vor combina una cu alta(sau poate da ..habar nu am)Hmmm... pai, dupa un kineto... merge si o miscare 🤣 Apropo o sa joc rol dublu ..voi avea si o noua pula. ...un vibrator nou ...il folosesc pe tine ca voluntar ??Ar fi ok sa-l si filmezi, eventual ðŸ˜ðŸ¤£ Dupa o luna de sala si masaj intens ..crede-ma ca deja sunt mai fit!Ambitie mi-am regasit-o si sincer o sa iti curga bale dupa mine....dar timpul le rezolva pe toate!...Merg tot inainte ...Bravo! Smart move! ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠2 Link spre comentariu
mariussr Reputație: 120 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Tu pe mine ma cam calci pe suflet!Pana mea ce vrei sa spun despre noile servici ...daca inca lucrez la ele! Dar daca tot mori de curiozitate voi introduce in serviciile mele si masajul! Masaj de relaxareMasaj kinetoterapeuticMasaj Reflexoterapie Cand voi credea de cuvinta ca sunt ok si pot sa dau start la aceste servici voi anunta!ai inteles acum? Apropo si am luat si examenul atat proba scrisa cat si partea de teorie cu nota 10! Dar ca sa te apuci corect de masaj ai nevoie de putin timp sa ai toate cele necesare ! Daca ma grabesc nu fac nimic Cand voi considera ca am tot ce imi trebuie voi anunta aici serviciile Oricum sexul ramane sex,masajul ramane masaj!nu se vor combina una cu alta(sau poate da ..habar nu am) Dar tie Marius nup nici sex nici masaj....tu decat privesti aici ca stiu cine esti si vei vedea atunci cum te vei pomeni frumos de refuzul meu ! Dupa o luna de sala si masaj intens ..crede-ma ca deja sunt mai fit!Ambitie mi-am regasit-o si sincer o sa iti curga bale dupa mine....dar timpul le rezolva pe toate! Nu am scris vreodata asa ceva aici,dar tu scoti omul din pepeni. Apropo o sa joc rol dublu ..voi avea si o noua pula. ...un vibrator nou ...il folosesc pe tine ca voluntar ??Hai o zi faine !! Scuza-ti-mi scrisul sau eventuale greselii de scriere ,dar sunt pe banda la sala si merg ! Merg tot inainte ...Mai adinuta , chiar nu vreau sa mai vin la tine , am fost ultima oara si am luat teapa , ca erai ditamai vaca , aveai par pe burta si talpile murdare !! Pozele nu mai au nici orelevanta , pana si sanii sunt inca o data de mari , imi plac sanii mari dar nici chiar asa de vaca ... Daca tot te-ai apucat de sala si etc, arata la lume noaua infatisare , ma rog , vechea infatisare , poate ai revenit la forma initiala , ca atunfi erai ok !! Ai grija cu masajul, ca daca il faci prost ramane omu cu dureri de oase €!! Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Mai adinuta , chiar nu vreau sa mai vin la tine , am fost ultima oara si am luat teapa , ca erai ditamai vaca , aveai par pe burta si talpile murdare !! Pozele nu mai au nici orelevanta , pana si sanii sunt inca o data de mari , imi plac sanii mari dar nici chiar asa de vaca ... Daca tot te-ai apucat de sala si etc, arata la lume noaua infatisare , ma rog , vechea infatisare , poate ai revenit la forma initiala , ca atunfi erai ok !! Ai grija cu masajul, ca daca il faci prost ramane omu cu dureri de oase €!!Păi mai sus te interesai de serviciile noi ale ei , acum ca nu te duci. Păi ce faci pana la urma? Vrei niște poze bag de seamă. Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 26, 2019 Partajează Postat Septembrie 26, 2019 Mare mai e gradina lui D-zeu... Link spre comentariu
gigel cu trenul Reputație: 91 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Happy Birthday ! Adina ...🌹🌹🌹 Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Happy Birthday ! Adina ...🌹🌹🌹Multumesc frumos pt urare!â£ðŸ¥° Link spre comentariu
alyna2love Reputație: 975 Postat Septembrie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Mai adinuta , chiar nu vreau sa mai vin la tine , am fost ultima oara si am luat teapa , ca erai ditamai vaca , aveai par pe burta si talpile murdare !! Pozele nu mai au nici orelevanta , pana si sanii sunt inca o data de mari , imi plac sanii mari dar nici chiar asa de vaca ... Daca tot te-ai apucat de sala si etc, arata la lume noaua infatisare , ma rog , vechea infatisare , poate ai revenit la forma initiala , ca atunfi erai ok !! Ai grija cu masajul, ca daca il faci prost ramane omu cu dureri de oase €!!AZI NICI NU MA ENERVEZ SINCET LA SANII MEI CAT VACA ...CREDE-MA CA MULTE FEMEI AR VREA SA II AIBA ..INCLUSIV SOTIA TA ...SAU AMANTA TA! CINE MA CUNOASTE STIE CUM ARAT ..CUM SUNT!Ce imi poate pielea!Esti doar frustrat sexual ca ..sincer iti zic ...ai vrea tu sa ma ai in patul tau cu sanii mei ..!!🤣🤣🤣Iti doresc o zi cat mai frumoasa!Hai sa fi iubit..! 1 Link spre comentariu
alves44 Reputație: 149 Postat Septembrie 27, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 27, 2019 nu se poate sa mai afisezi ceva poze recente cu sanii. Asa nu cred ca ar mai exista discutii in contradictoriu. Cui ii plac bine , cui nu nu si asta e. Link spre comentariu
daniel 85 Reputație: 32 Postat Septembrie 27, 2019 Partajează Postat Septembrie 27, 2019 Corect....k bine zici😂😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum