Sari la conținut

Caut PESTE

anonna

Postări Recomandate

• Oras:Back home
  • Oras:Back home
Postat

Anonno ... Ce patishi fataaa ?

Lopix vere ... Ăștia umflatzi cu pompa au putza mică ...

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

cate procente esti pregatita sa-mi cedezi, daca ma decid, sa te ajut ? :D

Postat

cate procente esti pregatita sa-mi cedezi, daca ma decid, ca vreau sa te ajut ? :D

altul analfabet ... te trec pe lista potentialilor concurenti daca reusesti sa deslusesti adevarata aptitudine a guvidelui, pe care am solicitat-o in scris, ca trebuie sa o aiba =))

am scris undeva de procent?

Postat

sa nu fie foarte dulce ca dau in diabet :(((

am eu grija sa nu-ti creasca prea tare glicemia :D

• Oras:Bucuresti
Postat

Pestisorii aia enumerati de tine sunt subtiri...iti trebuie un rechin tigru sau o pisica de mare ...sau o balena ucigasa...

prima mutare a Ta este sa pui pe tine un tricou cu un rechin tigru....asfel din start pularaul cu ginduri ascunse

va sta intii pe ginduri si dupava actiona...asfel vei avea timp citeva secunde sa-l surprinzi pe pularau...un sut in coie

si apesi pe butonul de panica....vine imediat rechinul...pardon zdrahonul....cu cit vine mai rapid zdrahonul il prinde nepregatit pe pularau

si la ordinele tale il toca marunt sau il lichideazasi-l baga in covor....Vezi ca una este protectia fara incident

are un pret...iar cind sunt evenimente platesti prima....Vezi ca gasesti pe net fisa postului pentru ,,peste,,...

un peste te costa de la 500 pina la 2000 euro luna....

Postat

Pestisorii aia enumerati de tine sunt subtiri...iti trebuie un rechin tigru sau o pisica de mare ...sau o balena ucigasa...

prima mutare a Ta este sa pui pe tine un tricou cu un rechin tigru....asfel din start pularaul cu ginduri ascunse

va sta intii pe ginduri si dupava actiona...asfel vei avea timp citeva secunde sa-l surprinzi pe pularau...un sut in coie

si apesi pe butonul de panica....vine imediat rechinul...pardon zdrahonul....cu cit vine mai rapid zdrahonul il prinde nepregatit pe pularau

si la ordinele tale il toca marunt sau il lichideazasi-l baga in covor....Vezi ca una este protectia fara incident

are un pret...iar cind sunt evenimente platesti prima....Vezi ca gasesti pe net fisa postului pentru ,,peste,,...

un peste te costa de la 500 pina la 2000 euro luna....

#neiberr, si tu??? ma deceptionezi

Vreau un peste =)) ... ia el tot =))  

offf offf ... tare neinteleasa sunt :( 

Postat

#neiberr, si tu??? ma deceptionezi

Vreau un peste =)) ... ia el tot =))  

offf offf ... tare neinteleasa sunt :( 

Sa nu spui ca de fapt vrei sa te mariti....iar jumatatea Ta sa fie un petisor din ala galben cu rosu de acvariu

sa aiba grija de tine.....Tu sa produci plus valoare si El sa aiba grija de tot...sa faca piata sa...faca mincare ...sa duca gunoiul...sa spele sa calce

sa-ti faca masaj....ce mai sa te pretuiasca ca pe un bibelou....sa fii pentru El cubuletul de zahar....sau lingurita de miere...Nu stiu totul pare un fel de ghicitoare....

Postat

Sa nu spui ca de fapt vrei sa te mariti....iar jumatatea Ta sa fie un petisor din ala galben cu rosu de acvariu

sa aiba grija de tine.....Tu sa produci plus valoare si El sa aiba grija de tot...sa faca piata sa...faca mincare ...sa duca gunoiul...sa spele sa calce

sa-ti faca masaj....ce mai sa te pretuiasca ca pe un bibelou....sa fii pentru El cubuletul de zahar....sau lingurita de miere...Nu stiu totul pare un fel de ghicitoare....

Nope, iar e gresita miscarea ta ... dar e o idee buna, poate ma voi gandi la ea.

Multumesc pentru idee! :D

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ie concurenta mare pentru pesti!

post-70730-0-48033100-1481101551_thumb.jpg

• Oras:Tomis Nord
  • Oras:Tomis Nord
Postat

Nope, iar e gresita miscarea ta ... dar e o idee buna, poate ma voi gandi la ea.

Multumesc pentru idee! :D

Cam ce sume invarti ?  Nu prea am voie sa fac efort ,sa stiu daca e obositor sau nu .

Postat

Tu vrei tot fara sa faci nimic? 

ceva de genul:

https://media.giphy.com/media/l2JhFerBRj1eXrnby/giphy.gif

??

:laugh2

• Like 1
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Anona vrea ceva matur si atat punct vrea ceva ce nu e pe site :) 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...