geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 5, 2016 Anonno ... Ce patishi fataaa ? Lopix vere ... Ăștia umflatzi cu pompa au putza mică ... 1 3
pulesteu Reputație: 10795 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2016 8 6
el diablo Reputație: -408 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Postat Decembrie 5, 2016 pastreaza lacrimile pentru mai tarziu, voi avea nevoie de apa faci squirt?
Administrator pisicuts Reputație: 114583 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 5, 2016 3
kritiquews Reputație: 167 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Decembrie 5, 2016 cate procente esti pregatita sa-mi cedezi, daca ma decid, sa te ajut ?
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 5, 2016 faci squirt? sa ma spal, ca imi interzice salaul sa consum apa de la robinet pe motiv economic 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 5, 2016 cate procente esti pregatita sa-mi cedezi, daca ma decid, ca vreau sa te ajut ? altul analfabet ... te trec pe lista potentialilor concurenti daca reusesti sa deslusesti adevarata aptitudine a guvidelui, pe care am solicitat-o in scris, ca trebuie sa o aiba am scris undeva de procent?
kritiquews Reputație: 167 Postat Decembrie 5, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Decembrie 5, 2016 ok ok, tre sa te potolesc cu vorba dulce, am inteles...
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 6, 2016 ok ok, tre sa te potolesc cu vorba dulce, am inteles... sa nu fie foarte dulce ca dau in diabet (( 2 1
kritiquews Reputație: 167 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Decembrie 6, 2016 sa nu fie foarte dulce ca dau in diabet ((am eu grija sa nu-ti creasca prea tare glicemia
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 6, 2016 am eu grija sa nu-ti creasca prea tare glicemia 2 1
neiberr Reputație: 877 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 Pestisorii aia enumerati de tine sunt subtiri...iti trebuie un rechin tigru sau o pisica de mare ...sau o balena ucigasa...prima mutare a Ta este sa pui pe tine un tricou cu un rechin tigru....asfel din start pularaul cu ginduri ascunseva sta intii pe ginduri si dupava actiona...asfel vei avea timp citeva secunde sa-l surprinzi pe pularau...un sut in coiesi apesi pe butonul de panica....vine imediat rechinul...pardon zdrahonul....cu cit vine mai rapid zdrahonul il prinde nepregatit pe pularausi la ordinele tale il toca marunt sau il lichideazasi-l baga in covor....Vezi ca una este protectia fara incidentare un pret...iar cind sunt evenimente platesti prima....Vezi ca gasesti pe net fisa postului pentru ,,peste,,...un peste te costa de la 500 pina la 2000 euro luna....
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 6, 2016 Pestisorii aia enumerati de tine sunt subtiri...iti trebuie un rechin tigru sau o pisica de mare ...sau o balena ucigasa...prima mutare a Ta este sa pui pe tine un tricou cu un rechin tigru....asfel din start pularaul cu ginduri ascunseva sta intii pe ginduri si dupava actiona...asfel vei avea timp citeva secunde sa-l surprinzi pe pularau...un sut in coiesi apesi pe butonul de panica....vine imediat rechinul...pardon zdrahonul....cu cit vine mai rapid zdrahonul il prinde nepregatit pe pularausi la ordinele tale il toca marunt sau il lichideazasi-l baga in covor....Vezi ca una este protectia fara incidentare un pret...iar cind sunt evenimente platesti prima....Vezi ca gasesti pe net fisa postului pentru ,,peste,,...un peste te costa de la 500 pina la 2000 euro luna.... #neiberr, si tu??? ma deceptionezi Vreau un peste ... ia el tot offf offf ... tare neinteleasa sunt
neiberr Reputație: 877 Postat Decembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2016 #neiberr, si tu??? ma deceptionezi Vreau un peste ... ia el tot offf offf ... tare neinteleasa sunt Sa nu spui ca de fapt vrei sa te mariti....iar jumatatea Ta sa fie un petisor din ala galben cu rosu de acvariu sa aiba grija de tine.....Tu sa produci plus valoare si El sa aiba grija de tot...sa faca piata sa...faca mincare ...sa duca gunoiul...sa spele sa calce sa-ti faca masaj....ce mai sa te pretuiasca ca pe un bibelou....sa fii pentru El cubuletul de zahar....sau lingurita de miere...Nu stiu totul pare un fel de ghicitoare....
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 7, 2016 http://img16.olx.ro/images_mercadorro/65048282_2_644x461_pesti-din-sticla-fotografii.jpg 7 2
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 7, 2016 Sa nu spui ca de fapt vrei sa te mariti....iar jumatatea Ta sa fie un petisor din ala galben cu rosu de acvariusa aiba grija de tine.....Tu sa produci plus valoare si El sa aiba grija de tot...sa faca piata sa...faca mincare ...sa duca gunoiul...sa spele sa calcesa-ti faca masaj....ce mai sa te pretuiasca ca pe un bibelou....sa fii pentru El cubuletul de zahar....sau lingurita de miere...Nu stiu totul pare un fel de ghicitoare.... Nope, iar e gresita miscarea ta ... dar e o idee buna, poate ma voi gandi la ea. Multumesc pentru idee!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 7, 2016 www.acvarii.ro Pesti pentru toate gusturile!
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 7, 2016 Ie concurenta mare pentru pesti!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 7, 2016 4 2
jan de la boema Reputație: -403 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Decembrie 7, 2016 Nope, iar e gresita miscarea ta ... dar e o idee buna, poate ma voi gandi la ea. Multumesc pentru idee! Cam ce sume invarti ? Nu prea am voie sa fac efort ,sa stiu daca e obositor sau nu .
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 7, 2016 Cam ce sume invarti ? Nu prea am voie sa fac efort ,sa stiu daca e obositor sau nu . hey, tu vrei pielea ursului din padure ... haloooo ... socotitul si contabilizarea e treaba ta! Tu vrei tot fara sa faci nimic? Rusinica!!!
raffaello Reputație: -6838 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 7, 2016 Tu vrei tot fara sa faci nimic? ceva de genul:https://media.giphy.com/media/l2JhFerBRj1eXrnby/giphy.gif ?? 1
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2016 http://www.funny-animalpictures.com/media/content/items/images/funnyfish0014_O.jpg
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 7, 2016 Anona vrea ceva matur si atat punct vrea ceva ce nu e pe site 1
anonna Reputație: 1930 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Postat Decembrie 7, 2016 Anona vrea ceva matur si atat punct vrea ceva ce nu e pe site de unde stii tu #zerrule ce vreau io ??? Sunt convinsa ca aici gasesc tot ce-mi doresc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum