pulozauru Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2016 Postat Decembrie 10, 2016 ...acum e decat un Scrooge McCat
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 10, 2016 ...acum e decat un Scrooge McCat taci si nu-l barfi pe tati
pulozauru Reputație: 5 Postat Decembrie 10, 2016 Autor Postat Decembrie 10, 2016 sau mai bine Scrooge McFuck
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 10, 2016 ...acum e decat un Scrooge McCat Pușca și cureaua lată ...
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 10, 2016 Pușca și cureaua lată ... Melodia ta de suflet.
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 10, 2016 Melodia mea de suflet. Când ești caras de baltă și viața ți-e un chin,Nu încerca frățică, să te dai rechin. 3 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 10, 2016 Hai, Motane, înverzește-i...https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/15401112_10207707149628909_386168553436530482_n.jpg?oh=e8b2c27888faace63333d562f71cef0b&oe=58EE025C 1 2
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 10, 2016 Bobo daca tot zic astia de generozitate sa stii ca vreau cadouas.Stai sa iti explic, iar mi-a venit o idee buna asa deodata. Am descoperit in dimi asta ca turturele ma fac sa ma simt f relaxata vizual si auditiv si imi place cum torc.Asa ca tu o sa imi cumperi 2 intr-o colivie cocheta(daca se poate roz cu manere aurii sau argintie si ii lipsesc eu cristale) si o sa ii numesc simbolic Pisi si Roza.cand ma apuca asa o neliniste interioara in loc sa se degenereze rapid in draceala eu ma uit la turturelele mele si cand le vad asa cuminti si dragastoase si cum se freaca cap in cap o sa imi induca mesajul subliminal ca trebuie sa fiu blanda ca o porumbita si smerita. si o sa tac mereu ca sa ascult cum torcUite din astea albe vreau dar nu cu ochii rosii .mereu mi-a fost frica de animale cu ochi rosii mi se par satanice si sunt suspicioasa si la iepurasi micutzi daca au. Spune-mi ca primesc turturele si o sa fiu cuminte si linistita tot restul vietii mele
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 10, 2016 Când ești caras de baltă și viața ți-e un chin,Nu încerca frățică, să te dai rechin. ti-ai angajat paznic ? vad ca nu te slabeste din priviri 8 15
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 10, 2016 ti-ai angajat paznic ? vad ca nu te slabeste din priviri Păi din câte știu, e paznic la Bellu! 3 3
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 10, 2016 Bobo daca tot zic astia de generozitate sa stii ca vreau cadouas.Stai sa iti explic, iar mi-a venit o idee buna asa deodata. Am descoperit in dimi asta ca turturele ma fac sa ma simt f relaxata vizual si auditiv si imi place cum torc.Asa ca tu o sa imi cumperi 2 intr-o colivie cocheta(daca se poate roz cu manere aurii sau argintie si ii lipsesc eu cristale) si o sa ii numesc simbolic Pisi si Roza.cand ma apuca asa o neliniste interioara in loc sa se degenereze rapid in draceala eu ma uit la turturelele mele si cand le vad asa cuminti si dragastoase si cum se freaca cap in cap o sa imi induca mesajul subliminal ca trebuie sa fiu blanda ca o porumbita si smerita. si o sa tac mereu ca sa ascult cum torcUite din astea albe vreau dar nu cu ochii rosii .mereu mi-a fost frica de animale cu ochi rosii mi se par satanice si sunt suspicioasa si la iepurasi micutzi daca au. Spune-mi ca primesc turturele si o sa fiu cuminte si linistita tot restul vietii melehttps://www.youtube.com/watch?v=-qS77R0Y1K8Mi-a zis Pisi că n-a găsit turturele, dar îți va trimite doi papagali: Dobre și Ray Donovan.
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 10, 2016 Mi-a zis Pisi că n-a găsit turturele, dar îți va trimite doi papagali: Dobre și Ray Donovan. Cum indes eu asa ceva in colivii? Apoi daca ma gandesc ca tre transati tot eu sunt psihopata....Si mai apoi e non uman sau mai bine zic impotriva naturii sa detii papagali latratoriAsa mai bine imi ia hibrid de caine cu lup. uite ce frumos sunt si neaparat sa aiba ochii galbeni http://akphoto3.ask.fm/581/132/647/100003016-1r9s1sh-ce9kkhmlnm72lsa/original/avatar.jpghttp://www.wolfzone.info/images/uploads/1308518604-Soul%20222.JPGhttp://wolfpark.org/wp-content/uploads/2013/05/figure010.jpg plus ca i-am zis pe mail ca am vazut pe olx turturele si mai erau si albe cu ochi negrii. imi placeau alea razatoare si cele indonezienesi cand te gandesti ca ma simteam prost si am renuntat la ideea de copil iepuritza cu care l-am pisat acu cateva luni. unde mai pui ca imi plac si maimutele capucin. cred ca o sa ajunga la concluzia ca pt a ma simti multumita e cazul sa ma mute la ceva zoo
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 10, 2016 Cum indes eu asa ceva in colivii? Apoi daca ma gandesc ca tre transati tot eu sunt psihopata....Si mai apoi e non uman sau mai bine zic impotriva naturii sa detii papagali latratoriAsa mai bine imi ia hibrid de caine cu lup. uite ce frumos sunt si neaparat sa aiba ochii galbeni http://akphoto3.ask.fm/581/132/647/100003016-1r9s1sh-ce9kkhmlnm72lsa/original/avatar.jpghttp://www.wolfzone.info/images/uploads/1308518604-Soul%20222.JPGhttp://wolfpark.org/wp-content/uploads/2013/05/figure010.jpg plus ca i-am zis pe mail ca am vazut pe olx turturele si mai erau si albe cu ochi negrii. imi placeau alea razatoare si cele indonezienesi cand te gandesti ca ma simteam prost si am renuntat la ideea de copil iepuritza cu care l-am pisat acu cateva luni. unde mai pui ca imi plac si maimutele capucin. cred ca o sa ajunga la concluzia ca pt a ma simti multumita e cazul sa ma mute la ceva zoo Pai Roz dear, daca cumpara jupinu turturelele alea, hostingu cu ce duda mea il mai plateste ? ... se duce dreaq forumu asta .... nu ca ... 1 3
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 10, 2016 Pai Roz dear, daca cumpara jupinu turturelele alea, hostingu cu ce duda mea il mai plateste ? ... se duce dreaq forumu asta .... nu ca ...ci am vazut cu oq meu ca-s tare ieftine. si oricum eu merit tottu mi-iei colivie frumusica cadou de craciun? hai vrei?
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 10, 2016 ci am vazut cu oq meu ca-s tare ieftine. si oricum eu merit tottu mi-iei colivie frumusica cadou de craciun? hai vrei? Nope ... votez pentru libertatea ... TA !
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 10, 2016 Nope ... votez pentru libertatea ... TA ! pai libertate va fi. sa vezi numai cum le eliberez pe birou lu bobo sa ii toace nervii cand cauta femei si anunturi pe net cand doarme pisi pot intra in colivie.plus am vazut pe ytb un video cu turturele care au dezvoltat o intraga coregrafie sa se impresioneze in timp ce se curteaza si vreau si eu turturici animatoare. le cumpar si cuburi de plus sa topaie pe ele :laugh2la tot m-am gandit desgur
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 10, 2016 pai libertate va fi. sa vezi numai cum le eliberez pe birou lu bobo sa ii toace nervii cand cauta femei si anunturi pe net cand doarme pisi pot intra in colivie.plus am vazut pe ytb un video cu turturele care au dezvoltat o intraga coregrafie sa se impresioneze in timp ce se curteaza si vreau si eu turturici animatoare. le cumpar si cuburi de plus sa topaie pe ele :laugh2la tot m-am gandit desgur Bobo sau pisi asta al tau a ajuns cam rau ... plus ca are gusturi cam naspa in ultima vreme (vezi ultima lui recenzie) ... sorry !
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 10, 2016 Bobo sau pisi asta al tau a ajuns cam rau ... plus ca are gusturi cam naspa in ultima vreme (vezi ultima lui recenzie) ... sorry !eh las ca isi revine el. nu ii citesc recenziile si nu a mai facut vreuna demulttot ce ii trebuie sa fie resuscitat sunt violuri administrate sistematic de la cineva apetisant si multa dragalasenie. din pacate mai greu cu rabdarea si dragalasenia ca daca isi propune te face sa iti urasti viata viata in 10 min si juma de zi sa ti se para cea mai buna idee din ult decada sa iti scurtezi venele ori sa pleci in lume de nebuna pe jos si fara tintain rest este un pisoi cuminte, practic un inger
geo_x36 Reputație: -663 Postat Decembrie 10, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Decembrie 10, 2016 eh las ca isi revine el. nu ii citesc recenziile si nu a mai facut vreuna demulttot ce ii trebuie sa fie resuscitat sunt violuri administrate sistematic de la cineva apetisant si multa dragalasenie. din pacate mai greu cu rabdarea si dragalasenia ca daca isi propune te face sa iti urasti viata viata in 10 min si juma de zi sa ti se para cea mai buna idee din ult decada sa iti scurtezi venele ori sa pleci in lume de nebuna pe jos si fara tintain rest este un pisoi cuminte, practic un inger Daca zici tu donsoara Roz ...
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2016 Postat Decembrie 11, 2016 Pisicuts ce parere are ? De ce nu intra pe topic sa ne spuna ?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 11, 2016 pisicu' a ridicat un steag...
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 11, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 11, 2016 Pisicuts ce parere are ? De ce nu intra pe topic sa ne spuna ? sharli lasati felinu in pace ca e intr-un stadiu transcedental in care meditateaza la scopul vietii, rezolutii de anu nou, proprii memorii si cauta noi strategii in care creierasu lui sa excluda automat cuvinte ca si 'turturele', 'iepuritza', 'maimuta capucin'in scurt si exprimat laic poti sa intrebi pana ti se apleaca se face ca nu aude. ori asta ori chiar n'aude si daca se sinchiseste sa raspunda zice altceva teoria mea personala e ca invata noi mantre catre deicati egiptene din tagma pisiceascaPS nu am fumat decat camel
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum