Sari la conținut

ce darnic era pisicuts odata...

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

...acum e decat un 

Scrooge McCat

Pușca și cureaua lată ...

:laugh2

Postat

Melodia mea de suflet. :laugh2

Când ești caras de baltă și viața ți-e un chin,

Nu încerca frățică, să te dai rechin.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:in flames
Postat

Bobo daca tot zic astia de generozitate sa stii ca vreau cadouas.

Stai sa iti explic, iar mi-a venit o idee buna asa deodata. Am descoperit in dimi asta ca turturele ma fac sa ma simt f relaxata vizual si auditiv si imi place cum torc.Asa ca tu o sa imi cumperi 2 intr-o colivie cocheta(daca se poate roz cu manere aurii sau argintie si ii lipsesc eu cristale) si o sa ii numesc simbolic Pisi si Roza.

cand ma apuca asa o neliniste interioara in loc sa se degenereze rapid in draceala eu ma uit la turturelele mele si cand le vad asa cuminti si dragastoase si cum se freaca cap in cap o sa imi induca mesajul subliminal ca trebuie sa fiu blanda ca o porumbita si smerita. si o sa tac mereu ca sa ascult cum torc

Uite din astea albe vreau dar nu cu ochii rosii .mereu  mi-a fost frica de animale cu ochi rosii mi se par satanice si sunt suspicioasa si la iepurasi micutzi daca au. Spune-mi ca primesc turturele si o sa fiu cuminte si linistita tot restul vietii mele

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Când ești caras de baltă și viața ți-e un chin,

Nu încerca frățică, să te dai rechin.

ti-ai angajat paznic ? vad ca nu te  slabeste  din priviri  :slap2 :laugh2

• Like 8
  • Minus 15
Postat

ti-ai angajat paznic ? vad ca nu te  slabeste  din priviri  :slap2 :laugh2

Păi din câte știu, e paznic la Bellu!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Bobo daca tot zic astia de generozitate sa stii ca vreau cadouas.

Stai sa iti explic, iar mi-a venit o idee buna asa deodata. Am descoperit in dimi asta ca turturele ma fac sa ma simt f relaxata vizual si auditiv si imi place cum torc.Asa ca tu o sa imi cumperi 2 intr-o colivie cocheta(daca se poate roz cu manere aurii sau argintie si ii lipsesc eu cristale) si o sa ii numesc simbolic Pisi si Roza.

cand ma apuca asa o neliniste interioara in loc sa se degenereze rapid in draceala eu ma uit la turturelele mele si cand le vad asa cuminti si dragastoase si cum se freaca cap in cap o sa imi induca mesajul subliminal ca trebuie sa fiu blanda ca o porumbita si smerita. si o sa tac mereu ca sa ascult cum torc

Uite din astea albe vreau dar nu cu ochii rosii .mereu  mi-a fost frica de animale cu ochi rosii mi se par satanice si sunt suspicioasa si la iepurasi micutzi daca au. Spune-mi ca primesc turturele si o sa fiu cuminte si linistita tot restul vietii mele

https://www.youtube.com/watch?v=-qS77R0Y1K8

Mi-a zis Pisi că n-a găsit turturele, dar îți va trimite doi papagali: Dobre și Ray Donovan.:)

Postat

Mi-a zis Pisi că n-a găsit turturele, dar îți va trimite doi papagali: Dobre și Ray Donovan. :)

Cum indes eu asa ceva in colivii? Apoi daca ma gandesc ca tre transati tot eu sunt psihopata....

Si mai apoi e non uman sau mai bine zic impotriva naturii sa detii papagali latratori

Asa mai bine imi ia hibrid de caine cu lup. uite ce frumos sunt si neaparat sa aiba ochii galbeni :girly

http://akphoto3.ask.fm/581/132/647/100003016-1r9s1sh-ce9kkhmlnm72lsa/original/avatar.jpghttp://www.wolfzone.info/images/uploads/1308518604-Soul%20222.JPG

http://wolfpark.org/wp-content/uploads/2013/05/figure010.jpg

plus ca i-am zis pe mail ca am vazut pe olx turturele si mai erau si albe cu ochi negrii. imi placeau alea razatoare si cele indoneziene

si cand te gandesti ca ma simteam prost si am renuntat la ideea de copil iepuritza cu care l-am pisat acu cateva luni. unde mai pui ca imi plac si maimutele capucin. cred ca o sa ajunga la concluzia ca pt a ma simti multumita e cazul sa ma mute la ceva zoo :laugh2

• Oras:Back home
Postat

Cum indes eu asa ceva in colivii? Apoi daca ma gandesc ca tre transati tot eu sunt psihopata....

Si mai apoi e non uman sau mai bine zic impotriva naturii sa detii papagali latratori

Asa mai bine imi ia hibrid de caine cu lup. uite ce frumos sunt si neaparat sa aiba ochii galbeni :girly

http://akphoto3.ask.fm/581/132/647/100003016-1r9s1sh-ce9kkhmlnm72lsa/original/avatar.jpghttp://www.wolfzone.info/images/uploads/1308518604-Soul%20222.JPG

http://wolfpark.org/wp-content/uploads/2013/05/figure010.jpg

plus ca i-am zis pe mail ca am vazut pe olx turturele si mai erau si albe cu ochi negrii. imi placeau alea razatoare si cele indoneziene

si cand te gandesti ca ma simteam prost si am renuntat la ideea de copil iepuritza cu care l-am pisat acu cateva luni. unde mai pui ca imi plac si maimutele capucin. cred ca o sa ajunga la concluzia ca pt a ma simti multumita e cazul sa ma mute la ceva zoo :laugh2

Pai Roz dear, daca cumpara jupinu turturelele alea, hostingu cu ce duda mea il mai plateste ? ... se duce dreaq forumu asta .... nu ca ...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Pai Roz dear, daca cumpara jupinu turturelele alea, hostingu cu ce duda mea il mai plateste ? ... se duce dreaq forumu asta .... nu ca ...

ci am vazut cu oq meu ca-s tare ieftine. si oricum eu merit tot

tu mi-iei colivie frumusica cadou de craciun? hai vrei?

Postat

ci am vazut cu oq meu ca-s tare ieftine. si oricum eu merit tot

tu mi-iei colivie frumusica cadou de craciun? hai vrei?

:no2

Nope ... votez pentru libertatea ... TA !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

:no2

Nope ... votez pentru libertatea ... TA !  :laugh2  :laugh2  :laugh2

pai libertate va fi. sa vezi numai cum le eliberez pe birou lu bobo sa ii toace nervii cand cauta femei si anunturi pe net :laugh2 cand doarme pisi pot intra in colivie.

plus am vazut pe ytb un video cu turturele care au dezvoltat o intraga coregrafie sa se impresioneze in timp ce se curteaza si vreau si eu turturici animatoare. le cumpar si cuburi de plus sa topaie pe ele :laugh2 :laugh2

la tot m-am gandit desgur

Postat

pai libertate va fi. sa vezi numai cum le eliberez pe birou lu bobo sa ii toace nervii cand cauta femei si anunturi pe net :laugh2 cand doarme pisi pot intra in colivie.

plus am vazut pe ytb un video cu turturele care au dezvoltat o intraga coregrafie sa se impresioneze in timp ce se curteaza si vreau si eu turturici animatoare. le cumpar si cuburi de plus sa topaie pe ele :laugh2 :laugh2

la tot m-am gandit desgur

Bobo sau pisi asta al tau a ajuns cam rau ... plus ca are gusturi cam naspa in ultima vreme (vezi ultima lui recenzie) ... sorry !

Postat

Bobo sau pisi asta al tau a ajuns cam rau ... plus ca are gusturi cam naspa in ultima vreme (vezi ultima lui recenzie) ... sorry !

eh las ca isi revine el. nu ii citesc recenziile si nu a mai facut vreuna demult

tot ce ii trebuie sa fie resuscitat sunt violuri administrate sistematic de la cineva apetisant si multa dragalasenie. din pacate mai greu cu rabdarea si dragalasenia ca daca isi propune te face sa iti urasti viata viata in 10 min si juma de zi sa ti se para cea mai buna idee din ult decada sa iti scurtezi venele ori sa pleci in lume de nebuna pe jos si fara tinta

in rest este un pisoi cuminte, practic un inger :girly

Postat

eh las ca isi revine el. nu ii citesc recenziile si nu a mai facut vreuna demult

tot ce ii trebuie sa fie resuscitat sunt violuri administrate sistematic de la cineva apetisant si multa dragalasenie. din pacate mai greu cu rabdarea si dragalasenia ca daca isi propune te face sa iti urasti viata viata in 10 min si juma de zi sa ti se para cea mai buna idee din ult decada sa iti scurtezi venele ori sa pleci in lume de nebuna pe jos si fara tinta

in rest este un pisoi cuminte, practic un inger :girly

Daca zici tu donsoara Roz ...

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Pisicuts ce parere are ?

De ce nu intra pe topic sa ne spuna ? 

Postat

Pisicuts ce parere are ?

De ce nu intra pe topic sa ne spuna ? 

sharli lasati felinu in pace ca e intr-un stadiu transcedental in care meditateaza la scopul vietii, rezolutii de anu nou, proprii memorii si cauta noi strategii in care creierasu lui sa excluda automat cuvinte ca si 'turturele', 'iepuritza', 'maimuta capucin'

in scurt si exprimat laic poti sa intrebi pana ti se apleaca se face ca nu aude. ori asta ori chiar n'aude si daca se sinchiseste sa raspunda zice altceva :laugh2 teoria mea personala e ca invata noi mantre catre deicati egiptene din tagma pisiceasca

PS nu am fumat decat camel 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...