obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 14, 2016 Ca sa stai relaxat - sa ai " liniste si consens " in inima si in ganduri ca nea' Iliescovici - asa e precum spui ! Sunt urata si singura plus ca nimeni nu ma baga in seama .Ai citit ? E la feminin , da ? " Nu stiu altii cum sunt " da un lucru este sigur ! Eu Sunt femeie ! Da in fine , boss ! Crezi ce vrei ! Eu nu am o problema cu asta . eu pot sa raspund punctual pentru mine . Incerc sa scot niste demoni . Forumul asta -asa cum e el - a reusit sa ma tina departe de cineva o vreme . Nu stau foarte mult aici ! Doar cat sa rad suficient . Deocamdata imi da o stare buna . Cand am sa socot ca nu imi face bine o sa pun punct . Sincer, imi pare rau ca am avut dreptate si esti o femeie uratica si nefericita... 2 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Sincer , eu cred ca trebuie sa treci peste trauma asta ! Viata e frumoasa ! Trebuie sa te doara " undeva " ca eu sunt " asa" , precum ai intuit tu !
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 14, 2016 Sincer , eu cred ca trebuie sa treci peste trauma asta ! Viata e frumoasa ! Trebuie sa te doara " undeva " ca eu sunt " asa" , precum ai intuit tu !Să înțelegem că ești frumușică și fericită... 4 3
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Decembrie 14, 2016 Nu stii nimic ! Se pare ca nu o stiai pe aia cu " palmele peste fund sunt ca aplauzele cu o singura mana pentru un fund frumos " iar chestia aia cu lula peste gura este o " bataie' erotia care nu are legatura cu proverbul spus de tine . Poate si sotia ta are fantezii din astea . De ce nu incerci ? .Îmi place abordarea ta!Admir femeile care se dezlănțuie în pat, sunt deschise și comunicative. Cât despre a mea,îi înroșesc curul generos foarte des și,deasemenea,o botoxez de nu se vede,atunci când are disponibilitatea asta! Toată treaba este că,deși suntem împreună de foarte multă vreme,nici acum nu știu să ghicesc/știu când vrea să fie mai submisivă și când mai mistress,înțelegând pe parcursul ostilităților. Cât despre fanteziile ei,pe care mi le-a spus dea lungul anilor (am avut și avem o comunicare excelentă),ea fiind foarte deschisă,i le-am satisfăcut și le satisfac mereu,cu excepția uneia pe care nu vrea ea, pe care o consideră mai mult ca pe o întrebare,nefiind convinsă că i-ar și plăcea. Nu spun care!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Să înțelegem că ești frumușică și fericită... sa intelegem ???? E corect asa - la plural ? Eu vorbeam cu simpaticul- empaticul domn Obsedat domnia voastra aveti dreptul la o opinie separata.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Îmi place abordarea ta!Admir femeile care se dezlănțuie în pat, sunt deschise și comunicative. Cât despre a mea,îi înroșesc curul generos foarte des și,deasemenea,o botoxez de nu se vede,atunci când are disponibilitatea asta! Toată treaba este că,deși suntem împreună de foarte multă vreme,nici acum nu știu să ghicesc/știu când vrea să fie mai submisivă și când mai mistress,înțelegând pe parcursul ostilităților. Cât despre fanteziile ei,pe care mi le-a spus dea lungul anilor (am avut și avem o comunicare excelentă),ea fiind foarte deschisă,i le-am satisfăcut și le satisfac mereu,cu excepția uneia pe care nu vrea ea, pe care o consideră mai mult ca pe o întrebare,nefiind convinsă că i-ar și plăcea. Nu spun care! Imi e neclar , cu scuzele de rigoare , are o fantezie pe care nu o vrea ? Rog clarificare ! Multumesc anticipat ! 4 3
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 14, 2016 sa intelegem ???? E corect asa - la plural ? Eu vorbeam cu simpaticul- empaticul domn Obsedat domnia voastra aveti dreptul la o opinie separata. Are personalități multiple. Nu știi niciodată cu cine vorbești.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Are personalități multiple. Nu știi niciodată cu cine vorbești. cine ?
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Decembrie 14, 2016 Imi e neclar , cu scuzele de rigoare , are o fantezie pe care nu o vrea ? Rog clarificare ! Multumesc anticipat !Normal ar trebui să fiu reținut în a dezvălui un secret care nu-mi aparține,dar,pentru că îmi placi,fac o excepție. Este vorba de dublă penetrare, cu doi bărbați!
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 14, 2016 sa intelegem ???? E corect asa - la plural ? Eu vorbeam cu simpaticul- empaticul domn Obsedat domnia voastra aveti dreptul la o opinie separata. Discuția fiind publică, pe un forum public, nu vă înțeleg, stimată domnița, evidenta iritare. Când se menționează ceva în mod public, discuția nu prea mai e 1 la 1. Dar, îmi cer scuze dacă v-am inoportunat și promit să nu vă mai deranjez, pe forumul nostru, al curvarilor, unde nu mai avem loc și suntem trași de urechi de tot felul de neveste rătăcite pe aici. Sau de useri clonați, care fac valuri. O seară plăcută! 5 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Normal ar trebui să fiu reținut în a dezvălui un secret care nu-mi aparține,dar,pentru că îmi placi,fac o excepție. Este vorba de dublă penetrare, cu doi bărbați! o- la- la si iara la ! Am citit doar eu si inca ... nu stiu ... 1000 ! Umila mea parere ... Sa o lasati asa ... La stadiul de fantezie imposibila . Momentul acela ... In care ma gandesc " ce caut eu aici ? " ! .
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Discuția fiind publică, pe un forum public, nu vă înțeleg, stimată domnița, evidenta iritare. Când se menționează ceva în mod public, discuția nu prea mai e 1 la 1. Dar, îmi cer scuze dacă v-am inoportunat și promit să nu vă mai deranjez, pe forumul nostru, al curvarilor, unde nu mai avem loc și suntem trași de urechi de tot felul de neveste rătăcite pe aici. Sau de useri clonați, care fac valuri. O seară plăcută! esti pufi ?
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Discuția fiind publică, pe un forum public, nu vă înțeleg, stimată domnița, evidenta iritare. Când se menționează ceva în mod public, discuția nu prea mai e 1 la 1. Dar, îmi cer scuze dacă v-am inoportunat și promit să nu vă mai deranjez, pe forumul nostru, al curvarilor, unde nu mai avem loc și suntem trași de urechi de tot felul de neveste rătăcite pe aici. Sau de useri clonați, care fac valuri. O seară plăcută! pe bune ? Te-am tras de urechi ? Sunt o ratacita ? Daca nu ma vreti ., eu plec !
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 14, 2016 pe bune ? Te-am tras de urechi ? Sunt o ratacita ? Daca nu ma vreti ., eu plec !Țam zis k are personalități multe... Nai vrut să crezi.
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Țam zis k are personalități multe... Nai vrut să crezi. cine ?
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Decembrie 14, 2016 esti pufi ?? pe bune ? Te-am tras de urechi ? Sunt o ratacita ? Daca nu ma vreti ., eu plec !Pa! 4 4
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 14, 2016 cine ? Să mai treci p-aci, k ejt mișhto!
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 ? Pa! pa sa fie !
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 14, 2016 Postat Decembrie 14, 2016 Să mai treci p-aci, k ejt mișhto! intuiesc cat e de misto ! Incep sa vad
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Decembrie 14, 2016 intuiesc cat e de misto ! Incep sa vad . Ceai fumat?
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 14, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Decembrie 14, 2016 o- la- la si iara la ! Am citit doar eu si inca ... nu stiu ... 1000 ! Umila mea parere ... Sa o lasati asa ... La stadiul de fantezie imposibila . Momentul acela ... In care ma gandesc " ce caut eu aici ? " ! .Scuze pentru interacțiune!Nu am fost atent!Am avut impresia că vorbesc cu anais777! 2 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 15, 2016 boss hai ca asta cu pocioarele m-a facut sa rad copios ! Si restul postarilor tale ! Hai sa iti explic ca la grupa mica gradinita : ele picioarele in pozitia bipeda , nu discutam aici despre pozitia picioarelor in aer spre tavan / cer ! Hai ca ai inteles . Cand tipa sta langa tine - subliniez langa tine - are genunchi ( focus boss / genunchi sunt apropiati nu indepartati) indreptati spre tine . Alright boss!Esti golan!
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 15, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 15, 2016 A plecat Paraschiv(a)? 1 1
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2016 Postat Decembrie 15, 2016 . Ceai fumat? Nu fumez .
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Decembrie 15, 2016 Postat Decembrie 15, 2016 Scuze pentru interacțiune!Nu am fost atent!Am avut impresia că vorbesc cu anais777! Nu-i nevoie de scuze
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum