Sari la conținut

Cel Mai Mare Prost - Editia de Craciun 2016

Cel Mai Mare Prost pe nimfomane.com  

155 membri au votat

1. 1. Care este cel mai mare prost al forumului?

• Machucambo
      16
    • Dobre
      41
    • Rozkendra
      15
    • Raffaello
      8
    • Brett
      17
    • Picon
      48
    • Nobel
      10
    • Miky77
      29
    • Trollescoviciulos
      12
    • Justitiaru
      16

Postări Recomandate

• Oras:X.
Postat

De ce le-ai recunoaste? =))

Cand scrii esti singur

Sunt curios ce-ti fata mintiuca, nu de alta.

De recunoscut, nu am ce recunoaște.

Am zis de la bun inceput ca le accept pe toate, inclusiv alea ale lui picon, prin care isi injura parintii.

Da' ce, doar Jesus si Obama sa salveze lumea?

• Oras:Valhalla
Postat

Da' ce, doar Jesus si Obama sa salveze lumea?

Ultima fraza mi-a placut! :)

Azi ai castigat 

• Like 2
Postat

Ultima fraza mi-a placut! :)

Azi ai castigat

Multumesc.

Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta sa castigi titlul de cel mai mare prost.

• Like 1
Postat

Multumesc.

Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta sa castigi titlul de cel mai mare prost.

O lasam pentru la anu  =))

• Like 3
Postat

O lasam pentru la anu =))

Concurența a fost acerba anul acesta.

Credeam ca vei câștiga detașat, insa si Messi mai rateaza.

• Oras:Brasov
Postat

iar ma barfeste pulifriciul asta plicticos de Rinan. iar n-am chef sa ma iau de el.

mai rinita cronica ce esti eu nu am clone acesta fiind singurul meu cont activ. e bine ca stiai ca sunt usor chioara si ai bolduit,dar nu era necesar

N-ai chef fiindcă ai încasat-o de cîteva ori. Nu te țin curelele intelectului.

Nu ești suficient de dotată ca să-mi faci față. Și nu numai mie. Nu sunt eu ăl mai cel mai de pe aici. Mai sunt și alții care te-ar băga-n cofă, dacă te-ar lua în serios. Dar ei sunt lămuriți și de aceea te lasă în boii tăi. Pînă m-am lămurit și eu... te-am luat în serios, cum i-am luat și pe alți bolnavi de postăngeală cronică.

Dar narcisism și egocentrism ai din belșug. Ele te îndeamnă să te vîri mereu în față, ca musca-n... lapte, ele te fac să-ți exibi, hodoronc-tronc, suficiențele, cu aere de mare divă.

Divă? Poate... dar una de pansion, fandosită, mîțîită... ridicolă.

Ți-am mai citit din cînd în cînd producțiile literale. Majoritatea sunt repelente, unele dezgustătoare, iar cîteva m-au îngrozit, pur și simplu.

Vai de steaua celui care trăiește lîngă tine! A celui care-ți suportă hachițele... și pentru ce? Pentru niște nuri perisabili pe care i-ar găsi și aiurea - e plină balta - dacă nu mai atrăgători, în orice caz mai pașnici, mai dăruitori, mai senini.

Insuficiența intelectului te-a făcut și să te declari lovită de postarea mea, pentru că eu nu te-am atacat deloc, chiar deloc, în ea. Erai doar un exemplu, pozitiv. De cîte ori ți-ai făcut un cont nou - ești la al nu știu cîtelea - ai făcut-o transparent, n-ai încercat să-ți disimulezi identitatea, ca alții, ba chiar ți-ai declarat-o explicit. E de apreciat.

Asta trebuia să înțelegi din postarea mea, dar tu ești paranoică. Fiindcă provoci adversitate ți se răspunde, de regulă, pe măsură și de aceea ai ajuns să vezi în orice pomenire a ta un atac.

Am să-ți explic pe înțelesul tău:

Tu erai exemplul cu care am scos în evidență faptul că nobel, autodeclaratul savant cloncănelog, nu e în stare să găsească o clonă decît după ce respectivul o asumă, adică atunci cînd deja e evidentă pentru toată lumea. Repet, erai doar un exemplu concret care ilustra ridicolul competențelor pe care și le declară nobel, închipuitul mărginit cu ifose de cărturar.

Sper că acum ai înțeles în ce fel m-am referit la tine. Dacă nu... Dumnezeu cu mila.

Nu vreau să înțelegi că te consider neagră pînă și în cerul gurii. Nimeni nu e beznă adîncă sau lumină orbitoare. E undeva... între aceste extreme. Unii își cunosc locul, alții se amăgesc - ca tine. Unii își cunosc limitele, alții le neagă - ca tine.

Poate că, așa cum te autoapreciezi, ești chiar frumoasă. Habar n-am, dar nici nu-s curios. La ce îți zace în minte și în caracter, frumusețea ta, atîta cîtă e, e mult prea scumpă. Nu merită deranjul.

• Oras:in flames
Postat

Nu ești suficient de dotată ca să-mi faci față. Și nu numai mie. Nu sunt eu ăl mai cel mai de pe aici. Mai sunt și alții care te-ar băga-n cofă, dacă te-ar lua în serios. Dar ei sunt lămuriți și de aceea te lasă în boii tăi. Pînă m-am lămurit și eu... te-am luat în serios, cum i-am luat și pe alți bolnavi de postăngeală cronică.

Dar narcisism și egocentrism ai din belșug. Ele te îndeamnă să te vîri mereu în față, ca musca-n... lapte, ele te fac să-ți exibi, hodoronc-tronc, suficiențele, cu aere de mare divă.

Ți-am mai citit din cînd în cînd producțiile literale. Majoritatea sunt repelente, unele dezgustătoare, iar cîteva m-au îngrozit, pur și simplu.

Vai de steaua celui care trăiește lîngă tine! A celui care-ți suportă hachițele... și pentru ce? Pentru niște nuri perisabili pe care i-ar găsi și aiurea - e plină balta - dacă nu mai atrăgători, în orice caz mai pașnici, mai dăruitori, mai senini.

Insuficiența intelectului te-a făcut și să te declari lovită de postarea mea, pentru că eu nu te-am atacat deloc, chiar deloc, în ea. Erai doar un exemplu, pozitiv. De cîte ori ți-ai făcut un cont nou - ești la al nu știu cîtelea - ai făcut-o transparent, n-ai încercat să-ți disimulezi identitatea, ca alții, ba chiar ți-ai declarat-o explicit. E de apreciat.

Asta trebuia să înțelegi din postarea mea, dar tu ești paranoică. Fiindcă provoci adversitate ți se răspunde, de regulă, pe măsură și de aceea ai ajuns să vezi în orice pomenire a ta un atac.

Tu erai exemplul cu care am scos în evidență faptul că nobel, autodeclaratul savant cloncănelog, nu e în stare să găsească o clonă decît după ce respectivul o asumă, adică atunci cînd deja e evidentă pentru toată lumea. Repet, erai doar un exemplu concret care ilustra ridicolul competențelor pe care și le declară nobel, închipuitul mărginit cu ifose de cărturar.

Sper că acum ai înțeles în ce fel m-am referit la tine. Dacă nu... Dumnezeu cu mila.

Nu vreau să înțelegi că te consider neagră pînă și în cerul gurii. Nimeni nu e beznă adîncă sau lumină orbitoare. E undeva... între aceste extreme. Unii își cunosc locul, alții se amăgesc - ca tine. Unii își cunosc limitele, alții le neagă - ca tine.

Poate că, așa cum te autoapreciezi, ești chiar frumoasă. Habar n-am, dar nici nu-s curios. La ce îți zace în minte și în caracter, frumusețea ta, atîta cîtă e, e mult prea scumpă. Nu merită deranjul.

Doamne fereste si cand scrii in scurt ma plictisesti

Daca tu ai impresia ca stau sa citesc ce ai scris traiesti pe Marte

• Like 2
Postat

No....cum se simte pacientul nostru scriitor astazi???

Hai sa vedem.....asaaaa....am umplut cartea de colorat cu multe litere asa i?

BRAVO!

Foarte frumos .Mai scriem ceva azi? :)

• Like 2
Postat

BRAVO!

Glume de cocostarc plesuv.

Postat

Glume de cocostarc plesuv.

Monstrul meu marin preferat este Kraken-ul.

Dar nu acesta "modern" clasificat de Linnaeus in categoria cefalopodelor in 1735,transformat apoi saracul intr-o caracatita mai supradimensionata,ci acela vechi acel mostru fara forma pe care nu se stia cum arata si era considerat imposibil de omorat.

Se spunea despre Kraken ca este un monstru cu totul special.Era atat de mare incat oamenii il confundau cu o insula cand il vedeau.

Isi descarcau vapoarele pe el si Krakenul nu facea nimic.

Apoi isi construiau case pe el ,sate intregi si Krakenul nu facea nimic.

Apoi isi plantau copaci pe spatele Krakenului isi cultivau pamanturile ,si Krakenul ii lasa in pace nu facea nimic.

Si treceau ani de zile asa si oamenii isi traiau vietile pe spatele Krakenului si animalul ii lasa in pace.

Pana intr o zi ,cand Krakenul se scufunda in mare disparand in adancuri cu tot ce era pe spinarea lui. :)

• Like 3
Postat

Când ma uit la rezultatul sondajului, interimar totuși, parca e un deja vu al alegerilor prezidențiale din 1996.

Se va intra in turul 2?

Atunci am ales raul cel mai mic.

Acum, trebuie sa alegem prostul cel mai mare.

:)

Postat

Când ma uit la rezultatul sondajului, interimar totuși, parca e un deja vu al alegerilor prezidențiale din 1996.

Atunci am ales raul cel mai mic.

Acum, trebuie sa alegem prostul cel mai mare.

Nu dintre doi candidați.

Proștii e mulți.

ziceai ca io's isteata uoooooo fariseule :laugh2

ma pupi si apoi ma vinzi, dar ce esti vreo iuda sau un peste?

Postat

ziceai ca io's isteata uoooooo fariseule :laugh2

ma pupi si apoi ma vinzi, dar ce esti vreo iuda sau un peste?

Am editat.

Ai iesit cu pekineza oly sa plimbati oile de dimineata?

Postat

Am editat.

Ai iesit cu pekineza oly sa plimbati oile de dimineata?

oly are oi? pai daca stiam ieseam sa socializeze cu caprele mele

Postat

Doamne fereste si cand scrii in scurt ma plictisesti

Daca tu ai impresia ca stau sa citesc ce ai scris traiesti pe Marte

Asta să i-o spui lui mutu!

Știm cu toții că și tu suferi de ADHD, ca toți lătrăii de pe aici de altfel, dar ai citit-o din scoarță-n scoarță și cu sufletul la gură, că doar era vorba despre subiectul cel mai important pentru tine, din toată istoria trecută, prezentă și viitoare a omenirii – recte TU.

Și nu mă fă să dau linkuri către poliloghiile tale... că e plin forumul de ele.

Postat

BRAVO!

Ce te mai căznești să-ți salvezi bruma de stimă de sine...

Mișcător, pînă la lacrimi... de atîta rîs!

Postat

Asta să i-o spui lui mutu!

Știm cu toții că și tu suferi de ADHD, ca toți lătrăii de pe aici de altfel, dar ai citit-o din scoarță-n scoarță și cu sufletul la gură, că doar era vorba despre subiectul cel mai important pentru tine, din toată istoria trecută, prezentă și viitoare a omenirii – recte TU.

Și nu mă fă să dau linkuri către poliloghiile tale... că e plin forumul de ele.

n-am citit daca am am zis

ai un stil plictisitor de a FI ti-am zis de cateva ori si nu am placerea sa citesc mai mult decat 2 randuri maxim din ce zici tu si desori imi pare rau. acu am citit de exemplu. esti mai digerabil cand postezi poeme personalizate

Postat

Messi are o formă (ușoară) de autism. Și nici deștept nu pare. E fotbalist, ce dracu', doar nu toți sunt Mister Cornel!  :laugh2

Așa că ... 

mistă cornel e destept?  =))  =))  =))

Postat

Pe tine de ce nu te-ai pus? Ai avea reale șanse de câștig. Sau clonele nu se pun? :laugh2

bă, mai lasa si altii sa castige. iei tu toate premiile?  =))

Postat

Se pare ca Picon s-a desprins si, conform asteptarilor intregii comunitati forumistice, va castiga detasat.

Experienta, discursul prolix si activitatea prolifica au cantarit decisiv in fata unor useri precum raffaelo sau miky77, care nu au avut drept atuuri decat idiotenia teribila.

Trebuie sa avem si un castigator moral, adica Nobel.

• Oras:FALASTOACA
Postat

Se pare ca Picon s-a desprins si, conform asteptarilor intregii comunitati forumistice, va castiga detasat.

Experienta, discursul prolix si activitatea prolifica au cantarit decisiv in fata unor useri precum raffaelo sau miky77, care nu au avut drept atuuri decat idiotenia teribila.

Trebuie sa avem si un castigator moral, adica Nobel.

Eu cred ca Mikyputa ii ia fata lui Piconela pe ultima suta de metri.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Și amândoi îți iau fața în pulă! Cu CIM și COF, să ai și tu ceva de mâncare!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nu trebuie sa ne arati fata ta adevarata pe ultima suta de metri . O cunoastem   deja .

Un pacalici chinuit de viata , care tot incerca din abundenta sa-si arate retardul mintal  cu care a fost inzestrat 

• Like 18
  • Minus 14
Postat

Nu trebuie sa ne arati fata ta adevarata pe ultima suta de metri . O cunoastem   deja .

Un pacalici chinuit de viata , care tot incerca din abundenta sa-si arate retardul mintal  cu care a fost inzestrat 

Cum trage Piconela o bășină,apare si sluga lui credincioasă s-o adulmece.

Postat

Cum trage Piconela o bășină,apare si sluga lui credincioasă s-o adulmece.

Pacaliciule nu mi-ai raspuns la propunere  :)

• Like 17
  • Minus 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...