Sari la conținut

Loc de injurat (unul pe celelalt)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Intrucat am certuri si injuraturi pe toate topicele, m-am decis sa fac eu unul special pentru asta. Poate mai avem si loc de discutii, ca jumatate din postari sunt injuraturi. :) 

• Like 1
Postat

Intrucat am certuri si injuraturi pe toate topicele, m-am decis sa fac eu unul special pentru asta. Poate mai avem si loc de discutii, ca jumatate din postari sunt injuraturi. :)

A mai fost deschis unul asemanator. Dar l-a inchis administratorul dupa 1-2 zile ... :laugh2

• Like 7
Postat

A mai fost deschis unul asemanator. Dar l-a inchis administratorul dupa 1-2 zile ... :laugh2

Clar. O sa fie distractiv. :)

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Clar. O sa fie distractiv. :)

Ce n-ai inteles tu este ca, ai de-a face cu stapanii forumului, ce zic eu forum, ai universului, ai antimateriei ! :laugh2

Ar fi degradant sa se inghesuie intr-un topic, unde mai pui ca topicul e mic , iar ego-urile lor infinite !

• Like 1
Postat

Ce topic trist

:(

E trist, dar poate se trezesc si ceilalti si se opresc. Nu mai exista topic nepoluat cu injuraturi si amenintari. O fi testosteronul in crestere de vina.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E trist, dar poate se trezesc si ceilalti si se opresc. Nu mai exista topic nepoluat cu injuraturi si amenintari. O fi testosteronul in crestere de vina.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Uite încep eu =))

post-124552-0-55858900-1481405946_thumb.jpg

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Du-te-n plm!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...