Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Hazard s-a hazardat, Rozkendra s-a trepanat, Miki s-a piconizat, Machucambo a latrat, Hristos a inviat, Unu' a mai decedat, tot forumul e un câcat.

Iar eu am plecat.

:)

Da' pe thecat l-ai uitat...? :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Da' pe thecat l-ai uitat...? :)

ie uituc de fel sau te-a eliminat din lista de "doleante" . 

Daca a uitat el la cati ani i-a dat la prostituata aceea la buci  : "19 sau 28" ?

• Like 16
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

@Marinelu' - bai eu nu sunt ipocrit, atat pot sa zic. Poate ca intr-adevar nu ar trebui adusa famila in discutiile astea, aici e corect. Ideea ca si mie imi place pizda mult si a neveste-mii dar si a altor femei, ca e pacat sa ajung la batranete si sa zic ca am futut doar pizda nevestei atat timp. plm, parerea mea, fiecare cu gandirea lui, cu fanteziile lui.

Da acu' te intreb si eu pe tine, ca zici ca stii ce cauti. De ce nu ai gasit-o pe aleasa pana acum? Din ce am inteles ai undeva intre 35-40 de ani daca am inteles bine de prin diverse postari, nu stiu sigur... Nu crezi ca e cam tarziu ? 

• Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

@Marinelu' - bai eu nu sunt ipocrit, atat pot sa zic. Poate ca intr-adevar nu ar trebui adusa famila in discutiile astea, aici e corect. Ideea ca si mie imi place pizda mult si a neveste-mii dar si a altor femei, ca e pacat sa ajung la batranete si sa zic ca am futut doar pizda nevestei atat timp. plm, parerea mea, fiecare cu gandirea lui, cu fanteziile lui.

Da acu' te intreb si eu pe tine, ca zici ca stii ce cauti. De ce nu ai gasit-o pe aleasa pana acum? Din ce am inteles ai undeva intre 35-40 de ani daca am inteles bine de prin diverse postari, nu stiu sigur... Nu crezi ca e cam tarziu ? 

............................

@ Jeane, si nu esti singurul, sa stii ca nu exista ceva mai de rahat, decat faptul ca un necunoscut sa inceapa a fi interesat si a cere explicatii despre viata personala a altor necunoscuti si a le da sfaturi cum sa-si traiasca ei viata.
   Eu mereu am propus dezbateri despre fenomene de interes general si nu chit-chat inutil, fiind interesati doar de barfe si viata privata a unora sau a altora. Daca vrei s-o dai in barfa, nu m-ai gasit.
   Nu o lua ca pe un sfat sau ca pe un repros, este pur si simplu opinia mea despre un subiect/concept aberant, fals si ipocrit, extrem de vehiculat si promovat aici.
   Atunci cand nu este vorba despre persoane single sau aflate in relatii deschise care pot face cu oricine si orice le trece prin bostane, si se arunca cu vorbe mari, iubire, sentimente, dragoste, respect si alte alea-alea cum este cazul relatiilor stabile, ajungandu-se in a minti si a insela partenera/ul pe care zicem ca-l iubim, inseamna ca nu avem niciun pic de caracter si ca nu respectam acea persoana, PUNCT.
   Cand zicem ca iubim din toata fiinta noastra si ca ne respectam partenerul, nu il vom insela, stiind ca ii putem provoca o suferinta extrem de mare in cazul in care este foarte posibil sa banuiasca sau chiar sa afle.
    De ce sunt singur la varsta mea ?
   Extrem de simplu, pentru ca imi place sa traiesc viata asa cum vreau eu - nu cum zice gura lumii, vreau totul sau nimic, pentru ca nu am gasit inca femeia care din punctul meu de vedere, si doar al meu, sa tina pasul cu mine atat moral, mental cat si sexual. Compromisuri nu fac, iar ca sa fac greseala generala si sa trag speranta desarta cum ca ne vom putea modela partenerii in timp si cu rabdare dupa asemanarea noastra, n-o fac, rezumadu-ma momentan sa iau pe bucati doar ce este mai placut din viata, fara stresul si nefericirea comuna in majoritate cuplurilor incompatibile, intr-o societate si lume din ce in ce mai dementa.
   Faptul ca exista si oameni carora nu le este teama sa spuna ce gandesc si ce simt cu adevarat despre anumite lucruri de interes general, bazate pe propriile experiente de viata, nu va da dreptul sa intrati in viata lor cerandu-le fel si fel de explicatii, pentru ca ...masini...labareala...nesimtire, si nu dialog ori dezbatere civilizata.
Link spre comentariu

Cat egoism!!!

Daca femeia nu tine pasul, el merge inainte :( eventual, se intoarce din drum si ii mai da un branci ca deh, e prea proasta pentru el :( ... trist , trist, trist

Oare cand va invata ca un cuplu se formeaza prin intelegere si sprijin reciproc ?

Oricum, nu e treaba mea :D

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Da Marinele, pare ca ești cam egoist asa e, ii dau dreptate doamnei. Plm, ți-am pus niște întrebări ca sa aflu mai exact și sa mai dialoghez pe topicul tău. Nu o iau ca reproș, e părerea ta, zici și lucruri bune. Ti-am mai zis ca nu sunt nici ipocrit. zici ca ai avut și relații lungi de ani, dar nu stiu cu ce ai rămas din ele. Dacă zici ca răbdarea, înțelegerea și dialogul intre parteneri nu te modelează te înșeli băiete. Eu eram mai dobitoc și impulsiv acum ceva timp dar ii mulțumesc soției ca a avut răbdare, m-am mai maturizat și eu. Ca ma bag un pic în ciorba, ți-am zis de ce, poate am prins drag de tine (nu va gândiți la prostii ăștia restul :) ) și poate un ajutor nu strica nimănui. Dar dacă nu vrei nu-i bai. Un sfat îți dau, totuși, nu o lua în nume de rau:

Nu fii egoist, implică-te, dăruiește și vei primi înapoi.

Lumea s-a schimbat și din cauza celor care nu mai vor relații unde trebuie sa te implici, care nu mai vor responsabilitate, care nu vor sa îl înțeleagă și sa-l ajute pe cel de lângă el (pare ca și tu faci parte din aceasta categorie ) . Plm , cunosc prea multi și multe în jurul meu fără familie, fără relații stabile la aproape 40 de ani....plm nu mai scriu mai multe ca se face postarea prea mare și devine neinteresanta (nu ca asa ar fi). Asta e trist...

• Like 2
Link spre comentariu
    @Jeane, iar n-ai inteles nimic, nu este vorba de egoism, neimplicare, resposabilitate, de rabdare si intelegere, este vorba de incompatibilitate si a putea gandi inca realist, chiar si cu o pizda cracanata in fata ochilor.

Esti subversiv si diversionist, era vorba despre ipocrizia de a-ti insela patrenera pe care zici ca o iubesti si ca o respecti, deviind discutia la egoismul si lipsa mea de rabdare.

Cand suma compromisurilor depaseste suma momentelor de fericire sincera, aia nu este relatie/mariaj, este o complacere ipocrita si tacita din parterea ambilor parteneri, de ochii lumii/copiilor si de a avea un acoperis stabil deasupra capului, intr-un sitem social de rahat care cu greu iti permite independenta si obtinerea unei locuinte de unul singur, din fericire pentru mine, eu nedepinzand de sitemul social-salarial mioritic. 

Intr-o lume atat de dezvoltata, avand acces la o gramada de lucruri si cu posibilitatate de a cunoaste extrem de multe persoane, ajungem majoritatea sa formam cupluri cu doar vecinu/vecina de bloc, casa, strada, colega/u de gradinita, scoala, liceu, facultate, serviciu ori cu prietenu' lu' prietena si viceversa, si apoi ne intrebam ca de ce majoritatea cuplurilor scartaie/sufera ajungandu-se in aproape jumatate dintre ele la certuri, scandaluri, batai, inselaciuni si alte divorturi.

Intr-o lume atat de deschisa, cu atatea optiuni si posibilitati, tot la stadiul de trib ne aflam, ne futem doar in turma ca oile, ravnind apoi tampitii/tampitele la oaia/capra/calul vecinului.

Cea mai mare tampenie ipocrita, sa te saturi de pizda consoartei pe care zici ca o iubesti o respecti, de parca pizda aia este o chestie abstracta, detasabila si interschimbabila, nelegata de sufletul si sentimentele aceleiasi persoane, ca sa ajungi sa o inseli.

Futeti-va bai oameni buni de sa va ia dracii, sa va sara toti flocii si sa va saturati de pula/pizda inainte de a va pune pirostriile, ca pe urma d-aia va plangeti toti ca nu va mai place ciorba ori castravetele de acasa, venind cu scuze, motive si tot felul de ineptii care mai de care mai penibile.

Si faptul ca majoritatea indiferent ca femei sau barbati se ingrasa ca porcii dupa mariaj, alta dovada de nesimtire si lipsa de respect fata de partener, ducand implicit la faptul ca magarul sau capra vecinului sa para mai atractivi/e.

Sa nu va intrebati daca mai devreme sau mai tarziu, pe astia care va credeti voi futacii pamantului, nu o sa ajungeti sa va insele consoartele.

Link spre comentariu

Bai Marinele hai ca am ajuns cam departe cu treaba asta de un fel de dialog. În fine, eu am înțeles ce ai zis tu sper ca ai înțeles ceva și din rațiunea mea. Gata nu mai ma justific eu e fel de relație am eu în căsnicia mea, atât îți repet ca îmi este foarte bine, nu sunt ipocrit și nu m-am saturat de pizda soției. Nu exista asa ceva ce zici tu, sa fuți de sa-ti sara capacele înainte de a-ti pune pirostriile, nu ai de unde sa știi vorbești în recunoștință de cauza, nu ești însurat, nu ai copiii, nu ai experienta asta. Punct. Ne auzim pe alte topice :) bafta

• Like 4
Link spre comentariu

Imi pare rau si imi cer eu scuze anticipat oamenilor sanatosi la cap si de buna credinta, care au fost nevoiti sa asiste si pe topicul acesta ca de altfel si pe tot forumul, la circul asta ieftin, diareea si cacarezele mentale debitate de mintile voastre bolnave, obosite si limitate, cat si cu scopul de a va promova in continuare interesele evidente, a diverselor infractiuni, a proxenetismului si a prostitutiei de cea mai joasa speta, degradand in ultimul hal spiritul si conditia umana.

Nu este de ras, ci de plans si ingrijorator, nu este nici caterinca si nici socializare ceea ce faceti voi aici, este si tine de domeniul patologicului, este boala psihica combinata cu interese evidente.
 Ati dovedit inca o data ce fel de oameni marunti, meschini, afectati psihic si lipsiti de caracter sunteti, murdarind si infectand totul in jurul vostru.  :no2
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Imi pare rau si imi cer eu scuze anticipat oamenilor sanatosi la cap si de buna credinta, care au fost nevoiti sa asiste si pe topicul acesta ca de altfel si pe tot forumul, la circul asta ieftin, diareea si cacarezele mentale debitate de mintile voastre bolnave, obosite si limitate, cat si cu scopul de a va promova in continuare interesele evidente, a diverselor infractiuni, a proxenetismului si a prostitutiei de cea mai joasa speta, degradand in ultimul hal spiritul si conditia umana.

Nu este de ras, ci de plans si ingrijorator, nu este nici caterinca si nici socializare ceea ce faceti voi aici, este si tine de domeniul patologicului, este boala psihica combinata cu interese evidente.
 Ati dovedit inca o data ce fel de oameni marunti, meschini, afectati psihic si lipsiti de caracter sunteti, murdarind si infectand totul in jurul vostru.  :no2

Trebuia sa te astepti la circ pentru ca tu insuti ai facut un adevarat circ prin insusi titlul threadului. 

Sa nu te iei de mine ca am spus ca te ignor... nu are rost, nu vei face decat sa-mi hranesti cinismul :D

Ma intreb, asa cu inteligenta mea de gaina ametita, oare tu nu cauti sa-ti promovezi interesul pe acest site?

Cred ca nimeni nu rade cu adevarat ca la circ citindu-ti mai mult sau mai putin aberatiile daca eram cu totii oameni de vaza si cu aspiratiuni inalte crezi ca ne mai curvasaream pe aici ? 

Ar trebui sa cauti si sa intri incercurile "inalte" pentru ca micimile noastre nu sunt in stare sa-ti asigure si sa-ti hraneasca interesele 

Hai, pa! 

Azi sunt trista, foarte trista! :( 

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...