Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

Caut sponsor permanent 

accept 100$/noapte si renunt la zilele de weekend

In caz ca nu ai banii astia, ti pot imprumuta eu :D

..........................

Numa idei tampite poti prelua de la mine, ceva normal, nu ?  :thinking

Pai si atunci de ce ai mai simtit nevoia sa ma mascaresti si sa-mi umpli si topingul asta de diaree, arzand-o-n  dume penibile si libidioase de autobaza cu toate casanovele astea in pampersi senile, mascaricii forumului ?
  Ma faci de deschid un topic de matrimoniale pe bune, cu titlul caut nevasta fara mustati, femeie-nu foca, 20-35 de ani, minim 165 cm, max 60 de kile, futacioasa, cu coditia sa se futa doar cu mine, macar o data zilnic, pentru fiecare futai avand cadou 1 bulion. 
  Mancarea o fac eu, contracost, o partida de sex...bautura, dulciurile si masajul erotic bonus.
Link spre comentariu

..........................

Numa idei tampite poti prelua de la mine, ceva normal, nu ?  :thinking

Pai si atunci de ce ai mai simtit nevoia sa ma mascaresti si sa-mi umpli si topingul asta de diaree, arzand-o-n  dume penibile si libidioase de autobaza cu toate casanovele astea in pampersi senile, mascaricii forumului ?
  Ma faci de deschid un topic de matrimoniale pe bune, cu titlul caut nevasta fara mustati, femeie-nu foca, 20-35 de ani, minim 165 cm, max 60 de kile, futacioasa, cu coditia sa se futa doar cu mine, macar o data zilnic, pentru fiecare futai avand cadou 1 bulion. 
  Mancarea o fac eu, contracost, o partida de sex...bautura, dulciurile si masajul erotic bonus.

=)) am incercat si eu , nu am dat cu parul ... si asa ai zis ca ti-am stricat bunaciune de thread :(

ce rau imi pare ca pui numai "idei tampite" =)) ... baga si tu ceva inteligent sa prind ideea mai din scurt - =)) 

ma apropii de 165... mai exact am 163... daca te gandesti ca omul nu mai creste in inaltime odata cu varsta ci chiar incepe sa se topeasca, cu timpul voi incepe sa scad din inaltime =)) ... kg, nu-s chiar balena , usurel impanata in jur de 65 kg , 

1bulion pentru fiecare futai ??? esti nebun????? fac in fiecare toamna daca imi pun mintea nu un bulion ci 50borcane :D =)) 

bien , daca gatesti tu ... accept sa stau cracita dupa fiecare masa ... ma lasi sa ti-o sug? =)) ....

ahhh ... am uitat varsta =)) ... nu corespund =)) sunt mai maricica =)) 

Ma gandeam ca la kilograme se poate usor lucra doar sa vrei ... deci , nici acolo nu-i impediment :D

Link spre comentariu

Postarea anului ... până acum!  :laugh2

.....................

Io zic ca este mult mai bine asa, decat PROSTUL FORUMULUI, votat in mod democratic si oficial. :D

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

.....................

Io zic ca este mult mai bine asa, decat PROSTUL FORUMULUI, votat in mod democratic si oficial. :D

Păi a uitat să te treacă pe listă, prostul ăla! Oricum, trebuia să înceapă cu el.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
  • Minus 21
Link spre comentariu
Vizitator 1280ionut
Reputație: 0

pisarcosilor ,v-a facut v-ships in tot topicul de cacao ))))))m -am amuzat teribil    nu va mai stresati neuronul ,nu are rost   e cu multe ,,clase ;;peste voi   v-ships esti demential ,doamne ce m-am amuzat )))))))))

Link spre comentariu

pisarcosilor ,v-a facut v-ships in tot topicul de cacao ))))))m -am amuzat teribil    nu va mai stresati neuronul ,nu are rost   e cu multe ,,clase ;;peste voi   v-ships esti demential ,doamne ce m-am amuzat )))))))))

Pe bune?

• Like 2
  • Minus 21
Link spre comentariu
    Stai chill, ie pa vine, kizda later, momentan is ocupat sa fut in gat pa DG proxenetii astia jegosi care mi-au stricat si topingul asta.   :@

Momentan, te-as fute numa' de ciuda, de draci si din razbunare, ca mi l-ai adus acilea cu chit-chat-ul tau infantil, pe bosorogu' asta pensionar muist si obsedat. :D

Link spre comentariu

moi?! c'est ne pas posible!!! 

regarde moi, je suis un ange

:D

Te rog sa nu vorbesti asa urat ... nu ma futi ... am auzit ca tu vrei love  :blushing2 

apropos: 

stii ca futaiul de impacare e cel mai patimas? 

dar sa nu devina obisnuinta ca nu ma mai joc :D

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Ai grija! Daca-l mangai pe v-shiTs, nu mai scapi de el. Va trebui sa-l castrezi si vaccinezi. Mai mult, nici maniere nu are. Se linge la greu si face in casa. :laugh2 :laugh2 :laugh2

ce grijuliu esti tu pentru mine .... oare de ce?  :thinking 

:pimp 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...