Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bine mai madam coerenta, nu este nevoie sa repeti. :D
  Referitor la renuntarea de organe, reiterez:
 Imi tai pula si ma cac pe ea, daca nu macar un sfert dintre tantaloaicele prostite, pestite si speriate prezente pe site, nu veneau cu mine pentru suta aia amarata, daca 99% dintre ele nu aveau peste, caras cu barba sau iubi garide. :D

Pff, ma refeream la partea cu drastic, da-o-n colo ca era doar simpla fraza.  :slap2
  Eee pula calului, vii si tu acum cu citate de acum o saptamna, inainte de sfarsitul lumii si inghititul orasului de nameti. :D
 Pai rabdare pentru tine inseamna doar o saptamana ? Nu ziceai tu ca voi femeile puteti sta si o viata intreaga fara pastarnac doar ca ne ne faceti noua barbatilor in ciuda ? :D

Vino duuoamneee, stinge-mi neamu, ca ajugem toti la balamuc cu tine. :D

Sper ca nu te futi la fel cum incerci sa rationezi/delirezi/impresionezi p-acilea. :D

http://monede.stfp.net/Bancnote/Imagini/BW26.jpg

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
      Multumesc tuturor fanilor mei: idiotilor, dementilor, onanistilor, lacheilor limbisti, calcanilor, tiganilor si a altor pesti zburatori.

Fara voi nu reuseam sa fiu cunoscut, faimos si apreciat in aceasta groapa cu cacat, daca as fi fost lasat sa vorbesc de unul singur.

Faptul ca nicio postare de-a mea nu va scapat neurmarita, incercand de fiecare data la cateva minute minute sa o camuflati in rahatul vostru pe care mancati zilnic, inseamna ceva, pentru fiecare om sanatos la cap care citeste p-acilea.

Proxenetilor reali, a tiganilor si a altor 'recenzori pensionari de canapea' prezenti in listele de pe DG cat si aici, care se vad cu ochiul liber si se stiu ei bine care, cum, cine sunt, am sa le transmit ceva : puteti sa le multumiti trupei de bosorogi sifilitici, impotenti si agitatori in frunte cu picon, ei fiind principalul motiv pentru care ati devenit si voi faimosi, nefiind lasati in anonimat, si probabil nici in libertate prea mult timp.

Stati linistiti si incetati cu agitatia asta penibila ca va faceti si mai rau de ras. Milioanele de oameni normali si sanatosi la cap se vor fute in continuare intre ei, cum vor ei, cu cine vor ei si pe cati bani sau acadele/floricele vor ei, nefolosind toaletele publice pe care vi le promovati voi aici.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Adica marinelul este atat de nasol ca nu poate fute ceva nici cu 100E ?

Vino coaie Sambata seara cu mine ca-ti combin eu una ,

Gratis da-te-n sloboz ca-mi esti simpatic

A bagat anunt proaspat. Cred ca acum are succes.

post-70730-0-39504200-1484398681_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
Postat

A bagat anunt proaspat. Cred ca acum are succes.

O fi strâns suta aia de euro?

• Like 2
  • Minus 21
  • Membru Premium
  • Oras:Craiova
Postat
  Daca voiam sa ma prostituez mental, sa amagesc printese pisicoase si fitoase ori alte proaste cu craci, sa le fut pe un suc si doua **spam editat**-chups cum majoritatea cacanarilor asta incearca sa faca, ma apucam sa plagiez ceva din Sandra Brown, copiam citatele penibile copiate ale lu' lopix si ale lu' mareana cristescu, adica ceva libidinos la maxim, gen tzipiripi si amintirile lui din copilarie, chestii de umezit babe si virgine in chiloti, si le postam pe fasbuci, nu aici, unde principalul subiect dezbatut este sexul, indiferent ca moca, pe acadele, pe multi sau pe putini bani. 

:laugh2  sa-mi bag pula daca am umezit vreo baba sau virgina! Bai, si m-am straduit sa fiu libidionos la maxim, dar cred ca nici femeia nu mai e ce-a fost :laugh2

Ba, imi pare rau ca te-au dezgustat povestile mele, dar vad ca le-ai citit, si te-au marcat, de le dai tu exemplu.  

Astepti continuarea, este?     :laugh2

• Like 4

"Be the change you want to see in the world" - Mahatma Gandhi

TZIPIRIPI'S BLOG

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

:laugh2  sa-mi bag pula daca am umezit vreo baba sau virgina! Bai, si m-am straduit sa fiu libidionos la maxim, dar cred ca nici femeia nu mai e ce-a fost :laugh2

Ba, imi pare rau ca te-au dezgustat povestile mele, dar vad ca le-ai citit, si te-au marcat, de le dai tu exemplu.  

Astepti continuarea, este?     :laugh2

Ai exclus categoria babe virgine :) . Mie imi place ce depeni tu acolo . Nimic libidinos . Nimic copiat .
  • Membru Premium
Postat

Ai exclus categoria babe virgine :) . Mie imi place ce depeni tu acolo . Nimic libidinos . Nimic copiat .

Ia uite ma, ca i-a plăcut Anei. Vezi ma, nea bărcuța, ca mai sunt și femei inteligente care se umecteaza la povestea mea. Ana, sper ca nu ești baba virgina, ca i-am întări teoria omului, și n-aș vrea sa ii dau satisfacție, ca e un omulet cam rău :)

• Like 3

TZIPIRIPI'S BLOG

Vizitator ana paraschiv
Postat

Stai linistit, e barbat. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Fatah ! Un secret nu poate omu' sa- ti spuie ! Gura - sparta mai esti ! Tzipiripi nu te lua dupa ea , este cea mai rautacioasa femeie pe care o stiu !
  • Membru Premium
Postat

Stai linistit, e barbat. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Pfaaa, pai e frumos mai Ana, mai. Ma gândeam ca și voi femeile puteți face pisulica din picioare, dar când o si scuturi, ceva nu e în regula :)

• Like 2

TZIPIRIPI'S BLOG

Vizitator ana paraschiv
Postat

Nice try! :)

Tot barbat ramai... :P

hai ca m- ai facut " curios" . Argumente - ceva - " iegzista " sau e doar o intuitie ( eronata , zic )
Vizitator ana paraschiv
Postat

Pfaaa, pai e frumos mai Ana, mai. Ma gândeam ca și voi femeile puteți face pisulica din picioare, dar când o si scuturi, ceva nu e în regula :)

Nu sunt barbat .
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nice try! :)

Tot barbat ramai... :P

hai ca m- ai facut " curios" . Argumente - ceva - " iegzista " sau e doar o intuitie ( eronata , zic )

te-a citit  omul

si mie imi dai aceeasi impresie de barbat ....mai boem si timid  ,  asa  :)

Vizitator ana paraschiv
Postat

Timid ... Da , da , da - sarac lipit si cu putza mica - unul care crede ca marimea nu conteaza si ca banii nu aduc fericirea ! Asta sunt eu :))))). Argumenteaza , te rog , de ce e musai sa fiu barbat ? Nu sunt barbat .

• Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
  • Telefon: ionescoion
  • Oras:oriunde ne este bine
Postat

poate cauta femei :D

ma las cautata :D

vine ea vara si sigur te cautam!

Postat

cati ani ai?

Stai cuminte ....ca are aproape 25 peste ai tai   . Asa a vrut sa spuna , dar a gresit formularea :)

numai si numai pentru tine .... am 25ani :D

• Like 15
  • Minus 15
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...