Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

nu te framanta prea tare ...

Sunt buna pentru unii , nebuna pentru altii iar pentru majoritatea, sunt ... nepotrivita :D

BINGO !!!!  Am fost finut  , este? :laugh2

• Like 15
  • Minus 15
Postat

vad ca esti masochist

Crezi ca ma refeream special la tine cand am spus "nepotrivita"? neeeee

dar tu nu accepti un refuz nici macar voalat ... ti s-a pus tie pata pe mine dar stai blandut, la gandirea ta minimala, mai adaug un ban si te pot scoate eu pe tine la produs 

Postat

Stai cuminte ....ca are aproape 25 peste ai tai   . Asa a vrut sa spuna , dar a gresit formularea :)

am vazut in profilul ei ca e matura :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Postat

vad ca esti masochist

Crezi ca ma refeream special la tine cand am spus "nepotrivita"? neeeee

dar tu nu accepti un refuz nici macar voalat ... ti s-a pus tie pata pe mine dar stai blandut, la gandirea ta minimala, mai adaug un ban si te pot scoate eu pe tine la produs 

Nu fii timida si da quote  :rax2 :laugh2 

Daca imi descifrezi si mie cu gandirea aceea a ta maximala ceea ce ai scris  ....oare cum ai putea ?

• Like 15
  • Minus 15
Postat

am vazut in profilul ei ca e matura :laugh2

vezi d'aia e nervoasa pe mine ...ca-i stric intotdeauna sustele si-i incalcesc itele   :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 15
  • Minus 15
Postat

prost ca de fiecare data ... si fudul pe deasupra 

Nu mai mult decat tine , care apelezi de fiecare data la genul acesta de jigniri , cand te trezesti ca te iau peste picior

Trista femeie  :no2 :laugh2

• Like 15
  • Minus 15
Postat

Nu mai mult decat tine , care apelezi de fiecare data la genul acesta de jigniri , cand te trezesti ca te iau peste picior

Trista femeie  :no2 :laugh2

Stiu ca ma venerezi si din cauza asta incerc pe cat posibil sa te tin la distanta. Nu-mi plac fanatici si nu sunt stabila in relatii =)) 

Postat

Stiu ca ma venerezi si din cauza asta incerc pe cat posibil sa te tin la distanta. Nu-mi plac fanatici si nu sunt stabila in relatii =))

iti dai seama  , am si un poster pe tot peretele cu tine :laugh2 :laugh2 :laugh2 

Da de care "relatii"  vorbesti ?  :)

Postat

iti dai seama  , am si un poster pe tot peretele cu tine :laugh2 :laugh2 :laugh2

Da de care "relatii"  vorbesti ?  :)

ma refeream la relatii fierbinti... cu celelalte ma descurc, sunt mult mai simple si relaxante

Vezi cum dai tu cartile pe fata?!  =)) 

Mi-ai creat chiar si un loc unde sa mi te inchini. =)) Foarte bine, fa-o dar in tacere. Fara sa-mi sari in ochi la orice miscare pe care o fac. Nu sunt chiar neajutorata 

Postat
Vezi cum dai tu cartile pe fata?!   =))

Mi-ai creat chiar si un loc unde sa mi te inchini. =)) Foarte bine, fa-o dar in tacere. Fara sa-mi sari in ochi la orice miscare pe care o fac. Nu sunt chiar neajutorata 

Cum sa nu ...te mint eu cu ceva ? :laugh2

Abia astept sa te vad pe aici ...cu propriul stil de visatoare. Chiar m-ai impresionat profund  :rax2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ați futut de tot topicul asta. ..plm

• Minus 5
Postat

Nu astepta, sunt greu de prins intr-un singur loc  :rax2

am spus eu altfel ? eu stau intr-un singur loc , doar tu apari in bataia pustii  :rax2 

aveam si eu chef de futut ceva si am zis ca e mai simplu sa-l  fut pe  marinarului decat ...orice altceva :D

PS:

cred ca lui oricum nu-i mai trebuie acum , cel putin o perioada :D

Am aplicat doar mici corecturi , sa nu se inteleaga altceva  :laugh2 

• Like 15
  • Minus 15
Postat

am spus eu altfel ? eu stau intr-un singur loc , doar tu apari in bataia pustii  :rax2

Am aplicat doar mici corecturi , sa nu se inteleaga altceva  :laugh2

n-ai tu sansa aia ... iar vorbeste dorinta din tine... ti-am spus, stai bland ca nu ai sanse ... se pare ca tu chiar esti masochist observi ca ma abtin sa te fac ca pe o albie de porci(asa cum esti)

vezi-ti de ale tale si fa-te ca nu exist, ratatule

Postat

n-ai tu sansa aia ... iar vorbeste dorinta din tine... ti-am spus, stai bland ca nu ai sanse ... se pare ca tu chiar esti masochist observi ca ma abtin sa te fac ca pe o albie de porci(asa cum esti)

vezi-ti de ale tale si fa-te ca nu exist, ratatule

vezi parca ai o chemare  in fata pustii 

eu pot demonstra contrariul , tu poti? :laugh2

Qui s'aime se taquine. 

je suis  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 15
  • Minus 15
Postat

=)) iar te-ai cacat pe tine =))

eu nu am nimic de demonstrat in fata ta si a nimanui de aici , de pe acest forum :D

Da de ce esti tu asa sloboda la gura ......de la loboda de asta vara ?

Ce-ti mai place sa te dai in stamba ,  de 2 ani incoace (din cate am observat) credeam ca este doar o intamplare cu mine.

Iti inteleg dezinteresul ....ptr. o mamaita  trista ca tine. Iar nu a sosit postasul cu pensia :)

• Like 14
  • Minus 15
Postat

Da de ce esti tu asa sloboda la gura ......de la loboda de asta vara ?

Ce-ti mai place sa te dai in stamba ,  de 2 ani incoace (din cate am observat) credeam ca este doar o intamplare cu mine.

Iti inteleg dezinteresul ....ptr. o mamaita  trista ca tine. Iar nu a sosit postasul cu pensia :)

ce pula calului , vrei retardel zgandarel? te manca gaura curului ?... crezi ca daca ai platit sa ai cont premium xxl, esti mai breaz ca altii ?

te-am rugat sa ma ignori? ce nu-ti convine? da'te dreaq chiar  iti place sa-mi mirosi orice basina pe care o trag ?

nu are rost sa ma enervez cu tine ... zat!

Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

cauti barbati?

uite mi- a venit in minte o tampenie - "sa moara baietii mei ca am doo fete " . Nu ma jur ! Crezi ce vrei . Nici ca- mi pasa.
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...