Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Te mai intreb o data, care este scopul tau pe acest topic si de ce te tot bagi cu japca in seama cu mine, pervers si indirect, facand referire la persoana mea in dialogul tau cu un tigan codos sifilitic, cancerul forumului, unicul lui scop pe acest topic fiind doar sa manance rahat, fapt demonstrat de cele 36 de basini cu stropi postate aici nici macar una nefiind legata de subiectul topicului, ci toate la adresa mea incercand sa ma intarate prin fel si fel de injurii sa ripostez, ca apoi sa se victimizeze jigodia penala dementa ?

Te rog nu-ti mai face reclama gratuita pe spatele meu, bazandu-te pe dialogul aberant si halucinant pe care incerci sa-l ai cu mine, cand ti-am spus CLAR de atatea ori ca nu ma intereseaza persoana ta si in general femeile ca tine, fara pic caracter, constiinta si de respect de sine, care ajung sa-si distruga psihicul si sa-si transforme corpul in toalete publice, deschise tuturor distrusilor dementi de multe ori si nespalati, doar pentru cativa banuti amarati.

Topicul asta ca va convine sau nu, genereaza trafic strangand din cate vad peste 20 de mii de vizualizari intr-o singura luna, peste 100 de persoane fiind de acord cu un astfel de demers, voi chiar nu realizati cat de penibili sunteti, facandu-va mereu de ras in fata tuturor ?

Vedeti-va bai sinistrilor sa interesele voastre penale, nu va mai ajunge tot forumul, si aici simtiti nevoia sa mancati rahat cand nimeni nu vi-o cere, mai si declarand ca idiotii ca nu sunteti interesati de subiectul dezbatut ?

Voi chiar nu realizati ca pentru orice om sanatos la cap, faptul ca incercati ca disperatii imediat sa-mi ingropati postarile prind diareea zilnica pe care o imprastiati pe forum, nu va crea decat semne de suspiciune asupra intereselor penale si a sanatatii voastre mentale, prin asftel de replici suspecte ?

1 Nu imi pasă de... cine e Picon, nu-i nevoie sa imi povestesti de el, nici tu si nici altcineva, cât timp nu am eu o proba cu proprii mei ochi si gândire.

2 Scopul meu... nu te priveste si s-ar putea sa nu te duca mintea până-ntr-acolo.

3 Nu ma amesteca in delirul tau, ca nu-ti este cu folos. Esti doar nesimțit si arăți doar... cat te pricepi sa-ti respiri cu nesaț propria nesimțire.

Ce treaba am eu ca nu ai stiut sa ai atentie la sufletul tau si vezi în femeie nenorocirea ta? Ce prințesa visezi când tu ii umpli drumul de mocirlă cu zbaterile tale infatuate? Meriti sa te-apleci la picioarele celor in care iti zbati carnea-n carne! Te crezi mai presus decat ele... cu ce scop? Scopul tau este sa te relaxezi!? Miloaga... asta faci! Crezi ca eu le cer bărbaților sa se relaxeze in compania mea? Mai zilele trecute, a venit cineva agitat... la sfarsit mai avea putin si adormea, nu ii mai venea sa se dezlipeasca de pat (patul pe care el il plăteste, la fel si altii, cearceafuri, apartamentul, prosopul, confortul fizic si psihic). Ce ti-e asa greu sa înțelegi ca nu banul tau face alegerea? Ca nu banii amaratilor fac din niste femei wc-uri! De ce te porti ca un copil? Cine te crezi tu... sa decizi lucruri asupra cărora nu ai cuvântul? Cine esti tu sa decizi ca intelectul e mai prejos decat un act sexual... ca apoi sa ajungi sa te plângi ca ai fost tratat ca o bucata de carne in bratele unei femei!? Cunosti tu ca asupra intimitatii mele... nici un bărbat nu a decis vreodată. De ce? Pentru ca eu stiu sa imi iau ceea ce vreau... din ceea ce este in el, nu din ceea ce imi ofera sau impune el. Apoi... ii dau înapoi ce am luat, fara sa folosesc un strop din capacitatea lui. Bărbatul nu stie sa ofere... pentru ca are mâinile ocupate cu o l..a. Înțelegi un gest nobil... sau continui sa scrii pe toate gardurile "sex", vorbind in neștire, fara sa înțelegi nimic? Si eu pot sa vorbesc ca tine... si ca oricine de aici, ma pot juca sa copiez fiecare tipologie în parte, consumand energia fiecaruia. Dar cu ce scop? Ah, stai... tu nu cunosti scopul meu! Asa ca... fantasmezi degeaba. De bine... sau de rău, tot in acelasi punct ajungi.

• Like 13
  • Minus 3
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Dau o bere pentru traducatorul celor mai sus mentionate. Pe google translate nu am gasit nimic despre limba originala. Merci anticipat!

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Te mai intreb o data, care este scopul tau pe acest topic si de ce te tot bagi cu japca in seama cu mine, pervers si indirect, facand referire la persoana mea in dialogul tau cu un tigan codos sifilitic, cancerul forumului, unicul lui scop pe acest topic fiind doar sa manance rahat, fapt demonstrat de cele 36 de basini cu stropi postate aici nici macar una nefiind legata de subiectul topicului, ci toate la adresa mea incercand sa ma intarate prin fel si fel de injurii sa ripostez, ca apoi sa se victimizeze jigodia penala dementa ?

Te rog nu-ti mai face reclama gratuita pe spatele meu, bazandu-te pe dialogul aberant si halucinant pe care incerci sa-l ai cu mine, cand ti-am spus CLAR de atatea ori ca nu ma intereseaza persoana ta si in general femeile ca tine, fara pic caracter, constiinta si de respect de sine, care ajung sa-si distruga psihicul si sa-si transforme corpul in toalete publice, deschise tuturor distrusilor dementi de multe ori si nespalati, doar pentru cativa banuti amarati.

Topicul asta ca va convine sau nu, genereaza trafic strangand din cate vad peste 20 de mii de vizualizari intr-o singura luna, peste 100 de persoane fiind de acord cu un astfel de demers, voi chiar nu realizati cat de penibili sunteti, facandu-va mereu de ras in fata tuturor ?

Vedeti-va bai sinistrilor sa interesele voastre penale,  nu va mai ajunge tot forumul, si aici simtiti nevoia sa mancati rahat cand nimeni nu vi-o cere, mai si declarand ca idiotii ca nu sunteti interesati de subiectul dezbatut ?

Voi chiar nu realizati ca pentru orice om sanatos la cap, faptul ca incercati ca disperatii imediat sa-mi ingropati postarile prind diareea zilnica pe care o imprastiati pe forum, nu va crea decat semne de suspiciune asupra intereselor penale si a sanatatii voastre mentale, prin asftel de replici suspecte ?

Băi dementule, ăsta e un forum public! Înțelegi? Public! Are oricine dreptul să posteze unde vrea, cand vrea și ce vrea.

In al doilea rând, ia citește ce ai scris in acea postare, citește și celelalte postări în cate ai scris de mine, inclusiv poll-urile pulii pe care le-ai căcat, dă-ți 2 palme și vezi cine a creat haosul și cine se victimizează.

Spui că topicul are 20.000 de vizualizari? Păi nebunia ta și plăcerea noastră de a te bate cu pula în cap, e secretul! Secretul lui Polichinelle, de altfel! Sunt peste 100 de persoane de acord? Păi e pur-și-simplu normal, retardel! E prefarabilă varianta de care zici tu, problema e că tu nu înțelegi că tot prostituată (cu juma' de normă) e și femeia ce marșează la varianta asta. Și că tu cauți așa ceva, aici, pe acest forum. Și mai e problema când jignești individual și la grămadă, motiv pentru care toți, absolut toți își bat pula de tine. Că îți permiți să categorisești moral, rasial etc. oameni pe care nu-i cunoști. Potolește-te, resetează-te, nu mai jigni și vei fi lăsat in pace. Continuă așa și...

• Like 2
  • Minus 21
Postat

Asta e o amenintare?

...sau santaj? :ras

Evident! Dacă va continua așa, va primi în continuare puli în cap. Virtuale, bineînțeles!
Postat

Si medicamente nu?

Păi nu vezi că sunt inutile?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Evident! Dacă va continua așa, va primi în continuare puli în cap. Virtuale, bineînțeles!

Hai ca uneori are momente de luciditate (iar noaptea este un sfesnic bun  , se pare)  , iar azi chiar m-a binedispus cu "ANA are mere" (de obicei nu citesc postarile prelungi , ca mi se par plictisitoare) , dar intamplarea a fost ca azi am citit  , vrand sa observ cum isi serveste "musterii" :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 16
  • Minus 8
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Varule te vad citind, scriind si urmarind  destul de intens p-acilea, de-ai reusit sa te regasesti in postul meu, prin tona de fecale deversata de membrele de va®za ale forumului. Normal ca ti-am citit polutiile, nu-mi place sa mananc rahat gratuit si in necunostinta de cauza. :D
   Pari cumva interesat de subect sau doar mi se pare mie ?   :hmmm
  Ca daca esti interesat, io zic ca-i mai bine sa apuci taurul de corn, sa-ti prezinti CV-ul si sa treci repede la fapte, decat sa le uzi in chiloti cu vorba lunga si sa ti le futa altii. :D

Scopul si durata vizitei p-acilea, madame ?   :thinking
      Din ce am observat si imi mai aduc aminte despre tine, ai gusturi destul de dubioase la barbati, gerontofile si de prost gust as spune, putzoiul ala metrosexual kitsch din clipul prezentat de tine, neavand nicio legatura cu sarmul clasic, fiind ca nuca in perete cu tatuajele alea stridente, cu ciuful si cu ciocul oxigenate, gelate si zbarlite, aducand mai degraba a papitoi gay/rahat pansat decat a barbat cool intr-o tinuta retro casual, si nu o spun din invidie, constient fiind ca nu ne putem caca in gusturile oamenilor, ci doar ca pe o constatare proprie si personala.
    Din ceeea ce am citit pe blogu-ti si din muzichia postata, pari a fi o femeie +40 de ierni aflata probabil in criza existentiala premergatoare menopauzei, dar tot nu am curaj sa bag mana in foc ca nu esti vreun travestit bi, asa ca jura-te, sa n-ai parte de pula ta si nici de a altora, pe viata, ca nu esti vreun bulanjiu rujat.
    Scrie-ti pe tzatze 'Ana are mere' si posteaza-le aici, daca vrei sa te credem. :D
   Daca ai aterizat acilea doar din greseala fiind dornica doar de admiratie pur virtuala, afla ca topingul asta indiferent off topic-ul si de rahatul pe care l-au mancat pana acum prietenii tai libidinosi semicentenari cu care vad ca o arzi zilnic in dume penibile si gretoase de shantier pe DG, este dedicat celor interesati de o noapte de dixtractie activa, fizica si reala, care nu cred ca ar asocia-o cu o noapte de stat in pat in pijamale/pampersi, cu placa-n pahar, plosca la capatul patului si cu popcornu-n brate urmarind clasicele romantice interbelice de telecinemateca sau cu discutii despre opera lui Platon ori a tovarasului Eminescu.
    Daca era vreun forum de AA, alcolisti/adventisti/asexuati anonimi, ar fi fost de inteles nedeclararea varstei in profil, dar asta este un forum in care principalul si singurul domeniu de activitate/interes este fututul, asa ca mi se pare lipsa de fair play omiterea acestui amanunt esential, inainte de a incepe in a face valuri pe tot forumul, zic si io, nu dau cu paru', sper totusi sa ma insel si sa fii printesa tinerica si frumusica din poveste, si nu baba cloanta/muma padurii. :D
    Asadar si prin urmare, daca scopul tau pe acest forum nu este acela da a-ti baga ceva cald la veveritza, te rog respectuos sa ocolesti topicele deschise de mine si sa nu mi le mai futi si tu cu off topic, majoritatea lor avand ca unic scop subiectul dezbatut in titlu cat si fututul real, si nu flirtul, felatia/cunilingusul ori anilingusul virtual,  ori sa vedem care este mai adulat/lins in chur virtual dintre majoritatea penibililor depresivi, hiperactivi in lipsa vietii sociale reale, prezenti zilnic acilea.  :hihat

Domnule - ai asa de mult timp sa imi tastezi si inca si mai mult sa citesti ce am mai aberat eu pe minunatul forum   ? O sa fiu concisa si o sa raspund . Punctual.  Nu sunt , nu am fost si nu o sa fiu vreodata : excorta , proxenet(a), barbat-rujat . Menopauzista poate o sa fiu intr-un viitor oarecare  (daca nu ma imbolnavesc / crap inainte de fenomenul natural fiziologic  despre care ai pomenit ) . Criza existentiala - ai tu habar ce este aceea si cu ce se mananca ?  Posibil sa fie o tacaneala dar e departe de ceea ce numeste manualu' - criza . Vrei tu neaparat sa pun poza aia - sa pun si varsta - eventual si adresa , cnp ?  :)  Uite care-i treaba : nu caut pula pe un site de curve . Nu acum , nu azi . Maine poate caut - poate te caut chiar pe tine . Sa-mi arati si  mie ce valuri am facut aici sau ce topic am " futut " eu , al tau sau al altei persoane de pe  aici . Nu caut admiratia generala si doar a unui barbat care tasteaza si el pe aici si cu care ma intersectez odata pe saptamana ca sa ne .... pardon/  discutam despre Platon si  Eminescu .  Referitor la durata vizitei n-as putea sa-ti spun . Deocamdata mai stau . 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Hai ca uneori are momente de luciditate (iar noaptea este un sfesnic bun  , se pare)  , iar azi chiar m-a binedispus cu "ANA are mere" (de obicei nu citesc postarile prelungi , ca mi se par plictisitoare) , dar intamplarea a fost ca azi am citit  , vrand sa observ cum isi serveste "musterii" :laugh2 :laugh2 :laugh2

* sfetnic...

• Like 1
  • Minus 21
Postat

* sfetnic...

corect  profesore , unde ai dreptate , ai ,  recunosc  ...pot sa zic ceva ?  macar nu ma prefac ca altii  :)

• Like 16
  • Minus 8
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

ptiu drace!!! era sa vars cafeaua pe mine =))

Cre' ca te-a blestemat... :)

Nu mai radeti de cei "provocati mintal". Oameni fara suflet ce sunteti! :(

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Nu mai radeti de cei "provocati mintal". Oameni fara suflet ce sunteti! :(

Ce s-ar face forumul acesta fara lingai si scriitori  ?

Si-ar pierde total din farmec  :)

• Like 15
  • Minus 8
Postat

Daca tot i-ai amintit, enumera-i. :P

de parca nu-i stii  :rax2 

vrei sa-i fac concurenta aluia care a enumerat juma' de pagina? :laugh2

• Like 16
  • Minus 8
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
   Anonnooo, ce pula calului ai facut aici, iar mi-ai strans toti boschetarii limbisto-onanisti pe topic ?  :thinking

Te rog io, cand mai ai chef de ei, i-ai de mana si du-te cu ei la circ sau zoo, poate au noroc in viata si-i prinde vreun incendiu p-acolo. Daca reusesti sa scapi forumul de ei, iti fac o 'supriza'. :D

Postat

Anonnooo, ce pula calului ai facut aici, iar mi-ai strans toti boschetarii limbisto-onanisti pe topic ?  :thinking
  Te rog io, cand mai ai chef de ei, i-ai de mana si du-te cu ei la circ sau zoo, poate au noroc in viata si-i prinde vreun incendiu p-acolo. Daca reusesti sa scapi forumul de ei, iti fac o 'supriza'. :D

uite asa te vreau! infocat si salbatic  :serenade

Dragule, nu te pot scapa de ei, imi place sa te vad cum te agiti cautand normalitatea cand de fapt o ai sub nasul tau :P si pe langa asta , nu-mi plac surprizele deci clar nu te voi scapa de ei 

• Oras:Bucuresti
Postat

Surpriza e ca i-a murit pula. Surpriza doar pentru el. Vulpile astea batrane miros chestiile astea. Asa ca vrea sa-l ia pe post de antemergator la coada la acatiste. 

Sunt sigur ca i-ar placea. Le-ar zice babelor ca sunt niste scursuri comuniste.

Postat

Surpriza e ca i-a murit pula. Surpriza doar pentru el. Vulpile astea batrane miros chestiile astea. Asa ca vrea sa-l ia pe post de antemergator la coada la acatiste. 

Sunt sigur ca i-ar placea. Le-ar zice babelor ca sunt niste scursuri comuniste.

tu esti o cauza pierduta a societatii, se pare ca nici pastilele nu te mai ajuta.... incearca cu niscaiva iarba 

Apropos, tie iti mai misca?

Postat

Tanti, nu cred ca esti in masura sa analizezi cauzele pierdute ale societatii. E bine sa avem simtul ridicolului.

• Like 7
  • Minus 6

Postat

Sa mai spun inca o data? E bine sa avem simtul ridicolului.
Adica esti prestatoare sau psihanalista?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...