Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

dusa esti fatuca!!!

sa-l pupi pe marinel direct in varf de pula si sa-i zici si multumesc ca te lasa

Nu mai ai de facut cateva clipuri ?poate mai prinzi si tu ceva pe ziua de azi

Cu ce sunt dusă? Am voie sa cred ca niste înjurături sunt... niste nimicuri pe langa ceea ce pot face eu zi de zi. Ti-am exemplificat amuzamentul ca fiind o stare ce ii acord permanent atentie...

La ce te gândesti cand spui ca prind ceva? Eu nu am reusit sa inteleg aceste aspecte cu care vad ca anumiți oameni, au pofta sa-mi scoată ochii... Chiar ma crezi o prostuta, daca încerci sa afirmi despre mine ca nu am timpul si dispoziția sa vad fiecare fapt, cum aleg eu... sa-l concep si sa creez mai departe. Altfel... nu mi-ar parea nimic nou sub soare! Înțelegi? Prietenește spun acestea toate...

Postat

Cu ce sunt dusă? Am voie sa cred ca niste înjurături sunt... niste nimicuri pe langa ceea ce pot face eu zi de zi. Ti-am exemplificat amuzamentul ca fiind o stare ce ii acord permanent atentie...

La ce te gândesti cand spui ca prind ceva? Eu nu am reusit sa inteleg aceste aspecte cu care vad ca anumiți oameni, au pofta sa-mi scoată ochii... Chiar ma crezi o prostuta, daca încerci sa afirmi despre mine ca nu am timpul si dispoziția sa vad fiecare fapt, cum aleg eu... sa-l concep si sa creez mai departe. Altfel... nu mi-ar parea nimic nou sub soare! Înțelegi? Prietenește spun acestea toate...

mi-a trecut cheful sa te injur, dar tu esti chiar proasta, nu prostuta! si nu te supara, nu ai pic de amuzament in tine, esti chiar putin aeriana sa nu zic ca esti dusa cu pluta.

Mai posteaza pe aici material de laba sa-ti mearga bine si incearca sa nu te mai bagi in seama cu mine, nu e prima data cand iti spun acest lucru, sau daca vrei sa o faci, fa-o intr-o maniera coerenta sa inteleaga tot omul ce vrei sa spui.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

mi-a trecut cheful sa te injur, dar tu esti chiar proasta, nu prostuta! si nu te supara, nu ai pic de amuzament in tine, esti chiar putin aeriana sa nu zic ca esti dusa cu pluta.

Mai posteaza pe aici material de laba sa-ti mearga bine si incearca sa nu te mai bagi in seama cu mine, nu e prima data cand iti spun acest lucru, sau daca vrei sa o faci, fa-o intr-o maniera coerenta sa inteleaga tot omul ce vrei sa spui.

balacareste-te cu bunicutele de varsta ta

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

E suparat ca l-a pus motanul UL.

PS.

Sunt convins ca e pe aici, cu alt user, daca nu cumva s-a intamplat urmatoarele:

- a plecat  pe atlantic

- a plecat pe pacific

- a plecat pe marea neagra

- a plecat pe techirghiol

- se da cu barca in cada

- s-a insurat...

Foarte probabil sa aiba o clona .. prea e de mult timp offline 

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Da-i la gat Anonna , ada si bormasina si fa-i un gauroi in moalele capului sa i se scurga si farama aceea de visuri umede :laugh2

Cam brusc a aparut pe aici  , dupa o perioada de tacere ,  sa-si imprastie  elucubratiile

Macar tu ai fost constanta ...trebuie sa recunosc :)

• Like 21
  • Minus 9
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Ţâţele tale-s naşpa

• Like 3
Postat

Ţâţele tale-s naşpa

care tate ?....te referi la pistruii aceia   :laugh2 

• Like 22
  • Minus 9
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

care tate ?....te referi la pistruii aceia  lăsați?   :laugh2

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Mofturosilor! :D

Carcotasi. Desi..nu pot sa-i condamn.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Carcotasi. Desi..nu pot sa-i condamn.  :laugh2

Eu pot sa I condamn, dar nu pot sa I contrazic.

• Like 2
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu pot sa I condamn, dar nu pot sa I contrazic.

Eu nu pot sa-i condamn dar pot sa-i contrazic.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Puneti-va de acord ca nu ne plac certurile. :)

Sant sani... si nu sunt lăsați. Sunt niste mincinoși... din cauza gusturilor care le au. Aiurea... aceasta nu schimba cu nimic realitatea. Ca niste sani sunt frumosi... fie mici, fie mari. Mie nu mi-ar plăcea sa pun mâna pe niste sani mari, ca nu ma atrage toata plinătate aceea si dimensiunea plina de greutate... dar privindu-i, pot recunoaste ca-s frumosi in felul lor.

Deci... eu nu o sa zic despre sânii mari ca sunt niste baloane stupide, cum a zis cineva mai sus de pistrui.

Postat

Sant sani... si nu sunt lăsați. Sunt niste mincinoși... din cauza gusturilor care le au. Aiurea... aceasta nu schimba cu nimic realitatea. Ca niste sani sunt frumosi... fie mici, fie mari. Mie nu mi-ar plăcea sa pun mâna pe niste sani mari, ca nu ma atrage toata plinătate aceea si dimensiunea plina de greutate... dar privindu-i, pot recunoaste ca-s frumosi in felul lor.

Deci... eu nu o sa zic despre sânii mari ca sunt niste baloane stupide, cum a zis cineva mai sus de pistrui.

post-70730-0-28518900-1487763963_thumb.png

• Like 5
  • Minus 4
Postat

Cu scuzele de rigoare, nu ne interesează ce îți place ție! Și știi de ce? Pentru că noi plătim și nouă nu ne plac sânișorii mici și lăsați. Iar filmulețul... asta arată. Sorry!
  • Like 3
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Tot intru pe aici in speranta ca s-a gasit una sa-l futa pe marinar si cand colo ....dau de tantrica , care ne fute creierii. gratis .

Sa-mi bag pula tantrico , mai vezi-ti fata de treaba ca ne stresezi .

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Cu scuzele de rigoare, nu ne interesează ce îți place ție! Și știi de ce? Pentru că noi plătim și nouă nu ne plac sânișorii mici și lăsați. Iar filmulețul... asta arată. Sorry!

Nu, nu sunt lăsați... nu te-ai uitat cu atentie si nici eu nu aveam chef sa fac o expunere mai pe larg a sanilor mei, in acel video. Nici mie nu-mi pasă că unora dintre voi si tie, va plac sânii mari. Da, este aiurea ca spuneti tot felul de lucruri neserioase despre mine. Ma uratiti prin vorbele voastre in mod intenționat si plictisiți privirea cu aceeasi poveste.

Uite un exemplu: cineva spunea ca sunt urâtă la chip iar altcineva spunea sa nu mai pun fotografii ca nu sunt pe facebook. Adică oricum as face... voi aveti chef sa vorbiti aiurea despre o femeie si apoi tot voi faceti pe sensibilii, cum o arata mai sus in comentariul sau bic.c.

Asa ca nu-ti cere scuzele, ca deocamdată nu este loc de ele...post-143417-0-02106300-1487775885_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 3
Postat

eu nu o sa zic despre sânii mari ca sunt niste baloane stupide, cum a zis cineva mai sus de pistrui.

Pune poza in picioare ca sa vad pistruii mai bine , ca vad ca te-a deranjat  :laugh2

post-194745-0-10328300-1487776200_thumb.jpg

E cam platfus ..... ce vrei sa te mint ? :no2  Spun doar adevarul . de obicei :) 

Si nu am spus ca imi plac "balcoane" proeminente   , doar uneori mai am fantezii cu acestea   :laugh2

• Like 21
  • Minus 9

Postat

Puneti-va de acord ca nu ne plac certurile. :)

Mie imi plac :D

se pare ca tie nu-ti mai place nimic .... broblem, mosule, cu cucu'? :D

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...