Sari la conținut

100E o noapte la hotel, 300E un weekend la munte/mare.

v-ships

Nici moca, nici din dragoste si nici din foame dementa de cat mai multi bani, ci doar distractie, relaxare si normalitate.  

596 membri au votat

1. 1. Cei/cele interesati isi pot exprima opinia postand aici, cat si prin vot in poll.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Ți o cauți în cur, zic.

:)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Cât timp am prieteni să facă aceasta pentru mine...nu m-ar interesa să obtin de la niste necunoscuți asa ceva. Poate...decât o dată la doi ani, din curiozitate. Am facut-o inainte sa deschizi tu topicul, cu persoane mai vechi de pe forum...o intalnire super bună, cu de toate. Curios, dar nu m-a excitat să mai am asa ceva si-n alte dăți!

Prietenii sunt prieteni, punem ani întregi la cale...pentru sa ne potrivim si să ne alegem. E altfel! Poți să le ai tu pe toate...nu pot pune pe nimeni pe-un picior de egalitate cu ceea ce aleg eu.

• Like 5
  • Minus 3
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
      Chiar nu vreau s-o dau in vreo telenovela ieftina si de prost gust, deschizandu-l chiar eu, cum alti/e panarame penibile au mai facut-o de-a lungul timpului, dar simt ca ajung sa dau in icter de atata sila si scarba provocata de majoritatea celor prezenti aici, si nu din cauza alcoolului, asa ca incerc sa-mi folosec in continuare ficatul si pentru alte scopuri, sperand sa se gaseasca un bulangiu muist, cap de lista fiind probabil picon, ca sa aiba si el macar o fericire in viata/un topic deschis dupa 7 ani pierduti din viata reala aici(si nu chiar inutil, ci cu interese evidente in nebunia si parsivenia lui), in care a facut doar rau acestui site, in afara celor cateva recenzii false, cu interes evident si extrem de subiective/mincinoase, un topic care sa nu fie de 2 bani(nefiind obligatoriu sa fie chiar el), care sa nu se mai chinuie cu raportarile privind banarea mea si sa deschida un topic/poll cu voturile la vedere, fara cacaturi si alte manarii pe ascuns, la care este expert, in care sa se ceara retragerea mea de pe acest site, avand in vedere ca v-am deranjat destul de mult, pe multi dintre voi prin atitudinea si limbajul meu destul de dur si neortodox.

Nu am sa fiu ipocrit si sa zic ca-mi pare rau, pentru ca sincer nu-mi pare rau pentru cei care s-au simtit lezati in amorul propriu de afiramtiile, subiectele si fenomenele reale pe care am incercat sa le aduc in discutie aici, la modul general si nu personal, observandu-se de catre orice om normal, corect, onest, in deplinatatea facultatilor mentale si de buna credinta, ca scopul meu aici, nu a fost, vreun interes ascuns in afara aceluia de a gasi femei corecte si de caracter, ori sa intru in conflicte personale cu nimeni, inainte de a fi atacat personal si in mod direct si constant de catre flamerii de baza ai forumului.

Sa fiti iubiti, si sper ca mai aveti sanse sa nu va distrugeti complet familiile si copii, cei care aveti asa ceva, prin dezinteresul afisat fata de ei, petrecand atat de mult timp in aceasta lume virtuala, ireala, extrem de bolnava, deviata, devianta si delusionala. 

Anyway, sper sa-mi pot tine promisiunea, indiferent de rezultatul votului si sa nu mai ma loghez pe acest formun, indiferent de revolta pe care o voi simti, citind aberetiile, elucubratiile, miciunile si tenta extrem de vizibila de a fi transformat intr-un site exclusiv dedicat infractorilor, proxenetilor si a prostituatelor amarate, analfabete, prostite si salbaticite, impresariate, promovate, recenzate si mancate de bani, viata, suflet si sentimente chiar de catre ei, jegurile cele mai penale, care le mint si le pacalesc ca le ajuta sa-si faca un rost in viata.

M-am nascut liber, voi trai liber, voi gandi liber si ma voi duce la fel !

Nush cat de frumoasa este viata REALA, depinde acum de fiecare, din ce unghi o priveste, in ce mod si care-i sunt idealurile in viata, dar este al dracu de clar ca este muuult mai frumoasa decat sa ti-o petreci in compania si printre asemenea mizerii de oameni, pe care sper si imi doresc din tot sufeltul, ca viata reala nu mi-i va scoate niciodata in cale. :(

BOSS, te rog inchide aceasta mizerie de topic, am incercat si mi-am futut destul timp din viata inutil, chiar n-ai cu cine aici, maimutzele chiar daca se aseamana cu oamenii, indiferent ca unele sunt capabile chiar sa si vorbeasca, vor ramane mereu doar niste maimutze humanoide din pacate... sufetul, emotiile, empatia si ratiunea, avandu-le situate doar in rect si-n intestinul gros !

Postat

Chiar nu vreau s-o dau in vreo telenovela ieftina si de prost gust, deschizandu-l chiar eu, cum alti/e panarame penibile au mai facut-o de-a lungul timpului, dar simt ca ajung sa dau in icter de atata sila si scarba provocata de majoritatea celor prezenti aici, si nu din cauza alcoolului, asa ca incerc sa-mi folosec in continuare ficatul si pentru alte scopuri, sperand sa se gaseasca un bulangiu muist, cap de lista fiind probabil picon, ca sa aiba si el macar o fericire in viata/un topic deschis dupa 7 ani pierduti din viata reala aici(si nu chiar inutil, ci cu interese evidente in nebunia si parsivenia lui), in care a facut doar rau acestui site, in afara celor cateva recenzii false, cu interes evident si extrem de subiective/mincinoase, un topic care sa nu fie de 2 bani(nefiind obligatoriu sa fie chiar el), care sa nu se mai chinuie cu raportarile privind banarea mea si sa deschida un topic/poll cu voturile la vedere, fara cacaturi si alte manarii pe ascuns, la care este expert, in care sa se ceara retragerea mea de pe acest site, avand in vedere ca v-am deranjat destul de mult, pe multi dintre voi prin atitudinea si limbajul meu destul de dur si neortodox.
   Nu am sa fiu ipocrit si sa zic ca-mi pare rau, pentru ca sincer nu-mi pare rau pentru cei care s-au simtit lezati in amorul propriu de afiramtiile, subiectele si fenomenele reale pe care am incercat sa le aduc in discutie aici, la modul general si nu personal, observandu-se de catre orice om normal, corect, onest, in deplinatatea facultatilor mentale si de buna credinta, ca scopul meu aici, nu a fost, vreun interes ascuns in afara aceluia de a gasi femei corecte si de caracter, ori sa intru in conflicte personale cu nimeni, inainte de a fi atacat personal si in mod direct si constant de catre flamerii de baza ai forumului.
    Sa fiti iubiti, si sper ca mai aveti sanse sa nu va distrugeti complet familiile si copii, cei care aveti asa ceva, prin dezinteresul afisat fata de ei, petrecand atat de mult timp in aceasta lume virtuala, ireala, extrem de bolnava, deviata, devianta si delusionala. 
    Anyway, sper sa-mi pot tine promisiunea, indiferent de rezultatul votului si sa nu mai ma loghez pe acest formun, indiferent de revolta pe care o voi simti, citind aberetiile, elucubratiile, miciunile si tenta extrem de vizibila de a fi transformat intr-un site exclusiv dedicat infractorilor, proxenetilor si a prostituatelor amarate, analfabete, prostite si salbaticite, impresariate, promovate, recenzate si mancate de bani, viata, suflet si sentimente chiar de catre ei, jegurile cele mai penale, care le mint si le pacalesc ca le ajuta sa-si faca un rost in viata.

M-am nascut liber, voi trai liber, voi gandi liber si ma voi duce la fel !

Nush cat de frumoasa este viata REALA, depinde acum de fiecare, din ce unghi o priveste, in ce mod si care-i sunt idealurile in viata, dar este al dracu de clar ca este muuult mai frumoasa decat sa ti-o petreci in compania si printre asemenea mizerii de oameni, pe care sper si imi doresc din tot sufeltul, ca viata reala nu mi-i va scoate niciodata in cale. :(

BOSS, te rog inchide aceasta mizerie de topic, am incercat si mi-am futut destul timp din viata inutil, chiar n-ai cu cine aici, maimutzele chiar daca se aseamana cu oamenii, indiferent ca unele sunt capabile chiar sa si vorbeasca, vor ramane mereu doar niste maimutze humanoide din pacate... sufetul, emotiile, empatia si ratiunea, avandu-le situate doar in rect si-n intestinul gros !

Felicitari, ai luat o decizie corecta

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Fãrã Popeye,veața ie pustiu😩😩

• Like 6
  • Minus 10
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Fãrã Popeye,veața ie pustiu

Da' ce-a zis? Ie pa duca?

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Da' ce-a zis? Ie pa duca?

ÃŽl simt cam dezamãgit,cred cã vrea sa-și facã seppuku pã nimfomane😩.....io' zic sa nu-l lãsãm la greu😃
  • Like 7
  • Minus 10
Postat

de a intretine ce ai futut altfel treci pe laba

am spus ca am evoluat dar tot niste animale ramanem , supravietuim datorita instinctelor primare dar stai... tu esti robotel, programat sa te futi la ore fixe, Oare si gandirea ta e programata?

tu te futi imbracat?

Lasa-ma cu filozofia de tot

PS:

vezi marinele, despre ce vorbeam =))

Asa viseaza toate curvele, sa fie intretinute doar pentru ca dau pizda. De parca nu-i o treaba reciproca, e un favor, e un cadou...

Unele umbla pe aratura mai ceva ca tractoarele!

Postat
     Iar te mananca-n cur/pizda, sa te scarpine cine-o vrea, ca io nu ma bag, sunt deja in preaviz, cu demisia data, deja muistii de baza/varza au inceput sa-mi numere amereul. :D

Chiar daca este un site despre pula-n pizda si viceversa, bine, exluzand acum boshorogii impotento-limbisti straponati la greu in cur, pe langa muia cu cacat si slobozul stropit pe ochi, se mai poate vorbi si despre sentimentele alea ale dracu de reale, care ne framanta/bantuie nonstop gandurile cele mai ascunse, ca fiinte umane ce ne consideram coplete dvdv psihic, care teoretic nu se pot cumpara decat de Satan o data cu sufletul.

Poti si puteti sa va dati cu cururile de bordura pana vi le faceti rosii de maimuta, mai suntem si d-astia care nu ne futem ca gibonii prin copaci cu prima maimutza intalnita, ca moca ori ca pe bani, mai sunt printre noi si barbati normali la cap, care nu sunt maidanezi/bivoli zoofili ce alearga cu limba scoasa, bale atarnand la gura, cu ochii belitzi cat cepele si cu pula-n mana/brate ca sa futa orice gaura prinde, indiferent ca moca ori pe bani.

Pizda ca si pula, cand sunt legate/conectate de un creier functional, capabil de ratiune si de sentimente umane, mai ales cele care fac cinste speciei umane, se cauta al dreaq de mult pana a fi gasita si se castiga/cuceresc extrem de greu, nu se cumpara nici pentru toti banii din lume.

O proasta punga, nu tu, alta- filozoafa cica :D, zicea p-acilea ca ea simte mancarimi/senzatii ce i se urca de la pizda la creier in timp ce are caltaboshul infipt in ea, transmite-i ca daca o maimutza, o catzea sau bivolitza in calduri ar putea vorbi, exact la fel ar zice ca ar simti si ele; cand in realitate la femei normale fizic cat si psihic nu prea se intampla lucrul acesta, doar daca ratiunea, empatia si emotiile, se gasesc doar ca la maimutze, respectiv in matz/caltabos/cur, numindu-se instincte primare, sau poate ca n-am futut eu maimutze/vaci in calduri, ci doar femei normale si banale, in care atractia fizico psihica depaseste mancarimile in varf de pula/lindic ? ... opinia mea fiind, ca doar cacatul, nu mancarimile/senzatiile, i se poate urca la creier, de a ajuns sa halucineze in halul asta, in 3 ani petrecuti/pierduti p-aici nefiind in stare de macar o singura fraza coerenta, logica si lucida.

Suntem totusi niste primate extrem de evoluate, chestia ciudata la oameni, este ca foarte multi se comporta exact ca maimutele, ghinionul face ca noi suntem o singura specie, intamplandu-se o chestie ciudata atunci cand instinctul primar bate ratiunea, emotiile si sentimentele, este ca si cum gibonii s-ar fute cu babuinii si urangutanii cu macacii, lucru care din fericire nu se intampla la maimutze, care nici macar nu beneficiaza de ditamai creierul cat al nostru, nefunctional, dar care din pacate acest lucru ajunge sa se intample extrem de frecvent la oameni, de aceea societatea mondiala incepe sa se duca pe pula.

Ma intreb, oare un babuin/macac poate fute o femela de gorila cu/pentru doua banane, ori boul sa futa capra pentru doua verze ???

Indiferent ca pe 50-100 de leusteni ori pe 100 de coco, indiferent ca pe ora ori ca pe noapte, indiferent ca va imbogatiti sau nu, sunteti ieftine bai, ieftine rau de tot, atata timp cat o ganditi si o simtiti, chiar daca nu o veti spune/recunoaste nici moarte vreodata public, decat in cazurile extreme cand clacati psihic, va vindeti, va vindeti cu totul, ca pizda/cur/muie detasabila, de cap, de suflet, emotii, sentimente si de trairi intime extrem de puternice, inca nu s-au inventat.

Atata timp cat veti considera ca toti barbatii vor sa va traga pe pula si la bani si sexual, cat timp va considerati pizda/curul, gura/muia doar niste organe vandabile, va vindeti, nimic mai simplu, trist si deprimant, pentru orice om sanatos , complet si apt emotional-afectiv.

Nush si nici nu ma intereseaza despre altii cine, ce si cum se cred, burice, lindice si alte gauri/gropi/gaoaze ale pamantului, daca oamenii au ajuns sa se comporte ca maimutzele, de ce n-ar avea si maimutele dreptul de a se considera oameni ? 

Anyway, io ma consider decat un barbat normal, cu zeci de teste psihologice, psihiatrice si fizice, facute si trecute pe bune la cele mai mari companii din lume din domeniul unde activez/profesez, asa ca ce rost mai are sa explic moartea caprioarei unor femei, care cred ca unicul, cel mai sigur, cel mai bun si cel mai usor drum in viata este doar cel facut cu pizda, curul si cu muia luata ?... chiar si pentru un papagal fiind extrem de mult sa repete aceleasi chestii la nesfarsit timp de 4 ani, n-ai cu cine bai neamule, n-ai cu cine. :(

• Like 1
  • Minus 3
Postat

...... chiar si pentru un papagal fiind extrem de mult sa repete aceleasi chestii la nesfarsit timp de 4 ani, n-ai cu cine bai neamule, n-ai cu cine. :(

...aici nu pot sa te contrazic decat intr-o singura privinta :  papagal flausat.* 

• Like 1
  • Minus 3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...