Sari la conținut

In ce useri ai incredere ?

70 membri au votat

1. 1. Care sunt recenzori de incredere ?

• viezuremanz
    • picon
    • sanmiguel38501
    • castellano
    • kiviak
    • pseudonim111
      0
    • giancarlogirri
      0
    • bubutz38
    • andreea_good
    • del rey
    • nila81
      0
    • mr.oki
      0
    • batranul george
      0
    • codered
    • gigel petrescu
    • pustanu87
      0
    • gogu_p
      0
    • laury
    • bunicul_tau
    • alexqwerty1234
    • pidsadera
      0
    • relaxed
    • teres

Postări Recomandate

• Oras:in flames
Postat

Te-as fi citat daca ar fi fost intercalate raspunsurile altora.

Varsta mea n-are relevanta.

are pt mine. eu tb sa stiu totul daca exprim o curiozitate. repede varsta si zodia ca sa te pot ierta ca ma sfidezi 

daca esti reticent alegi o cutiuta spre exemplu 25-30,30-35,100-105 smad

• Oras:Over the rainbow
Postat

are pt mine. eu tb sa stiu totul daca exprim o curiozitate. repede varsta si zodia ca sa te pot ierta ca ma sfidezi 

daca esti reticent alegi o cutiuta spre exemplu 25-30,30-35,100-105 smad

Cred ca poti trai lejer si fara a avea satisfacuta aceasta curiozitate. ;) Asa cum socotesc si ca vei gasi pe aici cativa doritori sa te lumineze in aceasta privinta.

• Like 2
Postat

Cred ca poti trai lejer si fara a avea satisfacuta aceasta curiozitate. ;) Asa cum socotesc si ca vei gasi pe aici cativa doritori sa te lumineze in aceasta privinta.

esti najpet si nu mai vb cu tine pana la anu. ma rog, la anu mai incolo.

este f nepoliticos sa fiu refuzata si nici zodia nu ai vrut sa mi-o zici. nu e frumos sa nu primesc ce si cand cer si m-ai plictisit, fiind  barbar si neprietenos. eu nu intreb pe altii, eu intreb direct

pa

Postat

esti najpet si nu mai vb cu tine pana la anu. ma rog, la anu mai incolo.

este f nepoliticos sa fiu refuzata si nici zodia nu ai vrut sa mi-o zici. nu e frumos sa nu primesc ce si cand cer si m-ai plictisit, fiind  barbar si neprietenos. eu nu intreb pe altii, eu intreb direct

pa

Urma sa spui si ca-s mizantrop. :)

• Like 1
Postat

Urma sa spui si ca-s mizantrop. :)

poate miop,

caci tu te faci ca nu vezi ceea ce este limpede si simplu pt mine

imi critici gradul de cultura fara sa ma cunosti,apoi refuzi o simpla intrebare de cunostere cu ar fi zodia cand eu asa inteleg preliminar oamenii. nu ti se pare usor agresiv si salbatic sa pretinzi ca stii despre cineva si apoi sa refuzi cand esti invitat politicos sa te faci cunoscut.

meriti o palma peste penis. asa inveti

Postat

Ar fi mai bine sa te calmezi si sa citesti cu atentie ce am scris. Spuneai ca ai citit integral Biblia de patru ori pana la 12 ani si ca recomanzi citirea ei la orice varsta. Eu cred ca nu e de recomandat sa fie citita la orice varsta (caci te poate sminti), am prezentat un scurt fragment greu de inteles chiar si pentru teologi, cu atat mai mult pentru copii si consider ca sunt anumite carti din ea care sunt foarte dificil de lecturat la o varsta frageda (am si dat cateva exemple). De aici trebuie sa pleci inainte de a raspunde cu tafna si oarece suficienta. :) Nu e nevoie sa te faci arici.

• Like 2
Postat

Ar fi mai bine sa te calmezi si sa citesti cu atentie ce am scris. Spuneai ca ai citit integral Biblia de patru ori pana la 12 ani si ca recomanzi citirea ei la orice varsta. Eu cred ca nu e de recomandat sa fie citita la orice varsta (caci te poate sminti), am prezentat un scurt fragment greu de inteles chiar si pentru teologi, cu atat mai mult pentru copii si consider ca sunt anumite carti din ea care sunt foarte dificil de lecturat la o varsta frageda (am si dat cateva exemple). De aici trebuie sa pleci inainte de a raspunde cu tafna si oarece suficienta. :) Nu e nevoie sa te faci arici.

ti-ai gasit si tu fragment de dat acuma. copil fiind este vadit ca nu pricepi notiuni tehnice,dar eu tot cred ca e buna pt orice varsta. macar ca o baza care poate fi aprofundata mai incolo si nici-un caz nu sminteste si daca o face ai o predispozitie nativa catre sminteala. ca este Biblia ori alt stimulat e acelasi lucru

nu-s tafnoasa, te harjoneam, sau torceam. cand bag unghiile te vei simti altfel nu avea grija. sunt f calma acum si usor intaritata . si cu sfarcuri erecte ca ba e prea cald ba prea frig in camera si nu reusesc sa mentin o temperatura care sa imi priasca

nu ma mai refuza si spune-mi zodia. rasplateste-mi timpul investit conversatiei ca pt mine timpul costa. hai cu incredere greieras. exprimata liber ca intre prieteni. miaua-mi ceea ce ma intereseaza daca vrei sa iti mai dau atentie :))))

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

. Eu cred ca nu e de recomandat sa fie citita la orice varsta (caci te poate sminti), 

La fel si Alice in wonderland. :D

• Like 2
  • Minus 18
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Sau cartile/filmele cu Harry Potter :P :D

• Like 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Sau cartile/filmele cu Harry Potter :P :D

Recomand niste carti mai practice

post-70730-0-55390000-1483014757_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Recomand niste carti mai practice

Cu o pereche nu faci mare brânză.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

ti-ai gasit si tu fragment de dat acuma. copil fiind este vadit ca nu pricepi notiuni tehnice,dar eu tot cred ca e buna pt orice varsta. macar ca o baza care poate fi aprofundata mai incolo si nici-un caz nu sminteste si daca o face ai o predispozitie nativa catre sminteala. ca este Biblia ori alt stimulat e acelasi lucru

nu-s tafnoasa, te harjoneam, sau torceam. cand bag unghiile te vei simti altfel nu avea grija. sunt f calma acum si usor intaritata . si cu sfarcuri erecte ca ba e prea cald ba prea frig in camera si nu reusesc sa mentin o temperatura care sa imi priasca

nu ma mai refuza si spune-mi zodia. rasplateste-mi timpul investit conversatiei ca pt mine timpul costa. hai cu incredere greieras. exprimata liber ca intre prieteni. miaua-mi ceea ce ma intereseaza daca vrei sa iti mai dau atentie :))))

Am pus un fragment care sa ilustreze cat e de dificil pentru un copil sa priceapa. :) Notiuni tehnice? :) Usurel... Admit ca anumite parti ale Bibliei pot fi o lectura folositoare la orice varsta, dar sub nicio forma toata Scriptura.

Acum, nu cred ca e cazul sa stie toata lumea pozitia testiculelor mele ca indicator al temperaturii ambientale, asa ca nu zic nimic despre ele.

Nu chiar. :)

• Like 1
Postat

Am pus un fragment care sa ilustreze cat e de dificil pentru un copil sa priceapa. :) Notiuni tehnice? :) Usurel... Admit ca anumite parti ale Bibliei pot fi o lectura folositoare la orice varsta, dar sub nicio forma toata Scriptura.

Acum, nu cred ca e cazul sa stie toata lumea pozitia testiculelor mele ca indicator al temperaturii ambientale, asa ca nu zic nimic despre ele.

Nu chiar. :)

nu spune despre bilute, spune zodia odata pana nu se face 2017.

de asemenea fii mai jucaus ca momentan nu am chef sa iau nimic in serios ori sa port conversatii care se digera greu. 

totul tb sa fie light si asa cum voiesc eu. si eu voiesc de la tine doar zodia si repejor ca nu ti-am cerut adresa sau cnp. fa-mi pe plac ca ca un domn

Postat

mi-am dat seama ce zodie e jony deep pardon deep dupa cum ma face sa ma comport, adica frivola

este asa rigid si serios in timp ce are ganduri dirty ascunse la ele acolo in colivie ca sigur e capra

sunt aproape sigura ca e capricorn

Postat

Cre' ca e Varsator... :)

slabe sanse ii lipseste ciudatenia, excentricitatea

este ferm, categoric, bine argumentat chiar daca vede o nota mult prea lejera el o tine tot pe a lui cu rabdare tinand neaparat sa aseze femeia la locul ei :))

musai zodie terestra daca nu capra cealalta cornuta taurul,desi nu prea rasare si fecioare sigur nu e

Postat

totul tb sa fie light si asa cum voiesc eu. si eu voiesc de la tine doar zodia si repejor ca nu ti-am cerut adresa sau cnp. fa-mi pe plac ca ca un domn

Un domn stie mereu care dorinte ale femeii pot si trebuie sa fie implinite. :) Aceasta nu e una dintre ele. ;)

mi-am dat seama ce zodie e jony deep pardon deep dupa cum ma face sa ma comport, adica frivola

este asa rigid si serios in timp ce are ganduri dirty ascunse la ele acolo in colivie ca sigur e capra

sunt aproape sigura ca e capricorn

Divinatia nu-i de tine. :)

Varsator este, doar ca-i de formatie psiholog (era sa scriu psihopat).

Psiholog? Eu? Pacatele mele! :)

Postat

Un domn stie mereu care dorinte ale femeii pot si trebuie sa fie implinite. :) Aceasta nu e una dintre ele. ;)

De ce?

Divinatia nu-i de tine. :)

Iarasi ma provoci.   sa imi faci o serenada sa ma binedispui ca ma simt jignita. sau sa pui o melodie de yt frumusica sa ma inveselesc. esti ridicol de incapatanat deci esti capricorn

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...